امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
مجله آلمانیه 3 تا ایراد ازش گرفته , همش یه امتیاز کم کرده..
منظورت که این نیست که واسه هموطناشون پارتی بازی کردن!!؟:دی
البته صحیحه که مثلا 9 امتیاز خیلی خفنی محسوب میشه. یا حتی 8.5. ولی وقتی یه بازی عقبه دنیا رو با هایپ پاره میکنه اگه اوریج 95 نگیره کاملا مشخصه که با ته میخوره زمین و کلی میخندیم بهش :biggrin1:
امتیاز عالی,عالیه دیگه.چه هایپ پشتش باشه چه نباشه:دی

منظورت که این نیست که واسه هموطناشون پارتی بازی کردن!!؟:دی

امتیاز عالی,عالیه دیگه.چه هایپ پشتش باشه چه نباشه:دی

هایپ خیلی موثره تو بازخورد ملت. الان اگه استودیو ثارالله وابسته به بنیاد مساجد سایبری یه بازی بسازه که گیم‌اسپات بش بده 8 کن فیکون میشه. ولی اگه کرایتک بیاد یه بازی بسازه با میانگین امتیاز 8؛ و قبلش به همه دنیا هی بگه بهترین بازی دنیا و آخرت رو ساختیم و فولان فیلان؛ قشنگ معلومه بازخورد منفی میگیره.

• Like
Reactions: Politiciλn
یادش بخیر توی بازی دات، سر MGS3 بود فکر کنم نمره پایین گرفته بود بچه ها میگفتن GS چه نمره 1 بده چه 10 ما بازیش میکنیم.

در کل من زیاد امیدی برای 9 بیشتر گرفتن نداشتم. چون کلا داستان نداره :d.
ولی برای من همون گیم پلیش بسه.

در کل من زیاد امیدی برای 9 بیشتر گرفتن نداشتم. چون کلا داستان نداره .:d
کجای کاری شما ریچارد مورگان قول یک داستان اساسی و درگیر کننده رو داده تا جائی که داستان سری هالو رو مزخرف خطاب میکنه :d

هایپ خیلی موثره تو بازخورد ملت. الان اگه استودیو ثارالله وابسته به بنیاد مساجد سایبری یه بازی بسازه که گیم‌اسپات بش بده 8 کن فیکون میشه. ولی اگه کرایتک بیاد یه بازی بسازه با میانگین امتیاز 8؛ و قبلش به همه دنیا هی بگه بهترین بازی دنیا و آخرت رو ساختیم و فولان فیلان؛ قشنگ معلومه بازخورد منفی میگیره.
همون اول گرفتم منظورتو:دی ولی دیگه تو هم خیلی داری بی انصافی میکنی!!میانگین امتیاز 8 بشه آره.ولی تو داری میگی 95 کمتر بگیره کلی میخندیم بهش!آخه قربونت بعد Half Life 2 هیچ FPSـی بالای 95 نشده!:دی و حالا حالا ها هم نخواهد شد!
تو مشکل شخصی داری با Crysis و Crytek:d,حالا به هر دلیلی مثل حرفای سازندش و نویسندش و هایپش و هرچی دیگه,دنبال بهانه میگردی تا به قول خودت بهش بخندی.میخوای بخندی بخند.من کاری ندارم:d.ولی اینکه واسه خندیدنت بهانه ای مثل نرسیدن به میانگین امتیازی 95 رو میاری,بیشتر از اینکه خودت بخندی باعث میشی ما خندمون بگیره!:دی

• Like
Reactions: Miesam
بحث خنده شد گفتم بگم، بهم بخندید با هم نخندید :d.

کجای کاری شما ریچارد مورگان قول یک داستان اساسی و درگیر کننده رو داده تا جائی که داستان سری هالو رو مزخرف خطاب میکنه :d
کلا یه ایراد بزرگ همین Crytek این که یک کم بزرگ حرف میزنه.

ولی خداوکیلی نمره 9 خیلی خوبه، توقع 10 که نباید از این بازی داشت. اگر اوایل نسل بود یا همون سال های 007 و 008 بود اره خب، ولی الان امتیاز ها به یه ثبات رسیده دیگه هر آدم بیکاری نمیاد بازی رو نقد کنه و نمره 10 بده. کما اینکه به اکثر نمره های 10 که GS تو این نسل داد اعتراض داشتم و اعتقاد داشتم 8 هم زیادشون بود :d.

در کل میخوام بگم انتظار 9.5 داشتن از یه بازی FPS خیلی نیست امیر!؟
حالا الان بیاد سه مون کنه یه نمره 7 بگیره!!!

من واقع بینم فقط. یارو هر روز تو این کنفرانس ول بود و میگفت ما میخوایم دهن این و اون و آن رو بمالیم به آسفالت. که همشون متاسکورهاشون بالای 90. خب مجبوری بیای این رو بگی که بعدا ضایع شی؟ بگو ما میخوایم بازی خوب بسازیم. بازی خفن بسازیم. نگو تو ساخت بازیمون امام زمان کمک کرده بابام جان. جواب نمیده دیگه. اورهایپ میشه و سوژه امضا و خنده.

اتفاقا همین اواخر بود که یرلی مصاحبه کرده بود تو CVG و صزیحا گفته بود اصلا قصد رقابت با کسی رو نداریم و نمیخواهیم تاج و تخت کسی رو از ش بگیریم

اول اینکه نا مرئی شدن محدودیت داشت و انرژیت به خصوص تو زمان حرکت به سرعت تخلیه میشد پس نمیشد بکشی بعد دوباره نامرئی بشی به خصوص اینکه دشمنا همیشه گروهی حرکت میکردن و وقتی دشمنا نمیتونستن پیدات کنن تو اخرین منطقه ای که دیده بودنت نارنجک پرت میکردن ثانیا شما اگه بازی رو روی درجه hardcore یا delta بازی میکردی،معنی سخت بودن رو قشنگ برات ترجمه میکرد.
نه عزیزم لابد میشد دیگه میگن!!!
اتفاقا روی درجه Delta رفتم که کره ای ها هم به زبون خودشون حرف می زدند!
شما فقط کافی بود وقتی مرئی می شدید که شلیک کنید می رفتید تو حالت سرعت یا پرش، تا 1-2 نفر رو بکشید یه مقداری انرژی تون پر می شد بعد نامرئی می شدید و جابه جا می شدید و می رفتید پشت صخره ای یا هر جای دیگه پناه می گرفتید! اینطوری دیگه سر جای قبلیتون هم نبودید و کسی هم نمی دید شما رو! در نتیجه نارنجگی هم اگر پرت می کردند هیچ مشکلی پیش نمیومد! بعد مرئی می شدید تا انرژیتون کامل پر شه و دوباره همین کارو تکرا می کردید!
من کل بازی رو اینطوری رفتم اونوقت می گید نمیشه؟! :)

تبصره: این روش برای casual گیمر ها بس دشوار می باشد!
اصلا Delta نداشت که! هوش مصنوعیش کجابود؟:)
من کجا گفتم هوش مصنوعیش پاین بود؟! نقل قول کنید لطفا، در غیر اینصورت رو هوا حرف نزنید و حرف هم نزارید تو دهن کسی!
ولی حالت نامرئی شدنش بازی رو به شدت آسون کرده بود!
------------------------------------------------------------------------
در ضمن به دوستانی که به این بازی می گن سخت توصیه می کنم MW1 رو روی درجه veteran برن تا معنی سختیِ بازی درست و قشنگ براشون ترجمه بشه! :)

اتفاقا همین اواخر بود که یرلی مصاحبه کرده بود تو CVG و صزیحا گفته بود اصلا قصد رقابت با کسی رو نداریم و نمیخواهیم تاج و تخت کسی رو از ش بگیریم
عزیز من مشکل بعضیا اینجا هایپ کرایتک نیست مشکل اینه که بعضیا دشمنی خونی با این استودیو دارن!

