امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
256px-Watch_Dogs_box_art.jpg

Watch Dogs 9/10
خب من فکر کنم جزو اقلیتی باشم که خیلی از WD لذت برد.:d به نظر من داستان بازی و گیم‌پلیش و اینا یه سطح بالاتر از بازی های دیگه Ubi مثل AC4BF بود.
سیستم مخفی کاری بازی خیلی خوب طراحی شده بود با قرض گرفتن یه سری چیزا از SCBL. داستان بازی روند خیلی خوبی داره و twist های جذابی داره. مثل خیلی از بازی های دیگه Ubisoft اینجا هم بعضی از کاراکترهای فرعی و همینطور Aiden درست و حسابی بهشون پرداخته نشده. اما Audio Log های بازی که در قالب ماموریت های فرعی QR Codes و ctOS Breach در بازی قرار داده شده بود داستان بازی رو بیشتر توضیح میده و از انگیزه‌ها و شخصیت‌های داستان اطلاعات بیشتری میده. سیستم skill بازی خوب هست هرچند بعضی از skill ها زیاد نیازی بهشون احساس نمیشه. ماموریت های اصلی بازی اکثرا باز هست و قابلیت پیشبرد به شکل های مختلف رو دارن و فکر نمیکردم با وجود سیستم Hacking بازی انقدر روی Gunplay تاکید شده باشه. اسلحه های بازی همه خیلی خوب طراحی شدن و استفاده از اونا لذت بخشه. هرچند خوب میشد اگر این قابلیت وجود داشت که بعضی از اسلحه ها رو حذف کرد از Weapon Wheel. ماموریت های فرعی و فعالیت های جانبی بازی هم راضی کننده هستن اما تعداد ماموریت های فرعی بازی میتونست بیشتر باشه. سیستم اقتصادی ضعیف، نبود یه سیستم واقعی تخریب وسایل نقلیه و Driving خشک و... از ضعف های بزرگش هست.

250px-Wolfenstein_The_New_Order_cover.jpg

مثبت = طراحی دنیایی که به تسخیر آلمان ناتزی در اومده تحسین برانگیزه (البته مبارزات اکثرا در محیط های بسته دنبال میشه و اونطور که باید متاسفانه نشون داده نخواهد شد) - طراحی بسیار زیبا اسلحه ها - ارائه اطلاعات کافی و جالب از دنیای جدید (از طریق روزنامه هایی که همه جا پر هستش نه گوش کردن به خاطرات صوتی یک زن باردار که مثل کارتون های Happy Tree Friends ناتزی ها رو سلاخی میکنه و خیلی خونسرد از جزئیات بوی سوختن، خونریزی و غیره حرف بزنه اونم در وسط ماموریت) - سیستم تیراندازی لذت بخش، خشن و سریع - طراحی مناسب و زیبا دشمنان (هر چند تعادل زیادی به چشم نمیخوره چرا که یک گارد ویژه شاتگان بدست، از ربات غول پیکر لندن خطرناک تره!) - صداگذاری و موزیک های مناسب
منفی = طراحی شخصیت های مثبت داستان به صورت کاملا احمقانه (تماما مردان خنگ، درشت هیکل و بی فکر که فقط خواستار پاره کردن شکم ناتزی ها هستند و بس) - باس فایت های آبکی و پوچ - تنوع نه چندان دلچسب سلاح ها - سبک روایت داستانی به شدت قدیمی - مخفی کاری برای سری Wolfenstein یعنی جک

