امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
خب 2-3 هفته ای مونده که کم کم شاهد شروع موج بازی های پاییزی بشیم و در این مدت یک بازی خوب و کمتر دیده شده معرفی می کنم که می تونه برای خیلی هاتون جذاب باشه و اون چیزی نیست جز shadow warrior ! :d
خب دو شرط داره که از این بازی لذت ببرید:
اول اینکه بازی رو صرفا به قصد لذت از گیم پلی بازی انجام بدید و اصلا با هدف پیگیری یک داستان خوب و گرافیک خفن و .... بازی نکنید که چیزی نصیبتون نمیشه هر چند که گرافیکش هم کم وبیش خوبه!
دوم هم اینکه طرفدار و عشاق بازی های run & gun و پر از زد و خورد مثل سری سام ماجرا جو باشید ( البته نه سختیش و نه تعداد دشمن های حاضر در یک صحنه در اون حده ولی خب بازم جزو بازی های این چنینی هست )
سلاح اصلیتون یک کاتانا هست که باهاش می تونید اجسام دشمنها رو برش بدید و تکه تکه کنید که خیلی هم با صفا و لذت بخشه :d
در کنارش یک عدد کلت و تیربار و crossbow ... دارید که استفاده از هر کدوم با استراتژی مناسب کارتون رو راحتتر و لذت بردنتون از بازی رو بیشتر می کنه!
دشمنها هم که از هم انسانی و هم موجودات عجیب و غریب هستن!
خلاصه اگه با دید لذت بردن از یک گیم پلی سریع و خشن سمتش برید به شرطی که از این سبک خوشتون بیاد حتما ازش راضی خواهید بود!
نمره ی کل : 8

Valiant Hearts = 8.5
خیلی وقت بود توی فروم پست نزاشته بودم ولی این بازی وادارم کرد که یه پست اینجا بدم و یه خورده در موردش حرف بزنم
موقعی که Valiant Hearts بازی میکنید انگار دارید یه داستان و رمان می خونید. پس همین جا همه طرفدارهای بازی های داستان محور رو دعوت میکنم که یه سری به دنیای این بازی بزنن
چون توی این دوره زمونه ازین مدل بازی ها کم پیدا میشه و این بازی می تونه تا مدتی عطششون رو بخوابونه
از داستان گفتم ولی تیم سازنده بازی گیم پلی رو فراموش نکردن. بازی تشکیل شده از 4 چپتر اصلی که هر کدوم شامل مراحل کوتاه میشن و مرتب بین کاراکتر ها سویچ میشه و به همین جهت خیلی کم
میشه از بازی و داستان خسته بشید. معماهای کوچیک و ساده که زیاد کسی رو به زحمت نمیندازه ولی اصلا اینطور نیست که چیپ و مسخره و سطحی بشه و شرط می بندم توی بازی چندین و چند بار در حال خاروندن کله مبارک دنبال حل پازل ها هستید. روایت قشنگ گوینده و سبک خاص و کمیک وار گرافیک بازی مطمئنا جذبتون میکنه.
بازی خیلی شیرین و دوست داشتنیه. ازونایی هست که واقعا ارزش بازی کردن داره
اگرم ازش نمره کم کردم چون میخواستم بازی بعدی رو بتونم بیشتر بزرگ کنم :دی و الا بازی اشکال خاصی نداره

Brothers: A Tale of Two Sons = 9 .5
اینو خیلی وقت رفتم ولی یهو بارفتن بالایی یادم اومد یه زره هم در وصف این بازی بگم :دی. ازین بازی هر چی بگی کمه. هر کی نرفته خره! :دی شوخی بود به دل نگیرید.
حتما برید چون من اینجا سیبیل گرو میزارم اگه کسی اینو بره خوشش نیاد. بازی به حدی روون، شیرین و متاسفانه کوتاهه که عین آب خوردن میشه یه سره تمومش کرد.
اگه بخوام چیزی در موردش بگم باید یه مقاله بنویسم از موسیقی داستان و گیم پلی خاص و جالبش گرفته تا دنیای افسانه ای و اتمسفریکش
یکی از بهترین گیم های عمرم بدون شک

