امتیازات بازی Castlevania Lords Of Shadow

Frobary

Loyal Member
سلام!

castlevania-l-o-s.jpg

این بازی اولین امتیازاتش را گرفت:
Games Master UK - 90 of 100
Xbox World 360 Magazine UK - 90 of 100

من این بازی رو خیلی دوست دارم و به نظرم bayonetta اکشنش خیلی بهتر از این بازی هستش.

در ضمن NG2 کجاش سخت بود؟
بیونتا رو درست نیست خیلی با این بازی مقایسه کنیم ... سطح اکشن بیونتا نه تنها ازین کسلوانیا ، بلکه از هر اکشن سوم شخص دیگه ای بالا تره ...
اما خوب ، همه ی بازی که سطح اکشن نیست :دی

ولی نمیدونم چرا جز چند نفر هیچ کس اثری از این سطح بالا تو بازی نمیبینه!
ماکان دیگه اسپم نزن :دی . این بازی بدون شک یکی از بهترین IP های این نسل و شایدم بهترین H n'S این نسل باشه .
پ.ن : آقا چه بارونه وحشتناکی داره میاد :دی .
بله فروش خيلی بالای اين بازی کاملاً نشون دهنده اين امره!:))
آهان پس فروش واسه شما مهمه =)) . نیست گوسفنده شما میلیونی فروخت و رکورد زد =)) .
برادر قبل از فروش امتیازات مهمه ! امتیازات این بازی هم گویایه همه چیزه :) .

آخرین ویرایش:
ماکان دیگه اسپم نزن :biggrin1: . این بازی بدون شک یکی از بهترین IP های این نسل و شایدم بهترین H n'S این نسل باشه .

من نميدونم دوستان چرا هيچوقت يه چيزی نميگن بگنجه؟

پس تا الان ميشه گفت ميآنگينش بايد در حد 89 باشه!

چرا انقد همه جا يجور بهش نمره دادن؟ يعنی چی داشته که اين چند جا همه به چشمشون اومده و 1 نمره کم کردن؟ (EDGE که کلاً تعطيله ولش کنيد)!
آقا شما کلا به اسپم پراکنی عادت داری! یعنی دست خودتم نیست. الان این سوالات چه مفهومی داره واقعا؟! ما چمیدونیم چرا همه جز یکی دادن 9. یعنی ما باید بدونیم الان؟ برای افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم هست!
=================
پ.ن: خواهشا عنوان سطح پایین و کم ارزشی مثل Bayonetta رو با این بازی مقایسه نکنید.
میگم نیایم نظرات شادمان توی تاپیک بدیم ...
بابا تو داری نظر شاد میدی!
من نمیدونم بازی ای که سراسرش تقلید هست و کپی برابر اصل با DMC و هیچ چیزی از خودش نداره چطور میتونه سطح بالا باشه و شاید هم بهترین H 'n Slash این نسل!؟:blink:
الآن تقلیدی بودنش رو فقط تو فهمیدی ؟!
ببینم ، تیم برتون وقتی 10 تا فیلم درست میکنه تک تکشون هم شبیه همن کسی وجودشو داره بیاد به استاد انگ تقلید رو بزنه ؟
یادت باشه سازنده DMC , Bayonetta کیه و سعی کن متوجه باشی چرا این 2 بازی شبیه همن ...
اونوقت دیگه بهش نمیگی تقلیدی ...
کاملا معلومه و داد میزنه تقلید از DMC ـه! مثینکه تو فقط تقلیدی بودنش رو ندیدی!
میدونستم تا بگم تقلیدیه برمیگردی اسم کامیا رو میاری و میگی اینطوریه. ولی برای من دلیل قانع کننده ای نیست. دلیل نمیشه چون کامیا خالق DMC بوده هر چی بازی بسازه عینا شبیه ِ اون باشه و هیچ ایرادی هم بهش نگیریم!

آخرین ویرایش:
It's OK.تو نام ببر ، من قبول کنم ...
نکنه به شیفت کردنای Paradigm توی FF XIII میگی ... :دی
شوخی کردم .. ولی تو FF خدایی این سیستم خیلی میچسبید ...
تو اکشن های سوم شخص نام ببر ... ممنون ...
پ.ن: خواهشا عنوان سطح پایین و کم ارزشی مثل Bayonetta رو با این بازی مقایسه نکنید.
نه بابا ... چند سالته آرش ؟!
میگم نیایم نظرات شادمان توی تاپیک بدیم ... اینجوری کسی هم ناراحت و خوشحال نمیشه ...
با تشکر از دوستان عزیز ...
بابا تو داری نظر شاد میدی!
من نمیدونم بازی ای که سراسرش تقلید هست و کپی برابر اصل با DMC و هیچ چیزی از خودش نداره چطور میتونه سطح بالا باشه و شاید هم بهترین H 'n Slash این نسل!؟:blink:
الآن تقلیدی بودنش رو فقط تو فهمیدی ؟!
ببینم ، تیم برتون وقتی 10 تا فیلم درست میکنه تک تکشون هم شبیه همن کسی وجودشو داره بیاد به استاد انگ تقلید رو بزنه ؟
یادت باشه سازنده DMC , Bayonetta کیه و سعی کن متوجه باشی چرا این 2 بازی شبیه همن ...
اونوقت دیگه بهش نمیگی تقلیدی ...
Bayonetta بهترین و روون ترین و سطح بالا ترین سیستم مبارزات رو داره ... میخوای قبول کن ، میخوای نکن ...
هیچ دو نفری مثل هم بیونتا بازی نمیکنن ...

