امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
quohgol3wfgern8lbo5t.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
Splinter Cell- Double Agent

بعد از تجربه ی سه گانه ی نخست این عنوانتونستم شماره ی چهارم این بازی رو تجربه کنم. داستان ازین قراره که سم فیشر بعد از اتفاقات Chaos Theory متوجه میشه دخترش رو کشتن(تو شماره 5معلوم میشه دزدیدنش) . واسه همین به قول معروف دیوانه میشه و ازونجایی که کس دیگری رو تواین دنیا نداره به مست کردن و انجام کارهای دیوانه وار رو میاره و از NSA کناره گیری میکنه.. رئیس سم فیشر Lambert بهش پیشنهاد میده برای بازیابی توانایی هاش و دقتش، یه سری عملیات مخفی رو تو پایگاه تروریستی موسوم به JBA انجام بده.
شما درنقش سم فیشر وارد این پایگاه میشید و جاسوسیشون رو میکنید.
گیم پلی بازی به دوصورته که یکی تفنگ به دست و بااستفاده از عینک سه گانه وارد مناطق عملیاتی میشید و دومین مدلش اینه که تو پایگاه تروریستی اقدام به جاسوسی میکنید و تعریف کاملی از کلمه ی Double Agent رو تو بازی مشاهده میکنید.
سم فیشر بعد از گذشت 20سال دیگه وارد 40امین سال زندگیش میشه ولی هنوز شادابی خودش رو حفظ کرده.صدا گذاری بی نقص مایکل آیرون ساید دوباره طعم خوشی از اسپلینترسل بودن رو بهتون میده.گیم پلی بازی درست مثل سه نسخه ی قبل برپایه ی مخفی کاری جلو میره.
تمام مکانیزم های مثبت سه شماره اول رو برداشتن و یه سری امکانات جدید بهش اضافه کردن و درغالب یک بازیه کامل مخفی کاری گذاشتنش جلوی روتون..تنها مشکلی که بازی داره اینه که قیافه ی سم فیشر نسخه ی چهارم با تمام نسخه های دیگه تفاوت داره..
موسیقی متن بازی شاهکاریه واسه خودش..بعضی مکانها سکوت محض، بعضی مکانها آهنگ فوق العاده.
مشکل اساسی گیم پلی اینه که دیگه سم فیشر رو تو لباس مخصوص عملیاتش نمیبینیم و شده با زیرشلواری مراحلو بره، میره
بازی سه تا پایان داره..بخاطر توانایی بالای سم فیشر در عملیات تک نفره و مخفی کاری و همچنین برای همکاری با تروریست ها ، Cia اون رو بعنوان یک تهدید برای USA درنظر میگیره و سه مدل پایان برای بازی رقم میزنه..این سه مدل پایان رو خود گیمر انتخاب میکنه..یه سری عملیات هست تو بازی که میتونید انجام بدید، میتونید انجام ندید..این تصمیم گیریهاتون بصورت 3 تا اندینگ درپایان بازی بهتون نشون داده میشه.
پایانی که من دیدم این بود که سم فیشر از دست گروه Swat فرار میکنه و ایالات متحده دنبالش میگرده.
تو ویکی پدیا 2 تا پایان دیگه هم نوشته که من قصد دارم دوبار دیگه بازی رو برم..!!

سرتون رو درد نیارم.

گیم پلی: 9از10
داستان:
9از10
موسیقی و صداگذاری؟
9.4از10
ارزش تکرار:
بسیار بالا(برای فهمیدن بهتر داستان)
نمره ی من به بازی:
9.3از10
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

15ezshj2xecacuzfiywf.jpg

The Walking Dead Season 2,Episode 1-5

>>اینطور که بوش میاد اهالیه بازیسنتر اهل بازی کردن نیستن:|
[TR]
[TD="align: right"]خب ماهم به جرگه ی دوستانی که فصل دوم رو تموم کردن پیوستیم!!

انتظار برای اتمام تمام اپیزودها و شروع فصل برای این بازی و The Wolf Among Us واقعا زجر آور بود ولی از همون اولین دقایقی که بازی شروع میشه متوجه میشید ارزش این چندماه انتظار رو داره.بازی خیلی خوبه.درست شما رو تو حال و هوای تاریک،خشن،سرد و مبهم آخرالزمان به سبک آمریکائی قرار میده. تغییر درگیم پلی فقط در برخی دکمه زنی های جزئی دیده شد وگرنه همون گیم پلی فصل 1 رو تحویل دادن و زیبا هم تحویل دادن.

تنها تفاوتی که این بازی با بقیه بازیها داره اینه که شما تو نقش یه دختر بچه باید قرار بگیرید. کلمنتاین فصل دوم، عاقل تر،قابل تحمل تر و سرسخت تر از فصل 1 شده و فهمیده دیگه خودش باید گلیمش رو از آب بکشه بیرون. طراحی شخصیت کلمنتاین و شخصیت پردازیش تو فصل دوم عالی از آب در اومده بود.تو عمق چهره ش ناامیدی و یاس رو میشد لمس کرد.

تنها مشکلی که با این بازی داشتم این بود که دیالوگهایی که جلوی روتون میزاشتن تاانتخابشون کنید ، به ذهن بچه های 11 ساله عمرا نمیرسه..حرف های قلمبه سلمبه ای میزد که گاهی شخصیتهای بالغ داستان دهنشون بسته میشد.

داستان بازی درکل عالی بود.تمام چیزی که نیاز دارید دانش زبان خارجه س تا از بازی بینهایت لذت ببرید.طراحی لوکیشن ها،شخصیت ها،نحوه ی روایت داستان و... همگی استاندارد بودن.
منتظر فصل سوم هستیم..:x

گیم پلی:10از10
داستان:9.4از10
گرافیک هنری:9از10
ارزش تکرار : بسیار بالا
نمره ی من به بازی: 9.5از10
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Like
Reactions: Eaglepersian
cheqwtf2rpag9vkugw58.jpg

Splinter Cell : Conviction
[TR]
[TD="align: right"]من و Sam Fisher؛ یهوئی باز هم سروکلمون پیدا شد:d

پنجمین نسخه از فرنچایز SplinterCell تحت عنوان Conviction روایتگر داستان سم فیشری است که دیگر عضو سازمان امنیت ملی NSA نیست؛سه سال است که از رنج فقدان دخترش عذاب میکشد و بی هدف اوقات خود را در میخانه های شهرهای مختلف سپری میکند.چهره اش دراین سه سال افسرده و کمی از فرم آماده ی بدنش کاسته شده است.صدایش گرفته تر و بی حوصلگی در اعمالش موج میزند.دیگر از پشت سر کسی را بیهوش نمیکند و بهتر است جلوی راهش قرار نگیرید.

پنجمین نسخه ازین بازی بنظرم یک عنوان خیلی عالی بود.این نسخه رو من 3بار رفته بودم ولی چون از یکش شروع کردم؛ دوباره هوس کردم برم سراغش..بنظرم تجربه ی بسیار متفاوتی نسبت به 3 دفعه ی قبل نصیبم شد.این بار شخصیت بازی رو کاملا میشناختم و تمام تجربیاتش رو تو نسخه های قبل تماشا کردم و لذت هدایتش برام دوبرابر 3 بار قبل شده بود.

این بازی 80درصدش اکشنه و 20 درصدش مخفی کاری.سم فیشر پا به سن گذاشته ولی براش حرکات نرم و روان طراحی کردن که یه کم تو ذوق میزنه؛ باز هم همون حس و حال "عالی بودن" نسبت به دشمنان رو تو بازی تجربه میکنید بااین تفاوت که چون دیگه سم فیشر عضو سازمان خاصی نیست؛‌با لباس شخصیش مراحل رو پشت سر میزاره و دیگه خبری از لباس تیره ی مخصوص عملیات تنش نیست.
سم فیشر درشروع داستان متوجه میشه که سازمان NSA برای محافظت ازش؛ به دروغ بهش گفته که دخترش رو کشتن؛ حالا که این بازی شروع میشه شما متوجه میشید که دختر سم فیشر زنده س و حالا اون یک هدف برای زندگی کردن داره و اونم پیداکردنه دخترشه که سه ساله با فکر مردنش دست و پنجه نرم کرده.

سم فیشر وارد عمل میشه و به کمک دوتا از دوستان قدیمیش "Grim & Vic Coste" بصورت شمشیر دوپهلو عمل میکنه و هم عوامل ربوده شدن دختر و عواملی که قصد کشتارجمعی در ایالات متحده رو دارند رو یکی یکی نابود میکنه.

نورپردازی بازی بی شک شاهکار نسل هفتم بود.تو محیطهای تاریک صفحه سیاه و سفید میشه؛ تو محیط های روشن تمام تکسچر ها باهاتون حرف میزنند.

گیم پلی بازی بسیار سریعه.معجونی از هیجان و مخفی کاری رو موقع بازی نوش جان میکنید. خیلی ها به این بازی خرده گرفتند و میگفتند مسخره س؛ علتش اینه که از جریانات ماقبل این نسخه خبر ندارن و اون طور که باید با سم فیشر پابه پا نمیشن..سم فیشر این نسخه یک کاریزماتیک درجه یکه.شما نباید به چشم چهارنسخه ی قبلی بهش نگاه کنید.

دخترش رو از مخفی کردن؛از سازمان امنیت ملی کناره گیری کرد و بعد از اتفاقات نسخه ی چهارم تحت تعقیب Cia قرار گرفت؛ حالا شما باشید و زیر بار این عوامل زندگی کنید مثل این میمونه که یه نفر روی روح و روانتون سوهان بکشه..!!دیگه سم فیشر تواین نسخه حوصله ی پاورچین پاورچین راه رفتن رو نداره؛ بی قراری تو چهره ش موج میزنه و برخلاف نسخه های قبل که بصورت مخفیانه دشمنا رو بیهوش میکرد؛ تواین نسخه خیلی بخاد رحم کنه گردن طرف رو میشکونه!!

چون سم فیشر این نسخه خشنه یه عده نتونستن هضمش کنن وگرنه بازی به خودیه خود شاهکار بی بدیل عرصه ی بازیسازیه ..!!

گیم پلی:9از10
موسیقی و صداگذاری:9از10
گرافیک:8.5از10
ارزش تکرار:بسیار بالا
نمره ی من به بازی:9.3 از10

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نسخه ی Black list روهم چهار بار رفتم دیگه حسش نیست:dبه اون نسخه هم 9.7از10 میدم..!!

و این گونه بود که من فرنچایز Splinter Cell را قورت دادم:d

خدا میدونه چقدر دوست دارم یه عنوان جدید ازش معرفی بشه.!!
:-s

• Like
Reactions: Eaglepersian
^^
تعجب می کنم یکی بعد 4 نسخه قبلی Conviction رو بازی کرده و خوشش اومده:دی
یعنی هیچ چیز این بازی به واقعیت نمیخورد، یعنی چی تو تاریکی از 2 سانتی متری طرف رد شدی نمیفهمه:|
اون Remote Mine هم که اصلا خداست، میزنی نصفشونو میکشی متوجه نمیشن کجایی:|
دشنما اصلا اعتقاد ندارن چراغ قوه رو به سمت اون لوله های لعنتی بگیرن:|
کلا همه چی داغونه:دی

^^
تعجب می کنم یکی بعد 4 نسخه قبلی Conviction رو بازی کرده و خوشش اومده:دی
یعنی هیچ چیز این بازی به واقعیت نمیخورد، یعنی چی تو تاریکی از 2 سانتی متری طرف رد شدی نمیفهمه:|
اون Remote Mine هم که اصلا خداست، میزنی نصفشونو میکشی متوجه نمیشن کجایی:|
دشنما اصلا اعتقاد ندارن چراغ قوه رو به سمت اون لوله های لعنتی بگیرن:|
کلا همه چی داغونه:دی

درمورد جمله ی قهوه ای رنگ باید بگم شما بازی رو باید رو درجه ی Realistic‌برید تا متوجه ی هوش مصنوعی واقعیه این بازی بشید..!!;)

به شاکله ی بازی ایرادی وارد نیست؛

با 90 نقد امتیاز 85از100 خودش گویای "عالی بودن" این نسخه س..!!شاید تو یه سری نکات خیلی خیلی ریز حق با شما باشه وگرنه بازی هم واقعیه هم زیبا و هم سرگرم کننده و هم خاطره انگیز..!! حداقل برای من:)

با 90 نقد امتیاز 85از100 خودش گویای "عالی بودن" این نسخه س..!!شاید تو یه سری نکات خیلی خیلی ریز حق با شما باشه وگرنه بازی هم واقعیه هم زیبا و هم سرگرم کننده و هم خاطره انگیز..!! حداقل برای من:)

عجیبه من خودم اولین نسخه از سری Splinter Cell که بازی کردم همین Conviction بود ولی زیاد خوشم نیومد و اصلا ارزش تکرار نداشت برام چه برسه به فن های قدیمی این بازی !!! :blink1:
ولی این Splinter Cell Blacklist با این که ایرادات زیادی داره ولی واقعا عالیه و تا حالا 3 بار تمومش کردم :d

خوب حالا که دوستان به بازیهای قدیمی نمره میدن

منم قصد دارم دوتا از شاهکارهای دنیای PC معرفی و بررسی کنم

Commandos 2 Men Of Courage

47802530578641435333.jpg

از اونجایی که با این سری از سال 1998 اشنا شدم اما هنوزم بهترین نسخه این بازی Commandos 2 Men Of Courage میدونم
به جرات میشه گفت بازیهای زیادی از کوماندوز الهام گرفتن مثل shawdo cpmpany دسپرادوز و Jagged Alliance و خیلی از بازیهای دیگه .
حس خونسردی انتظار مخفی شدن فرار و... خاطرات بسیاری دیگه که تا همیشه در یادها موندگاره . تو سال 1377 که سری اول بازی منتشر شد میشه گفت اون زمان کسی ایده انچنانی در یه بازی اکشن مخفیانه نداشت در تاریخ September 20, 2001 شاهکاری بنام Commandos 2 Men Of Courage متولد شد که البته اون دوران بازی در ایران توسط شرکت نوین پندار دوبله شد.. با اینکه مراحل بازی در حالت hard بسیار نفس گیر بود اما BONUS MISSION های بین هر مرحله میشه گفت چیزی از خود بازی کم نداشت که البته در ماد Destination Paris بازی بطرز وحشتناکی سخت میشه :d

چهارتا از بهترین مراحلی که شاید بیشتر از 100 بار تمومش کردم

DAS BOOT. SILENT KILLERS

GUNS OF SAVO ISLAND

SAVING PRIVATE SMITH

IS PARIS BURNING

10/10

Battle Realms

87620409235262181607.jpg

نمیدونم قدیمی های سایت این بازی انجام دادن یا نه ولی یکی از بهترین تجربه های من در دنیای گیم همین بازیه
بازی در تاریخ November 7, 2001 عرضه شد پس انتظار گرافیک انچنانی نداشته باشید
این بازی یکی از بهترین بازی های سبک استراتژیک به دلیل نوع اوری های بسیار زیادی که در سبک rst خلق کرد . بازی با توجه به محیط جنگی و روستایی چین باستان قدیم ساخته شده و سازندگان به نحو احسنت تونستن فرهنگ اداب اون زمان را در این بازی پیاده کنن.

گرافیک بازی نسبت به تاریخ عرضه در شرایط خوبی قرار داره در بازی با چهار قبیله Dragon / Wolf / Serpent / Lotus روبرو هستیم. در کمپین اول با شخصیت معروف بازی Kenji استاد شمشیر بزنی وارد دهکده ایی میشیم که بنا به انتخاب خودمون میتونیم وارد هر یک از قبیله های Dragon یا Serpent بشیم

58287985215313089002.jpg

رئیس قبیله مار Shinja نام داره که با جادوی چشم دیگرانو سحر میکنه. رئیس قبیله اژدها Otomo نام داره که با فریادهاش نیروی دو چندانی به نیروهای شما میبخشه. در واقع میتونم بگم هر یک از شخصیت های بازی یک جادو منحصر بفرد دارن که در نوع خودش بینظیره و قهرمانان هر قبیله در keep جا دارن.
در قسمت اول بازی حول محور شخصتی دوستداشتنی بنام Kenji میخرشه شما میتونید با این شخصیت هر دو داستان Dragon یا Serpent تجربه کنید البته با پسوستن به قبیله Dragon میتونید بازی بطور کامل تموم کنید.پس بهتره اول با Serpent شروع کنیدد.. داستانو لو ندم بهتره

همون زمان ادامه ایی هم برای بازی ارائه شد تحت عنوان Winter Of The Wolf که داستان قبیله Wolf و قهرمان Grayback دنبال میکنه در این نسخه بازی فضای برفی میگیره

اما متاسفانه بعد از سالها انتظار داستان قبیله Lotus هرگز درست نشد و سرنوشت رئیس قبیله Zymeth که بنوعی میشه گفت قدرتمند ترین جنگجو محسوب میشه در هاله ایی از ابهام قرار داره
با Zymeth وقتی جادو میزنید از اسمون بارون میاد :x خیلی این شخصیتو دوستدارم

البته شایعه هایی مبنی بر ادامه بازی تحت عنوان Battle Realms 2 Lair of the Lotus به گوش میرسه که اگه تایید بشه من رسما سکته میکنم :d
بازی از گیم پلی بسیار بی نقصی بهره میبره و داستان خوبی هم داره و ارتباط خوبی با گیمر برقرار میکنه همچنین امکانات خوب بازی و تعداد نیرو ها بسیار عالیه
درکل این شاهکار نیاز به یه تاپیک اختصاصی داره

9.7 میدم اونم برای اینکه مارو تو کف داستان Lotus گذاشتن

9.7/10

sigpic109938_1.gif

20619583502794283380.jpg

10135188436684886300.jpg
48744101579057259724.jpg
48586204692694954410.jpg
30639061876498048219.jpg

42560470993309358488.jpg
66639632565312049983.jpg
53630338403046127522.jpg

25104106883025344039.jpg
58305879426129764676.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ThroughWinter
عجیبه من خودم اولین نسخه از سری Splinter Cell که بازی کردم همین Conviction بود ولی زیاد خوشم نیومد و اصلا ارزش تکرار نداشت برام چه برسه به فن های قدیمی این بازی !!! :blink1:
ولی این Splinter Cell Blacklist با این که ایرادات زیادی داره ولی واقعا عالیه و تا حالا 3 بار تمومش کردم :d

شما اگر از شماره 1 شروع کنی و داستان رو بگیری که چه بلایی رو سره کارکتره اوله بازی آوردن ارزشهای این بازی برات نمایان میشه..
به هرحال نظره دیگه؛ عجیبه برای شما عجیبه... شما با بتمن حال میکنی من ازش متنفرم، نکته ی مهمش اینه که شما با بازیت حال کنی؛ نظرمن نباید برات مهم باشه:)

شما اگر از شماره 1 شروع کنی و داستان رو بگیری که چه بلایی رو سره کارکتره اوله بازی آوردن ارزشهای این بازی برات نمایان میشه..
به هرحال نظره دیگه؛ عجیبه برای شما عجیبه... شما با بتمن حال میکنی من ازش متنفرم، نکته ی مهمش اینه که شما با بازیت حال کنی؛ نظرمن نباید برات مهم باشه:)
من خودم هم با Conviction حال کردم هم با BlackList که البته با بلک لیست خیلی بیشتر حال کردم ولی کلا مشکلی که خیلیا با Conviction داشتن قضیه داستانش نبود و بیشتر بحث مخفی کاریش بود فک کنم! نمره منتقدی خوبی گرفت اما من خیلی از طرفدارای دو اتیشه سری رو میدیدم که با مخفی کاریه این نسخه مشکل داشتن و یک شکست محسوبش میکردن!

بنظر خودم که هر دوش عالی بود و منم خیلی حال کردم امیدوارم به زودی نسخه بعدی تایید بشه :x

من خودم هم با Conviction حال کردم هم با BlackList که البته با بلک لیست خیلی بیشتر حال کردم ولی کلا مشکلی که خیلیا با Conviction داشتن قضیه داستانش نبود و بیشتر بحث مخفی کاریش بود فک کنم! نمره منتقدی خوبی گرفت اما من خیلی از طرفدارای دو اتیشه سری رو میدیدم که با مخفی کاریه این نسخه مشکل داشتن و یک شکست محسوبش میکردن!

بنظر خودم که هر دوش عالی بود و منم خیلی حال کردم امیدوارم به زودی نسخه بعدی تایید بشه :x

موافقم...بخاطر مخفی کاریش تو نظرم درمورد بازی بهش اشاره کردم..وقتی سم فیشر دیگه عضو Third Echelon‌نیست لزومی نداره از قوانین اونها برای پیشبرد اهدافش اطاعت کنه..تو یکی از مراحل میبینیم که حتی سم فیشر ساختمون جایی که توش 20سال خدمت میکرد رو منفجر میکنه...سم فیشر تو Conviction با کدهای خودش جلو میرفت...!! بعد تو بلک لیست دوباره به عضویت 4th Echelon دراومد و مخفی کاری رو چاشنیه کارش کرد..!!:)

آخرین ویرایش:
twd
بازی رو در فصل دوم از هر لحاظی که بخوایم بررسی کنیم نسبت به فصل اول افت داشت! چه داستان و روند پیشرویش و چه شخصیت پردازی و چه حتی انتخاب های دیالوگ و دو راهی ها!
انتظاراتم بالاتر بود ولی متاسفانه در کنار این ضعفها گیم پلی و بخش مبارزات و ادونچر هم که دیگه کاملا تعطیل شده و اصلا جای سواله که بشه به این بازی نام ویدیو گیم داد یا نه!
ولی خب به هر حال در حالت کلی بازی ارزش تجربه کردن رو داره ولی خب باید قبول کرد بازی قابل قیاس با فصل اول نیست!
نمره ی کل : 7
------------------------
dead rising 3
خب کماکان بازی اون روند فان و گیم پلی طنز محور(!) خودش رو حفظ کرده و از لحاظ فنی هم مشکلی رو pc ندیدم و به راحتی اجرا شد!
اصلی ترین جذابیت بازی کماکان ترکیب آی تم های مختلف و ساخت سلاح جدیده که بازی رو از روند تکراری شدن دور می کنه!
یعنی اگه به سلاح های معمولی بازی اتکا کنیم بازی خیلی زود خسته کننده و تکراری میشه ولی ترکیب سلاح های جدید که شیوه های جذاب زامبی کشی رو خلق می کنه لحظات فانی رو خلق می کنه!
ولی مشکل این هست که مقاومت سلاح های خیلی پایینه و تا میایی با یک سلاح ساخته شده زامبی ها رو سلاخی کنی سلاح زرتی می شکنه!
با این حال هر کاری کنی رفته رفته حس تکرار بازی رو می گیره ولی در مجموع بازی قابل قبوله!
نمره ی کل : 8

موافقم...بخاطر مخفی کاریش تو نظرم درمورد بازی بهش اشاره کردم..وقتی سم فیشر دیگه عضو Third Echelon‌نیست لزومی نداره از قوانین اونها برای پیشبرد اهدافش اطاعت کنه..تو یکی از مراحل میبینیم که حتی سم فیشر ساختمون جایی که توش 20سال خدمت میکرد رو منفجر میکنه...سم فیشر تو Conviction با کدهای خودش جلو میرفت...!! بعد تو بلک لیست دوباره به عضویت 4th Echelon دراومد و مخفی کاری رو چانشیه کارش کرد..!!:)
کد های شخصیت بازی = کد های بازی کننده:دی
از نظر Game Design مشکل داره کلا، دست آدم رو باز نمیزاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or