Farcry 3 = 7.0
بازی خوبه در حد یه اف پی اس بدون در نظر گرفتن داستان. اگه داستانش بیاد وسط کامل حیثیتش شسته میشه میره پی کارش. یعنی استفاده از پــــورن اونم به این شکل سخیف و مسخره و سطحی. واقعا نویسنده های مونتریال یوبی باید یه کلاس اساسی پیش راکستار برن تا بفهمن چطور میشه از این صحنه ها حداقل توی یه بازی استفاده کرد. خیلی نسبت به داستان بازی کم لطفی شده و بیش از حد سطحی و مسخره نوشته شده. یه قسمت هاییش اصلا با هیچ منطقی جور در نمیاد.در مورد مشکلات داستان و پایان ضعیفش میشه یه نیمچه مقاله نوشت و کل تیم نویسنده ها رو شست پهن کرد روی طناب. ولی اینجا در همین حد به تیم نویسنده ها عرض میکنم که یه مقدار برید مامایی بخونید!!
گیم پلی بازی خوبه چون از چند تا بازی موفق تو ساختش استفاده شده. رد دد راکستار و اسسن یوبی شالوده بازی رو تشکیل میدن. قسمت هانتینگ بازی دلیل خیلی خوبی واسه گشت و گزار به گیمر میده. آپگرید ها تاثیر خوبی روی گیم پلی میزاره و باعث تنوع میشه. اسلحه ها هم هر دمبیلی نیست و هر کدوم به کاری میاد. مشکل اصلی گیم پلی مربوط به باس فایت هاست که واقعا افتضاحه و اصلا یه لحظه هم شما نمی تونید اونا رو در حد یه باس فایت حساب کنید. 4 تا QTE خیلی خیلی ساده

لیست بازی هایی که من روی PC انجام دادم

Alan Wake 8/10

Alan Wake : American Nightmare 8/10

Alien : Colonial Marines 5.5/10

Alien Rage 5/10

Alone in The Dark 2008 4.5/10

Batman Arkham Asylum 10/10

Batman Arkham City 10/10

Batman Arkham Origins 9/10

Batman Arkham origins -Black Gate Delux Edition 7.5/10

Bioshock II 7.5/10

Bioshock Infinite 10/10

Brink 6/10

Call of Duty 2 8.5/10

Call of Duty 4 : Modern Warfare 9/10

Call of Duty : Modern Warfare 2 9.5/10

Call of Duty : Modern Warfare 3 9.5/10

Call of Duty Black Ops 9.5/10

Call of Duty Black Ops 2 9/10

Call of Duty Ghosts 9/10

Call of Duty World At War 9/10

Call of Juarez Bound in Blood 7/10

Call of Juarez The Cartel 4.5/10

Call of Juarez Gunslinger 7.5/10

Condemnd : Criminal origins 8/10

Clive Barker Jericho 7/10

Constantine : The Video Game 6.5/10

Devil May cry 5 9.5/10

Deadpool 6.5/10

Castlevania : Lords of Shadow 2 7/10

F.E.A.R 9.5/10

F.E.A.R : Extraction Point 7.5/10

F.E.A.R : Persues Mandate 6.5/10

F.E.A.R 2 9/10

F.E.A.R 2 Reborn 5.5/10

F.3.A.R 8/10

Deus Ex : human Revloutiono 7/10

Deus Ex : The Fall 3.5/10

After Fall : Insanity 3.5/10

Dead Space 8/10

Dead Space III 7.5/10

FIFA World Cup 2006 : Germany 9/10

FIFA 2004 8.5/10

FIFA 2005 8/10

FIFA 2006 7.5/10

FIFA 2007 7/10

FIFA 2008 8.5/10

FIFA 2009 8/10

FIFA 2010 6.5/10

FIFA 2012 7/10

FIFA 2014 8.5/10

Bejjing 2008 : The Olympic Games 2.5/10

Prison Break : The Conspiracy 4.5/10

Mortal Kombat : Arcade Kollection 5.5/10

Mortal Kombat 4 7.5/10

Mortal Kombat Trilogy 5.5/10

Mortal Kombat 9 9/10

ادامه دارد.......

walking-dead-s2-game.jpg

The Walking Dead Season 2

خب مثه فصل اول این فصل هم عالی بود . با اینجور بازی ها حال میکنم ... کلا بازی های داستان محور جالبن برام . ولی اگه بخوام عادلانه قضاوت کنم از فصل یک یکمی ضعیف تر بود

هیجان فصل یک احساس میکنم بیشتر بود و در ضمن شخصیت اصلی داستان شخصیت پردازی بهتری داشت . فصل دو گرافیکش بهتر شده بود نسبت به قبل و اینکه فصل اول رو فصل دوم تاثیر گذاشت بسی جالب بود .

