من چون دمو رو هم انجام ندادم نمیخوام قضاوت کنم ! ولی یه جاهایی دیوید کاکس درست میگه و یه جاهایی منتقد IGN ! در ضمن به نظرم این کارها یجورایی کلاس بازی رو میاره پایین !
اول اینکه همه میدونن Lords of Shadow یه ریبوت از سری اصلیه و سازنده ها هم چند بار گفتن ! پس تو یه ریبوت اساسا باید فقط Base کار حفظ بشه ! تا اینجاش حق با کاکس ( تهیه کننده ی بازی ) هست ولی پاراگراف اول نقد IGN میگه بازی هیچ نقطه ی ارتباطی با کل سری نداره ! بعد میگه سیستم مبارزات بیشتر شبیه God of War هست تا سری Castlevania ! یه مشکل دیگه رو هم دوربین ثابت بازی اعلام کرده .
حالا جدا از تعریف ها و انتقاداتش اخر نقد قشنگ میشه : اخرش بازی رو به گیمر ها پیشنهاد میده اما به جز فن های سری Castlevania ! و جالبه میگه این بازی به درد کسایی میخوره که دوست دارن یه ضرب برن تو فاز button mashing و combat-heavy action ! این بازی به درد فن های این سری 25 ساله نمیخوره ! منتقد IGN میگه سازنده ها خوب تونستن از رو دست چند تا بازی خوب رونویسی کنن مثل GOW - SoC و انچارتد و RE ولی این به این معنی نیست که تلاششون رو برای خلق یه بازی اریجینال نکردن ! و ضربه ی اخر نویسنده ی IGN : ولی من ترجیح میدم همون بازی های 2D سری کسلوانیا رو بازی کنم !! همینه که تهیه کننده ی بازی رو عصبانی کرده !!
تو بیانیه ی تهیه کننده ی بازی هم خط اخرش خنده داره ! میگه من انتظار داشتم Lasting Appeal بازی از 8 بیشتر بگیره ! همینطور Presentation بازی باید بیشتر از 7.5 بشه ! یعنی Spiderman : Shattered Dimensions بهتر از Lords Of Shadow هست ؟
به نظر من کلا امتیاز Lasting Appeal در همین حد و حدود هم خیلی خوبه ، بازی خطیه ، چیزِ زیادی برای جذب کردن مخاطب نداره که بخواد ارزش تکرار چندین باره داشته باشه ! مگر اینکه یه نفر سیستم مبارزات براش تکراری نشه اونم توی 15 ساعت ! بعد به قول GS پازل هاش هم چندان لذت بخش نیست ! فک نکنم از نظر لول دیزاین هم خیلی متفاوت کار کرده باشن !