امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
با همه این ها
من مطمئنم میانگینش به 90 میرسه:d

راستی چرا تازگیا سایتها اینقدر دیر نمره میدن؟ قانون جدید اومده مگه؟
اخه قبلا 1 ماه مونده بود به ریلیز اکثر سایتها امتیازهاشون رو میدادن
ناشر بازی برای نقد ها امبارگو میزاره تا در یک تاریخ مشخصی منتشر بشن !

8 تا 8.5 خوبه دیگه. وقتی بازی 8 یا بالاتر میگیره یعنی بازیه خیلی خوبیه! دوستان یه قضیه ای رو توجه نمیکنن اون هم اینکه اگر به این 9 یا کمی بالاتر بدن تکلیف Halo Reach که همچین نمره هایی گرفته چیه؟ واقعاً با این برابری میکنه؟؟؟
یا اگر به این 9 یا بیشتر بدن اونوقت چجوری میخوان به L.A Noir یا Batman یا GoW 3 یا بازی های شاخ دیگه ای که توی راهه نمره بدن؟

نظر شخصی من 8 هست و به هیچ عنوان 9 یا بیشتر رو نمیتونم تصور کنم با اشکالاتی که بازی داشت که راجبشون توی تاپیک های دیگه بحث شده

با توجه به تجربه ای که خودم از بازی دارم و این نکته که تمام انتظاراتم رو برآورده کرده,فکر نمیکنم بتونه به میانگین بالای 90 برسه.بازی از نظر تکنیکی فوق العاده است ولی یه سری ایرادای ریز داره که به نظرم مانع گرفتن امتیاز کامل میشه.پیش بینی خودم امتیاز بین 90-85 هست که همونطور هم که قبلا گفتم امتیاز بسیار عالی ای هست.

روی باکس شات ایکس باکس (شاید برای PS3 هم همینو نوشته باشه) به نقل از CVG نوشته:
"THE BEST LOOKING GAME ON CONSOLE"
576x432-images-stories-news-0321_2011-189750_10150113143626698_655356697_6262870_7678564_n.jpg
نوشته شده توسط Tommy Fisher
FAKE Alert !!!!
آره الان عکس روی کاورو با دقت نگاه کردم به نظر میاد یکمک نوشته فتوشاپی باشه چون با بقیه نوشته ها زاویه یکسان نداره.
حالا گیریم fake هم نباشه , با یه گُل بهار نمیشه :d

حالا گیریم fake هم نباشه , با یه گُل بهار نمیشه :d
بعد از لقب Best Looking Game Everـی که همین CVG به U2 با نمره کامل 10/10 اعطا کرد (جالبه بدونید تنها بازی توی این نسل و کلاً ششمین بازی تاریخ بوده که تونسته نمره کامل بگیره از CVG) خیلی بعید میدونم همچین لقبی رو به این زودیها -هر چند جای Ever واژه Console قرار بگیره- به بازی بده. :دی

پ.ن: بازی هایی که از CVG نمره کامل گرفتند:

Championship Manager 3 (PC) - 1999
Shadow of Desinty (PS2) - 2001
Tony Hawk's Pro Skater 3 (PS2) - 2001
TimeSplitters 2 (PS2) - 2002
Zelda: Twilight Princess (Wii) - 2006
Zelda: Phantom Hourglass (DS) - 2007
Uncharted 2: Among Thieves (PS3) - 2009

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن