امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
دیدم. همون جوش نمیگیره منو. خیلی خشکه. طراحی هنریش خیلی افتضاحه؛ یه ذره فضا نداره. من نمیدونم این شهر چرا انقدر شنگوله محیطش وقتی داره به اف میره. Gritty پیــــلــــیز. جنگه ها مثلن؛ مث ادونچرز آو باربی میمونه شادی فضا. در همون حد :دی
خوبه!
سلیقس دیگه :d

فکر کنم یه 8 داشته تا حالا با یه 9 درسته؟یکی برا 360 این یکی هم مال PS3....
صفحه هفتیم من نمره دیگه ای رو یادم نمیاد دیده باشم اینجا.....

جالبه! در اسکن اولی توی قسمت Second Opinion (بالا سمت چپ) طرف گفته Better Looking than Killzone 3 :دی البته گفته به اندازه این و Bulletstorm جذاب نیست، ولی از لحاظ ویژوالی بهتره (اونم نسخه PS3ـش)!
تو اون یکی اسکن هم گفته به مرزهایی از لحاظ Visually رسیده که هیچ کس تو PS3 نتونسته!! عجب، ظاهرا از این لحاظ ترکونده:دی

=))=))
از فردا این مجله به مجله درپیت و رشوه خور از مایکروسافت قرار میگیره!
حالا اونم نسخه ps3 !
حالا بزار یکی دوتا سایت هم امتیاز بدن ببینیم نظر اونها چیه ولی هرچند یه مجله مربوط به ps3 داره این حرف را میگه در نوع خودش جالبه .

=))=))
از فردا این مجله به مجله درپیت و رشوه خور از مایکروسافت قرار میگیره!
حالا اونم نسخه ps3 !
حالا بزار یکی دوتا سایت هم امتیاز بدن ببینیم نظر اونها چیه ولی هرچند یه مجله مربوط به ps3 داره این حرف را میگه در نوع خودش جالبه .
ببین دوست عزیز هیچ کسی بدون مدرک حق نداره نظر یه مجله رو به رشوه ګیر بودنش ربط بده اما در مورد مقایسه من نظر این مجله رو رد نمی کنم اما تا نظر تخصصیeurogamer (احتمالا یه مقاله تخصصی خواهد داد) و سایت هایی که روی مقایسه به صورت مو به مو دقت می کنند من روی این نظر مانور نمی دم.اګه اشتباه نکنم و شما هم یادت باشه نقد gtaiv فکر کنم ign بود که ابتدا ګفته بود ps3 ورژن بهتری هست اما توی مقایسه دقیق معلوم شد که نه ورژن بهتر ورژن ۳۶۰ هست.نظر منتقد معمولا لحظه ای هست اما برای مقایسه در این سطح باید کارشناسی صورت بګیره!!
نکته مهم:
در ضمن اګه یه وقت نظر تخصصی هم بیرون اومد و C2 ګرافیک بهتری داشت نیای بګی من ګفتم KZ3 بهتره!!!

دقیقا! سر ِ تاپیک کیلزون هم یه 8 که میومد یه سری با یه مشت شکلک و توهین های بچه گونه که آدم یاده بچه های 4 5 ساله میوفته تاپیک رو به گند میکشدن. گناه اونی که میخواد بیاد امتیازهات رو ببینه و بره چیه این وسط؟ خواهشا مدیران رسیدگی کنن... واقعا حال و روز بخش امتیازات به شدت داغون شده!

شرح امتیاز مجله آلمانی GamesAktuell به بازی:

ورژن PS3 و XBOX360 :
Graphics: 93%
Sound: 93%
Control: 87%
Multiplayer: 88%
Fun: 90%

ورژن PC:
Graphics: 96%
Sound: 94%
Control: 92%
Multiplayer: 88%
Fun: 90%

نکته: این مجله امتیاز Overall ندارد!

الان یعنی 8 ، 8,5 یا 9 کمه ؟!! | 8 = Great کمه واقعا ؟! یا اون کلمه رو من معنیشُ نمیفهمم ؟

واقعا بازیسنتر به مرزی رسیده که چنین نمراتی رو بعضی از کاربرهاش کم میدونن !! ... ولی میشه بهم بگید چد نفرتون هر امتیاز رو میرید نقدشُ رو اول میخونید بعد در موردش نظر میدین ؟

یا صرفا یه جهتی رو میگیرین و Yes , No میگین ؟

• Like
Reactions: Captain Mitchell
الان یعنی 8 ، 8,5 یا 9 کمه ؟!! | 8 = Great کمه واقعا ؟! یا اون کلمه رو من معنیشُ نمیفهمم ؟

واقعا بازیسنتر به مرزی رسیده که چنین نمراتی رو بعضی از کاربرهاش کم میدونن !! ... ولی میشه بهم بگید چد نفرتون هر امتیاز رو میرید نقدشُ رو اول میخونید بعد در موردش نظر میدین ؟

یا صرفا یه جهتی رو میگیرین و Yes , No میگین ؟

کم نیست الان بحث سر لجبازیه چون کیلزون 3 وقتی 8.5 گرفت همه 360 فنا اومدن یه چیزی پروندن.
و با کرایسیس 2 مقایسه می کردن الانم بر عکس شده.

PC Guru gave Crysis2 95/100

German PCAction magazine also gave it 90/100

خداوکیلی خیلی باهالید. فقط باید به بعضیاتون خندید. :d
استدلالاتون که کلا ترکونده.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or