امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
دوستان امتیازها اومد لطفا بحث های الکی بزارید کنار
یا حداقل یکی توی پست اول همه رو لیست کنه
این تاپیک با بقیه تاپیک های امتیازات بازی های مهم هیچ تفاوتی نداره و با اومدن نمرات سایت های معتبر و نیمه معتبر مسلما روشون بحث میشه و حالا چه بالا باشه و چه پایین بحث های انجام میشه و ممکنه یک بحث از نظر من بیهوده باشه و یک بحث هم از نظر شما پس بهتره بزارید نمره ها بیاد.

به عنوان مثال بازی اگه امتیازات خوبی بگیره همه میان میگن دید ما گفتیم فلان و این حرف ها و هورا و .... این بحث ها از نظر من بیهوده است اما از نظر شما که به این بازی خیلی علاقه داری مبحث شیرینی به حساب میاد. از طرفی اگه بازی نمره های دور از انتظار بگیره و در مورد ضعف های اون بخواییم بحث کنیم(مثل نظراتی که برخی دوستان تو تاپیک بازی دادند و یک در میون شما جوابشون رو به شکل نه چندان مناسب میداید) این بحث از نظر شما ممکنه بیهوده بیاد و به تاپیک امتیازات مربوط نشه. پس به نظرم این رو ناظم های بخش باید تشخیص بدند که که چه بحث و پستی اسپم هست و چه چیزی درست هست.

موفق باشید

• Like
Reactions: mehdihoo
این تاپیک با بقیه تاپیک های امتیازات بازی های مهم هیچ تفاوتی نداره و با اومدن نمرات سایت های معتبر و نیمه معتبر مسلما روشون بحث میشه و حالا چه بالا باشه و چه پایین بحث های انجام میشه و ممکنه یک بحث از نظر من بیهوده باشه و یک بحث هم از نظر شما پس بهتره بزارید نمره ها بیاد.

به عنوان مثال بازی اگه امتیازات خوبی بگیره همه میان میگن دید ما گفتیم فلان و این حرف ها و هورا و .... این بحث ها از نظر من بیهوده است اما از نظر شما که به این بازی خیلی علاقه داری مبحث شیرینی به حساب میاد. از طرفی اگه بازی نمره های دور از انتظار بگیره و در مورد ضعف های اون بخواییم بحث کنیم(مثل نظراتی که برخی دوستان تو تاپیک بازی دادند و یک در میون شما جوابشون رو به شکل نه چندان مناسب میداید) این بحث از نظر شما ممکنه بیهوده بیاد و به تاپیک امتیازات مربوط نشه. پس به نظرم این رو ناظم های بخش باید تشخیص بدند که که چه بحث و پستی اسپم هست و چه چیزی درست هست.

موفق باشید

برهان جان دوستان هر بحثی میخوان انجام بدن
من فقط منظورم اینکه جوری نباشه که یه نفر بیاد امتیاز ها رو ببینه باید کل صفحات تاپیک رو بگرده
امتیاز ها رو اول صفحه لیست کنین همین

قربونت>:d<

• Like
Reactions: Fëanor
سلام!
Msxbox-world 9.0 of 10
امتیاز این سایت در MetaCritic و GR ثبت میشه.
ریز نمرات این سایت:
Gameplay: 9.0
Graphics: 9.5
Sound: 8.0
Longevity: 9.0
Overall: 9.0
===
Crysis 2 delivers some impressive gameplay moments, offering frantic shoot-outs aplenty against human and non human foes, energetic stealth elements amidst the slower paced sneaking making for a comprehensive melting pot of styles which can be utilized at any time during play. It's an impressive feat, not so much including these options, but more in the way they are conducive to the gameplay style of the player. In a game which pampers the whims of its audience so effortlessly whilst chucking whimsical challenges to test ones fervour of skills there's simply a lot to be drawn from what's on offer. Graphics aside there's a great game on offer which is hard to fault by today's standards simply because everything it purports to do is accomplished with such confidence. Sure there are some graphical hiccups which tarnish what could have been a perfect game, but on the whole, Crytek have delivered a masterpiece game which will no doubt crown them as console developer gods amongst the eyes of gamers who feel let down by the same regurgitated experiences we've seen for years. In such a crowded genre and one where nothing is ever original, Crysis 2 doesn't reinvent the wheel but does offer a compelling journey that's both stunning to look at but also a marvellous joy to play.
===
===
محدودیت انتشار نقدها ساعت 19:30 امشب برداشته میشه، یعنی از یک ساعت دیگه نقد سایت ها معتبر به تدریج منتشر میشن.

آخرین ویرایش:
NowGamer – 8.7 (PS3), 8.9 (360)
Joystiq – 4/5
GamePro – 4.5/5
Telegraph – 7/10
==
نمره IGN واسه بخش UK هست، فکر کنم IGN اصلی هنوز نمره نداده.
IGN UK
Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game. It's well animated and the effects are great, but light is always the star of the show.
جالبه 3 تا 9.5 داده با 2 تا 9، آخرش هم داده 9 :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or