امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
دوستان به این لینک سر بزنید. تو متا هم نمره مربوط به IGN برای نسخه PS3 با اینکه گرافیک ضعیف تری داشته و گفتن فریم ریت فاجعه باری داره و رزولوشنش پایینی داشته همون 9 از 10 بوده.

میانگین هم نسخه PS3 از 8 نقد 87 هست و نسخه Xbox360 هم از 12 نقد 86 هست.

کلا نمره این سایتها و مجله های مختص یک پلتفرم مخصوصا پلی استیشن رو اصلا نگاه هم نکنید.:d

اما امتیازها خوب بوده .. لطفا یکی میانگین متاکریتیک رو بزاره ..

بیشتر این سایت ها و مجله های فن مشکل دارن !
البته به جز OXM و OPM که شانشون بالاتر از این حرفاس

این Bit-Tech ریویو های سخت افزارش رو خیلی قبول دارم

اما چه ربطی به گیم داره نمیدونم:d

نه، همیشه گیمای مطرح رو بررسی می کنه، اما در نمره دادن خیلی سخت گیره.

IGN تاج پادشاهی بهترین گرافیک کنسولیو به 360 داده.

Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game

9a6u9dnc32tguxx2mxqg.jpg

توی مقایسه های قبلی از ویدیوی دموهای کنسولی هم مشخص بود که گرافیک 360 بهتره، چه جنگی که سر مقایسه ی بین این دوتا کنسول راه نیوفتاده بود سر این بازی!

هنوز به نسخه ی PC نمره نداده !

منم الان دیدم،Gamespot یه تاپیک خبری زده بود که توضیح داده بود تا الان فقط نسخه ی 360 بدستشون رسیده،البته اونم 4 روز پیش، واسه همین هم فقط تونستن اونو Review کنن، هنوز PS3 و PC رو ندارن، حتی گفته که نسخه ی Steam رو هم دانلود کردن اما هنوز کلیدی واسه بازی دریافت نکردن.

منم الان دیدم،Gamespot یه تاپیک خبری زده بود که توضیح داده بود تا الان فقط نسخه ی 360 بدستشون رسیده،البته اونم 4 روز پیش، واسه همین هم فقط تونستن اونو Review کنن، هنوز PS3 و PC رو ندارن، حتی گفته که نسخه ی Steam رو هم دانلود کردن اما هنوز کلیدی واسه بازی دریافت نکردن.

حدس من امتیاز 8 برای نسخه ی PS3 و 9.0 برای نسخه ی PC هستش !

IGN هم احتمالا به PC امتیاز 9.5 می ده !

با این حرفا من فقط دوست دارم بازیه KINGDOM و که انحصاری با موتور CRYENGINE 3 روی 360 میخوان بسازن ببینم.
Gamepro به بازی 4.5 از 5 داده توی متنش از حالت سه بعدیه بازی نوشته:

Playing Crysis 2 on a 3DTV is another highlight of my experience with the game. It doesn't necessarily use 3D in ways we haven't seen before, but the game's jaw-dropping visuals and its imaginative vision of a post-alien invasion New York City really pop in 3D. Moments like one where you're exchanging rockets with an enemy helicopter through the shattered windows of an abandoned office building are intensified as smoke, debris, and bullets are flying directly into your face. Once you batter the chopper sufficiently, it crashes into the building, nearly decapitating you with its rotors. Crytek does a good job of balancing the depth of 3D, too. Most of the game's 3D effects are subtle, which makes moments that aren't -- like my chopper fight --more impactful.

ایشالا همین روزا یه پلاسمای vt20 ردیف میکنم سه بعدیو روش میزنم حالشو میبرم :x

آخرین ویرایش:
خوب ممکنه از نظر اونا بازی کامل باشه. همون طور که خیلی از سایت ها میان از بازی ها کلی تعریف می کنند و آخرش بهش 8 میدن. مثلا Gametrilers که به این بازی 9.1 داده و به اون بازی 9.4 میشه فن؟!
شما اومدی گفتی که همه دارن به crysis2 امتیاز 8-9 میدن،سایتای مربوط به ps هم روش بعد منم در جواب شما گفتم که سایتای مولتی به kz3 هم 8-9 میدادن ولی سایتای انحصاری 9.5-10. خب مسئله سر همین سلیقست دیگه! که اصولا این سایتا تا نوبت به انحصاریا میرسه بسیار دست و دلباز میشن ولی وقتی نوبت به مولتی ها میشه ناگهان سخت گیر میشن.واقعا من لذت میبرم از این نوع سلیقه!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or