تو gamesrader نوشته شده يکی از ایرادهای بازی سخت بودن بيش از حد بازی هست..نوشته وحشتناک بازی سخته..پس تا الان ميشه گفت ميآنگينش بايد در حد 89 باشه!
چرا انقد همه جا يجور بهش نمره دادن؟ يعنی چی داشته که اين چند جا همه به چشمشون اومده و 1 نمره کم کردن؟ (EDGE که کلاً تعطيله ولش کنيد)!
تو gamesrader نوشته شده يکی از ایرادهای بازی سخت بودن بيش از حد بازی هست..نوشته وحشتناک بازی سخته..
يک مورد ديگشم نوشته بعضی از پازل هاش چرته !
بعد امده بازيرو با Gow 3 قياس کرده و گفته اين بازی نمیتونه بهتر از gow 3 باشه به دلايلی که خودش توضيح داده..البته اشاره نکرده gow 3 برتره ! ولی به gow 3 امتياز 10 رو داده..
بعد با بازيهای تقريباً هم سبکه اين بازی يعنی dante inferno و bayonetta مقايسه کرده که گفته از dante که خيلی بهتره از bayonetta هم نوشته يجورايی بهتره..ولی bayonetta آخه اصلاً ربطی نداره به اين بازی..من نميدونم چرا اين مقايسرو انجام داده.
صدرا خان یجوری میگی انگار 89 کمهباو خیلی هم خوبه که !
خوب بازی میترکونهمهم نیست بازی سخت باشه یا نه مهم اینه که ژاپنی آنچنان نباشه بخصوص باس فایت هاش !
![]()
الآن ازین جمله شعور سر شار این منتقد مشخص شد !LOL...بعد با بازيهای تقريباً هم سبکه اين بازی يعنی dante inferno و bayonetta مقايسه کرده که گفته از dante که خيلی بهتره از bayonetta هم نوشته يجورايی بهتره...
Castlevania Rocks ! :d
نکته اینجست که اصلا جاپونی نیست!:d
من از همون روز اولی که بازی اولین تریلرش منتشر شد خیلی ازش خوشم اومد
وقتی اون تیم هنرپیشه صدای کاراکتر های بازی و او موسیقی حماسیش رو دیدم دیگه کاملا مطمئن شدم که بازی خیلی خیلی عالیی هست و از e3 به بعد یه دونه تریلر هم ندیدم( بازیی که مطمئن باشم بازی می کنم به هیچ وجه ازش تریلر نمی بینم)
در ضمن کوجیما کجا بود!الکی ربط میدید. اون اسم استدیو از اولشم برای تبلیغات بود.
در ضمن منتظر یه نقد خفن از بازی باشید.