امتياز سايتها و مجله ها به Gears of War 2

خدا کنه زیر 9 نگیره من که خیلی روی این بازی حساب کردم

من کلا با این حرف مخالقم شدید نه برای این بازی برای هر بازی .
اگه من عاشق یه بازی باشم 1 هم نمیتونه منو نظرمو عوض کنه .

اگه من از این بازی باز هم نفرت داشته باشم بازم نمیتونه نظرمو عوض کنه . فقط وقتی آدم به یه بازی احساس نشون میده که طرفدار یا مخالف بازی نیست .

میثم گیر نده :biggrin1:

خدا کنه زیر 9 نگیره من که خیلی روی این بازی حساب کردم

دوست خوبم اگه شما این بازی رو دوست داشته باشی دیگه فرقی نمی کنه که .
از نظر مادی هم نگاه کنیم شما و بغیه دوستان می خوان با 3000 تومن بازی رو بخرن پس از این نظر هم مسئله ای وجود نداره .
GOOD LUCK

فکر نمیکنم از 9 کمتر بگیره!!!!!!!!!!
حداقل اینه که امسال از تمام بازیهای اکشن یه سر و گردن بالاتر بوده.;)
الان دقيقا شما روي چيه اين بازي حساب كردي؟
روی همون چیزی که شما حساب باز نکردی!;)

من کلا با این حرف مخالقم شدید نه برای این بازی برای هر بازی .
اگه من عاشق یه بازی باشم 1 هم نمیتونه منو نظرمو عوض کنه .
اگه من از این بازی باز هم نفرت داشته باشم بازم نمیتونه نظرمو عوض کنه . فقط وقتی آدم به یه بازی احساس نشون میده که طرفدار یا مخالف بازی نیست .

میثم گیر نده :biggrin1:
ببین ادم وقتی یه بازی دوست داره ! انتظار داره که توی کل دنیا همه ازش تعریف کنند :-"
الان دقيقا شما روي چيه اين بازي حساب كردي؟ :biggrin1:
میثم خان از شما این حرفا رو انتظار نداشتم شما که خودت طرفدار 360 هستی:confused:
دوست خوبم اگه شما این بازی رو دوست داشته باشی دیگه فرقی نمی کنه که .
از نظر مادی هم نگاه کنیم شما و بغیه دوستان می خوان با 3000 تومن بازی رو بخرن پس از این نظر هم مسئله ای وجود نداره .
GOOD LUCK
نه بابا مادیش که مهم نیست ولی در کل میگم ادم از بازی انتظاراتی داره دیگه نه ؟؟؟
فکر نمیکنم از 9 کمتر بگیره!!!!!!!!!!
حداقل اینه که امسال از تمام بازیهای اکشن یه سر و گردن بالاتر بوده.;)

روی همون چیزی که شما حساب باز نکردی!;)
بله ایشون هم درست میگن ! کدوم بازی هستش که با این پرنده مرنده ها:biggrin1: بازی کنی و تیر بزنی ؟؟؟

امتیاز 9 که بد نیست خیلی هم خوبه

ولی اصلا امکان عوض شدن نمره یک سایت وجود نداره جون اون امتیاز جهانی هست حالا کاربرای سایت خودشونو بکشن هیچ اتفاقی نمی یوفته

يه زماني يادمه امتياز سايت ها شبيه هم بود اما الان ظاهرا ديگه اصلا اينطور نيست هركي باسه خودش يه جور امتياز ميده مثلا همين spider man يكي داده 5 يكي داده 9.8 خوب اين يعني چي الان:biggrin1:

يه زماني يادمه امتياز سايت ها شبيه هم بود اما الان ظاهرا ديگه اصلا اينطور نيست هركي باسه خودش يه جور امتياز ميده مثلا همين spider man يكي داده 5 يكي داده 9.8 خوب اين يعني چي الان:biggrin1:
نه اینکه نظر سایتا مهم نباشه ولی نباید اینقدر تاثیر گذار هم باشه

پسر خوب جایی نداده مثال بود

نه بابا مثال نبود اينم امتياز سايتها به اين بازي:
team xbox=5.1
ign=5.7
gamespot=8.0
Game Chronicles=9.8
game daily=7.0
PGNx Media=8.5
Cheat Code Central=8.0
1up=C+

البته اين هيچ ربطي به اين تايپيك نداشت اما خواستم مثالي زده باشم كه عمق فاجعه رو درك كنيد:biggrin1:

به قول دوستان انقدر تو این مدته امتیاز 9 دیدیم برامون عادی شده بابا 9 هم امتیاز شاخیه یه فلش بک بزنید به قبل که هر بازی که 9 میگرفت همه اینطوری میشدن:eek:

میثم خان از شما این حرفا رو انتظار نداشتم شما که خودت طرفدار 360 هستی
فکر نکنم میثم فن باشیه که البته میتونه هم باشه ! مشکلی نداره !
به قول دوستان انقدر تو این مدته امتیاز 9 دیدیم برامون عادی شده بابا 9 هم امتیاز شاخیه یه فلش بک بزنید به قبل که هر بازی که 9 میگرفت همه اینطوری میشدن
دیگه خسته دشم بسکی 9 دیدم !

نه بابا مثال نبود اينم امتياز سايتها به اين بازي:
team xbox=5.1
ign=5.7
gamespot=8.0
Game Chronicles=9.8
game daily=7.0
PGNx Media=8.5
Cheat Code Central=8.0
1up=C+

البته اين هيچ ربطي به اين تايپيك نداشت اما خواستم مثالي زده باشم كه عمق فاجعه رو درك كنيد:biggrin1:

و اینگونه محمد ضایع میشود :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من داشتم سایتها را زیر و رو میکردم عمق فاجعه به این میگن . خوب شاید این افراد کسانی باشند که ضد این بازی هستند :biggrin1:
http://www.videogaming247.com/2008/...redibility-blow-as-thousands-rig-user-scores/
به نمره user ها توجه کنید :biggrin1:

من داشتم سایتها را زیر و رو میکردم عمق فاجعه به این میگن . خوب شاید این افراد کسانی باشند که ضد این بازی هستند :biggrin1:
http://www.videogaming247.com/2008/1...g-user-scores/
به نمره user ها توجه کنید :biggrin1:
اون یه قضیه مسخره و کل کل بیخود هست که بین طرفدارای 360 و PS3 پیش اومده. اول طرفدارای 360 رفتن امتیاز LBP رو آوردن پایین , بعد از اون طرف امتیاز GeOW 2 اومد پایین , حالا هم نوبت Resistance 2 هست و احتمالآ بعدش Fable 2 . یه ماجرای مسخره که هیچ هدفی هم نداره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or