امتیازات بازی Castlevania Lords Of Shadow

Frobary

Loyal Member
سلام!

castlevania-l-o-s.jpg

این بازی اولین امتیازاتش را گرفت:
Games Master UK - 90 of 100
Xbox World 360 Magazine UK - 90 of 100

Gamespot 7.5/10
OMG !
چرا این نمره ؟ گرچه نمره ی خوبی هست منتها در قیاس با بقیه نمره ها یکم عجیبه !
پ.ن : لعنتی یک نمره و نیم با اونی که حدس زدم فاصله داره :( .

Last edited by a moderator:
کل کل های بچگانه تاپیک رو نابود کرد!

Game Informerهم 9/10داد تا سنت شکنی رو گیم اسپات کرده باشه!:d

البته تبلیغات بیشتر میتونست رو امتیاز ها تاثیر بیشتری بذاره! همین امتیازاتم تو سالی که سال غول ها بود فوق العادست!

تا وقتی Jeffجون بود نقد های گیم اسپات رو قبول داشتم اما حالا نه انتخاب هاش منطقیه نه امتیازاتش!

گیم اسپات چرا این نمره رو داده ؟!:(
Game Informerهم 9/10داد تا سنت شکنی رو گیم اسپات کرده باشه!:d
این خیلی امیدوار کنندست :دی
ای بابا چرا داره امتیازاش کم می شه اون از GameSpot که 7.5 داد
اینم که 7.9 من که فکر نمی کردم امتیاز زیر 8 داشته باشه:ranting:
ناراحت نباش ، سایتای خوشحال زیاد پیدا میشن :دی
بیونتا هم امتیاز 50 داشت ! ولی میانگینش بالای 90ـه...

آخرین ویرایش:
تا میاد یه کم نفرتمون نسبت به این GS کم بشه باز... هی فک میکنم آدم شده ولی نگو همون ***** ـی که بوده هست!
===
پ.ن: میانگین امتیازی بازی تا کنون تو متا 89 است!
Gamespot همیشه منطقی ترین امتیازها رو داده
نمردیم و معنی منطقی رو هم فهمیدیم...

آخرین ویرایش:
خیلی جالب هست الان داشتم نقد Gs رو میحوندم روی محیط بازی خیلی عیب گذاشته تکراری بودن کارکتر هارو عیب میذاره حالا بازی بیاد ببینم چیه

امتیاز IGN به بازی
7.5/10

هردو نسخه از ign یک امتیاز رو گرفتن ولی گرافیک نسخه
PS3 = 9
360 = 8.5
علت هم مشکل فریم نسخه 360 بوده

That said, Lords of Shadow also has framerate issues on the Xbox 360. It can drop when the action heats up -- or just during a cut scene. During one cinematic moment the game was literally chugging at just a few frames per second. Gabriel has a useful instant-kill move he can inflict on weaker enemies, but the game freezes for a moment every time he uses it. The game runs more smoothly on the PlayStation 3.

آخرین ویرایش:
من چون دمو رو هم انجام ندادم نمیخوام قضاوت کنم ! ولی یه جاهایی دیوید کاکس درست میگه و یه جاهایی منتقد IGN ! در ضمن به نظرم این کارها یجورایی کلاس بازی رو میاره پایین !
اول اینکه همه میدونن Lords of Shadow یه ریبوت از سری اصلیه و سازنده ها هم چند بار گفتن ! پس تو یه ریبوت اساسا باید فقط Base کار حفظ بشه ! تا اینجاش حق با کاکس ( تهیه کننده ی بازی ) هست ولی پاراگراف اول نقد IGN میگه بازی هیچ نقطه ی ارتباطی با کل سری نداره ! بعد میگه سیستم مبارزات بیشتر شبیه God of War هست تا سری Castlevania ! یه مشکل دیگه رو هم دوربین ثابت بازی اعلام کرده .
حالا جدا از تعریف ها و انتقاداتش اخر نقد قشنگ میشه : اخرش بازی رو به گیمر ها پیشنهاد میده اما به جز فن های سری Castlevania ! و جالبه میگه این بازی به درد کسایی میخوره که دوست دارن یه ضرب برن تو فاز button mashing و combat-heavy action ! این بازی به درد فن های این سری 25 ساله نمیخوره ! منتقد IGN میگه سازنده ها خوب تونستن از رو دست چند تا بازی خوب رونویسی کنن مثل GOW - SoC و انچارتد و RE ولی این به این معنی نیست که تلاششون رو برای خلق یه بازی اریجینال نکردن ! و ضربه ی اخر نویسنده ی IGN : ولی من ترجیح میدم همون بازی های 2D سری کسلوانیا رو بازی کنم !! همینه که تهیه کننده ی بازی رو عصبانی کرده !!
تو بیانیه ی تهیه کننده ی بازی هم خط اخرش خنده داره ! میگه من انتظار داشتم Lasting Appeal بازی از 8 بیشتر بگیره ! همینطور Presentation بازی باید بیشتر از 7.5 بشه ! یعنی Spiderman : Shattered Dimensions بهتر از Lords Of Shadow هست ؟ :دی

به نظر من کلا امتیاز Lasting Appeal در همین حد و حدود هم خیلی خوبه ، بازی خطیه ، چیزِ زیادی برای جذب کردن مخاطب نداره که بخواد ارزش تکرار چندین باره داشته باشه ! مگر اینکه یه نفر سیستم مبارزات براش تکراری نشه اونم توی 15 ساعت ! بعد به قول GS پازل هاش هم چندان لذت بخش نیست ! فک نکنم از نظر لول دیزاین هم خیلی متفاوت کار کرده باشن !

• Like
Reactions: nihilnigritude

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or