اتفاقا روی درجه Delta رفتم که کره ای ها هم به زبون خودشون حرف می زدند!
شما فقط کافی بود وقتی مرئی می شدید که شلیک کنید می رفتید تو حالت سرعت یا پرش، تا 1-2 نفر رو بکشید یه مقداری انرژی تون پر می شد بعد نامرئی می شدید و جابه جا می شدید و می رفتید پشت صخره ای یا هر جای دیگه پناه می گرفتید! اینطوری دیگه سر جای قبلیتون هم نبودید و کسی هم نمی دید شما رو! در نتیجه نارنجگی هم اگر پرت می کردند هیچ مشکلی پیش نمیومد! بعد مرئی می شدید تا انرژیتون کامل پر شه و دوباره همین کارو تکرا می کردید!
من کل بازی رو اینطوری رفتم اونوقت می گید نمیشه؟! :)

تبصره: این روش برای casual گیمر ها بس دشوار می باشد!

در ضمن به دوستانی که به این بازی می گن سخت توصیه می کنم MW1 رو روی درجه veteran برن تا معنی سختیِ بازی درست و قشنگ براشون ترجمه بشه! :)
تئوری خوبی بود! فقط مسئله اینجاست که حتما انرژی نانو سوئیت بازی شما بیشتر از دیگران بود که قدرت زرهتون رو اونقدر بالا میبرد که ناگهان رو درجه دلتا(!!!) با سرعت میرفتی تو دهن یه گروه دو تا رو میکشتی بعد با سرعت فرار میکردی میرفتی کاور میگرفتی! عجب...
کاملا مشخصه که شما رو درجه دلتا بازی رو انجام دادی! اولا که رو درجه دلتا، حتی رو حالت armor mode هم نمیتونستی بدون کاور گیری بزنی تو دل دشمن چون سریع نفله میشدی بعد حالا شما میتونستی بدون ارمور بری تو دهنشون که خب همونطور که گفتم بازی شما استثنایی بوده ظاهرا...دوما وقتی بدون انرژی خودت رو میرسوندی پشت یه کاور دشمنا هم بیکار نمینشستن که اونجا برا خودت انرژیت رو پر کنی، و سریع از هر طرف محاصرت میکردن.در ضمن تمامی اینا فقط مربوط به دشمنای انسانی بود چون همه این مسائل سرعتش در هنگام جنگیدن با بیگانه ها چند برابر میشد و اصلا فرصت و وقتی ندااشتی که نامرئی بشی.حالا از نیروهای هوایی بگذریم...

تئوری خوبی بود! فقط مسئله اینجاست که حتما انرژی نانو سوئیت بازی شما بیشتر از دیگران بود که قدرت زرهتون رو اونقدر بالا میبرد که ناگهان رو درجه دلتا(!!!) با سرعت میرفتی تو دهن یه گروه دو تا رو میکشتی بعد با سرعت فرار میکردی میرفتی کاور میگرفتی! عجب...
کاملا مشخصه که شما رو درجه دلتا بازی رو انجام دادی! اولا که رو درجه دلتا، حتی رو حالت armor mode هم نمیتونستی بدون کاور گیری بزنی تو دل دشمن چون سریع نفله میشدی بعد حالا شما میتونستی بدون ارمور بری تو دهنشون که خب همونطور که گفتم بازی شما استثنایی بوده ظاهرا...دوما وقتی بدون انرژی خودت رو میرسوندی پشت یه کاور دشمنا هم بیکار نمینشستن که اونجا برا خودت انرژیت رو پر کنی، و سریع از هر طرف محاصرت میکردن.در ضمن تمامی اینا فقط مربوط به دشمنای انسانی بود چون همه این مسائل سرعتش در هنگام جنگیدن با بیگانه ها چند برابر میشد و اصلا فرصت و وقتی ندااشتی که نامرئی بشی.حالا از نیروهای هوایی بگذریم...
من تو دل دشمن گفتم می زدم؟! :)
از یه طرف یواش یواش می رفتی داخل! یه لحظه ظاهر می شدی 1-2 نفر رو می کشتی قبل اینکه ببیننت نامرئی می شدی! تو همون حالت می رفتی کاور می گرفتی یا بهتر بگم از دید پنهان می شدی! دیگه کسی نمیدید که بخواد دورت بگیره! :)
در کل یکم هوش و استعداد می خواد و با توضیح نمیشه اینارو به کسی داد! :)
شما اگه دستت کنده و با موس و کیبورد هم نمی تونی یه نفرو سریع از پا در بیاری یا اگه یکم هدفت متحرک میشه نمی تونی بزنیش! مشکل من نیست!
یکم MAG بزنی دستت تند میشه :)
در کل نیازی نمی بینم که چیزی رو به شما اثبات کنم!
نظر شما محترمه ولی مهم نیست!
مصاحبه "غلط کردم"! :)) :d