آخرین ویرایش:

من نميدونم دوستان چرا هيچوقت يه چيزی نميگن بگنجه؟
صدرا جان قبل از پست دادن تحقیق کن جانم. فروش 1.2 میلیونی برای یک IP جدید برای بازی که سگا ناشرش بوده فرای معجزه هست. DMC به اون گندگیش نسخه 4 اش روی سه تا پلتفرم 2.7 میلیون فروخت تازه فکر کنم کپکام گفت پر فروش ترین بازی سری بوده !!
ارش من از Bayonetta واقعا بدم میاد اصلا درست هم بازیش نکردم اما سیستم مبارازت بین همه بازی های H&S تکه و منحصر به فرد هست. واقعا در زمینه کمبو زیاد این بازی فوق العاده هست. این طور چیز ها سلیقه ای اما بازی که متوسطش 90 نمی تونی بهش بگی اشغال هیچ حوره :دی
در نهایت Darksiders FTW :دی

اگه حرف حرفه تقلیده هرچی هست عالی تقلید کرده نمرات این رو نشون میده !
اگه کل بازی تقلید بود و هیچی نداشت واقعا 9 میگرفت ؟
تقلید خوب , میشه singularity که حدودا 7 میگیره
تقلید بد رو به شفا , میشه dantes inferno
تقلید افتزاح و غیر قابل بازی که تا اخر بازی به سازندش فحش میدین میشه QUANTUM THEORY
اگه حرف اینجاست که از dmc یا gow تقلید کرده , اگه از اونا بهتر نباشه بدتر هم نیست
حالا چرا هر H 'n Slash میاد میچسبونیدش به gow ?!
فکر کنم قبل gow بازی H 'n Slash اصلا ساخته نشده بود و این اولیش بوده /:)
امیدوارم امتیازات بازی به همین خوبی پیش بره . . . .

game spot : 7.5
It's a beautiful-looking game . Core combat mechanics are great . Music and voice acting compliment the game well.
bad
Fixed camera creates a few problems . Some puzzles seem forced and aren't enjoyable . Just about everything in the game is derivative . Story loses focus on important characters.

کلا همون چند نفر از استید بزرگ گیم در سرتاسر دنیا هستن که لطف کردن و با نظراتشون هر دفعه ما رو منوّر میکنن !
ماکان دیگه اسپم نزن :دی . این بازی بدون شک یکی از بهترین IP های این نسل و شایدم بهترین H n'S این نسل باشه .
فقط همینمون مونده بود که یه بازی که از نظر داستان و کرکتر کلا باید بره بوق بزنه بشه بهترین H&S این نسل ! حالا کی اینو تایید کرده ؟ کارشناسان بزرگ بازیسنتر ! lol

. نیست گوسفنده شما میلیونی فروخت و رکورد زد .
GOW1 و 2 رو هم دیگه 11.5 میلیون فروش داشتن . امار نهایی GOW3 رو نمیدونم ولی :
فقط تو ماه اول ( مارچ 2010 ) 1.1 میلیون فروش کرد . ( با توجه به اینکه کلا سری GOW فروش بالایی ندارن ) .
ادیت : اون 11.5 میلیون امار فروش کلی سری GOW هست یعنی همراه با نسخه ی PSP و کالکشن .

فروش 1.2 میلیونی برای یک IP جدید برای بازی که سگا ناشرش بوده فرای معجزه هست. DMC به اون گندگیش نسخه 4 اش روی سه تا پلتفرم 2.7 میلیون فروخت تازه فکر کنم کپکام گفت پر فروش ترین بازی سری بوده !!
دقیقا وقتی این فروش بیشتر ارزش پیدا میکنه که بفهمیم چه پورت اشغالی رو هم برای Ps3 دارها بیرون داده بودن . در مورد DMC هم فک کنم قبول داشته باشی حساب کردن نسخه های PC به جُک بیشتر شبیه ! میشه گفت فروش DMC 4 رو همون 2 تا کنسول 2.7 میلیون بوده !
ارش من از Bayonetta واقعا بدم میاد اصلا درست هم بازیش نکردم اما سیستم مبارازت بین همه بازی های H&S تکه و منحصر به فرد هست.
بله از لحاظ هردمبیل بودن و اینکه بازیباز بعد از نیم ساعت سردرد میگیره خیلی تک و منحصر به فرد بود ! فقط اون لول دیزاینش منو کشته هرجای اون شهره اسمش هم یادم نمیاد شبیه هم بود ! یعنی کل شهر رو میگشتی انگار تو 10 متر جا هی رفتی عقب اومدی جلو ! اون کرکتر دیزاینش هم که معرکه بود ، مادر بگرید به حال باکره ی 500 ساله !!! یکی هم باید به کامیا میگفت داستان جنگ برای به دست اوردن قدرت جادویی و اوردن ساحره ها کلا برای زمان مشدی ممدلی بوده ، صبح بخیر الان قرن 21 ه ! کلا بهتره کامیا اول یه دور DMC 1 رو بازی میکرد دوباره بعد میفهمید چرا بایونتا هم خسته کنندس هم سرگیجه آور .

آخرین ویرایش:
راجب bayonetta اینجوری نگید.بازیش فوق العاده بود.حالا درسته بعضیا نمیپسندن و خوششون نمیاد ولی دلیل نمیشه بازی که این همه نوآوری توش بودو بکوبیم. خیلی خیلی کامبو توش بود که نظیرشون رو توی هیچ بازی ندیده بودیم. بی انصافی نکنید.بنظرتون این همه امتیاز بالایی که به این عنوان شایسته دادن بی جا بوده؟میانگینش فک کنم 9 بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or