گرافیک :8.5/10 موزیک و صداگذاری : 10/10 داستان:9/10 گیمپلی: 8.5/10

امتیاز کلی من هم بدین عنوان زیبا هستش 9/10

بازی های PC که انجام داددم - قسمت دوم

Delta Force Xtreme 7/10

Delta Force X2 2.5/10

Shellshock 2 Blood Trail 5/10

Far Cry 3 9.5/10

Far Cry 3 : Blood Dragon 8/10

Doom III 10/10

Doom 3 : BFG Edition 8.5/10

Sniper Ghost Warrior 2 5/10

Murdered Soul Suspect 5.5/10

Fall out New Vegas 4/10

The God Father 8/10

The God Father II 7/10

The Mafia II 8.5/10

RAGE 8.5/10

Portal II 7/10

Half Life : Episode II 8/10

Mass Effect II 9/10

Mass Effect 3 9/10

Dishonored 8.5/10

Darksiders II 8/10

Sleeping Dogs 9/10

E.Y.E 1/10

The Walking Dead : Survival Instinct 3.5/10

The Walking Dead : Season 1 9/10

Tomb Raider 2013 8.5/10

Toy Story 3 6.5/10

Kung Fu Panda 7/10

Marvel Ultimate alliance 9/10

Grand Theft auto III 8.5/10

Grand Theft Auto Vice City 8/10

Grand Theft Auto IV 10/10

Grand Theft auto : Episodes From Liberty City 8.5/10

Max Payne 8.5/10

Max Payne 2 9/10

Max Payne 3 9.5/10

L.A.Noire 8.5/10

Borderlands 4.5/10

Thief 5.5/10

Silent Hill 4 : The Room 7/10

Out Last 6.5/10

Battle Field : Bad Company 2 8.5/10

Battle Field 3 8/10

Battle Field IV 6.5/10

Battle Los Angeles 3.5/10

Crysis Warhead 7/10

Crysis 2 8/10

Dragon Age II 7/10

Need For Speed Hot Pursuit 8.5/10

Need For Speed : The Run 7/10

TMNT : Out of The Shadow 2.5/10

Terrorist Take Down 2 5/10

Terrorist Take Down 3 3/10

Star Trek 4.5/10

Remember Me 7/10

Serious Sam II 9/10

Contract J.A.C.K 5.5/10

Resident Evil 4 6/10

Resident Evil 6 8.5/10

Gears of War 8.5/10

ادامه دارد...

[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]
cvknqwo8kd3glms2k28g.jpg

OutLast[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]این روزها همه بن میشوند؛ شما چطور؟ :d

بازی اول شخص که سال پیش بخاطر نوآوری مثال زدنیش،کلی مورد توجه و تحسین مردم و منتقدین قرار گرفت.از همون اول دونستن این موضوع که اول شخص بودن برای یک بازی ترسناک میتونه خیلی مسخره باشه کارم رو شروع کردم و بعد از چنددقیقه ی اول نظرم دررابطه بااین موضوع عوض شد.همین اول شخص بودن تنها دلیل ترسیدن مردم از بازی شده.
تواین بازی بخاطر محدودیت هایی که شخصیت قابل کنترل داره نمیتونید هرکاری میخواید بکنید و طبق راهنمایی خود بازی سه تا آپشن روی میز دارید؛ قایم بشید،فرار کنید، بمیرید. به همین سادگی و انصافا همین سه تا گزینه به بهترین شکل تو بازی پیاده شدن و شما مجبورید هرسه تاش رو تجربه کنید.
داستان درمورد یک تیمارستان متروکه س که بعد جنگ جهانی دیگه کسی نامی ازش نیاورده و همین تیمارستان شده منبع درآمد یک عده روانی که توش مردم رو میبرن و شستشوی مغزی میدن و ول میکنن.شما هم یک خبرنگار کنجکاوید و دوست دارید ناشناخته هارو تجربه کنید ولی بعد از یکساعت بازی کردن تو منوی NOTES بازی که خود شخصیت قابل کنترل یادداشت مینویسه با جمله ی Fu*k This Place مواجه میشید و این نشون میده که این خبرنگار خیلی ترسیده و صدای ضربان قلبش رو هم به راحتی میتونید بشنوید.
شما تو بازی با زامبی طرف نیستید و با یه سری خل و چل طرفید.این دیوانه ها سه مدل طراحی شدن.یه سری گوشه نشین ان و کاری به کارتون ندارن، یه سری هرجابرید دنبالتون میان و یک سری هم به محض دیدنتون پارتون میکنن..خشونت بالایی داره این قسمت.
این همه محدودیت برای گیمر گذاشتن بعد تا تونستن محیط رو تاریک کردن..یعنی به طرز وحشتناکی مسخره دراومده بعضی نقاط بازی.تنها رفیقتون تو بازی یک عدد دوربینه که دم به ساعت باید مراقب باشید باطریش تموم نشه. دریغ از یک تفنگ!!!!
نحوه ی روایت داستان بسیار مناسبه و شما بدون دونستن زبان و تنها بادیدن گیم پلی پرده از داستان بازی برمیدارید.
درکل عنوان قابل تاملی بود و بنظرمن ارزش بازی کردن رو داره چون هم یه تنوعی میشه براتون هم یه کم هیجان براتون لازمه.
گیم پلی:6از10
داستان:7از10
نورپردازی:8از10
گرافیک:7از10
موسیقی و صداگذاری:9از10
ارزش تکرار: صفر
نمره ی من به بازی: 7از10

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
b-)

[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]
cvknqwo8kd3glms2k28g.jpg

OutLast[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]این روزها همه بن میشوند؛ شما چطور؟ :d

بازی اول شخص که سال پیش بخاطر نوآوری مثال زدنیش،کلی مورد توجه و تحسین مردم و منتقدین قرار گرفت.از همون اول دونستن این موضوع که اول شخص بودن برای یک بازی ترسناک میتونه خیلی مسخره باشه کارم رو شروع کردم و بعد از چنددقیقه ی اول نظرم دررابطه بااین موضوع عوض شد.همین اول شخص بودن تنها دلیل ترسیدن مردم از بازی شده.
تواین بازی بخاطر محدودیت هایی که شخصیت قابل کنترل داره نمیتونید هرکاری میخواید بکنید و طبق راهنمایی خود بازی سه تا آپشن روی میز دارید؛ قایم بشید،فرار کنید، بمیرید. به همین سادگی و انصافا همین سه تا گزینه به بهترین شکل تو بازی پیاده شدن و شما مجبورید هرسه تاش رو تجربه کنید.
داستان درمورد یک تیمارستان متروکه س که بعد جنگ جهانی دیگه کسی نامی ازش نیاورده و همین تیمارستان شده منبع درآمد یک عده روانی که توش مردم رو میبرن و شستشوی مغزی میدن و ول میکنن.شما هم یک خبرنگار کنجکاوید و دوست دارید ناشناخته هارو تجربه کنید ولی بعد از یکساعت بازی کردن تو منوی NOTES بازی که خود شخصیت قابل کنترل یادداشت مینویسه با جمله ی Fu*k This Place مواجه میشید و این نشون میده که این خبرنگار خیلی ترسیده و صدای ضربان قلبش رو هم به راحتی میتونید بشنوید.
شما تو بازی با زامبی طرف نیستید و با یه سری خل و چل طرفید.این دیوانه ها سه مدل طراحی شدن.یه سری گوشه نشین ان و کاری به کارتون ندارن، یه سری هرجابرید دنبالتون میان و یک سری هم به محض دیدنتون پارتون میکنن..خشونت بالایی داره این قسمت.
این همه محدودیت برای گیمر گذاشتن بعد تا تونستن محیط رو تاریک کردن..یعنی به طرز وحشتناکی مسخره دراومده بعضی نقاط بازی.تنها رفیقتون تو بازی یک عدد دوربینه که دم به ساعت باید مراقب باشید باطریش تموم نشه. دریغ از یک تفنگ!!!!
نحوه ی روایت داستان بسیار مناسبه و شما بدون دونستن زبان و تنها بادیدن گیم پلی پرده از داستان بازی برمیدارید.
درکل عنوان قابل تاملی بود و بنظرمن ارزش بازی کردن رو داره چون هم یه تنوعی میشه براتون هم یه کم هیجان براتون لازمه.
گیم پلی:6از10
داستان:7از10
نورپردازی:8از10
گرافیک:7از10
موسیقی و صداگذاری:9از10
ارزش تکرار: صفر
نمره ی من به بازی: 7از10

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
b-)

خیلی از حرفاتو قبول دارم، ولی بحث نداشتن تفنگ رو عذر غیرموجهی میدونم
این بازی از همون اول هم قرارنبود شوتر باشه.
شخصیت بازی هم خبرنگار هست، که خودش کاملا مشخصه با یه آدم کنجکاو و تا حدودی دست و پا چلفتی طرفیم

نورپردازی بازی هم جز بهترین بخش گرافیکش هست به نظرم، که حتی خیلی ازسایتها و مجله ها تعریف کردن از این موضوع

درمورد موسیقی و صداگذاری موافقم باهات چون این بازی تو این بخش حقیقتن بی نقصه و کم نظیر

توضیحاتت هم در کل خوب بود و دستت درد نکنه.:-*

47t6s4efycy379hpei06.jpg

[TABLE="width: 750, align: center"]
[TR]
[TD="align: right"]Splinter Cell I
تابستون بالاخره روی خوش بهم نشون داد تا بتونم یک فرنچایز قدیمی و با پدرمادر دار به نام Splinter Cell رو کامل رفته باشم..بشخصه عاشق تام کلنسی و داستانهاشم ولی به طرز عجیبی علاقه ی خاصی به شخصیت این داستانش دارم.اولین بار دوران راهنمائی بودم که با Sam Fisher آشنا شدم و ازون موقع تابحال فرصت نکردم کامل از نسخه ی 1 باهاش باشم و بالاخره باخودم گفتم اگر آخرین کاری که تو تابستون میکنم تموم کردن Splinter Cell باشه حتما انجامش میدم.

نسخه ی یک در یک کلمه خلاصه میشه: شاهکار.تمام المان هایی که یک بازی مخفی کاری سوم شخص باید داشته باشه رو این بازی درکیفیت بسیار بالایی ارائه میده.همه چیز ساده شروع میشه و شما عاشق بازی میشید.به همین سادگی.درابتدا مراحل تمرینی رو بازی میکنید که کامل بیاد دستتون ..الان که تو نسل هشت هستیم انجام یک بازی که تو سال 2002 منتشر شده زیاد معقول نیست ولی این بازی به طرز شگفت آوری فوق العاده س.!!
nbp1spa1o775af6wodhs.jpg
فقط کافیه یه ذره علاقه داشته باشید به سبک مخفی کاری بعدش این بازی اگر بهتر از Metal Gear درسطح جهانی نباشه؛ 100درصد پائین تر ازش هم نیست. تنها عیبی که این بازی داره اینه که تمام نسخه ها داستان مجزائی داره..اگر یک داستان پیچیده و گنگ مثل MGS براش مینوشتن و سالانه میدادنش بیرون الان تبدیل به پادشاه سبک مخفی کاری شده بود(بنظرم همین الانم هست.)
در ابتدای بازی شما با جوانی به نام Sam Fisher آشنا میشید و باید به سازمان امنیت ملی NSA ثابت کنید که بهترین فرد برای انجام ماموریت های سری این سازمان هستید.از همون ابتدای بازی صدا گذاری دو شخصیت "Sam ,Lambert" موهای تنتون رو سیخ میکنه.به قدری صدای دلنشینی دارن این دونفر که تو کمتر بازی ای باهاش مواجه میشید.
گیم پلی بازی تماما بر پایه ی مخفی کاری بناشده.شما یک عینگ مخصوص و منحصر به فرد دارید که به شما این امکان رو میده در تاریک ترین نقاط بازی همه جا رو با وضوح بالا ببینید و در برخی مکانها که مین گذاری شده هستن با استفاده از دوربین حرارتی مادون قرمز میتونید تصویر اونهارو هم مشاهده کنید و تصمیم گیری کنید.
2vg8a03ql8gap0ecscgl.jpg
شما تو بازی با سه حالت میتونید حرکت کنید.یکی پاورچین پاورچینه که برای کمین کردن و غافل گیری دشمنا از پشت سره و دو حالت دیگه برای حرکت با سرعت بالاتره.شما اگر از روی شیشه و آب و محیط های پر سروصدا رد بشید دشمنا متوجه میشن و میان محیط رو بررسی میکنن.هوش مصنوعی بازی با توجه به سالی که بازی ساخته شده و امکانات اون زمان شمارو میخکوب خودش میکنه. طراحی مراحل به طرز فوق العاده ای متنوع و زیبا کار شده.

رمز موفقیت شما در بازی موندن در تاریکی و مخفی کاریه.خیلی دوست داشتم بعد از هرمرحله ای که تموم میکنیم یه گزارش کار از بازی بهم میداد(مثل اتفاقی که بعد از اتمام مراحل در Black Listمیوفتاد(. نکته ی بارز بازی نورپردازی بسیار دقیق و عالیشه.شما برای ایجاد محیط تاریک مجبورید در بعضی مواقع به لامپ ها و تولید کننده های نور شلیک کنید. شلیک کردن به اونا خیلی هم آسون نیست و حس رئال بودن در شلیک به لامپ کوچیک رو کامل احساس میکنید و بعضی تیر هاتون خطا میره.
مهمات سم فیشر به حد معقولی دربازی وجود داره و شما با گشتن محیط میتونید با طیف وسیع و مناسبی از گیم پلی مواجه بشید.
iqmetk7lh7ycc97pzjzd.jpg
داستان بازی
درابتدای هرمرحله شاهد یک کات سن خیلی خوب و مناسب هستیم که توش شرح مختصری از کارهایی که باید انجام بشه و چرا داریم به فلان منطقه اعزام میشیم رو بهمون میگن. در حین بازی کردن صحبت هایی که از مقر NSA با سم فیشر برقرار میشه و همینطور اطلاعاتی که از دشمنا کسب میکنید هم میتونید از جزئیات داستان باخبر بشید+ اینکه با نفوذ به کامپیوترها و خوندن ایمیل ها و گرفتن اعتراف از دشمنا جزئیات داستان و یا رمزهای عبور از درهای محافظت شده رو پیدا میکنید.
جمع بندی
داستان:9از10
گیم پلی:10از10
گرافیک:8.5از10
ارزش تکرار:بسیار بالا
نمره ی نهایی:9.7از10

Splinter Cell : Pandora Tommarow

نسخه ی دوم رو با هیجان بسیار بالا شروع کردم و دوباره با یک دنیای شگفت انگیز از مخفی کاری روبه رو شدم.سم فیشر پخته تراز قبل و حرفه ای تراز قبل دوباره اومد که نشون بده دود از کنده بلند میشه.داستان و نحوه ی روایتش به شدت تو ذوق زد..هیچ کات سنی تو بازی وجود نداشت(احتمال بالایی میدم که این نسخه ای که من گرفتم کات سن هاش حذف شده بود ولی بازم بعید میدونم.)

داستان رو باید خودتون از خلال دیالوگها و اعتراف گرفتن از دشمنا و خوندن ایمیل ها بفهیمد. به طرز فاجعه باری بازی تموم میشه.اصلا نمیفهمید چی شد آخرش.یه دیالوگ از سم فیشر گفته شد و من کاملا ناامید شدم از بازی که چرا اینکارو کردن..درآخرین مرحله ی بازی شما باید جلوی انفجار بمب دریک ساختمون رو بگیرید.بعد متوجه میشید که بمب اصلی درجای دیگه ایه و سازمان NSA یه سری حرف به سم فیشر میزنه و درآخر سم فیشر میگه من فکر بهتری دارم...

این فکر بهتر اصلا دربازی وجود خارجی نداره و سریع بعد ازین دیالوگ با منوی اصلی مواجه میشید.

ولی اگر بخام براتون تعریف کنم داستان درمورد یکی از افراد تعلیم دیده ی سابق CIA هستش که تو اندونزی یه سری کارهای مخفیانه انجام داده و باعث درگیری خیلی زیادی بین آمریکا و این کشور شده.سم فیشر بعد از بررسی موضوع متوجه میشه این شخص پروژه ای به اسم Pandora Tomarrow در سرشه و این پروژه به اینصورته که این شخص در چندین نقطه از آمریکا جعبه هایی آلوده به ویروس خطرناک گذاشته و هر 24ساعت یکبار به یکی از حاملین این جعبه ها زنگ میزنه و اونا ویروس رو آزاد میکنن..سم فیشر جلوی اینکارو میگیره.
بعد متوجه میشه که یه نفر دیگه ای هم ازین جعبه ها حمل میکنه باخودش ..شما به فرودگاه لس آنجلس میرید تا اون جعبه رو بگیرید و جلوی فاجعه رو بگیرید.. کارتون رو با موفقیت انجام میدین و همه ی آدم بدای قصه دستگیر میشن.. اصل داستانش عالیه ولی نحوه ی روایتش اصلا مناسب نبود.
50lfsgq4fmsgrae69rxs.jpg
من به داستان بازی 6از10 میدم.
جمع بندی
گرافیک: بهبود پیدا نکرد هیچ، بدتر از نسخه ی1 ظاهر شد=6از10
داستان:6از10
گیم پلی:10از10
ارزش تکرار : ندارد
موسیقی و صداگذاری:8از10
نمره ی من به بازی:7از10

Splinter Cell : Chaos Theory

سومین نسخه ی این عنوان با حفظ ریشه های مثبت نسخه ی 1 و 2 و تنوع در گیم پلی به جرئت یکی از بهترین بازیهای سبک مخفی کاری بشمار میره. اولین نکته ی مشهود این نسخه گرافیک بسیار بسیار خیره کننده باتوجه به زمان و نسلیه که منتشر شده. اگر به من بگن یه مثال از بهبود گرافیک تو بین بازیها بزن همین نسخه رو مثال میزنم..10برابر گرافیک بهینه تری نسبت به نسخه ی 1 و 2 داره و آپشنهای بسیار زیاد برای بالابردن کیفیت.
6ivlevs8nsebb68dsosl.jpg
داستان بازی یه جورایی مهمترین قسمتهاش رو مدیون نسخه ی دومه. وقتی هم گروهان و دوست قدیمی سم فیشر توزرد درمیاد و شما مجبورید جلوی فعالیتهاش رو بگیرید. داستان این نسخه مدت بیشتری شمارو درگیر خودش میکنه و انصافا تمام المانهای عالی بودن رو داره.دوسه تا قصه رو همزمان به همدیگه مربوط میکنه.
نکته ی مثبت بازی که دراولین لحظات باید متوجهش بشید اینه که سم فیشر ازین به بعد باخودش چاقو حمل میکنه..چیزی که تو 2 نسخه ی قبل وجود نداشت و شما مجبور بودید از پشت سر دشمن رو بگیرید و با تفنگتون بی هوشش کنید ولی تواین نسخه چاقو یکی از مهم ترین پایه های گیم پلی رو تشکیل میده. انیمیشن های این نسخه به شدت پیشرفت کرده ن و تو نقاط هرچند کم ؛‌یک سری انیمیشن های خوفناک برای سم فیشر طراحی کردن که مو به تنتون سیخ میکنه..

ویژگی بارزی که تو گیم پلی تمام نسخه های بالا مشاهده میکنیم اینه که مراحل بازی تو سراسر دنیا پخش شده ن..!!یه مرحله تو چینه یه مرحله تو Cia یه مرحله گرجستان یه مرحله بیت المقدس..!!و ذرانتها با یک پرونده ی داستانی کامل طرفید که کلا نمونه ش رو هیچ جای دیگه پیدا نمیکنید.
دوربینهای سه گانه ی سم فیشر سه مدل دید درشب؛مادون قرمز و اشعه ی EMF رو شامل میشه که اولی برای دیدن محیط درتاریکیه؛دومی برای شناسایی هرچه بهترمحیط مثل محل مینها و ... و آخری هم امواج رادیویی روشناسایی میکنه که تنها در نسخه ی سوم استفاده شد و تقریبا بی مصرف بود تو بازی..!!

bql06mz8upnnzj0m9nb8.jpg
نکته ی مهم بازی اینه که اگر هنوز شروع به بازی کردنش نکردین و قصد دارید بعد ازین نقدی که من کردم یه حال اساسی در دنیای مخفی کاری کنید پیشنهاد میدم از شماره ی 1 شروع کنید.چون تمام چیزهایی که برای هدایت سم فیشر نیاز دارید رو تو مرحله 1 نسخه ی 1 بهتون آموزش میده و تو بقیه ی نسخه ها بصورت خلاصه و گذرا یادآوری میکنه..
دلیل بعدیش اینه که هرچی نباشه Sam Fisher یکی از اساتید مخفی کاری تو دنیای گیمینگ به شمار میاد.براش احترام قائل بشید.
گیم پلی:9.7از10
داستان:9از10
گرافیک:10از10
موسیقی و صداگذاری:9.7از10
ارزش تکرار:بسیار بالا
نمره ی من به بازی: 9.6 از10

نتیجه گیری:
این سه نسخه تقریبا 1 ماه منو شبانه روز درگیر خودش کرد.در یک کلام با یک پکیج کامل از تمام چیزهایی که از یک مخفی کاری درجه یک نیاز دارید دراختیارتون میزاره و به شما اثبات میکنه که خیلی از زمان خودش جلوتر تشریف داره.

درضمن اگر براتون مقدوره این بازی رو با دسته بازی کنید..!! لذتش 100برابر میشه..!!

