امتياز سايتها و مجله ها به Gears of War 2

:biggrin1: این همه نگرانی برایه چیه؟
هر نمره ای میدن بزار بدن
مهم اینه که گیمر از بازی لذت ببره
فکر کنم بیشتر از ترس فن بویایه PS3 نگرانید نه:smile:

نمیدونم چرا شماها نمیخواید یکم دست از این کاراتون بردارید! وقتی شما عاشق یه گیمی هستید دلیل نمیشه فکر کنید هر کسی این بازیو دوست نداره پس حتما تعصب داره و یا میخواد بازیو کوچیک کنه!
اگه شما بازیو دوست داری پس چیکار به حرف مردم داری؟
هر چند من تو پست ایشون چیزی نمیبینم که توهین به این بازیه مقدس کرده باشه:)
من هم نظرات خیلی خاصی دارم مثلا از سری resident evil , mgs متنفرم و همیشه هم این موضوع را گفته ام و هیچ کس هم اعتراض نکرده. چون همیشه گفته ام
نظر من این است که این بازیها خوب نیست ولی میدانم بازیهای بزرگی هستند.
حالا به جمله زیر دقت کن:
این دو بازی خیلی مزخرف هستند و کاملا کشکی نمره میگیرند!!!!!!
تفاوت در نوشتن است که در نوشته هر شخص خیلی چیزها میتوان فهمید.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی;)

به نظر من اين بازي حقش حداقل 9 و حداكثر 9.8 هستش. (خود شيريني:p:biggrin1:)
اصلا كلا من نفهميدم چرا گيم اسپات هميشه بايد ديرتر از همه بازي رو نقد كنه؟!:confused:
اید یه جن اح چپو راست درست کنیم تو سایت خیالمون راحت شه:laughing:
خيلي وقته درست شده.:biggrin1: خبر نداري.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من هم نظرات خیلی خاصی دارم مثلا از سری resident evil , mgs متنفرم و همیشه هم این موضوع را گفته ام و هیچ کس هم اعتراض نکرده. چون همیشه گفته ام
نظر من این است که این بازیها خوب نیست ولی میدانم بازیهای بزرگی هستند.
حالا به جمله زیر دقت کن:
این دو بازی خیلی مزخرف هستند و کاملا کشکی نمره میگیرند!!!!!!
تفاوت در نوشتن است که در نوشته هر شخص خیلی چیزها میتوان فهمید.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
حرفتو کاملا قبول دارم اما بعضی وقتا بعضیا از حدش میگذرونن و مثله همین دفه که این آقا هیچ توهینی به گیرز نکرده میریزن سرش! فقط به حالت شوخی گفته 0.5 تا اضافه بهش داده سایت us که فکر نمیکنم این همه ناراحتی داشته باشه!
اگرم احساس کنیم داره کسی اسپم میده و جو رو خراب میکنه یه دکمه هست به اسم گزارش! که اگه مدیرا صلاح دونستن با طرف برخورد میکنن و فکر نمیکنم من کاربر حق داشته باشم بیام شخصن باهاشون برخورد کنم
جدیدن از این کارا تو سایت زیاد شده! باید یه جن اح چپو راست درست کنیم تو سایت خیالمون راحت شه:laughing:

آخرین ویرایش:
سلام
امتیازات تا الآن زیر 9 نداشته . انصافا این بازی نه تنها در بخش تک نفره بلکه در بخش مولتی پلیر هم یکی از بهترین هاست و انتخاب اول بسیاری از لایو باز ها هست .
مییانگین امتیازات هم در سایت gamerankings تا الآن 95.4 هست .

گیم اسپات هم که 9 داد .

good_brutal_s.gif
good_greatsequel_s.gif
good_outstanding_design_s.gif
good_plays_well_with_others_s.gif
good_multiplayer_s.gif
good_t_proficient_graphics_s.gif

ولی بازم تا الآن هیچ سایتی زیر 9 نداده .

آخرین ویرایش:
میبینم که گیم اسپاتم به gears عزیز هم 9 داده
ای نامرد ای سارکوزی ای.......
واقعا حقش 10 بود یعنی از gta کمتره :confused: تا حالا این 2 تا یه سر و گردن از بقیه بازی هایی که تازه اومدن بالاتر بوده. نه farcry نه dead space نه fable بهتر بودن البته من هنوز fallout رو بازی نکردم

بالاخره گیم اسقات برایه اثباته اینکه با همه فرف داره به این بازی 9 داد
هرچند من خودم اصلا به این امتیازها اهمیت نمیدم ولی در کل گیم اسقاته
دیگه کاریش نمیشه کرد:biggrin1:

آخرین ویرایش:
GAMES RADAR هم امتياز 9 داد .

تا اينجا امتياز هاي واقعا ديدني بودند يه ليستي كه در GAME SPOT قرار گرفته بود امتياز مهمترين سايتها و مجلات كه تا الان به بازي امتياز دادند :

Official Xbox Magazine UK: 9/10
X360 Magazine UK:10/10
Gameplayer:9.5/10
IGN:9.5/10
Eurogamer:9/10
GameSpy:5/5
VideoGamer10/10
TotalVideoGames9/10
TeamXbox:9.8/10
GameDaily:9/10
Gametrailers:9.5/10
Computer & Video Games UK:9.3/10
UGO:A
1UP:A
Giant Bomb:5/5
GamesRadar:9

و البته سايت HardGame2 كه نميدونم تا حالا ديديد يا نه ؟ از جمله سايتهايي كه بسيار حرفه اي بازي را نقد ميكنه و به بازي امتياز 9 داده .

قابل دركه اين گونه حركات از شما و خيلي ها كه اين بازي از مهمترين سايتها زير 9 نداشته برعكس بعضي از بازي كه اسمش را نميبرم زير 9 و 8 داشته :) مهم اينه كه براي امثال شما مشخص شد اين بازي در چه حد و حدودي قرار داره . و البته خيلي جالب بوده كه خيلي از سايتهايي كه بعضي ها ازش نام ميبردند و تائيدش ميكردند اين بازي تونست امتياز 10 و 9.5 بگيره !

آخرین ویرایش:
سلام.
Palgn امتیاز 81/2 داد...

2dv4ot3.jpg

توضیح امتیاز دهی:

2mrb02s.jpg

Team Delta returns, bigger and better than before
Gears of War 2 is one of the most intense and viscerally enjoyable and sensually appealing gaming experiences that you'll likely have this holiday season
The story will never be deep enough to compare with a game such as GTA IV or Metal Gear Solid 4, as there is still a lot of meat-head military banter flying around
http://palgn.com.au/article.php?id=13086

منظور همون 8.5 ـه دیگه ؟!
بله

آخرین ویرایش:
پس یعنی هیچ فرقی از نظر game spot نداشته ؟؟؟
خوب خدا رو شکر که از محبوب ترین سایتم 9 گرفت خدا ارزوم رو بر اورده کرد :cheesygri (یادتون هست که )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or