گرافیک: 8
صداگذاری: 8
گیم پلی: 6.5
داستان: 5
امتیاز کلی: 6.5

انتظاراتم حقیقت به عنوان یک فن Wolfenstein از The New Order خیلی بالا بود. اون همه از جو و اتمسفر و داستان صحبت می شد اما همگی پوچ بود و کاملا قابل پیش بینی. شخصیت های منفی عبوص و طبق معمول پست فطرت که از اول تا آخر بازی دائما قدرت تشکیلات نظامی رو بدون هیچ گونه جذابیتی به رخ شما می کشند، باس فایت هایی مثل پلیس لندن که در تصویر خیلی هیجان انگیز هستند ولی در عمل کاملا مسخره پیاده سازی شدند یا حتی باس آخر که باید وسط درگیری با یک ربات مجهز به 6 مسلسل لیزری باید در و دیوار برش بدید (اونم برش دقیق که هیکل شما جا بشه!) و مشکلات فنی روی PC.
The New Order برای من به شخصه بدترین عنوان در سری Wolfenstein هستش. عنوانی که به کلی عناصر ماوراء الطبیعه، حضور قلعه مشهور و تنوع سلاح ها رو کنار گذاشته. شاید بگید از Wolfenstein بیشتر انتظار میره که در گیم پلی قوی باشه نه داستان که انقدر ایراد گرفتم اما The New Order خیلی سعی میکنه احساسات ایجاد کنه که در این زمینه کاملا شکست خورده محسوب میشه.
تجربه این بازی برای یک بار (البته اگر مشکلی با دانلود بسیار سنگین و یا تهیه 5 دی وی دی ندارید) توصیه میشه. جالبه یادمه توی اخبار سازنده ها گفته بودند که دو دوره زمانی رو در نظر دارند برای بخش داستان اما به قدری از داستان پوچ هستند که آدم زورش میاد این همه رو دوباره بره اونم بدون هیچ چیز مطرحی.

image.jpg

MEDAL OF HONOR

این بازی رو راستش خیلی وقته خریدم و اولی که خریدم ازش متنفر شدم . بعد داداشم این بازیو دید و اونم که کلا عشق افغانستانه :d دو بار تمومش کرد :|
ما هم گفتیم که حتما قشنگه دیگه
خلاصه بازی و کردیم و همون مرحله ی اول جو ما رو گرفت
اصلا بدجور حال کردم با این بازی و بعضی جاهاش هم موهام سیخ میشد
من هنوز نفهمیدم که چرا سایت ها انقدر به این بازی نمره ی کم دادن ( شاید باید مثل COD ، بازی های قبلی ـش رو بازی کنم تا ببینم چه گندی زده :d )
اما نکته ی خیلی خوبش گیم پلی ـش بود که اصلا عالی بود
الکی نمیشه دشمن رو کشت و تفنگ واقعا لگد داره و اینور و اون ور میخوره
داستانش هم واسه ی یه بازیه جنگی خوب بود
گرافیک هم واسه ی یه بازیه 2010 خیلی عالی بود
ویرایش : موسیقی : اولش گفتم موسیقی برای Linkin Park بود ولی فهمیدم که از عزیز ـه هموطن رامین جوادی بوده که خیلی هم عالی :d
حالا با این همه تعریف از شما دوستان سوال دارم که : من که از این بازی انقدر خوشم اومد با این که نمره هاش بیخود بود ، Warfighter رو بازی کنم یا نه ؟ :|

8/10

آخرین ویرایش:
image.jpg

MEDAL OF HONOR

این بازی رو راستش خیلی وقته خریدم و اولی که خریدم ازش متنفر شدم . بعد داداشم این بازیو دید و اونم که کلا عشق افغانستانه :d دو بار تمومش کرد :|
ما هم گفتیم که حتما قشنگه دیگه
خلاصه بازی و کردیم و همون مرحله ی اول جو ما رو گرفت
اصلا بدجور حال کردم با این بازی و بعضی جاهاش هم موهام سیخ میشد
من هنوز نفهمیدم که چرا سایت ها انقدر به این بازی نمره ی کم دادن ( شاید باید مثل COD ، بازی های قبلی ـش رو بازی کنم تا ببینم چه گندی زده :d )
اما نکته ی خیلی خوبش گیم پلی ـش بود که اصلا عالی بود
الکی نمیشه دشمن رو کشت و تفنگ واقعا لگد داره و اینور و اون ور میخوره
داستانش هم واسه ی یه بازیه جنگی خوب بود
گرافیک هم واسه ی یه بازیه 2010 خیلی عالی بود
موسیقی هم که با این که از Linkin Park زیاد خوشم نمیاد ( جدیدا ) خیلی خوب بود
حالا با این همه تعریف از شما دوستان سوال دارم که : من که از این بازی انقدر خوشم اومد با این که نمره هاش بیخود بود ، Warfighter رو بازی کنم یا نه ؟ :|

8/10
Warfighter نسبت به این نسخه سینمایی تر هست.
حتما بازیش کن. نسبتا جالبه

پ.ن: خیلی وقت بود توی این تایپیک پست نمیدادم، ولی همیشه نظرات دوستان عزیز رو می خوندم و می لایکیدم :d

Watch Dogs : 8.25 / 10
انشالله توی نسخه ی دوم می ترکونه. من که امیدوارم.:d
همین.:d
----------------------------------

اصلا هدفم از ایجاد این پست اینه که درسته امتیاز بازی هاست ولی شاید بهترین جا برای پرسش راجب بازی ها باشه:

من دنبال یه سری بازی هست ترجیحا بین 2010 تا همین امسال، حالا دو سال قبلش هم باشه مشکلی نیست. ولی دنبال بازیه ایی هستم که سوم شخص باشند و سبکشونم دوست دارم AA یا Survive باشه.
بازی هم اگر قبلا تو مایه های Tomb Rider یا مثلا TLOU :d ( که بازی نکردم البته :d ) هست،
دوست ندارم بازی صرفا شوتر باشه، حول اسلحه هم بچرخه که چه بهتر مثلا یک اسلحه کلت بگیره و بره جلو :d

البته مواردی که می خوام شاید به ندرت پیدا بشند، ولی همون مورد اول یعنی سوم شخص و AA و Survive کافیه.

با تشکر.

Valiant Hearts The Great War

194979i9BC02F7E2348E3BE

یکی از زیباترین بازی های بود که اخیراً تموم کردم.
بدون شک بهترین بخش بازی رو میتونیم داستان بازی و شخصیت های اون و روایت خاص بازی از جنگ جهانی اول بنامیم.کارکتر های بازی بسیار عالی کار شدن و بازیباز با داستانشون به خوبی ارتباط برقرار می کنه.بازی داستان چهار شخصیت به نام Emile(فرانسوی)،Karl(آلمانی)Freddy(آمریکایی),Anna(بلژیکی)رو نشون میده که درگیر وقایع هولناک جنگ جهانی اول شدن،البته در کنار اون ها یه سگ هم کمک بازیباز هست که نقش زیادی در بازی داره.
گیم پلی بازی در کل خوب هست ولی شاید بشه گفت یکم ساده هست.معما های بازی که بخش زیادی از گیمپی بازی رو دربر میگیره یکم ساده هستند ولی همکاری با سگی که بازیباز کمک میکرد خیلی خوب بود.
از موسیقی بازی هم نمیشه گذشت.اهنگساز بازی به خوبی موسیقی رو با توجه به موضوع و محیط بازی طراحی کرده بود.گرافیک هم مثل بازی های دیگه Ubisoft Montpellier عالی بود.
در آخر باید بگم واقعاً بازی ارزش تجربه کردن رو داره و از دستش ندید.بازی و داستانش که روی من بسیار تاثیر گذار بود و تونست روایتی جالب از جنگ جهانی اول رو در قالب یک بازی هنری نشون من بده.

داستان:9.5/10
گیم پلی:8/10
گرافیک:9/10
موسیقی و صدا:9/10
امتیاز کلی:8.8

آخرین ویرایش:
ffps6pos0ht5abjtdo74.png

8.5/10​
از نمایشی که تو E3 داشت، میشد فهمید با بازی خوبی پیشِ رو هستیم. بازیِ ساده، در عین حال با داستانی عالی که میشه گفت اصلی ترین نقطه قوت بازی بود. کاراکتر های دوست داشتنی و خونگرم که بالاجبار در جنگی که تماما در بیرحمی و خون بود، باید شرکت میکردند. داستان بازی با فراز و نشیب هایی که داشت و شخصیت ها، بقول معروف روی خوش نمیدند، عالی کار شده بود و لحظات شیرینی رو حداقل برای من ایجاد کردند.
گیم پلی بازی ساده و میشه گفت روان بازی، شاید عالی نبود ولی میشه گفت خوب بود. معما های نسبتا ساده که بیشتر وقت برای انجامش میگرفت تا فکر کردن به خود معما!
صدا و موسیقی دیگر نقطه قوت بازی بود. موسیقی بازی کاملا با شرایط بازی هماهنگ بود و حس موقعیت رو بخوبی انتقال میداد. صدا راوی هم دلنشین و گرم بود.
در کل بازی خیلی خوبی بود بنظرم!

b62m60f4bxiql8dqpj3f.jpg

9.5/10

بعد از مدت ها یه بازی سبک مخفی کاری (که اتفاقا عاشق این سبک هم هستم) نصیبم شد و چه بازی ای بهتر از این؟! بازی از نظر گیم پلی یکی از بی نقص ترین ها بود و گیم پلی، بسیار عالی و لذت بخش بود.کنترل شخصیت راحت بود و روون بود. بازی، پلیر رو بخاطر سخت بودن استفاده از مسلسل ها و اسلحه های پر سروصدا مجبور به بازی مخفیانه میکرد که البته اصولی تر هم بود. مراحل اصلی بازی میشه گفت خوب بود و ار تنوع قابل قبولی برخوردار بود و در کنار داستان بازی، عالی شده بود! یکی ار نقاط قوت بازی مراحل جانبی بود که در کنار سختی، بسیار
لذت بخش بود و حتی لذت بخش تر از مراحل اصلی! در نگاه اول، اینکه باید تمام یک مرحله رو بدون هیچ چک پوینتی و یک ضرب تموم کردو اینکه در بعضی اوقات با یک اشتباه و شناسایی شدن،"Game over" میشین، خیلی سخت و طاقت فرساست! ولی با چند مرحله بازی کردن اینو متوجه میشید که باید هم همینجوری باشه! که اگر اینطور نبود بازی ساده میشد و اصلا دلیلی برای وجود این مراحل نبود.
اگه هنوز این شاهکارو بازی نکردید در اولین فرصت اینکارو بکنید تا مثه من عاشقش بشید :x

6ze77mwhv83onwaukqdn.jpg

6/10
بد! واقعا بد! این نسخه نسبت به v2 واقعا افت فاحشی داره اصلا نتونست منو راضی کنه! گیم پلیِ خشک و وقتگیر، طراحی مراحل افتضاح، داستان متوسط و چندان پیشرفتی هم در گرافیک شاهد نبودیم. بازی بزرگتر شده بود ولی محیط برای بازی اسنایپر اصلا خوب نبود! ایکس ری هم تکراری میشد و مراحل آخر رو بزور تحمل میکردم. شخصی سازی اسلحه ها که میتونست یه نقطه مثبت بازی بشه ولی ناقص بود خلاصه شده بود به چند مدل محدود خشاب کالیبر و...
امیدوارم نسخه بعدی این افتضاح رو بتونه جبران کنه

43666039991712240595.jpg

SACRED 3

خوب همین الان بازی تموم شد
رزولوشن که همون اول روی 720p کنسولی یادمون میندازه تصویر کدر مات. باید حتما با رزولوشن مانیتور هماهنگ کنید . زیاد وقت برای نسخه PC نزاشتن صرفا یه پورت ابکی
کلاس های بازی خیلی کمه سیستم مبارزات کاملا یکنواخت خسته کننده. اوایل بازی همه چی نسبتا خوبه که در ادامه تکرار مکررات میشه
باس های بازی بدک نیستن خوب روشون کارکردن دشمنان جزئیات خوبی دارن .اما هوش مصنوعی در حد فسیل مدام حرکاتشون تکرار میشه .
نکته ی مثبت بازی طراحی مراحل خوب کار شده و تنوع خوبی داره برعکس خود بازی روند یکنواختی دنبال میکنه.

6.3/10

درکل ارزش یکبار تمام کردن داشت

آخرین ویرایش:
12746-the-stanley-parable.jpg

Stanley Parable :
از معدود بازیهای indie که واقعا فراتر از حد انتظاراتم بود ! امیدوارم Valve در پروژه های آینده از Galactic Cafe استفاده کنه
گیم پلی بازی بیشتر دکمه زنی هست و داستان بازی هم بین انتخاب های ما و راوی در جریان هست . صداگذاری بازی فوق العاده است و درحال حاضر به Wheatly هم ترجیح میدم
تنها ایراد بنظرم گرافیک بازی و کوتاه بودن هست . در کل تجربه ش به همه توصیه میشه اگر تا الان بازی نکردید :d
stanley parable : 8/10
حس و حال تایپ ندارم :d

آخرین ویرایش:
vanhelsing_logo.jpeg

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 = 8.5 / 10

درود.
قسمت دوم بازی ون هلسینگ با وجود اینکه هسته و شالوده اش بر مبنای قسمت اول هست ولی نسبت به نسخه ی اول بهتر و با کیفیت تر هست.
بازی جون میده واسه کسایی که عاشق sبک RPG هستن. اصلا از دستش ندین

حوصلم نمیشه بیشتر توضیح بدم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or