بیونتا رو درست نیست خیلی با این بازی مقایسه کنیم ... سطح اکشن بیونتا نه تنها ازین کسلوانیا ، بلکه از هر اکشن سوم شخص دیگه ای بالا تره ...من این بازی رو خیلی دوست دارم و به نظرم bayonetta اکشنش خیلی بهتر از این بازی هستش.
در ضمن NG2 کجاش سخت بود؟
ماکان دیگه اسپم نزنولی نمیدونم چرا جز چند نفر هیچ کس اثری از این سطح بالا تو بازی نمیبینه!
آهان پس فروش واسه شما مهمهبله فروش خيلی بالای اين بازی کاملاً نشون دهنده اين امره!![]()
آقا شما کلا به اسپم پراکنی عادت داری! یعنی دست خودتم نیست. الان این سوالات چه مفهومی داره واقعا؟! ما چمیدونیم چرا همه جز یکی دادن 9. یعنی ما باید بدونیم الان؟ برای افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم هست!پس تا الان ميشه گفت ميآنگينش بايد در حد 89 باشه!
چرا انقد همه جا يجور بهش نمره دادن؟ يعنی چی داشته که اين چند جا همه به چشمشون اومده و 1 نمره کم کردن؟ (EDGE که کلاً تعطيله ولش کنيد)!
بابا تو داری نظر شاد میدی!میگم نیایم نظرات شادمان توی تاپیک بدیم ...
کاملا معلومه و داد میزنه تقلید از DMC ـه! مثینکه تو فقط تقلیدی بودنش رو ندیدی!الآن تقلیدی بودنش رو فقط تو فهمیدی ؟!
ببینم ، تیم برتون وقتی 10 تا فیلم درست میکنه تک تکشون هم شبیه همن کسی وجودشو داره بیاد به استاد انگ تقلید رو بزنه ؟
یادت باشه سازنده DMC , Bayonetta کیه و سعی کن متوجه باشی چرا این 2 بازی شبیه همن ...
اونوقت دیگه بهش نمیگی تقلیدی ...
It's OK.تو نام ببر ، من قبول کنم ...ولی نمیدونم چرا جز چند نفر هیچ کس اثری از این سطح بالا تو بازی نمیبینه!
پ.ن: خواهشا عنوان سطح پایین و کم ارزشی مثل Bayonetta رو با این بازی مقایسه نکنید.
الآن تقلیدی بودنش رو فقط تو فهمیدی ؟!بابا تو داری نظر شاد میدی!
من نمیدونم بازی ای که سراسرش تقلید هست و کپی برابر اصل با DMC و هیچ چیزی از خودش نداره چطور میتونه سطح بالا باشه و شاید هم بهترین H 'n Slash این نسل!؟![]()
صدرا جان قبل از پست دادن تحقیق کن جانم. فروش 1.2 میلیونی برای یک IP جدید برای بازی که سگا ناشرش بوده فرای معجزه هست. DMC به اون گندگیش نسخه 4 اش روی سه تا پلتفرم 2.7 میلیون فروخت تازه فکر کنم کپکام گفت پر فروش ترین بازی سری بوده !!بله فروش خيلی بالای اين بازی کاملاً نشون دهنده اين امره!
من نميدونم دوستان چرا هيچوقت يه چيزی نميگن بگنجه؟
ارش من از Bayonetta واقعا بدم میاد اصلا درست هم بازیش نکردم اما سیستم مبارازت بین همه بازی های H&S تکه و منحصر به فرد هست. واقعا در زمینه کمبو زیاد این بازی فوق العاده هست. این طور چیز ها سلیقه ای اما بازی که متوسطش 90 نمی تونی بهش بگی اشغال هیچ حورهپ.ن: خواهشا عنوان سطح پایین و کم ارزشی مثل Bayonetta رو با این بازی مقایسه نکنید.
کلا همون چند نفر از استید بزرگ گیم در سرتاسر دنیا هستن که لطف کردن و با نظراتشون هر دفعه ما رو منوّر میکنن !ولی نمیدونم چرا جز چند نفر هیچ کس اثری از این سطح بالا تو بازی نمیبینه!
فقط همینمون مونده بود که یه بازی که از نظر داستان و کرکتر کلا باید بره بوق بزنه بشه بهترین H&S این نسل ! حالا کی اینو تایید کرده ؟ کارشناسان بزرگ بازیسنتر ! lolماکان دیگه اسپم نزن. این بازی بدون شک یکی از بهترین IP های این نسل و شایدم بهترین H n'S این نسل باشه .
GOW1 و 2 رو هم دیگه 11.5 میلیون فروش داشتن . امار نهایی GOW3 رو نمیدونم ولی :. نیست گوسفنده شما میلیونی فروخت و رکورد زد .
دقیقا وقتی این فروش بیشتر ارزش پیدا میکنه که بفهمیم چه پورت اشغالی رو هم برای Ps3 دارها بیرون داده بودن . در مورد DMC هم فک کنم قبول داشته باشی حساب کردن نسخه های PC به جُک بیشتر شبیه ! میشه گفت فروش DMC 4 رو همون 2 تا کنسول 2.7 میلیون بوده !فروش 1.2 میلیونی برای یک IP جدید برای بازی که سگا ناشرش بوده فرای معجزه هست. DMC به اون گندگیش نسخه 4 اش روی سه تا پلتفرم 2.7 میلیون فروخت تازه فکر کنم کپکام گفت پر فروش ترین بازی سری بوده !!
بله از لحاظ هردمبیل بودن و اینکه بازیباز بعد از نیم ساعت سردرد میگیره خیلی تک و منحصر به فرد بود ! فقط اون لول دیزاینش منو کشته هرجای اون شهره اسمش هم یادم نمیاد شبیه هم بود ! یعنی کل شهر رو میگشتی انگار تو 10 متر جا هی رفتی عقب اومدی جلو ! اون کرکتر دیزاینش هم که معرکه بود ، مادر بگرید به حال باکره ی 500 ساله !!! یکی هم باید به کامیا میگفت داستان جنگ برای به دست اوردن قدرت جادویی و اوردن ساحره ها کلا برای زمان مشدی ممدلی بوده ، صبح بخیر الان قرن 21 ه ! کلا بهتره کامیا اول یه دور DMC 1 رو بازی میکرد دوباره بعد میفهمید چرا بایونتا هم خسته کنندس هم سرگیجه آور .ارش من از Bayonetta واقعا بدم میاد اصلا درست هم بازیش نکردم اما سیستم مبارازت بین همه بازی های H&S تکه و منحصر به فرد هست.