امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
جالبه! در اسکن اولی توی قسمت Second Opinion (بالا سمت چپ) طرف گفته Better Looking than Killzone 3 :دی البته گفته به اندازه این و Bulletstorm جذاب نیست، ولی از لحاظ ویژوالی بهتره (اونم نسخه PS3ـش)!

تو اون یکی اسکن هم گفته به مرزهایی از لحاظ Visually رسیده که هیچ کس تو PS3 نتونسته!! عجب، ظاهرا از این لحاظ ترکونده:دی
البته قبلش هم گفته
Despite all it's strengths Crysis 2 doesn't quite stand out
ظاهرا خیلی هم نترکونده! :)
من از لحاظ ویژوالی میگم. اون قسمتی که نوشتی درباره کلیت بازی است، نه گرافیک.

آخرین ویرایش:
جالبه! در اسکن اولی توی قسمت Second Opinion (بالا سمت چپ) طرف گفته Better Looking than Killzone 3 :دی البته گفته به اندازه این و Bulletstorm جذاب نیست، ولی از لحاظ ویژوالی بهتره (اونم نسخه PS3ـش)!

تو اون یکی اسکن هم گفته به مرزهایی از لحاظ Visually رسیده که هیچ کس تو PS3 نتونسته!! عجب، ظاهرا از این لحاظ ترکونده:دی
البته قبلش هم گفته
Despite all it's strengths Crysis 2 doesn't quite stand out
ظاهرا خیلی هم نترکونده! :)

به به! مجله های زنجیره ای ps.... اینا همونایی نیستن که به kz3 و عموما بازیهای انحصاری امتیاز 10 و 9.5 و.. اینا میدن؟
جالبه! در اسکن اولی توی قسمت Second Opinion (بالا سمت چپ) طرف گفته Better Looking than Killzone 3 :biggrin1: البته گفته به اندازه این و Bulletstorm جذاب نیست، ولی از لحاظ ویژوالی بهتره (اونم نسخه PS3ـش)!

تو اون یکی اسکن هم گفته به مرزهایی از لحاظ Visually رسیده که هیچ کس تو PS3 نتونسته!! عجب، ظاهرا از این لحاظ ترکونده:biggrin1:

جالب بود:d خوبه فکر میکنم کم کم دیگه باید تایپیک kz3 vs crysis2 رو باز کنیم:d

به به! مجله های زنجیره ای ps.... اینا همونایی نیستن که به kz3 و عموما بازیهای انحصاری امتیاز 10 و 9.5 و.. اینا میدن؟

مشکلی میبینی توش؟

این مجله ها مال سونی نیست و اتفاقاً مال یه شرکتی هست که مجله های ایکس باکس هم مال اون شرکت ـه!

این مجله ها مال سونی نیست و اتفاقاً مال یه شرکتی هست که مجله های ایکس باکس هم مال اون شرکت ـه!

خوب مال همون شركت باشه.. تو خود شركت كه مجلات از هم جدا هستن

توی نقدش گفته 5 ساعت ابتدایی بازی خسته کننده است اما بعد از اون بازی بی نهایت جذاب میشه !!
پ.ن : الان 90 درصد بازی ها کلا 5 ساعت هستند اونوقت این 5 ساعت طول میکشه که خوب بشه !!!!!

• Like
Reactions: Dreadlord

دیشب یه تریلر از بازی دیدم که مال بخش سنگل پلیر بازی بود واقعا به نظر میومد یه نسل از هر چی بازی که تا حالا اومده جلوتره اگه واقعا همون باشه گرافیکش کلا همه بازیارو لوله کرده ! خیلی دوست دارم ببینم نسخه 360 بازی چه از آب در اومده.:x

من هرکار میکنم تو گرافیکش هیچ هنرنمایی خاصی نمیبینم و کیلزون3 رو همچنان ترجیح میدم :دی حالا باس بیاد بازی کونم ببینم کی به کیه. چطوری بگـــــم... خعلی خشکه گرافیکش. تفلونه اصلن؛ فضاش گیرا نیست.

Problem, Kind Sir?

مشکلی میبینی توش؟

صدرا حالا من به کلیت بحث کاری ندارم.ولی خُب واسه یه مجله ی تخصصی Playstation که یه فن 360 رو نمیبرن!یکی مثل تو رو میبرن بازی نقد کنه دیگه!!!:دی :دی پس اونقدرا هم بی ربط نیست.:d

من هرکار میکنم تو گرافیکش هیچ هنرنمایی خاصی نمیبینم و کیلزون3 رو همچنان ترجیح میدم :دی حالا باس بیاد بازی کونم ببینم کی به کیه. چطوری بگـــــم... خعلی خشکه گرافیکش. تفلونه اصلن؛ فضاش گیرا نیست.

Problem, Kind Sir?
من با گرافیکش از اول حال میکردم یه چیزایی توش داشت که جالب بود ولی وقتی تریلر سینگل پلیرشو دیدم فهمیدم که این بازی جو روانی ای داره.
این تریلرو ببین نظرت عوض میشه:
http://www.gamersyde.com/news_crysis_2_be_fast_-10728_en.html

دیدم. همون جوش نمیگیره منو. خیلی خشکه. طراحی هنریش خیلی افتضاحه؛ یه ذره فضا نداره. من نمیدونم این شهر چرا انقدر شنگوله محیطش وقتی داره به اف میره. Gritty پیــــلــــیز. جنگه ها مثلن؛ مث ادونچرز آو باربی میمونه شادی فضا. در همون حد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or