امتیازات بازی Quantum Break

Frobary

Loyal Member
quantum-break-horizontal-key-art-ds1-670x377-constrain-e1455028797958-1.jpg

Platforms: X1/PC
Release Date: 5 April 2016
نمراتی که در MetaCritic ثبت می شوند:

Digital Spy 100
IGN Sweden 100
Gameplanet 95
MondoXbox 95
InsideGamer.nl 93
Arcade Sushi 90
GamesBeat 90
Hobby Consolas 90
Eurogamer Poland 90
GamingTrend 90
TrueAchievements 90
Gaming Nexus 90
Lazygamer 90
Xbox Achievements 90
COGconnected 90
Gamer.no 90
AusGamers 89
GamePro Germany 88
GRYOnline.pl 85
ICXM 85
Multiplayer.it 85
Destructoid 85
The Jimquisition 85
Polygon 85
Game Informer 85
ActionTrip 84
LevelUp 83
We Got This Covered 80
Twinfinite 80
Eurogamer Italy 80
Meristation 80
3DJuegos 80
IGN Spain 80
Gameblog.fr 80
JeuxActu 80
CGMagazine 80
TheSixthAxis 80
Vandal Online 80
M3 80
Pure Xbox 80
IGN 80
VideoGamer 80
Everyeye.it 80
IGN Italia 76
Gaming Age 75
EGM 75
XGN 75
NZGamer 70
GamesRadar 70
Hardcore Gamer 70
God is a Geek 70
Post Arcade 70
Game Revolution 70
Gamer.nl 65
DarkStation 60
Shacknews 60
Telegraph 60
Metro GameCentral 60
Examiner 60
GameSpot 60
Time 40
Giant Bomb 40

سایر نمرات:
Respawn Ninja 90
PixelVulture 86
Stevivor 90
Press Start Australia 80
Xbox One UK 90
paulsemel 55
Gaming Central 96
ThisGenGaming 80
Xbox Enthusiast 85
Gaming Target 90
Analog Addiction 90
Marooners' Rock 92
THM Magazine 71
Victory Point 80
Gamerheadquarters 100
TrustedReviews 80
JPS 82
IT News Africa 85
Capsule Computers 90
Geek Node 95
Progress Bar 90
NGB 90
InformedPixel 95
GamingBolt 80
Gadgets 360 80
High-Def Digest 80
WhatCulture 60
Digital Trends 40
IBTimes UK 40

آخرین ویرایش:
فقط یک نکته ی بدی که وجود داره این کم لطفی منتقد ها به بازی های خطیه که باعث میشه سازنده ها یشتر به سمت Open World کردن و یا حداقل اضافه کردن المانهاش به بازی هاشون بره که به شخصه حال منو بهم میزنه.بیشترین لذتی که از بازی کردن بردم در چند ماه گذشته در کنار سری Souls از بازی هایی مثل Sonic Lost World,Life Is Strange,Until Down,The Order و یک سری بازی خطی دیگه بود.یعنی رسما اسم Open World میاد کهیر میزنم.

هرچند معتقدم نه متا فکته و نه منتقد ولی اما این نمرات قطعا حداقل بر روی کاغذ هم که شده امتیازهایی برای یک بازی که سال‌ها به عنوان سپر دفاعی استفاده شده چندان برازنده نیست. حداقل یکی دوتا منتقدی هم که قبولش دارم واکنش چندان خوبی نسبت به بازی نداشتن.

aiat-gamer :
من ویدئوی نقد گیم اسپات رو از همین سایت خودمون دان کردم دیدم عزیز من، لازم نیست مچ گیری کنی، برو یه بار نقد رو گوش بده خودت میفهمی، طرف تقریبا از تمام قسمت های بازی تعریف کرده و تقریبا برای هرکدوم عبارات amazing و impressive و incredible و... آورده (برای شوتینگ، ویژوال، کرکترها و انتخاب actor اشون و....) اونوقت با دو تا پوئن منفی توی یکی دو قسمت بازی رو زده ترکونده و داده 6.
قسمت آخر حرفم هم نظرم بود که خیلی راحت و بی رودربایسی میگم و لازم نیست از کسی اجازه بگیرم، شما هم تو مخت نره، به قول خودت اینجا فرومه و هرکسی میتونه نظرش رو بده، اینو فکر کنم بالای 100 بار توی پستات دیدم.
دو تا نکته منفی دیگه؟ اوکی، مجبورم کردی برم ویدیو رو دوباره ببینم تیکه هاش رو بیارم این جا:

-The best aspects of the its gameplay is suppressed by its mundanity در 0:45.
-Shooting mechanics are slightly less impressive در 1:50
-You cant use your guns with the same amount of freedom در 2:05
-You cant shoot while crouched در 2:20
-Both aiming and shooting feel loose and cumbersome در 2:30
-When not in combat, you are traversing obstacles during ill conceived platforming challenges در 2:44
-It is frustrating when you are forced to slow down, awkwardly scale objects در 2:50
-Sadly the gameplay is equaly divided between combat and hapless environmental traversal در 2:55
-Giving that the game can be finished in less than 10 hours, included the live action espisodes the distribution of activities feels more disappointing در 3:00
-The effects of most decisions are noticeable but not truly consequential, in part because the game§s cliched potentially spoiling opening of dulls your sense of wonder from the get go در 3:21
-Far worse is the end result, the game has only one ending , so your choices feel trivial در 3:10

با یه سری دیگه حال ندارم ادامه بدم. اون سه تا عبارت رو هم که گفتی پشت سر هم تو یه جمله اورده که دو تاش در مورد گرافیک بازی هست.
قسمت آخر حرفت هم کسی نگفت نظر نده، تو نظر دادی منم گفتم تو مخی بود، حالا چجور از تو مخی بودن حرفت از نظر من به این نتیجه رسیدی که من گفتم حق نداری نظر بدی خدا می دونه. کلا مد شده کسی رو نقد کنی سریع میاد می گه نظر من بود! اونم نظر من بود در مورد نظر شما!

آخرین ویرایش:
رمدی یه فرست پارتی نیست که گوش به فرمان ناشر باشه. امتیاز بازی هم در اختیار خود استودیو است و تازه مشکلات کوانتوم بریک هم دقیقا همون چیزاییه که مشکل همیشگی رمدی بوده. الکی انگ به مایکرو نچسبونید
First party نیست ولی خرجش این بازی رو کامل MS داده.

• Like
Reactions: sadegh93
من تنها کسی بودم که تو تاپیک زیر

Aaron Greenberg: کوانتوم‌بریک عنوانی فوق‌العاده خواهد بود که شما را در خود غرق می‌کند

پیش بینی متا 78 کردم. اونم تازه به نظرم خوش بینانه بود.

چون این بازی نه یک شاهکار بود و نه یک سیستم سلر.

داستان تکراری و شخصیت پردازی ضعیف. اینا همیشه نتیجه کار رمدی هستن.

مکس پین تو زمان خودش شاهکار شد چون رقیب نداشت وگرنه اونم مالی نبود.

PC فنها هم که تا دیروز عروسی گرفته بودن الان میفهمن چرا بازی برا PC ریلیز شده.

فقط یک نکته ی بدی که وجود داره این کم لطفی منتقد ها به بازی های خطیه که باعث میشه سازنده ها یشتر به سمت Open World کردن و یا حداقل اضافه کردن المانهاش به بازی هاشون بره که به شخصه حال منو بهم میزنه.بیشترین لذتی که از بازی کردن بردم در چند ماه گذشته در کنار سری Souls از بازی هایی مثل Sonic Lost World,Life Is Strange,Until Down,The Order و یک سری بازی خطی دیگه بود.یعنی رسما اسم Open World میاد کهیر میزنم.
البته TO رو که فاکتور بگیریم LIS و UD منحصرا تجربه ی فوق العاده ای داشتن . منتقدا (اکثرشون) مشکلی ندارن وگرنه UD رو همون اول میتونستن زمین بزنن یا TO رو بالا بکشن . اسم OWی مثل GTA بیاد مطمئن باش به جای کهیر لپات گل میوفته :D . مشکل بازیهای خطی یا جهان باز نیست . یک IP جدید همیشه ریسکهایی رو به همراه داره . حتی ND به TLOU به عنوان یک اثر موندگار نگاه نکرد (دور از متواضع بودن) . درسته سلیقه ها متفاوتو آدما رنگارنگن ولی همیشه نظر اکثریت جمع بندی درستیه .

من هنوز با متا Orderمشکل دارم نمیگم بازی عالی بود ولی تا اون حد هم فاجعه نبود یا متا primalخیلی کم بود اصلا در حدش نبود
مطمن هست این بازی ارزش از متاش بیشتر هست

برا من که اصلا متا مهم نیست
چون Falout به نظر من ارزش اون متا رو نداشت

Kotaku در مورد بازی نوشته:

A new console generation starts, and you wait for something special. The launch games are okay, but they are really just shinier versions of last-gen releases. Eventually, though, you play a game that hadn’t been done before, couldn’t have been done before. For this generation, for me, that game is Quantum Break, which is imperfect in content but fascinating in form

خلاصه گفته که از اول نسل منتظر یه چیز خاص بوده و کوانتوم بریک همون بازی ایه که در انتظارش بوده که تو محتوی ناقصه ولی فرم کلیش جذابه.

Aaron Greenberg: کوانتوم‌بریک عنوانی فوق‌العاده خواهد بود که شما را در خود غرق می‌کند

رفتم اون تاپیک که لینکشو گذشتی , چقدر بچه ها کامنتهای خوبی گذشته بودن! چقدر امیدوار بودن به بازی فکر کنم یکم زیادی هایپ بازی بی جهت زیاد شده بود شایدم دلیل این هایپ بی مورد مصاحبه های بی مورد بود که واسش تاپیک زده میشد یا مدت زیاد ساخت بازی !

