جالب اینجاست با تمام این تفاسیر برادرن گیمر در بلاد کفر، بیصبرانه منتظرش هستن. ( دنیا داره به اخر میره؟ گیمرهای طوریشون شده؟ تعجیل در ظهور اقام امام حاج داش سِد Rayman: Origins؟ ).من چون دمو رو هم انجام ندادم نمیخوام قضاوت کنم ! ولی یه جاهایی دیوید کاکس درست میگه و یه جاهایی منتقد IGN ! در ضمن به نظرم این کارها یجورایی کلاس بازی رو میاره پایین !
اول اینکه همه میدونن Lords of Shadow یه ریبوت از سری اصلیه و سازنده ها هم چند بار گفتن ! پس تو یه ریبوت اساسا باید فقط Base کار حفظ بشه ! تا اینجاش حق با کاکس ( تهیه کننده ی بازی ) هست ولی پاراگراف اول نقد IGN میگه بازی هیچ نقطه ی ارتباطی با کل سری نداره ! بعد میگه سیستم مبارزات بیشتر شبیه God of War هست تا سری Castlevania ! یه مشکل دیگه رو هم دوربین ثابت بازی اعلام کرده .
حالا جدا از تعریف ها و انتقاداتش اخر نقد قشنگ میشه : اخرش بازی رو به گیمر ها پیشنهاد میده اما به جز فن های سری Castlevania ! و جالبه میگه این بازی به درد کسایی میخوره که دوست دارن یه ضرب برن تو فاز button mashing و combat-heavy action ! این بازی به درد فن های این سری 25 ساله نمیخوره ! منتقد IGN میگه سازنده ها خوب تونستن از رو دست چند تا بازی خوب رونویسی کنن مثل GOW - SoC و انچارتد و RE ولی این به این معنی نیست که تلاششون رو برای خلق یه بازی اریجینال نکردن ! و ضربه ی اخر نویسنده ی IGN : ولی من ترجیح میدم همون بازی های 2D سری کسلوانیا رو بازی کنم !! همینه که تهیه کننده ی بازی رو عصبانی کرده !!
تو بیانیه ی تهیه کننده ی بازی هم خط اخرش خنده داره ! میگه من انتظار داشتم Lasting Appeal بازی از 8 بیشتر بگیره ! همینطور Presentation بازی باید بیشتر از 7.5 بشه ! یعنی Spiderman : Shattered Dimensions بهتر از Lords Of Shadow هست ؟
به نظر من کلا امتیاز Lasting Appeal در همین حد و حدود هم خیلی خوبه ، بازی خطیه ، چیزِ زیادی برای جذب کردن مخاطب نداره که بخواد ارزش تکرار چندین باره داشته باشه ! مگر اینکه یه نفر سیستم مبارزات براش تکراری نشه اونم توی 15 ساعت ! بعد به قول GS پازل هاش هم چندان لذت بخش نیست ! فک نکنم از نظر لول دیزاین هم خیلی متفاوت کار کرده باشن !
ریبوته خب ! الان بازی رو به همون استایل میدادن کسی به نظرت خوشش میومد ؟در مجموع من که اصلا از LoS خوشم نمیاد و بازی هم نمیکنمش! کلا این بازی یک توهین بزرگ به طرفداران قدیمی مجموعه هست!
کلا حال و هوا و سبک Castlevania چیزی نبود که الان با 3 بعدی شدن گرافیک و HD و این حرفا به همه خوش بیاد !با همون استایل یعنی 2D؟ :d. کم پیش میاد یه عنوان بین نسلها سفر کنه و نتیجه نهائی قابل قبول باشه برای طرفدارنش (ومنتقدان غیر خوشحال). مثلا Mario و Ninja Gaiden نمونه های موفق و استثنائی این موضوع هستن.
با همون استایل یعنی 2D؟ :d. کم پیش میاد یه عنوان بین نسلها سفر کنه و نتیجه نهائی قابل قبول باشه برای طرفدارنش (ومنتقدان غیر خوشحال). مثلا Mario و Ninja Gaiden نمونه های موفق و استثنائی این موضوع هستن.الان بازی رو به همون استایل میدادن کسی به نظرت خوشش میومد ؟
برآ شهاب:
البته فرق یه ریبوت درست حسابی مثل این با یه ریبوت توهین آمیز مثله DmC همینه !
ریبوته خب ! الان بازی رو به همون استایل میدادن کسی به نظرت خوشش میومد ؟
البته فرق یه ریبوت درست حسابی مثل این با یه ریبوت توهین آمیز مثله DmC همینه !
DEAD RISING 2 شاهکار هست واقعا یکی از بهترین بازیهای امسال هست به نظر من حالا هی بگید GS اینجوری نمره داده اونجوری نمره دادهاین GS اسپات سالی دو سه تا سوتی میده یکیش هم الان داد
به 2 DEAD RISING داده 8.5 به Castlevania داده 7.5![]()
والا توی این ریبوت فقط یه شخصیت بازی رو عوض کردن gameplay که همون بود LOs از بیخ بریدنالبته فرق یه ریبوت درست حسابی مثل این با یه ریبوت توهین آمیز مثله DmC همینه !
نظر شما محترم ، به هر حال هر کس نظر شخصیش رو میدهDEAD RISING 2 شاهکار هست واقعا یکی از بهترین بازیهای امسال هست به نظر من حالا هی بگید GS اینجوری نمره داده اونجوری نمره داده
نظر شما محترم ، به هر حال هر کس نظر شخصیش رو میده
به نظر من بازی OPENWORLD که دویدن نداشته باشه ! و حتی به خودشون زحمت صداگذاری کاراکترها رو ندادن ( دیالوگ های بین بازی ) و ماموریت هاش به رفتن از نقطه A به نقطه B خلاصه بشه ، امتیاز 8.5 زیاده براش
بازی به جز مینی گیم های متعدد و گیم پلی متنوع چیز دیگه ای نداره
نه گرافیک نه داستان نه ....