امتياز سايتها و مجله ها به Gears of War 2

GTA IV 10 حقش نبود؟؟
مگه GTA IV چی کم داشت؟؟ Saints Row که مثل بازی های PS2 بود حقش بود؟؟ گرافیکو میگم مثل PS2 بوده گیم پلی ماشین و موتور هم خیلی مسخره بود

دوست عزیز هر کسی یه سلیقه ای داره :-"
به نظر منم gta زیاد با حال نیود :-" سلیقس دیگه اصلا چه ربطی به این تاپیک داره ؟:laughing:
ولی بحث سر اینه که اعتبار امتیازات گیم اسپات پایین اومده و به نظر من درسته پایین اومده
خیلی هم پایین اومده من دیگه کار به gs ندارم :-"

در امتیاز دادن به دتباله ها پیشرفت و تغییرات مثبت خیلی مهمه.
مثلا در این گاو2 از گاو بهتره شکی نیست اما میانگین اکتیازاش از گاو1 پایین تره.چون هرچی باشه اون 1 بود و بعضی چیز ها رو برای اولین بار عرضه کرد.

در امتیاز دادن به دتباله ها پیشرفت و تغییرات مثبت خیلی مهمه.
مثلا در این گاو2 از گاو بهتره شکی نیست اما میانگین اکتیازاش از گاو1 پایین تره.چون هرچی باشه اون 1 بود و بعضی چیز ها رو برای اولین بار عرضه کرد.
کیاوش به زار چند تا سایت بهش امتیاز بدن بعد بیا مقایسه کن هنوز که سایتی نقد نکرده:دی

مثلا در این گاو2 از گاو بهتره شکی نیست اما میانگین اکتیازاش از گاو1 پایین تره.

شما چطور به اين نتيجه رسيديد ؟ چون هنوز سايتي نقدش نكرده .
ولي اگه همين دوتا امتياز هم منظورت باشه كه oxm به هر دو امتياز مساوي داده و gamepro هم كه امتياز بيشتر از شماره 1 بازي داده . پس تا اينجا حرف تو برعكسه !
بزار حالا دو سه تا سايت ديگه بازي را نقد كنن كه همين دو روز بعد كلي سايت به بازي امتياز ميده اونوقت ميشه نتيجه گرفت .

امتیاز سایت و مجله دلیل در پیت بودن نیست. همون طور که فرخ جان گفت، GamePro و GameSpy هر دو امتیاز کامل زیاد میدن اما یکی درپیته و یکی از معتبر ترین سایت های جهان.

چرا همه ما امتیازی شدیم؟ امتیاز هیچی نیست. یه عدده به نسبت یه عدد دیگه. همین. خوب و بد. در پیت و حرفه ای و چیز های دیگه رو متن و تحلیل مشخص می کنه. اگه یه سایت 11 از 10 بده به Gears 2 ولی تحلیل و نقدش غلط یا نا مربوط باشه، هیچ ارزشی نداره ولی اگه یکی 7 از 10 بده به Gears 2 ولی با تحلیل درست و منطق، 7ش از هر چی 10ه بیشتر ارزش داره.
البته من خودم هم نمره ای شدم و مثلا از اینکه بعضی سایت های در پیت به Fallout3 زیر 9 میدن ناراحت می شم. برای همینه که پیشنهاد شده کلا سیستم نمره ای حذف شه تا مخاطبا به اصل نقد توجه کنن و نه امتیاز بی ارزش.

در مورد F3، تا اونجایی که من دیدم، دلایل و تحلیل های سایت هایی که به F3 کم دادن عموما غلط و خنده دار بوده و یکی دو تاشون به نظر می رسه که اصلا RPG باز نبوده و نمی دونن Fallout چی بود. البته یکی از اونا که 8 داده طرفدار کلاسیک Fallout ه و در مقایسه با F1 و F2 این امتیاز رو داده که هم تحلیلش و هم مقایسه ش کاملا منطقین.

باید ببینیم کی منطقی Gears 2 رو نقد می کنه. کی از روی عدالت، تحلیلش می کنه و نه از روی Hype، گرافیک یا علاقه شخصی. نمره هم هر چی شد در مقابل یه نقد درست و عادلانه مهم نیست.
ببین اگر الان سایت های معتبر هم به GOW 2 امتیاز پایین بدن بازم فرقی نداره چون شما روی شناختی که از نسخه قبلی داشتی مطمئنا این نسخه رو هم تهیه می کنی منظور من شناخت سایت ها و مجله ها بود و طرز امتیاز دهیشون ، حالا نمیدونم شما چی برداشت کردی!!

ببین اگر الان سایت های معتبر هم به GOW 2 امتیاز پایین بدن بازم فرقی نداره چون شما روی شناختی که از نسخه قبلی داشتی مطمئنا این نسخه رو هم تهیه می کنی منظور من شناخت سایت ها و مجله ها بود و طرز امتیاز دهیشون ، حالا نمیدونم شما چی برداشت کردی!!