Gameplanet
9.5/10
Quantum Break is just amazing. It feels amazing, it looks amazing, and the story it tells is absolutely amazing.

Quantum Break review

Pennyworth
10/10

Part super-powered action game, part TV show. All worth it. I recommend that you play it and then I recommend that you play it again, because it’s a damn fine example of a high quality story-driven video game and ultimately delivers a unique experience worth having

Quantum Break | Xbox One Review – Past Tense (Spoiler Free)

Videogames Uncovered
9/10

Quantum Break might not be the grand fusion of TV and video gaming that Microsoft had originally hoped for, but at the end of the day Remedy can still hold their heads high. A tight and intriguing story, fantastic visuals and some of the most stylish action scenes you’re likely to see this year leave Quantum Break as a must-play for Xbox One and PC gamers

Quantum Break Review - VGU

Telegraph
6/10

It would be easy, and not without justification, to suggest glazing over the narrative chutzpah and just enjoy the game. But Quantum Break’s narrative and gameplay have a habit of bumping into each other. This is a game with plenty of good ideas. Too many, perhaps, with none given the room to flourish in what is a lavish, clumsy but always entertaining cacophony.

Quantum Break is a clumsy but entertaining cacophony - review

Headquarter
10/10

Quantum Break Review

آخرین ویرایش:

اظهارنظر قرن.
+
ریلیس*.

• Like
Reactions: fosil
بزرگ‌ترین دلیل هایپ همه نسبت به این بازی، وجود شخص سم لیک و استودیوی رمدی شت بازی بود.
First party نیست ولی خرجش این بازی رو کامل MS داده.
درسته که خرج بازی رو داده ولی این دلیل نمی‌شه توی کارشون دخالت کرده باشند. اگه قرار به دخالت باشه، این هزینه‌ها باید صرف اضافه شدن بخش آنلاین میشد نه چیزی مثل لایو اکشن.
------------------------------------------------------------
اتفاقا من با این قضایا مشکلی ندارم و به نظرم رمدی کارش رو توی چیزایی که همیشه توش خوب بوده، خوب انجام داده. منتها مشکل اصلی من اینه که بعد این همه سال، این استودیو نرفته مشکلاتش تو بخش گیم پلی رو با استفاده از نیروهای کاربلد و جدید برطرف کنه... وگرنه مشخص بود بازی از لحاظ گرافیکی عالیه و از لحاظ داستان و مخصوصا روایت داستان با یه عنوان متفاوت و بسیار بسیار خوب طرف هستیم.

برید خداراشکر کنید من دیر اکس باکس وان خریدم وگرنه سم لیک هر جا صحبت میکرد حتی در مورد مسایل غیر مرتبط به بازی براش تاپیک میزدم:tearsofjoy:

انصافا منم تو این یک ماه چند تا خبر زدم تا بیشتر هایپ بشین:grinning:

اقا ما چند ساعت تو تلگرام با نویسندگان بازی رایانه در حال مسخره کردن تمام بازیسازها بودیم.

دیگه حالم از هر چی متاست به هم میخوره

بازی بعدی میکامی متاش ۱۵۰ بشه هم برام مهم نیست.

اصلا حالم از عدد به هم میخوره. صنعت بازی روبه زوال بابا!

این نسل واقعا چرت ترین نسل بوده. خیلی نسل چرتیه. حالم به هم خورد. :-&

• Like
Reactions: reza11
من خودم هم وان دارم هم فور . فن هیچکدوم هم نیستم . برای من خود بازی مهمه نه متا .
مثلا تو همین امسال بازی مثل اساسین کرید سیندیکیت متا خوبی نگرفت ولی برای من یکی از بهترین بازیهای سری بود یا از بازی مثل متال فانتوم پین با اینکه متا بالایی داشت خوشم نیومد !
ولی یه خوبی داره معمولا بازیهایی که مورد انتظاره ولی متا خوبی نداره قیمتش زودتر افت میکنه

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: sadegh93
برید خداراشکر کنید من دیر اکس باکس وان خریدم وگرنه سم لیک هر جا صحبت میکرد حتی در مورد مسایل غیر مرتبط به بازی براش تاپیک میزدم:tearsofjoy:

انصافا منم تو این یک ماه چند تا خبر زدم تا بیشتر هایپ بشین:grinning:

اقا ما چند ساعت تو تلگرام با نویسندگان بازی رایانه در حال مسخره کردن تمام بازیسازها بودیم.

دیگه حالم از هر چی متاست به هم میخوره

بازی بعدی میکامی متاش ۱۵۰ بشه هم برام مهم نیست.

اصلا حالم از عدد به هم میخوره. صنعت بازی روبه زوال بابا!

این نسل واقعا چرت ترین نسل بوده. خیلی نسل چرتیه. حالم به هم خورد. :-&
یکی اینو از برق بکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or