امتیازات بازی Quantum Break

Frobary

Loyal Member
quantum-break-horizontal-key-art-ds1-670x377-constrain-e1455028797958-1.jpg

Platforms: X1/PC
Release Date: 5 April 2016
نمراتی که در MetaCritic ثبت می شوند:

Digital Spy 100
IGN Sweden 100
Gameplanet 95
MondoXbox 95
InsideGamer.nl 93
Arcade Sushi 90
GamesBeat 90
Hobby Consolas 90
Eurogamer Poland 90
GamingTrend 90
TrueAchievements 90
Gaming Nexus 90
Lazygamer 90
Xbox Achievements 90
COGconnected 90
Gamer.no 90
AusGamers 89
GamePro Germany 88
GRYOnline.pl 85
ICXM 85
Multiplayer.it 85
Destructoid 85
The Jimquisition 85
Polygon 85
Game Informer 85
ActionTrip 84
LevelUp 83
We Got This Covered 80
Twinfinite 80
Eurogamer Italy 80
Meristation 80
3DJuegos 80
IGN Spain 80
Gameblog.fr 80
JeuxActu 80
CGMagazine 80
TheSixthAxis 80
Vandal Online 80
M3 80
Pure Xbox 80
IGN 80
VideoGamer 80
Everyeye.it 80
IGN Italia 76
Gaming Age 75
EGM 75
XGN 75
NZGamer 70
GamesRadar 70
Hardcore Gamer 70
God is a Geek 70
Post Arcade 70
Game Revolution 70
Gamer.nl 65
DarkStation 60
Shacknews 60
Telegraph 60
Metro GameCentral 60
Examiner 60
GameSpot 60
Time 40
Giant Bomb 40

سایر نمرات:
Respawn Ninja 90
PixelVulture 86
Stevivor 90
Press Start Australia 80
Xbox One UK 90
paulsemel 55
Gaming Central 96
ThisGenGaming 80
Xbox Enthusiast 85
Gaming Target 90
Analog Addiction 90
Marooners' Rock 92
THM Magazine 71
Victory Point 80
Gamerheadquarters 100
TrustedReviews 80
JPS 82
IT News Africa 85
Capsule Computers 90
Geek Node 95
Progress Bar 90
NGB 90
InformedPixel 95
GamingBolt 80
Gadgets 360 80
High-Def Digest 80
WhatCulture 60
Digital Trends 40
IBTimes UK 40

آخرین ویرایش:
صنعت گیم امتیازاش تو متا نمیدونم چرا انقدر مهمه که بازی 78 شده همه ریختن سرش.ولی تو صنعت سینما زیاد اهمیت نداره.مثلا همین فیلم بتمنو سوپرمن متاش وحشتناکه ولی عین چی داره میفروشه.یا فیلم بازگشته دیکاپریو تو متا فکنم 78 باشه.ولی شانس اول اسکار بود.تو صنعت گیم بازی که زیر 90 بشه هیچ شانسی برا گوتی نداره.یا یه درصد شانسش.نمیدونم شاید موضوع هزینه اون محصوله...مورد داشتیم طرف بازی گرفته امتیازش 93 بوده تواین نسل ولی خوشش نیومده.موردداشتیم طرف بازی ددپولو بازی کرده لذت برده.همش سلیقس.جالبه امتیازای بازی با فیلم تو متا.بازی که 78 بشه failed شده حسابش میکنن بچه ها.انصاف نیست
متا و تاثیر رو فروش:-??
شما مثل این cod و دستنی و ... ر یادتون رفته ؟!
متا نهایت بتونه تو آمار فروش یه آمار خیلی خیلی کمی این ور اون ور کنه

حالا جدا از شوخی و بحث های حاشیه ای و غیره !

به نظرم ایراد گرفتن از منتقدا اصلا منطقی نیست اینکه نمیدونم این نسل امتیاز کم میدن و ... بازی که خوب و عامه پسند باشه متاش هم طبیعتا خوب میشه.بازیهایی مثل Last of us ، GTA ، Rise of tomb rider و ... خوب بودن متاشون هم خوب شد بازیهایی مثل اوردر رایز و ... مشکل داشتن متا هم بد شد.پس بهانه بنی اسرایلی نیارید خواهشا!

کلا دو چیز باعث میشه متای بازیها بد بشه

1 - داشتن ایراد
2 - عامه پسند نبودن بازی ( بازیهایی دیوید کیج مثلا )

با مورد دومی میشه کنار اومد بگیم سبک خاص هستش و بعضی ها باهاش حال نمیکنن ولی مورد اول که اتفاقا کوانتوم بریک هم جزئشه دیگه هیچ رقمه نمیشه ازش دفاع کرد.اکثرا منتقد ها هم ایراد گرفتن که بازی تکراری و ملال آور یکنواخت هستش . دیگه از این بدتر؟حالا بعضی هام میگن کوتاه هستش اون به کنار.

من که اصلا منتظر این بازی نبودم و فکر هم میکردم به متا 90+ امکان نداره برسه (با چن نفری هم شرط بسته بودم :> ) ولی گذشته از اینها چیزی که باعث شد این جور برخورد بشه با این بازی تقسیر مایکروسافت و هم فنها بود . مایکروسافت که انتشار با خبر نسخه pc اونم چند هفته مونده به رلیز بازی باعث شد خیلی ها بازی رو قبل انتشار بکوبن . فنها هم اونقدر این بازی رو بزرگ کردن که الکی الکی انتظارها رو بردن بالا ( مثل این دوستای من که این بازی رو بهتر و مساوی با u4 میدونستن ) .
پ.ن : بیایین اینارو ول کنیم و منتظر 30 سپتامبر بشیم که ffxv میخواد بیاد :x:x:x

• Like
Reactions: 19Rodar
متا و تاثیر رو فروش:-??
شما مثل این cod و دستنی و ... ر یادتون رفته ؟!
متا نهایت بتونه تو آمار فروش یه آمار خیلی خیلی کمی این ور اون ور کنه
حرفت درسته ولی حداقل قبول کن فیلمی مثل inception که امتیازش 73 فکنم شد چجوری تو اسکار تحویلش گرفتن.من بیشتر منظورم گوتی بود.باورکن تو گوتی حداقل مراسم vga هیچ توجهی به امتیازای پایین 9 نداره.چی بشه یه نیمنگاهی بندازه.سال 2012 اگه دیدی اسسین 3 نامزد بود چون بازی نبود(بالای 9)
شما یه نگاه به امتیازای متا برا 2015 بکن.فیلم بازگشته چقدر پایینه....ولی شانس اول بود.به این میگن سوپرایز.نه اینکه الان کوانتوم اومد.خب امتیازش چنده؟78
چی؟78....بازی ساختن؟؟نه تو لیست vga جایی نداره..
ولی اسکار هرچقدر ضعف داشته باشه اینش خوبه که غافلگیر میکنه...
ایناییم که میگن منتقدا سختگیر شدن بنظرم این درست نیست.بیایمو قبول کنیم نسل 7 تکرار شدنی نیست.الان اگه fallout 4 رو بازی کردید خیلیم بهتون حال داد توقع گوتی یا امنیاز بالای 9 داشتید شوکه شدید برید نقدارو بخونید.اکثرا گفتن المانهای rpg خیلی کم شده...این برا طرفدارای این بازی اثلا خوب نیست.خب معلومه امتیاز باید کم شه.با یه چیز دستینی خیلی حال کردم با امتیاز 75 حال بعضیارو بدگرفت با فروش سرسام اورش.

من که اصلا منتظر این بازی نبودم و فکر هم میکردم به متا 90+ امکان نداره برسه (با چن نفری هم شرط بسته بودم :> ) ولی گذشته از اینها چیزی که باعث شد این جور برخورد بشه با این بازی تقسیر مایکروسافت و هم فنها بود . مایکروسافت که انتشار با خبر نسخه pc اونم چند هفته مونده به رلیز بازی باعث شد خیلی ها بازی رو قبل انتشار بکوبن . فنها هم اونقدر این بازی رو بزرگ کردن که الکی الکی انتظارها رو بردن بالا ( مثل این دوستای من که این بازی رو بهتر و مساوی با u4 میدونستن ) .
پ.ن : بیایین اینارو ول کنیم و منتظر 30 سپتامبر بشیم که ffxv میخواد بیاد :x:x:x

یعنی به شدت با اون قسمت از حرفت که آبی کردم موافقم.هر چند گویا رمدی به مایکرو فشار آورده برای PC بده بازی رو ولی بازم تایید کردن بازی برای PC اونم بعد از دو سال تبلیغات گسترده برای Xbox تقصیر مایکروسافته.

• Like
Reactions: bahramffx
من تعجب میکنم.چه جوری از max payne رسیدن به اینجا؟max payne با اون جو و محیط سرد و افسرده و روایت داستان عالی داخل خود گیمپلی(نه لایو اکشن)اون گیم پلی محشر.تنوع محیطی عالی(ظاهرا کونتوم بریک تو این مورد هم مشکل داره.زمان بازی هم مثل اینکه کم هستش .max payne تو این مورد هم سرتر هستش.واقعا اینها عقب گرد نیستش نسبت به maxpayne? من با مکس پین زندگی کردم.هنوزم بهترین بازی رمدی max payne2 هست.یک جورایی ناتی داگ اون زمان گیمرا بود.یکی به من جواب چه جوری به این نقطه رسیدن

به نظرم بازی در اون حدی ظاهر شد که میشد حدس زد.خودم اوایل بازی به شدت هایپ بودم و شدیدا بازی رو بالا گرفته بودم ولی بعد از دیدن اون سیل ویدیوهایی که یک یا دوماه پیش روانه شد (دقیق یادم نیست کی بود) انتظاراتم به شدت پایین اومد.از همون ویدیوهای چند ساعته هم من حس میکردم بازی یکنواخته و اون هیجان کافی را نداره.توی صفحه بازی در بازیسنتر هم میانگین (80 تا 84) رو انتخاب کردم که اون کمی اختلاف هم دلیلش یکم خوش بینی من نسبت به همه بازی هاست.:D

من در مورد Alan Wake هم همینقدر هایپ بودم.یادمه روی گوشی زغالی اون زمانم تریلر بازی رو زده بودم و هر روز یک بار تماشا میکردم.بعد از عرضه هم یکبار بازی رو تموم کردم و بار دوم بازی فقط تونست منو تا اواسطش بکشه.دلیل اون هم گیم پلی به شدت یکنواخت بازی بود.بازی هرچه قدر هم واقعی باشه گرافیکش،هرچه قدرهم داستان خوبی داشته باشه، با این حال در نهایت گیم پلی مهم ترین رکن اون بازی هست.:D

به هر حال من این بازی رو بازی خواهم کرد و امیدوارم لذتی که از بازی میبرم برعکس Alan Wake که در همون حد متاش بود در این مورد حداقل بیشتر باشه.:D

متا برای قشر کژوال که یه سری بازی رو به صورت عادت و سرگرمی بازی میکنن متا تاثیر نداره ... پس بعضی بازی های مولتی پلیر و mmo رو تو این راستا قرار ندید ...
برای فن های یک فرانچایز یا یک استودیو هم از این قایده مستثنی نیستن ....
ولی طبق تجربه یک سال اخیرم .. وقتی برای خرید یک بازی مصمم نبودم ... تصمیم نهاییم رو بر اساس متا و نقد های بازی گرفتم ... و واقعا کمک کرد تو انتخاب مناسب ...
این موضوع برای ip های جدید و بازی هایی که اکثر خریدار ها براش مردد هستن صادقه

آخرین ویرایش:
اون دوستمون که میگه بازی اپیک فیلد شد باید بگم البو 21 adele با میانگین 76 که از نظر شما حتما اپیک فیلد موسیقی محسوب میشه.همون سال اپیک گرمی شد.10 کیلو فقط جایزه برد.

جدا خیلی کم گرفته :| نمیگم متای 77 شکسته ولی با اون سطح توقعی که ما از بازی داشتیم شکست محسوب میشه :|
من خودم طرفدار رمدی هستم با بازی های قبلیش مثل alan wake لذت بردم میدونم اگر خودم این بازی رو تجربه کنم حتما خوشم میاد ولی با این ایراداتی که از بازی گرفتند ارزش پول دادن نداره به نظرم ! این live action ها ام واقعا کارو خراب کرده :/

/ه نظرم ایراد گرفتن از منتقدا اصلا منطقی نیست اینکه نمیدونم این نسل امتیاز کم میدن و ... بازی که خوب و عامه پسند باشه متاش هم طبیعتا خوب میشه.بازیهایی مثل Last of us ، GTA ، Rise of tomb rider و ... خوب بودن متاشون هم خوب شد بازیهایی مثل اوردر رایز و ... مشکل داشتن متا هم بد شد.پس بهانه بنی اسرایلی نیارید خواهشا!

کلا دو چیز باعث میشه متای بازیها بد بشه

1 - داشتن ایراد
2 - عامه پسند نبودن بازی ( بازیهایی دیوید کیج مثلا )

با مورد دومی میشه کنار اومد بگیم سبک خاص هستش و بعضی ها باهاش حال نمیکنن ولی مورد اول که اتفاقا کوانتوم بریک هم جزئشه دیگه هیچ رقمه نمیشه ازش دفاع کرد.اکثرا منتقد ها هم ایراد گرفتن که بازی تکراری و ملال آور یکنواخت هستش . دیگه از این بدتر؟حالا بعضی هام میگن کوتاه هستش اون به کنار.
پیش پای شما بازی superhot اومده که علت عامه پسند نبودن مساوی متای بد میشه رو رد میکنه.

اینطور که تو متن یک سری از نقد ها دیده می شه به غیر از مشکلات گوناگونی که منتقد ها به بازی گرفتن . در زمینه داستان هم این عنوان بی ایراد نبوده . به عنوان مثال Destructoid داستان بازی و روایتش رو جدا جدا و گسسته دونسته . یا gamespot داستان رو خیلی واضح بدون جذابیت و مایوس کننده توصیف می کنه . Giant Bomb هم داستان بازی رو گیج کننده با تصمیمات مایوس کننده توصیف می کنه و اونو فقط قابل تحمل برای مخاطبین دو اتیشه تخیلات و سفر در زمان عنوان کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or