برداشت من از پست قبلی شما این بود که اگر سایت ها امتیاز پایین به Gears 2 بدن، ارزش خوشدون رو پایین آوردن. بحث شناخت و سلیقه فرد از بازی با بحث تحیلی فنیش فرق می کنه و اگر سایت ها با تحلیل درست و منطقی بررسی کنن یه بازی رو، امتیازش مهم نیست. متن و حرفش مهمه.

امتیاز دادن به این بازی کاره خیلی سختیه به نظر من میانگینش بین 8 تا 9 هه
اگر هم مایکرو سره کیسه رو شل کنه 10

درسته بعضی از حرکات ماکرو با پول بوده .
اما دیگه ماکرو انقدر بدبخت نیست بیاد سرکیسه رو شل کنه برای 10 گرفتن . اگه خوب کار شده باشه و ارزش داشته باشه سایتهای معتبر بیکار نیستن بیان 7 یا 8 یا 9 یا هر نمره ای بدن ;)

اگر هم مایکرو سره کیسه رو شل کنه 10

دوره اين حرفا ديگه تموم شده..کسی که از اين حرفا بزنه يعنی بدون تفکر حرف زده...آخه مگه مايکرو بی کاره بياد به تمام سايتها پول بده که بازيش امتياز بالايی بگيره؟؟
بابا يکم فکر کنيد بعد پست بزنيد...حالا گيريم که 2 3 5 تا سايتم پول داد خريد ! بقيه سايتها چی؟؟ ميآنگينی که از مجموع سايتها بدست مياد تقريباً ميشه گفت امتياز قابل قبوليه برای بازی.

درسته بعضی از حرکات ماکرو با پول بوده .
اما دیگه ماکرو انقدر بدبخت نیست بیاد سرکیسه رو شل کنه برای 10 گرفتن . اگه خوب کار شده باشه و ارزش داشته باشه سایتهای معتبر بیکار نیستن بیان 7 یا 8 یا 9 یا هر نمره ای بدن ;)

یکی از دوستام یه چیز جالب گفت اونم این بود که وقتی یه سایت به قول ما معتبر که هر روز و همه جا و هر نمایشگاهی باید حضور داشته باشه یه پولی میگیره برای تبلیغ بازی ها و این شرکت ها هستن که با پولی که میدن برای تبلیغ بازی هاشون سایت ها بهشون نمره میدن بعضی وقتا که بازی ساز ها از بازی پولی که مورد نظرشون هستش برای تبلیغ رو نمیگیرن ایراد های بیخودی رو بازی میزارن و بازی رو تا جای پایین میکشن با نمره هاشون که از بازی های کار شده رو آتاری هم پایین تر میشه گفت هستش همین چند وقته خیلی از بازی ها بودن که به این درد دچار شودن و بیشتر بازی باز های الان بیشتر به امتیاز بازی نگاه میکنن که این خیلی بد هستش
متاسفانه بیکار هستن درسته بعضی از بازی ها اگه نمره کامل نمیگرفتن دیگه سایت ها دیگه براشون آبروی نمیموند که این هم هر 12 سال بار یک بار اتفاق میوفته که اگه بخوان بیطرفانه نظر بدن و یا بازی ها رو بایک دیگر مقایسه نکنن وقت نمره دادن چون این وقت هستش که بازی ها هر کدوم یه درجه میان بالا چون وقتی بازی سازی نمره میده یه میانگینی از بازی های که قبلا بازی کرده به این بازی میده
مثل این میمونه که شما تمام فاکتور های خوبی رو از بازی ها جمع کنید و بخواهید در یک بازی اون رو اجرا کنید بعد میبینید که چی از آب در میاد شاید بعضی ها بگن بازی عالی اما شاید هم بگن بد که من جزو گروه دوم هستم که میگم بد میشه بازی
دوره اين حرفا ديگه تموم شده..کسی که از اين حرفا بزنه يعنی بدون تفکر حرف زده...آخه مگه مايکرو بی کاره بياد به تمام سايتها پول بده که بازيش امتياز بالايی بگيره؟؟
بابا يکم فکر کنيد بعد پست بزنيد...حالا گيريم که 2 3 5 تا سايتم پول داد خريد ! بقيه سايتها چی؟؟ ميآنگينی که از مجموع سايتها بدست مياد تقريباً ميشه گفت امتياز قابل قبوليه برای بازی.
متاسفانه هستش نه تنها ماکروسافت این جوریه سونی هم هست نینتندو هم هست وقتی شما میبینی یه بازی نمره 8.5 به بالا میگیره میگی بازی هستش که ارزش امتحان رو داره اما اگه 9-10 بگیره میگی بازی خفنی هستش خوب این هم یه جور تبلیغ هستش و هم پول داده هم بازیش تبلیغ شده هم این که یک جور خاص به بازی نگاه میشه و شاید دیگه بعضی ها ایراد های بازی رو نگاه نکنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or