امتياز سايتها و مجله ها به Gears of War 2

اون یه قضیه مسخره و کل کل بیخود هست که بین طرفدارای 360 و PS3 پیش اومده. اول طرفدارای 360 رفتن امتیاز LBP رو آوردن پایین , بعد از اون طرف امتیاز GeOW 2 اومد پایین , حالا هم نوبت Resistance 2 هست و احتمالآ بعدش Fable 2 . یه ماجرای مسخره که هیچ هدفی هم نداره ...
به به عجب امتیازات درخشانی به این دو تا بازی دادن!:biggrin1:
شیطونه میگه برم یه یوزر بسازم هر چی از دهنم در میاد بگم بهشون!:biggrin1:
اینها توی سایتشون بن و این چیزا ندارن!:biggrin1:

درسته منظورم از عمق فاجعه همینه :biggrin1: خو عین آدم کل بندازن و همه فنها طرفدار یه کنسول و بازی کمک کنن امتیاز بازیهاشون بره بالا آخه این چه کاریه حالا اینجا اومدین بجون هم افتادین مثلا سایتهای معتبر امتیاز بدن اونها رو میتونین کاری کنین در کل خنده دار بود :laughing:

به به عجب امتیازات درخشانی به این دو تا بازی دادن!:biggrin1:
شیطونه میگه برم یه یوزر بسازم هر چی از دهنم در میاد بگم بهشون!:biggrin1:
اینها توی سایتشون بن و این چیزا ندارن!:biggrin1:
بدون عضو شدن میتونی تو Metacritic رای بدی ا
اسمت و آدرس ایمیلتو باید بنویسی و بعد نمره بدی از 0 تا 10
اول سر LBP فن بوی های 360 اومدن نمره های پایین دادن و میانگین نمراتی که یوزرها میدن رو به 6.5 کاهش دادن و بعد فن های PS3 برای جبران رفتند سراغ Geow2 و میانگین نمرات یوزرها رو تا 2.7 کاهش دادن حالا هم نوبت Resistance 2 شده که فن بوی های 360 دست به کار شدن و بعد هم Fable 2 و .....
البته ناگفته نماند که نمرات یوزرها اصلا مهم نیست و همه میدونند که قضیه از چه قراره
قبلا هم در جنگ کنسولها بین سگا و نینتندو اختلاف نظر زیاد بود ولی دیگه نه تا این حد و به این کثیفی که شاید کار به کشت و کشتار فن بوی ها هم بکشه!!!:eek:

این قضیه فن بوی بازی خیلی گسترده شده خدایی ! کی همچین کارایی میکردند گیمر ها ؟؟؟ من با اینکه عاشق میکروسافت هستم ! اما همه این کارا تقصیر اونه :cheesygri ! بین گیمر ها اختلاف انداخت ! اینا باید برند یکسر مکه تا اتحاد رو بفهمند :)

assault3.jpg

OXM به این بازی امتیاز 9/10 داده.

در مجله OXM عبارتی به این صورت نوشته شده:" ما شدیدا به Epic توصیه می‌کنیم که قبل از شروع GeOW3 کمی استراحت کنند وگرنه هیجان بالا به احتمال خیلی زیاد ما را خواهد کشت".

assault3.jpg

OXM به این بازی امتیاز 9/10 داده.

در مجله OXM عبارتی به این صورت نوشته شده:" ما شدیدا به Epic توصیه می‌کنیم که قبل از شروع GeOW3 کمی استراحت کنند وگرنه هیجان بالا به احتمال خیلی زیاد ما را خواهد کشت".
oxm به نسخه اول چند داده بود؟

روی همون چیزی که شما حساب باز نکردی!;)
دقيقا بگيد روي چي بازي بايد حساب مي كرديم. چون من نميفهمم شما بازي رو ميخريد بازي كنيد يا ميخريد ببريد بيرون بگيد آهاي مردم من بازي دارم.

میثم خان از شما این حرفا رو انتظار نداشتم شما که خودت طرفدار 360 هستی:confused:
به فن چه ربطي داره عزيزم ؟ :biggrin1: بازي ، بازي قشنگي هست چيزي كه بايد روش حساب مي شد و حالا هم كه روي اون حساب كرديم چيز خوبي نصيبمون شده. ديگه نيازي نيست روي امتياز هاي بازي حساب كنيم كه ، خداروشكر هم عقل داريم و هم شعور فهميديم كه امتياز دادن يك چيز كاملا سليقه اي هست.

الان اگر قرار باشه روي چيزي از Gears Of War 2 حساب بشه بايد روي اين كه بازي خوب از آب در مياد حساب بشه كه خب اينم در اومد و تموم شد رفت.

بر عکس می گی گیم اسپات بعضی بازی ها رو خیلی الکی نمره می ده مثل همون GTA IV که 10 گرفت و اصلا حقش نبود

دوست من مگه باید همه بازیها از دید من و شما نمره ده بگیره . شاید بشه گفت نمره کم حق بازی نباشه اما نمیتونیم بگیم مثلا فلان بازی زیادی نمره گرفته .
بازی را بر اثر معیار میسنجند نه فقط توپ بودنش . مثلا همین گیرز با همون گرافیک و همون سطح عرضه میشد 8 هم نمیگرفت . نمره در بازیهای دنباله دار به پیشرفت بازی بستگی داره . اگه همین بازی گرفت 9 ببینید اگه بیشتر کار میشد و ده بود چه پیشرفتی داشت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or