امتیازات بازی Castlevania Lords Of Shadow

Frobary

Loyal Member
سلام!

castlevania-l-o-s.jpg

این بازی اولین امتیازاتش را گرفت:
Games Master UK - 90 of 100
Xbox World 360 Magazine UK - 90 of 100

دوستان میگن بازی فریم پایینی میده واقعا همینطوره ؟

به اين صورت که ميگن نيست افت فريم ولی به روونی بازيای ديگه تو اين سبک نيست! يجورايی گرافيکو به فريم ريت ترجيح دادن مثل KZ2 !
ما زخم خورده فریم پایین هستیم عادت داریم برا همین مشکلی با افت فریم نداریم :دی

به نظر من فریم پایین تر نسبت به بقیه (در حد 24 فریم مثه فیلم سینمایی) تو بعضی بازیا قشنگشون میکنه اما نه هر بازی ـی
من خودم تریلر های بازی رو دیدم احساس کردم فریم بازی زیادی روونه و به دل نمی شینه حالا میخواد 30 فریم ثابت هم باشه که معمولیه اما بهش نمیاد !

Last edited by a moderator:
والا من که بازی کردم اصلا این حرف ها رو ندیدم. نمیدونم از کجا در اومده این حرف ها:d ولی اگه بازی فریم ریتش پایین باشه بعید هست از هیچ سایتی بتونه امتیاز 9 بگیره. دمو به نظر من عالی بود.

• Like
Reactions: Kainé
دوستان میگن بازی فریم پایینی میده واقعا همینطوره ؟

به اين صورت که ميگن نيست افت فريم ولی به روونی بازيای ديگه تو اين سبک نيست! يجورايی گرافيکو به فريم ريت ترجيح دادن مثل KZ2 !

واسم مهم نیست چه امتیازایی میگیره ... هیچ وقت دم عرضه ی یه بازی اینقدر جو گیر و چشم انتظار نبودم :دی(شاید یکم متال گیر 4 ;) ...)
منتظر عرضه ی بهترین بازی عمرم هستم ...

واسم مهم نیست چه امتیازایی میگیره ... هیچ وقت دم عرضه ی یه بازی اینقدر جو گیر و چشم انتظار نبودم :دی(شاید یکم متال گیر 4 ;) ...)
منتظر عرضه ی بهترین بازی عمرم هستم ...

کاملا باهات موافقم واقعادیگه نمی تونم صبر کنم شبا خواب بازی رو میبینم:((

دوستان میدونید تو همین چند ساعت چندتا پست پاک شده از تاپیک ؟! خواهشن بحث ها GOWIII و ... رو اینجا نکنید. برید تو تاپیک های بازی های مربوطه هر چقدر میخواید بحث کنید.

ممنون که توجه میکنید:rose:

يک امتياز عالی ديگه برای اين بازی ثبت شد.

Official PlayStation Magazine = 9/10

معمولاً مجلها سخت به بازی امتياز ميدن..حالا بايد ديد سايتها چجوری امتياز ميدن.

آخرین ویرایش:
Oooo yeah ! :d
بنده به عنوان کسی که سلعات زیادی رو در سن 6 7 سالگی پای عنوان های 2D این بازی گذاشتم و هیچی حالیم نیست از داستانش خوشحالم از این امتیازات:d

احتیاج به اطلاعاتی در مورد داستان نیست. این بازی ریبوت هست.
میدونم باو :دی منظورم شماره های قبلی بود :دی دیگه انقد پرت نیستیم :دی

آخرین ویرایش:
castlevanialos5.jpg

مجله ی OXM به این عنوان نمره ی 9 از 10 رو عطا کرد ! به نظر میرسه که با یک عنوان خیلی بزرگ رو به رو هستیم !

مجله ای که این عنوان رو نقد کرده ازش به عنوان یه بازی بسیار بزرگ یاد کرده و گفته که یک عنوان با شکوه هستش !

همچنین بلیث گفت که فعلآ راجع به DLC بازی هیچ صحبتی نیست ! همچنین نقد و بررسی ها نشون میده که این عنوان میتونه جای عنوانهای بزرگی مثل GOW و SOG رو بگیره ! همچنین بلیث گفت که گیم پلی بازی حدود 20 ساعت تخمین زده شده که شما طی این 20 ساعت حماسه های بزرگی رو می افرینید !

دموی این عنوان هفته ی گذشته به طور انحصاری برای PSN عرضه شد.

منبع: VG247

castlevanialos5.jpg

مجله ی OXM به این عنوان نمره ی 9 از 10 رو عطا کرد ! به نظر میرسه که با یک عنوان خیلی بزرگ رو به رو هستیم !

مجله ای که این عنوان رو نقد کرده ازش به عنوان یه بازی بسیار بزرگ یاد کرده و گفته که یک عنوان با شکوه هستش !

همچنین بلیث گفت که فعلآ راجع به DLC بازی هیچ صحبتی نیست ! همچنین نقد و بررسی ها نشون میده که این عنوان میتونه جای عنوانهای بزرگی مثل GOW و SOG رو بگیره ! همچنین بلیث گفت که گیم پلی بازی حدود 20 ساعت تخمین زده شده که شما طی این 20 ساعت حماسه های بزرگی رو می افرینید !

دموی این عنوان هفته ی گذشته به طور انحصاری برای PSN عرضه شد.

منبع: VG247
به نظر نمیرسه ... همینجوری هست ... :دیb-)
امتیازاش شاخن تاحالا :)
چنتایی 100 هم میگیره ایشالا :دی

EDGE = 8 / 10 (XBOX360

خوب کسب امتياز 8 از اين مجله بسيار سختگير همچيو بر همگان روشن کرد.
لازم به ذکر هست گفته بشه اين مجله به gow III هم همين نمررو داده بود.

آخرین ویرایش:
GamesRader = 9 / 10

هرچی امتیاز 9 داره درو میکنه

امتیاز ها تا الان :

OPM = 9 / 10
OXM = 9 / 10
GameMaster = 9 / 10

GameRader = 9 / 10
GamesTM = 8 / 10
Edge = 8 / 10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند