امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
نمره های ادمیزادی کی میاد؟

منظورم سایتهای معتبره
با این اوصاف فکر نمیکنم به شماره اولش برسه! به هر حال چه ادمیزاد باشن چه نباشن یه همچین سطحی رو برا بازی در نظر گرفتن که خودش بیانگر نمرات احتمالی بعدی هست...این اتفاق واسه بازیهایی مثل kz3 و alan wake و GT5 و چندتا دیگه هم افتاده.همه فکر میکردن که این نمرات از این سایتا کشکن و قراره با اومدن نمرات سایتای معتبر معجزه بشه و این حرفا... ولی به احتمال زیاد میانگین در همین حدودا میچرخه.
راستش من خودمم از crysis2 هایپ زده شدم! ای کاش اینجوری بازی رو overhype نمیکردن...
در هرصورت منکه شدیدا بهش علاقه دارم ولی حیف.

هیچکی با کله زمین نخورده

فقط امتیاز 9 و 8.5 شده پایین

البته من خودم انتظار کمتر از 9 رو ندارم:d

من كه خودم يكي از فن هاي بازي هستم ولي خب با توجه به چيزهايي كه قبلا گفته بودن توقع بيشتري داشتم.ولي در صر صورت بايد سايتها و مجلات معتبر نمره بدن تا ببينيم چي از اب در اومده

با این اوصاف فکر نمیکنم به شماره اولش برسه! به هر حال چه ادمیزاد باشن چه نباشن یه همچین سطحی رو برا بازی در نظر گرفتن که خودش بیانگر نمرات احتمالی بعدی هست...این اتفاق واسه بازیهایی مثل kz3 و alan wake و GT5 و چندتا دیگه هم افتاده.همه فکر میکردن که این نمرات از این سایتا کشکن و قراره با اومدن نمرات سایتای معتبر معجزه بشه و این حرفا... ولی به احتمال زیاد میانگین در همین حدودا میچرخه.
راستش من خودمم از crysis2 هایپ زده شدم! ای کاش اینجوری بازی رو overhype نمیکردن...
در هرصورت منکه شدیدا بهش علاقه دارم ولی حیف.
دقیقا با حرفتون موافق هستم. البته یک نکته رو باید در نظر بگیرید که هیچکی بهش اشاره نکرده و تو تاپیک امتیازات KZ3 هم من و 1-2 نفر دیگه گفتیم. این بازی ها اگه سال پیش میومدن بهتون قول میدادم هر 2تاشون میانگین بالای 90 رو داشتند چون COD با اون وضعیتش 88-89 شده بود. امسال سایت های کلا سختگیرانه تر امتیاز میدن چون بازی های فوق العاده عالی در راه هست. شما حساب کنید الان IGN اگه بخواد به KZ3 یا C2 امتیاز 9 یا 9.5 بده بعد به بازی هایی مثل R3 یا COD که تو راه هستند و شاید از این بازی ها خیلی خیلی بهتر باشند باید چند بده؟ برای همین مجبورند کمی دست به عصاتر نمره بدند.

در مورد hype زیاد این بازی هم دقیقا قضیه KZ3 شد. من هم خودم انتظارم رو میانگین 90 بودش اما امتیازها رو که دیدم به نظرم رسید که ممکنه قضیه فقط اشکالات بازی نباشه. چون مگه میشه به خاطر 2 مشکل 1.5 نمره امتیاز کم بشه؟! در کل من نظری در مورد نمرات C2 ندارم اما خیلی خیلی بعید میدونم که 90 بشه. اگر هم شد نوش جون طرفداراش و سازندگانش. مهم اینه که من و شما و بقیه از بازی لذت ببریم. حالا با میانگین 70 یا 95 فرقی نداره و مهم اون لذت بردن هست

دقیقا با حرفتون موافق هستم. البته یک نکته رو باید در نظر بگیرید که هیچکی بهش اشاره نکرده و تو تاپیک امتیازات KZ3 هم من و 1-2 نفر دیگه گفتیم. این بازی ها اگه سال پیش میومدن بهتون قول میدادم هر 2تاشون میانگین بالای 90 رو داشتند چون COD با اون وضعیتش 88-89 شده بود. امسال سایت های کلا سختگیرانه تر امتیاز میدن چون بازی های فوق العاده عالی در راه هست. شما حساب کنید الان IGN اگه بخواد به KZ3 یا C2 امتیاز 9 یا 9.5 بده بعد به بازی هایی مثل R3 یا COD که تو راه هستند و شاید از این بازی ها خیلی خیلی بهتر باشند باید چند بده؟ برای همین مجبورند کمی دست به عصاتر نمره بدند.

برهان نظرت رو در مورد سخت گیر تر شدن نقد کننده ها قبول دارم ... ولی در مورد بلک آپز یادت باشه که داستان بازی خیلی خیلی بهتر از کیل زون 3 بود ... همون داستان می تونه پارامتری باشه برای نمرات بالاتر بلک آپز از کیل زون 3 ...

برهان نظرت رو در مورد سخت گیر تر شدن نقد کننده ها قبول دارم ... ولی در مورد بلک آپز یادت باشه که داستان بازی خیلی خیلی بهتر از کیل زون 3 بود ... همون داستان می تونه پارامتری باشه برای نمرات بالاتر بلک آپز از کیل زون 3 ...
آره داستانش واقعا خوب و جذاب بودش و کاملا قبول دارم. اما داستان KZ3 اونایی که بازی کردند میدوند بد نبود و نحوه روایت و کارگردانیش بد(میشه گفت افتضاح) بود. اما در عوض بخوایم مقایسه کنیم گرافیک KZ3 اصلا هیچ حرفی رو برای گفتن نمیزاره و مولتی ها رو هم اگه یکسان بگیریم رو صداگذاری هم باز KZ قوی تر عمل کردش و نباید 4 نمره میانگینش کمتر میشد. در هر حال بهتره که بحث رو خیلی منحرف نکنیم نا سلامتی من ناظم انجمن هستم:دی در هر صورت خودم هم به شدت مستاق هستم که نمرات بازی از سایت های معتبری که خودم هم خیلی قبولشون دارم بیاد تا ببینیم چی هست. من خودم فکر کنم IGN و Gamespot به بازی 8.5 میدن.

با همه این ها
من مطمئنم میانگینش به 90 میرسه:d

راستی چرا تازگیا سایتها اینقدر دیر نمره میدن؟ قانون جدید اومده مگه؟
اخه قبلا 1 ماه مونده بود به ریلیز اکثر سایتها امتیازهاشون رو میدادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or