آخرین ویرایش:
تا جائی که داستان سری هالو رو مزخرف خطاب میکنه :d

به قولِ یه بلاگی :

OMG , Our Story is so awesome !! هیلو با اون داستان بزرگ و زیباش واسه یه FPS مزخرف باشه بقیه گیم ها منجمله Crysis که باید برن سر به بیابون بزارن ...

من تو دل دشمن گفتم می زدم؟! :)
از یه طرف یواش یواش می رفتی داخل! یه لحظه ظاهر می شدی 1-2 نفر رو می کشتی قبل اینکه ببیننت نامرئی می شدی! تو همون حالت می رفتی کاور می گرفتی یا بهتر بگم از دید پنهان می شدی! دیگه کسی نمیدید که بخواد دورت بگیره! :)
در کل یکم هوش و استعداد می خواد و با توضیح نمیشه اینارو به کسی داد! :)
شما اگه دستت کنده و با موس و کیبورد هم نمی تونی یه نفرو سریع از پا در بیاری یا اگه یکم هدفت متحرک میشه نمی تونی بزنیش! مشکل من نیست!
یکم MAG بزنی دستت تند میشه :)
مصاحبه "غلط کردم"! :)) :d
وقتی میبینم برا کوبوندن یه بازی حاضری خود زنی بکنی و شیش جور از حرفای خودت بزنی تو کوچه فرعی تا مثلا ثابت کنی که اره من بازی بلدم،منم مجبور میشم کمی قضیه رو روشن کنم که خیال نکنن شما ضریب هوشیت دویسته بلکه مشکل از یه عقده درونیه!
نکته جالبه دیگه درباره خودزنی شما اینه که سعی میکنی با اینکار طرف مقابلت رو تحقیر کنی تا ثابت کنی که اره من بهترینم و پس حرف درست رو من میزنم!!! دفعه پیشم که گفتم درجه خوشحالی شما تا حدی بالاست که من علاجی جز سکوت براش نمیبینم...
درضمن همین الان دمو crysis 2 مجونی هست حاضرم باهات شرط بندی کنم که حتی نتونی جلو من سر راست کنی اگه پایه هستی دمو رو دان کن ایدیت رو بده.

وقتی میبینم برا کوبوندن یه بازی حاضری خود زنی بکنی و شیش جور از حرفای خودت بزنی تو کوچه فرعی تا مثلا ثابت کنی که اره من بازی بلدم،منم مجبور میشم کمی قضیه رو روشن کنم که خیال نکنن شما ضریب هوشیت دویسته بلکه مشکل از یه عقده درونیه!
نکته جالبه دیگه درباره خودزنی شما اینه که سعی میکنی با اینکار طرف مقابلت رو تحقیر کنی تا ثابت کنی که اره من بهترینم و پس حرف درست رو من میزنم!!! دفعه پیشم که گفتم درجه خوشحالی شما تا حدی بالاست که من علاجی جز سکوت براش نمیبینم...
درضمن همین الان دمو crysis 2 مجونی هست حاضرم باهات شرط بندی کنم که حتی نتونی جلو من سر راست کنی اگه پایه هستی دمو رو دان کن ایدیت رو بده.
ادب که نداری! ضد و نقیض هم که حرف می زنی!
در ضمن میبینی که PC رو از لیست دستگاه ها حذف کردم! چرا؟ چون کارت گرافیکم سوخت و یه کارت ضعیف انداختم! :) و :arrowd:
در ضمن شما فکر کن عقده درونیه چون :arrowd:
شما هم زیاد خودزنی نکن! من که خودزنی نکردم نمیدونم از پشت PC چه جوری می بینی! :-/
من که هم کرایسیس میرم هم کلیزون هم گیرز و میام اینجا یه چیزی میگم و بعضی ها رو میزارم سرکار! خودزنی نیست شما نفهمیدی! :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or