امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
دقیقا من همین رو الان اومدم بگم که این نمره اصلی IGN نیست:دی در مورد میانگین هم خوب طبیعی هست چون هیچوقت میانگین اونا رو قرار نمیده.

من همون طور که چند صفحه قبل هم گفتم فکر کنم IGN هم 8.5 بده چون معمولا از بخش های دیگه خودش 0.5 یا 1 نمره کمتر میده. Gamespot رو که درست گفتم:دی

سایتای ps یکی از عوامل بالا بردن نمرات انحصاری و پایین اوردن نمرات مولتی هستن...:|
حالا از این گذشته این PSU.com به یه نگته جالب اشاره کرده:d :
The fact it is the best looking shooter on PlayStation 3

به گرافیک 9.5 داده :x

ولی انگار اصلیه:biggrin1:
نمیدونم والا:دی فکر کنم ماله UK هم همین طوری بود. اگر هم ماله IGN اصلی باشه NP. گرافیک هر دوتاشون همین نمره رو گرفته ها. جهت یادآوری اون بحث های گرافیکی گفتم:دی

سایتای ps یکی از عوامل بالا بردن نمرات انحصاری و پایین اوردن نمرات مولتی هستن...:|
آره واقعا متاسفام برای سونی که به این ترفندهای کثیف رو میاره تا بلکه 1-2 نمره اضافه تر بگیره و بازی های مولتی رو کوچیک تر جلوه بده.

واقعا شاهکار هستید. به قول یه آدمی هر روز یک بامبول. مثل اون قضیه که سر KZ3 شده بود. البته اون به شما ربطی نداشت اما سعی کنید دیدتون رو وسیع تر کنید. این همه سایت دارن به بازی 8-9 میدن بعد اون سایتا میشن سایت های بد داستان ماlol

• Like
Reactions: Tommy Fisher
نمیدونم والا:دی فکر کنم ماله UK هم همین طوری بود. اگر هم ماله IGN اصلی باشه NP. گرافیک هر دوتاشون همین نمره رو گرفته ها. جهت یادآوری اون بحث های گرافیکی گفتم:دی

آره واقعا متاسفام برای سونی که به این ترفندهای کثیف رو میاره تا بلکه 1-2 نمره اضافه تر بگیره و بازی های مولتی رو کوچیک تر جلوه بده.

واقعا شاهکار هستید. به قول یه آدمی هر روز یک بامبول. مثل اون قضیه که سر KZ3 شده بود. البته اون به شما ربطی نداشت اما سعی کنید دیدتون رو وسیع تر کنید. این همه سایت دارن به بازی 8-9 میدن بعد اون سایتا میشن سایت های بد داستان ماlol
اخه مسئله اینجاست که این همه سایت اتفاقا به همون kz3 هم 8-9 میدادن ولی سایتای ps چی؟! همه 9.5-10

من گرافیکش رو روی کنسول واقعا قبول دارم

اما روی pc انتظارات منو براورده نکرد

تکسچرها ضعیف بودن
و به crysis نمیرسیدن

اما خب به جاش از اونور گیم پلی پیشرفت داشته ...

البته برهان جان داری اشتباه می کنی.
ign به گرافیک نسخه X360 بازی داده 9.5 و در توضیحش گفته
Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game. It's well animated and the effects are great, but light is always the star of the show.

به نسخه PS3 اش اما داده 8.5 و گفته
Crysis 2 looks great on PS3, but a worse framerate, lower resolution, and missing effects compared to the 360 release hurt it. PS3 owners expect more.

اخه مسئله اینجاست که این همه سایت اتفاقا به همون kz3 هم 8-9 میدادن ولی سایتای ps چی؟! همه 9.5-10
خوب ممکنه از نظر اونا بازی کامل باشه. همون طور که خیلی از سایت ها میان از بازی ها کلی تعریف می کنند و آخرش بهش 8 میدن. مثلا Gametrilers که به این بازی 9.1 داده و به اون بازی 9.4 میشه فن؟!

البته برهان جان داری اشتباه می کنی.
ign به گرافیک نسخه X360 بازی داده 9.5 و در توضیحش گفته
Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game. It's well animated and the effects are great, but light is always the star of the show.

به نسخه PS3 اش اما داده 8.5 و گفته
Crysis 2 looks great on PS3, but a worse framerate, lower resolution, and missing effects compared to the 360 release hurt it. PS3 owners expect mor
میدونم رفتم دیدم. من منظورم اون بازی بود که دوستان تو تاپیک های مقایسه صحبتش رو می کردند. وگرنه این بحث ها که بازی های مولتی رو کدوم کنسول بهتره من بهش کاری ندارم چون عقیده دارم روی Xbox بهتر عمل میکنه اما اینکه بعضی ها بازی های انحصاری رو می کوبونند یک بحث دیگه هست و من اون پستم فقط به همون دوستان بر میگشت. در هر صورت مرسی بابت توضیحاتت.

کلا نمره این سایتها و مجله های مختص یک پلتفرم مخصوصا پلی استیشن رو اصلا نگاه هم نکنید.:d

اما امتیازها خوب بوده .. لطفا یکی میانگین متاکریتیک رو بزاره ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or