امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
آقا اصلا این حرفارو بیخیال . مجلات pc3 خودشون نمره ی ps3 بازی کاهش میدن . تو گیم رنکینگز همه تا اینجا به ps3 بالای 9 دادن بعد Playstation Universe اومده به بازی داده 8 !!!!!!

شما اومدی گفتی که همه دارن به crysis2 امتیاز 8-9 میدن،سایتای مربوط به ps هم روش بعد منم در جواب شما گفتم که سایتای مولتی به kz3 هم 8-9 میدادن ولی سایتای انحصاری 9.5-10. خب مسئله سر همین سلیقست دیگه! که اصولا این سایتا تا نوبت به انحصاریا میرسه بسیار دست و دلباز میشن ولی وقتی نوبت به مولتی ها میشه ناگهان سخت گیر میشن.واقعا من لذت میبرم از این نوع سلیقه!!:|
من با اصل حرفت مشکل دارم همین. چون منطقش رو نمیتونم درک کنم. این نظر شما هست بهتره که به سایت ها تعمیم ندین حداقل بگید به نظر من این جوری هست چون واقعا نمی تونم درک کنم. چون خودم وقتی بحث نمره دادن میشه همه علاقه ها رو میزارم کنار همونطور که به بازی که خیلی دوست داشتم 8.5 دادم چون واقعا بیشتر از این حقش نبود و همون طور هم که از این بازی مشخصه بین 8 تا 9 حقش هست و پس برای من در حد همون بازیه و فقط میزان علاقم فرق میکنه نه نمره. امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.

GameZone 8.5 of 10
GamesRadar 8.0 of 10
===
نقل قول از GamesRadar
Crysis 2 is an astounding technical achievement. It’s one of the best-looking games ever, and it knows how to bring the spectacle. Its single-player provides a playground for the joyous nanosuit powers, although some buggy AI and generic aliens keep the campaign from soaring as high as it could have. The multiplayer, meanwhile, is a fantastic buffet of playstyles that rewards the creative player
Absolutely unbelievably good looking

من با اصل حرفت مشکل دارم همین. چون منطقش رو نمیتونم درک کنم. این نظر شما هست بهتره که به سایت ها تعمیم ندین حداقل بگید به نظر من این جوری هست چون واقعا نمی تونم درک کنم. چون خودم وقتی بحث نمره دادن میشه همه علاقه ها رو میزارم کنار همونطور که به بازی که خیلی دوست داشتم 8.5 دادم چون واقعا بیشتر از این حقش نبود و همون طور هم که از این بازی مشخصه بین 8 تا 9 حقش هست و پس برای من در حد همون بازیه و فقط میزان علاقم فرق میکنه نه نمره. امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.
خب اگه منطق حرف منو درک نمیکنی،پس یه چیز بگو که حداقل بتونی ردش کنی.
حرف من از روی علاقه نیست. این اولین بار نیست که سایتای ps به بازیهای انحصاری نمره کیلویی میدن ولی وقتی به یه بازی مولتی میرسه،ناگهان رگ نقادیشون بالا میزنه و سخت گیر میشن..

دو ساعت از بازی رو انجام دادم. به شخصه میخواستم بهش نمره بدم 6 یا 7 میدادم!!!
به نظرم 8 خیلی هم برازنده اش هست! اگر من بودم غیر ممکن بود بیشتر از 7 بدم بهش البته تا اینجای کار، حالا بعدا بهتر بشه رو نمیدونم.

دو ساعت از بازی رو انجام دادم. به شخصه میخواستم بهش نمره بدم 6 یا 7 میدادم!!!
به نظرم 8 خیلی هم برازنده اش هست! اگر من بودم غیر ممکن بود بیشتر از 7 بدم بهش البته تا اینجای کار، حالا بعدا بهتر بشه رو نمیدونم.

3-4 ساعت اول بازی یکم خماریش زیاده ولی یوهو ورق بر میگرده.:d

توی بیشتر نقدا بزرگترین مشکل بازی رو ضعف AI عنوان می کنن که در بعضی جاها خیلی بد نمایان میشه، مخصوصا در Human AI که خودم هم توی نسخه ی بتا دیده بودم و خیلی توی ذوق می زد.

با این تفاسیر و این واقعیت که گرافیک بازی برای تطابق با کنسولها مخصوصا در بافتها ضعیفتر شده برای PC هم بنظر میاد منصفانه هست که نمره ی 8.5 بگیره، چون نسخه ی اولش میانگین 9 و بالاتر داشت. البته بدون تجربه ی بازی نمیشه نظر نهایی رو داد و این فقط یه پیش بینیه، مثل بقیه نمی خوام تعصبی یا پیش پیش امتیاز بدم.

سایت GS تا الان فقط نقد نسخه 360 رو زده که 8.5 داده، من خودم نسخه بتا رو بازی نکردم، ولی فکر کنم GS به نسخه PC امتیاز 9 بده (به خاطر گرافیک بهتر)، شاید هم نده.
ولی تو نقد نسخه 360 به جز هوش مصنوعی ضعیف، گفته شده بازی باگ هم داره.
تو نکات مثبت بازی هم ذکر شده که هم بخش تک نفره و هم بخش چند نفره مناسب هست.
Good-sized campaign and full-featured multiplayer offer lots of lasting value
===========
همچنین کابرهای GS تا حالا به بازی امتیاز 9.1 دادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or