امتياز سايتها و مجله ها به Gears of War 2

بر عکس می گی گیم اسپات بعضی بازی ها رو خیلی الکی نمره می ده مثل همون GTA IV که 10 گرفت و اصلا حقش نبود
GTA IV 10 حقش نبود؟؟
مگه GTA IV چی کم داشت؟؟ Saints Row که مثل بازی های PS2 بود حقش بود؟؟ گرافیکو میگم مثل PS2 بوده گیم پلی ماشین و موتور هم خیلی مسخره بود

GTA IV 10 حقش نبود؟؟
مگه GTA IV چی کم داشت؟؟ Saints Row که مثل بازی های PS2 بود حقش بود؟؟ گرافیکو میگم مثل PS2 بوده گیم پلی ماشین و موتور هم خیلی مسخره بود
off topic، در این‌که GTA IV یکی از بدترین GTAهای تاریخ بود اگه شک داری می‌تونی بری اینترنت گردی کنی :دی
ویرایش
ایشون بگن خب :دی ما هم می‌گیم :دی SW 2 هم خیلی بازی خوبیه :دی من کلی باهاش حال کردم همین یکمی که بازی کردم :دی

بالاخره يه سايت تا اين لحظه امتياز درخوره gow 2 رو داد.
GamePro = 5/5
الان فرصت خوبی هست که سايتهای مورد علاقتون رو جدا کنيد از بين سايتهايی که امتيازات مزخرف به بازی ميدن...به نظر من اگه سايتی امتياز زيره 9 به gow2 بده واقعاً نمره مضحکی داده و برای بازيهای بعدی بهتره اصلاً رجوع نشه بهش..و من معتقدم 98 الی 99% افرادی که gow2 رو بازی کردن امتيازشون بالای 9 هست.

آخرین ویرایش:
البته مجله ي gamepro اين امتياز را داده كه فقط يك عكس از اين نقد وجود داره كه ميزارم :
امتياز كامل 5 از 5 يا همون 5 ستاره

البته اينم بگم زياد روي امتياز gamepro نميشه حساب باز كرد چون از جمله سايتهايي كه راحت به بازي ها امتياز كامل ميده .

ahoyyh0.jpg

آخرین ویرایش:
فرخ منظورم خود سايت نبود . سيستم امتياز دهيش بود.
سايتي كه خيلي راحت به بازيها امتياز كامل رو ميده نميشه روش حساب باز كرد. خودتم كه گفتي.

من گفتم ولی نگفتم که درپیته :biggrin1:
gamespy هم امتیاز راحت میده ولی درپیت نیست :biggrin1:
البته همیشه هم نمیشه گفت که اینا الکی امتیاز میدن .

میگم حالا زمانشه که ببینیم چه سایتها و مجلاتی امتیازات درپیتی میدن:sick:
مطمئنا همه تا الان بازی رو تهیه کردن و تو شاهکار بودنش شکی نیست:biggrin1:
از نظر من 9.5 کمتر نامردیه;)

میگم حالا زمانشه که ببینیم چه سایتها و مجلاتی امتیازات درپیتی میدن:sick:
مطمئنا همه تا الان بازی رو تهیه کردن و تو شاهکار بودنش شکی نیست:biggrin1:
از نظر من 9.5 کمتر نامردیه;)
امتیاز سایت و مجله دلیل در پیت بودن نیست. همون طور که فرخ جان گفت، GamePro و GameSpy هر دو امتیاز کامل زیاد میدن اما یکی درپیته و یکی از معتبر ترین سایت های جهان.

چرا همه ما امتیازی شدیم؟ امتیاز هیچی نیست. یه عدده به نسبت یه عدد دیگه. همین. خوب و بد. در پیت و حرفه ای و چیز های دیگه رو متن و تحلیل مشخص می کنه. اگه یه سایت 11 از 10 بده به Gears 2 ولی تحلیل و نقدش غلط یا نا مربوط باشه، هیچ ارزشی نداره ولی اگه یکی 7 از 10 بده به Gears 2 ولی با تحلیل درست و منطق، 7ش از هر چی 10ه بیشتر ارزش داره.
البته من خودم هم نمره ای شدم و مثلا از اینکه بعضی سایت های در پیت به Fallout3 زیر 9 میدن ناراحت می شم. برای همینه که پیشنهاد شده کلا سیستم نمره ای حذف شه تا مخاطبا به اصل نقد توجه کنن و نه امتیاز بی ارزش.

در مورد F3، تا اونجایی که من دیدم، دلایل و تحلیل های سایت هایی که به F3 کم دادن عموما غلط و خنده دار بوده و یکی دو تاشون به نظر می رسه که اصلا RPG باز نبوده و نمی دونن Fallout چی بود. البته یکی از اونا که 8 داده طرفدار کلاسیک Fallout ه و در مقایسه با F1 و F2 این امتیاز رو داده که هم تحلیلش و هم مقایسه ش کاملا منطقین.

باید ببینیم کی منطقی Gears 2 رو نقد می کنه. کی از روی عدالت، تحلیلش می کنه و نه از روی Hype، گرافیک یا علاقه شخصی. نمره هم هر چی شد در مقابل یه نقد درست و عادلانه مهم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or