امتیازات بازی Castlevania Lords Of Shadow

Frobary

Loyal Member
سلام!

castlevania-l-o-s.jpg

این بازی اولین امتیازاتش را گرفت:
Games Master UK - 90 of 100
Xbox World 360 Magazine UK - 90 of 100

پس تا الان ميشه گفت ميآنگينش بايد در حد 89 باشه!

چرا انقد همه جا يجور بهش نمره دادن؟ يعنی چی داشته که اين چند جا همه به چشمشون اومده و 1 نمره کم کردن؟ (EDGE که کلاً تعطيله ولش کنيد)!

چرا انقد همه جا يجور بهش نمره دادن؟ يعنی چی داشته که اين چند جا همه به چشمشون اومده و 1 نمره کم کردن؟ (EDGE که کلاً تعطيله ولش کنيد)!
تو gamesrader نوشته شده يکی از ایرادهای بازی سخت بودن بيش از حد بازی هست..نوشته وحشتناک بازی سخته..

يک مورد ديگشم نوشته بعضی از پازل هاش چرته !

بعد امده بازيرو با Gow 3 قياس کرده و گفته اين بازی نمیتونه بهتر از gow 3 باشه به دلايلی که خودش توضيح داده..البته اشاره نکرده gow 3 برتره ! ولی به gow 3 امتياز 10 رو داده این سایت..

بعد با بازيهای تقريباً هم سبکه اين بازی يعنی dante inferno و bayonetta مقايسه کرده که گفته از dante که خيلی بهتره از bayonetta هم نوشته يجورايی بهتره.. به bayonetta هم 10 داده..البته اين نقد کننده ها چون هر شخصی يک بازيرو review میکنه سليقها متفاوته...ولی bayonetta آخه اصلاً ربطی نداره به اين بازی..من نميدونم چرا اين مقايسرو انجام داده.

آخرین ویرایش:
تو gamesrader نوشته شده يکی از ایرادهای بازی سخت بودن بيش از حد بازی هست..نوشته وحشتناک بازی سخته..

يک مورد ديگشم نوشته بعضی از پازل هاش چرته !

بعد امده بازيرو با Gow 3 قياس کرده و گفته اين بازی نمیتونه بهتر از gow 3 باشه به دلايلی که خودش توضيح داده..البته اشاره نکرده gow 3 برتره ! ولی به gow 3 امتياز 10 رو داده..

بعد با بازيهای تقريباً هم سبکه اين بازی يعنی dante inferno و bayonetta مقايسه کرده که گفته از dante که خيلی بهتره از bayonetta هم نوشته يجورايی بهتره..ولی bayonetta آخه اصلاً ربطی نداره به اين بازی..من نميدونم چرا اين مقايسرو انجام داده.

والا ما دمو رو بازی کرديم سخت نبود فقط فريم بازی گاهی رو 20 ميومد!;)

ولی اگه سختی مدل NG2 داشته باشه من يکی که طرفش نميرم نيم ساعت بازی ميکنم 2 ساعت اعصابم خورده!

صدرا خان یجوری میگی انگار 89 کمه :دی باو خیلی هم خوبه که !

خوب بازی میترکونه :دی مهم نیست بازی سخت باشه یا نه مهم اینه که ژاپنی آنچنان نباشه بخصوص باس فایت هاش ! :دی

صدرا خان یجوری میگی انگار 89 کمه :دی باو خیلی هم خوبه که !

خوب بازی میترکونه :دی مهم نیست بازی سخت باشه یا نه مهم اینه که ژاپنی آنچنان نباشه بخصوص باس فایت هاش ! :دی

نکته اینجست که اصلا جاپونی نیست!:d

Mercury system ساخته جاپونش کجا بود!
این کوجیماشم در دکونه:d
----------
من فکر کنم اگه با این وضع نمرات چندسال اخیر HL2 این دوسال اخیر منتشر می شد و GS بهش 9.2 می داد شاهد یه اقدام به خودکشی دسته جمعی بودیم !:(خودمم خودمو خلاص میکردم!)d

آخرین ویرایش:
lordsofshadow.jpg

خب بالاخره نوبت به Castlevania: Lords of Shadow تا زیر دستان منتقدان بیوفته و امتیازات ریز و درشت خودش رو بگیره. و این طور که معلومه منتقدان به این نتیجه رسیدن که Mercury Steam یک بازسازی کلاسیک عالی از این سری بازی موفق انجام داده است.
پایین ترین نمره Lords of Shadow تاکنون نمره 8 از 10 بوده است. و با توجه به نمرات دریافت شده با یک بازی عالی طرفیم ولی هنوز باید دید آیا کمتر از 8 هم در لیست مشاهده می شود یا خیر.
پیش از این اعلام شده بود مجله گیمی OXM به پس از نقد بازی به آن نمره 9 از 10 را داده است و در مورد آن بسیار احساس امیدواری کرده است.
Castlevania: Lords of Shadow که برای PS3 و X360 منتشر خواهد در تاریخ 5 اکتبر در US و 7 اکتبر در اروپا ریلیز می شود.

GamesRadar – 9
Eurogamer – 8
CVG – 9.2
NowGamer – 8.3
Videogamer – 9
Games TM – 8
OPM – 9

لازم به ذکر است مجله EDGE به بازی نمره 8 از 10 داده.

منبع

بعد با بازيهای تقريباً هم سبکه اين بازی يعنی dante inferno و bayonetta مقايسه کرده که گفته از dante که خيلی بهتره از bayonetta هم نوشته يجورايی بهتره...
الآن ازین جمله شعور سر شار این منتقد مشخص شد !LOL...
در مورد سختی هم جدیدا" منتقدا خیلی راحت طلب شدن ...
کجاست زمانی که بهترین بازیهای سال سخت تریناش بودن ...
مراجعه بشه به Contra : Hard Corps ...:x
پ.ن :نینجا گایدن 2 کجاش سخت بود ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

من از همون روز اولی که بازی اولین تریلرش منتشر شد خیلی ازش خوشم اومد
وقتی اون تیم هنرپیشه صدای کاراکتر های بازی و او موسیقی حماسیش رو دیدم دیگه کاملا مطمئن شدم که بازی خیلی خیلی عالیی هست و از e3 به بعد یه دونه تریلر هم ندیدم( بازیی که مطمئن باشم بازی می کنم به هیچ وجه ازش تریلر نمی بینم)
در ضمن کوجیما کجا بود!الکی ربط میدید. اون اسم استدیو از اولشم برای تبلیغات بود.
در ضمن منتظر یه نقد خفن از بازی باشید.

من از همون روز اولی که بازی اولین تریلرش منتشر شد خیلی ازش خوشم اومد
وقتی اون تیم هنرپیشه صدای کاراکتر های بازی و او موسیقی حماسیش رو دیدم دیگه کاملا مطمئن شدم که بازی خیلی خیلی عالیی هست و از e3 به بعد یه دونه تریلر هم ندیدم( بازیی که مطمئن باشم بازی می کنم به هیچ وجه ازش تریلر نمی بینم)
در ضمن کوجیما کجا بود!الکی ربط میدید. اون اسم استدیو از اولشم برای تبلیغات بود.
در ضمن منتظر یه نقد خفن از بازی باشید.

تحت نظارت kojima production داره ساخته میشه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or