امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
امیدوارم gs به نسخه ی pc امتیاز 9 یا بالاتر بده، نمیخوام بگم 8 یا 8:5 نمرات خوبی نیستن ولی به نظرم حق این بازی بیشتر از این حرفاست. البته به نظر منم بازی در حد نسخه ی یکش نمیتونه باشه ولی بازم خیلی فوق العادس.
به هر حال تا حالا که میانگین امتیازاتش نشون میده که بازی خیلی عالی ظاهر شده.

خب اگه منطق حرف منو درک نمیکنی،پس یه چیز بگو که حداقل بتونی ردش کنی.
فکر کنم منطق شما کلا مشکل داره. دوست عزیز وقتی یکی منطق شما رو نمیتونه درک کنه چطور امکان داره بتونه اون رو رد کنه؟! فکر کنم اینقدر این کار رو خودتون و خیلی های دیگه انجام دادین و بدون اینکه منظور شخص مقابل رو درک کنید فقط جواب خودتون و همیشگی رو دادید فکر می کنید بقیه هم می تونند این کار رو بکنند. حرف شما بازم به نظر من بی منطق و هیچ استدلالی پشتش نیست و فقط نظر شخصی شما هست.

فکر کنم منطق شما کلا مشکل داره. دوست عزیز وقتی یکی منطق شما رو نمیتونه درک کنه چطور امکان داره بتونه اون رو رد کنه؟! فکر کنم اینقدر این کار رو خودتون و خیلی های دیگه انجام دادین و بدون اینکه منظور شخص مقابل رو درک کنید فقط جواب خودتون و همیشگی رو دادید فکر می کنید بقیه هم می تونند این کار رو بکنند. حرف شما بازم به نظر من بی منطق و هیچ استدلالی پشتش نیست و فقط نظر شخصی شما هست.
مغلته نکن عزیز من اگه حرف من مشکل داره بیا بگو چشه در غیر اینصورت اینطور بی پایه و اساس سعی نکن حرفت رو بهم تحمیل کنی.
من معمولا عادت ندارم کشکی نظر شخصی بگم که موجبات خنده رو توی یه مکان اشتباه فراهم کنه حالا شما میگی حرفم منطقش اشتبهاهه لطفا یا براش دلیل بیار یا مشخص کن که داری به عنوان یه نظر شخصی مطرحش میکنی و حاضر نیستی که براش دلیل مناسبی بیاری که خب بدیهیه که من هم همین عکسالعمل رو نسبت به حرفای شما نشون خواهم داد.

مغلته نکن عزیز من اگه حرف من مشکل داره بیا بگو چشه در غیر اینصورت اینطور بی پایه و اساس سعی نکن حرفت رو بهم تحمیل کنی.
من معمولا عادت ندارم کشکی نظر شخصی بگم که موجبات خنده رو توی یه مکان اشتباه فراهم کنه حالا شما میگی حرفم منطقش اشتبهاهه لطفا یا براش دلیل بیار یا مشخص کن که داری به عنوان یه نظر شخصی مطرحش میکنی و حاضر نیستی که براش دلیل مناسبی بیاری که خب بدیهیه که من هم همین عکسالعمل رو نسبت به حرفای شما نشون خواهم داد.
آره همین که تو میگی. تحمیل رو که خیلی خوب اومدی واقعا. دقیقا کدوم قسمت داشتم نظرم رو تحمیل می کردم بهت؟ بگو تا همه روشن بشیم!

شما هر وقت یک دلیل درست و حسابی آوردی که واقعا به ناحق مجله یا سایت های معتبر وابسته به سونی به بعضی بازی ها نمره کم میدن اون وقت من حرفت رو قبول می کنم. نه این که چون به فلان بازی 8 داده و به اونکی 9 و به یکی دیگه 10 پس اینا کیلویی نمره میدن. من با این قسمت حرف مشکل دارم و به نظرم منطق درستی نداره.

