امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
پس قبول داری که بعضیها اینطورین؟
اگه اینطوره که خب مسلما منم نگفتم همشون اینطورین!ولی اکثریت این سایتای انحصاری فن تشریف دارن.
آره بعضی ها رو قبول دارم اما اگه پستم رو خونده باشی گفتم که هیچ جوری قبول نمی کنم که اکثریتشون این جوری هستند رو فن بازی نمره میدند.

ببین من الان رفتم تو سایت متا و از 15 تا نقد پنج تا نمره 8 داره که فقط یکی از اون سایت ها اسم سونی رو داره. این سایت شاید واقعا نظرش این بوده که 8 باشه. این 4 تا سایت هم که برات میزارم به عقیده شما فن هستند که 8 دادند؟! من فقط میگم به خاطر نمره Playstation Universe نمیتونه کل مجلات رو زیر سوال ببری که با فن بازی نمره میدند. این سایت هم که شما میگی فن هست به اون بازی 9.5 داده.

Joystiq
Strategy Informer
Games Radar (in-house)
Gameblog.fr

این 4 تا سایت هم به KZ این نمرات رو دادند. پس الان اون 2 تایی که 9 دادند هم هستند دیگه نه؟ چون به نظرشون اختلاف این 2 بازی یک نمره هست. به عقیده من حرفی که زدی کاملا بی پایه و اساس هست. ممکنه گاهی اوقات سلیقه ای نمره داده باشه اما نه. این مثالی هم که زدم امیدوارم در درک بهتر بهت کمک کنه

7/10
9/10
9/10
8/10

آخرین ویرایش:
مقایسه killzone3 و crysis2 تا این لحظه

killzone3

ign=8.5

gamespot=8.5

Gametrailers=9.4

GamesRadar=9

GameZone=9.5

Giant Bomb=4

Eurogamer=8

psu=9.5

Destructoid=10

Game Informer=9

GamePro – 4.5/5

play=80%

JeuxActu=18/20

Telegraph=8

JV.com – 17/20

jeuxvideo=8

CVG – 8

+1UP – b

GameFront – 95

Crysis2

ign=9

gamespot=8.5

Gametrailers=9.1

GamesRadar=8

GameZone=8.5

Giant Bomb=4

Eurogamer=8

psu=8

Destructoid=8.5

Game Informer=9

GamePro – 4.5/5

play=72%

JeuxActu – 16/20

Telegraph – 7

JV.com – 15/20

jeuxvideo=8

CVG – 9.1

-1UP – A

GameFront – 72

اورین
درمقایسه با بازی های انحصاریه دیگه چیزی کم نداره
بازی های انحصاری که سر جای خودشون هستن و فقط و فقط بر روی یک کنسول عرضه می شه . crysis 2 مولتی پلتفرم هست و همه ازش استفاده می کنن ! پس نمی تونه با انحصاری مقایسه بشه ! چون کنسولی که بازی انحصاری داره علاوه بر انحصاریش از این مولتی هم استفاده می کنه . مگر اینکه شرکت مخالف تبلیغ کنه که نسخه ما 2 درصد امتیاز بیشتر داره و تکسچر هاشم بهتره :) که با توجه به کمیاب بودن عناوین انحصاری بر روی کنسول شرکت مخالف ! بعید نیست خود شرکت و فن هاش اینطوری دست به دامن یه بازی مولتی پلتفرم بشن !! :arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

آخرین ویرایش:
مجله GameInformer در مورد گرافیک باریه Killzone 3 اینطور گفته
Technically, Killzone 3 reaches a new benchmark for which other games should strive. The graphical fidelity is high despite the overload of activity taking place onscreen at any one time. It’s a visual smorgasbord of action and lights
More action unfolds across the screen than any comparable game, and it all looks gorgeous in that “demolished by the ravages of war” sort of way
در مورد Crysis 2 اینطور گفته
With the CryEngine 3 at its disposal, Crytek created a beautiful game filled with jaw dropping destruction and scenic backdrops. Only occasional pop-up and texture loading issues detract from an otherwise gorgeous title
امیدوارم این پستم

Last edited by a moderator:
جدا امسال نمرات متفاوت با سال پیش هست !

نمرات زباله ای مثل COD : BO :d رو با CRYSIS 2 مقایسه کنید :d

نمرات رو جمع کردن بدن به BF 3 ! :d

از دیروز تا حالا دارم این بحث Killzone 3 VS Crysis 2 رو دنبال می کنم و چند بار هم خواسم پست بدم اما منصرف شدم؛ اما فک کنم به اندازه ی کافی وقت و انرزی از دوستان گرفته این بحث.

نکته ی اول اینکه این طرز فکر که سایت های طرفدار PS بیان به کرایسیس کم بدن واقعا مضحکه! منم قبول دارم که سایت هایی که توی اسمشون PlayStation هستش به انحصاری های سونی زیاد امتیاز میدن، اما اینکه بگیم فلان سایت به کرایسیس 2 امتیاز کم داد چون جلوی کیلزون کم بیاره اصلا معنی نمیده، چون اگه اون سایت طرفدار سونی باشه، از خداشه که کرایسیس 2 خوب بفروشه رو PS3 و چه از لحاظ امتیاز و چه از لحاظ موفقیت تجاری جلوی نسخه ی PC و X360 کم نیاره! گیریم OPM بیاد به کرایسیس 2 بده 5، خب میانگین نسخه ی PS3 میاد پایین و ملت میرن نسخه ای که میانگینش بالاتر هستش رو می خرن!

نکته ی دوم اینکه توی مقایسه دو تا چیز مهمه، اولی هدف مقایسه و بعدی ملاک های مقایسه. با این پیش زمینه میریم ببینیم این مقایسه چرا اینقدر مسخره جلوه می کنه.

هدف مقایسه :
جدی جدی الان هدفتون از مقایسه ی Crysis 2 و Killzone 3 چیه؟ دو تاشون انحصاری هستن؟ یا مخاطب ها و پلتفرم هاشون کاملا مشابه هم هستن که روی فروش هم تاثیر بزارن؟ تنها المانی که وجود داره برای مقایسه ی این دو تا بازی FPS بودنشون هستش که خب موقعی باید اینجوری تو سر و کله ی هم بزنید سر اینکه کدومشون بهترینه که مثلا شانس اول GOTY یا مثلا بهترین بازی سال تو اون سبک باشن که با امتیازاتی که ازشون بیرون اومده نباید انتظار داشت دو تا بازی با میانگین تقریبا 8.5 GOTY با بهترین شوتر سال بشن(اونم تو سالی که پدر سبک FPS برمی گرده با Rage و همین الانشم بتلفیلد 3 همرو مات و مبهوت کرده!) پس کلا مقایسه ی این دو تا بازی تو این مقطع زمانی کار خیلی بیهوده ای هستش.

ملاک مقایسه : حالا ما میگیم دوستان آف تایم زیاد دارن و می خوان سرگرم کنن خودشون رو با این مقایسه، واقعا اینکه فلان سایت درباره ی دو تا بازی چی گفته میشه ملاک؟ چند بار دیگه هم همینجا گفتم این حرف رو که واسه مقایسه هامون باید ملاک های ثابت با قابلیت خط کش گذاری داشته باشیم تا هم اعصابمون رو داغون نکنیم سر ثابت کردن برتری یه بازی نسبت به دیگری، و هم تکلیفمون با خودمون معلوم باشه. ملاک شخصی من تو مقایسه اینه که دو تا عامل "میانگین امتیاز" و "فروش و موفقیت تجاری" رو ملاک قرار بدم، اینجوری بر اساس منطق خودم خیلی راحت میتونم بگم Halo 3 بازی خیلی بهتری نسبت به Killzone 2 هستش، چون هم میانگینش بالاتره هم فروشش، با این منطق دیگه نیازی نیست برم خط به خط نقد Game Spot یا IGN رو دنبال یدونه "Best" یا "Ever Made" بگردم! نهایتش اینه که طرف مقابلم قبول نمی کنه حرف منو؛ اونجاست که ازش می خوام ملاک های خودش رو واسم بگه، حالا نوبت منه که قبول کنم یا نه! این میشه نمونه ی کامل یه مقایسه بدون اعصاب خوردی!

در نهایت حرف من اینه که یا این دو تا بازی رو مقایسه نکنید، یا اگه می خواید مقایسه کنید این کار رو بزارین برای 1-2 ماه بعد که هر دو بازی فروششون رو کرده باشن و میانگینشون هم ثابت شده باشه، بعد بیاین بگین بازی X از بازی Y بهتره چون میانگینش بالاتر، و فروشش بیشتر هستش.

از دیروز تا حالا دارم این بحث Killzone 3 VS Crysis 2 رو دنبال می کنم و چند بار هم خواسم پست بدم اما منصرف شدم؛ اما فک کنم به اندازه ی کافی وقت و انرزی از دوستان گرفته این بحث.

نکته ی اول اینکه این طرز فکر که سایت های طرفدار PS بیان به کرایسیس کم بدن واقعا مضحکه! منم قبول دارم که سایت هایی که توی اسمشون PlayStation هستش به انحصاری های سونی زیاد امتیاز میدن، اما اینکه بگیم فلان سایت به کرایسیس 2 امتیاز کم داد چون جلوی کیلزون کم بیاره اصلا معنی نمیده، چون اگه اون سایت طرفدار سونی باشه، از خداشه که کرایسیس 2 خوب بفروشه رو PS3 و چه از لحاظ امتیاز و چه از لحاظ موفقیت تجاری جلوی نسخه ی PC و X360 کم نیاره! گیریم OPM بیاد به کرایسیس 2 بده 5، خب میانگین نسخه ی PS3 میاد پایین و ملت میرن نسخه ای که میانگینش بالاتر هستش رو می خرن!

نکته ی دوم اینکه توی مقایسه دو تا چیز مهمه، اولی هدف مقایسه و بعدی ملاک های مقایسه. با این پیش زمینه میریم ببینیم این مقایسه چرا اینقدر مسخره جلوه می کنه.