پ.ن: از فردا نسخه ی چهارم رو شروع میکنم..!!![/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
SC: Conviction:
هنوز تموم نشده، ولی 6/10
SC: Blacklist:
خدایی هزار برابر اون یکی ارزش داره.
9/10
نمی دونم فاز منتقدا چی بوده که به SC:C نمره بیشتری دادن:|

SC: Conviction:
هنوز تموم نشده، ولی 6/10
SC: Blacklist:
خدایی هزار برابر اون یکی ارزش داره.
9/10
نمی دونم فاز منتقدا چی بوده که به SC:C نمره بیشتری دادن:|
امتیازات Blacklist بیشتر بود به گمونم

در کل Blacklist برگشت به ریشه های کلاسیک سری SC، ولی Conviction یه پسرفت به تمام عیار بود

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
5c1hj9znqtrygenp5a2c.jpg

Need For Speed-Most Wanted
2005

درتوصیف زیبایی های این بازی زبان من قاصره.یک ریسینگ درجه 1 و خاطره انگیز و بسیار هیجانی..!! بنظرم فوق العاده ترین نسخه ی NFS همین عنوانه.همه چی داره.هرمدل مسابقه ای بخاید داره. داستان عالی داره.بااین که سبک مسابقه ایه ولی براش یه داستان خیلی خوب نوشتن... درمورد یه شخصیه به اسم Razor که ادعا داره سلطانه جاده هاست ؛ حالا شما برای اینکه بهش ثابت کنید شما سلطان جاده هائید باید باهاش مسابقه بدین ولی به این سادگیها هم نیست و باید برای رسیدن بهش 14نفر رو شکست بدید.

این چهارده نفر همینجوری باهاتون مسابقه نمیدن..یه لیست از مسابقات ؛ Milestone ها بهتون میدن و شما باید حداقل خواسته هاشون رو برآورده کنیدتا بیان باهاتون مسابقه بدن..مسابقه های این بازی بصورت کورس بین 4تاماشین برگزار میشه که یکیش شمائید.انواع زیادی مسابقه هست که میتونید انجامشون بدید..از چالشهای دنده زنی،Sprint،Circuit و کسب نهایت سرعت در خط پایان گرفته تا تعقیب و گریز وحشتناک با پلیسهای شهر..!!

بصورت Level درجه ی حرارت پلیسها برای دستگیریتون زیاد میشه و خیلی عاقلانه از اول یه پلیس میوفته دنبالتون بعد که لول میره بالا راه رو میبندن،ده تایی میوفتن دنبالتون،هلیکوپتر خبرمیکنن و.... خلاصه بازی نهایت جنون سرعت رو بهتون نشون میده و همه ی موارد بالا به شدت اعتیاد آوره.
توانایی Tunning کردن ماشین به بهترین شکل ممکن صورت میگیره..میرید تو گاراژ و هربلایی میخاین رو ماشینتون میارید.تعداد زیادی ماشین از برند های مختلف برای خریدن وجود داره که دست یابی به همشون ممکن نیست مگر جمع کردن پول زیاد..!!
هربار که یکی از افراد لیست سیاه رو شکست میدین یه سری قطعات جدید برای سوارکردن روماشین تو گاراژ باز میشن و یا یه سری ماشین جدید برای خریدن تو فروشگاه باز میشن..پلیس اگر دستگیرتون کنه یا باید بهش پول بدید یا از یه سری برگه ی ترخیص استفاده کنید.

دنیای بازی بااینکه وسعت مناسبی داره(باتوجه به زمان انتشاربازی) توش دقت و ظرافت حرف اول رو میزنه..آب و هوای دینامیک بازی و بارش بارون از ابرهای تیره و تارو نورخیره کننده ی خورشید از زیبایی های بازیه....کات سن های بازی هیجان انگیز و عالی ان و بالاخره میرسیم به لذت بخش ترین قسمت این بازی که موسیقی های متنشه..!!

هرکی بازی نکرده همین الان بدون درنگ دانلود رو شروع کنه!!
ترجیحا با کنترلر شوک دار بازی کنید.

گیم پلی:9از10 - بعضی مواقع کلی پول گیرمیارید ولی چون پلیس دستگیرتون میکنه از چنگتون درمیاد و تو ذوق میخوره..واسه همین 1 نمره کم دادم.
داستان:8از10
موسیقی:10از10
گرافیک:9از10
ارزش تکرار: بسیار بالا - بازی رو واسه دائیم نصب کردم الان 5 امین Carrier‌روهم تموم کرده:d

نمره ی من به بازی: 9.4از10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Darksiders:9.
+: گرافیک هنری بسیار زیبا -داستان حماسی و عالی - باس فایت های فوق العاده-شخصیت دوست داشتنی War -

-: عدم تنوع سلاح ها -بافت های نچندان خوب

بازی واقعا خیلی قشنگه امیدوارم نسخه سومش هم ساخته بشه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or