الان باز میگی داره میپیچونه! بگو جواب درست و حسابی ندارم. من از پست اولم مشکلم رو گفتم با نظرت اما این شمایی که جواب درست نمیدی

مازیار جان یعنی منظورت اینه که سایتهایی که تگ PS دارن از سونی برای امتیازات بالا به عناوین انحصاری جیره مواجب میگیرن؟

مازیار جان یعنی منظورت اینه که سایتهایی که تگ PS دارن از سونی برای امتیازات بالا به عناوین انحصاری جیره مواجب میگیرن؟
نه همشون. مثلا OPM رو من خیلی قبول دارم. ولی یکی دو تا سایت واقعا همینطوری هستند:دی مثلا Playstation Lifestyle که نمراتش در این بلاگ موجوده:دی

البته منظور مواجب نیست. کلا به اون سمت گرایش دارن، حالا یا به خاطر فن بازی یا هر چیز دیگه ای:دی
بابک ممکنه بعضی سایت های این جوری به بازی نمره کمتر از حقش بدن اما من هیچ جوری قبول نمیکنم که اکثرشون این جوری هستند. خیلی هامون عادت کردیم که چند نفر یا چند سایت رو به کل تعمیم بدیم. مثل همون قضیه فن بازی که 1-2 نفر میان یک حرف هایی میزنند که بعد به اسم همه در میره.
بابا جان پست ها رو درست بخونین:دی همون اولش گفتم همشون اینطوری نیستن.

آخرین ویرایش:
نه همشون. مثلا OPM رو من خیلی قبول دارم. ولی یکی دو تا سایت واقعا همینطوری هستند:دی مثلا Playstation Lifestyle که نمراتش در این بلاگ موجوده:دی

البته منظور مواجب نیست. کلا به اون سمت گرایش دارن، حالا یا به خاطر فن بازی یا هر چیز دیگه ای:دی
بابک ممکنه بعضی سایت های این جوری به بازی نمره کمتر از حقش بدن اما من هیچ جوری قبول نمیکنم که اکثرشون این جوری هستند. خیلی هامون عادت کردیم که چند نفر یا چند سایت رو به کل تعمیم بدیم. مثل همون قضیه فن بازی که 1-2 نفر میان یک حرف هایی میزنند که بعد به اسم همه در میره.

بابا جان پست ها رو درست بخونین همون اولش گفتم همشون اینطوری نیستن.
تو دیگه از دست رفتی:دی من که با تو نبودم!

آره همین که تو میگی. تحمیل رو که خیلی خوب اومدی واقعا. دقیقا کدوم قسمت داشتم نظرم رو تحمیل می کردم بهت؟ بگو تا همه روشن بشیم!

شما هر وقت یک دلیل درست و حسابی آوردی که واقعا به ناحق مجله یا سایت های معتبر وابسته به سونی به بعضی بازی ها نمره کم میدن اون وقت من حرفت رو قبول می کنم. نه این که چون به فلان بازی 8 داده و به اونکی 9 و به یکی دیگه 10 پس اینا کیلویی نمره میدن. من با این قسمت حرف مشکل دارم و به نظرم منطق درستی نداره.

الان باز میگی داره میپیچونه! بگو جواب درست و حسابی ندارم. من از پست اولم مشکلم رو گفتم با نظرت اما این شمایی که جواب درست نمیدی
این مسئله اگه یکبار اتفاق بیفته میشه گفت سهوی و غیر عمدیه ولی وقتی بارها یه اتفاق مشابه برای بازیهای انحصاری میافته اونوقت دیگه از این حالتش خارج میشه.جالب اینجاست که این سلیقه ها همیشه به ضرر بازیهای مولتی و به نفع بازیهای انحصاری تموم میشن!. توضیحات اضافش رو تو پستای قبلیم دادم .

نه عزیز من منظورم این نیست. من میگم که وقتی افرادی حالا به هر نحوی صرفا میان یه مجله یا سایت برای play station میزنن، خب بدیهیه که فن این کنسول هم هستن و متعاقبا نظر خاصی هم نسبت به بازیهای انحصاریش نشون میدن همین.

پس قبول داری که بعضیها اینطورین؟
اگه اینطوره که خب مسلما منم نگفتم همشون اینطورین!ولی اکثریت این سایتای انحصاری فن تشریف دارن.

یه مسئله جالبی که در مورد سایت گیم اسپات وجود داره اینه که منتقدی که بازی رو نقد کرده گفته هنوز که هنوزه نسخه های مخصوص review pc و ps3 دستشون نرسیده و اونا خودشون قراره که برن بازی ها رو تهیه کنن تا سر فرصت نقدشو بذارن.
منبع

من با اینکه زیاد اهل گیم نیستم (( خوب الان اینجا چیکار میکنم)) اما حرفهای Shefer رو کاملا قبول دارم .. نمره دادن بعضی از این سایتها و مجلات واقعا عذاب اوره و هدفشون هم فقط جا به جایی میانگین .. به انحصاریهاشون نمره بالا میدن کیلویی و وقتی همون بازی یه رقیب مولتی پلتفرم داشته باشه منطقی میشینن نقد میکنن..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or