هدف مقایسه :
جدی جدی الان هدفتون از مقایسه ی Crysis 2 و Killzone 3 چیه؟ دو تاشون انحصاری هستن؟ یا مخاطب ها و پلتفرم هاشون کاملا مشابه هم هستن که روی فروش هم تاثیر بزارن؟ تنها المانی که وجود داره برای مقایسه ی این دو تا بازی FPS بودنشون هستش که خب موقعی باید اینجوری تو سر و کله ی هم بزنید سر اینکه کدومشون بهترینه که مثلا شانس اول GOTY یا مثلا بهترین بازی سال تو اون سبک باشن که با امتیازاتی که ازشون بیرون اومده نباید انتظار داشت دو تا بازی با میانگین تقریبا 8.5 GOTY با بهترین شوتر سال بشن(اونم تو سالی که پدر سبک FPS برمی گرده با Rage و همین الانشم بتلفیلد 3 همرو مات و مبهوت کرده!) پس کلا مقایسه ی این دو تا بازی تو این مقطع زمانی کار خیلی بیهوده ای هستش.

ملاک مقایسه : حالا ما میگیم دوستان آف تایم زیاد دارن و می خوان سرگرم کنن خودشون رو با این مقایسه، واقعا اینکه فلان سایت درباره ی دو تا بازی چی گفته میشه ملاک؟ چند بار دیگه هم همینجا گفتم این حرف رو که واسه مقایسه هامون باید ملاک های ثابت با قابلیت خط کش گذاری داشته باشیم تا هم اعصابمون رو داغون نکنیم سر ثابت کردن برتری یه بازی نسبت به دیگری، و هم تکلیفمون با خودمون معلوم باشه. ملاک شخصی من تو مقایسه اینه که دو تا عامل "میانگین امتیاز" و "فروش و موفقیت تجاری" رو ملاک قرار بدم، اینجوری بر اساس منطق خودم خیلی راحت میتونم بگم Halo 3 بازی خیلی بهتری نسبت به Killzone 2 هستش، چون هم میانگینش بالاتره هم فروشش، با این منطق دیگه نیازی نیست برم خط به خط نقد Game Spot یا IGN رو دنبال یدونه "Best" یا "Ever Made" بگردم! نهایتش اینه که طرف مقابلم قبول نمی کنه حرف منو؛ اونجاست که ازش می خوام ملاک های خودش رو واسم بگه، حالا نوبت منه که قبول کنم یا نه! این میشه نمونه ی کامل یه مقایسه بدون اعصاب خوردی!

در نهایت حرف من اینه که یا این دو تا بازی رو مقایسه نکنید، یا اگه می خواید مقایسه کنید این کار رو بزارین برای 1-2 ماه بعد که هر دو بازی فروششون رو کرده باشن و میانگینشون هم ثابت شده باشه، بعد بیاین بگین بازی X از بازی Y بهتره چون میانگینش بالاتر، و فروشش بیشتر هستش.
اگه ملاک شما برای برتر بودن ، فروش و تعداد مخاطب هست . پس از همین الان باید گفت که سایت های غیر اخلاقی برترین سایت ها در دنیا هستن ( که پر بیننده ترین هستن ) و موضوعات غیر اخلاقی هم که موتور جستجوی گوگل هر سال اعلام می کنه بیشترین جستجو در مورد این موضوعات انجام شده !! برترین موضوع ها هست ! کثرت دلیل بر حقانیت یک موضوع به هیچ وجه نبوده و نیست ! 2 میلیارد نفر هم خدا رو قبول ندارن ! این قضیه کثرت چه ربطی به حقانیت داره !؟
بازی مثل uncharted 2 با میانگین 96 درصد در سال 2009 یک بازی فوق العاده از اب در اومد و اکثر سایت ها هم اون رو به عنوان Goty اعلام کردن ! اما در مقایسه با فروش در برابر بازی مثل black ops به یک نتیجه مسخره و مضحک می رسیم ! در حالی که همه قبول دارن از لحاظ کیفیت بازی uncharted 2 عنوان black ops رو شکست می ده ! یعنی میانگین و جایزه ها و ... همه اینو گفت ! ولی این برند call of duty بود که بیشتر فروخت و خواهد فروخت ! در نهایت اینکه اون ملاک مقایسه شما اشتباهه !

• Like
Reactions: mehdihoo
دوستان بیخیال این صحبت ها میشین بابا بزارین یک 2 تا امتیاز و نقدش رو دوستان بزارن بفهمیم اخر مشکل کار از کجاست و نظر سایت ها رو هم بدونیم یا بهتره بگم سلیقشون را که چه نظری دارن .

این بحث مسخره KZ , C2 رو هم تمامش کنید لطفا اخه این تاپیک C2 هستش چه ربطی به KZ داره اخه انقدر .... و..... بکنید که ببینیم چی بهتون میرسه الان عید هستش برین بشینین بازی کنین پس فردا دوباره دانشگاه ومدرسه و.... شروع میشه باز میگین .... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or