امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:

at-16879561401779.jpg
یکی از بازیهایی که تجربه متفاوتی برام بود و خیلی دوست دارم ادامه اش ساخته بشه همین بازی هستش

داستان بازی چند سال بعد از اتفاقات فیلم alien شروع میشه و شخصیت اصلی آماندا ریپلی پیشنهاد یک سفر به همراه یک گروه به سفینه Sevastopol برای پیدا کردن نشانه هایی از مادر گمشده اش را قبول میکنه و در شروع این سفر بعد از رسیدن به سفینه آماندا از گروه جدا میشه واین آغاز یک ماجراجویی دلهره اور ، پر اضطراب و جذاب هستش

داستان بازی روایت خوبی داره و با وجود طولانی بودن روند بازی جذابیتش را حفظ میکنه (به اتمام رسوندن بازی حدود 20 ساعت طول میکشه)
گیم پلی بازی در اکثر مواقع حالت مخفی کاری را پیش روی گیمر قرار میده ، به این علت که آماندا برای مقابله با دشمنان بازی نقاط ضعف زیادی داره و برای زنده موندن بهترین راه مخفی کاری هستش به خصوص در مواجه با alien بهترین راه همین است
سیستم سیو بازی یک حالت کلاسیک دارد و باید برای سیو به یکسری دستگاه های خاص که در محیط سفینه وجود دارد برسید و نکته جذاب این سیستم کند بودن روند سیو هستش که به خصوص در مواقعی که alien در نزدیکی شما هستش حس ترس و اضطراب خوبی به گیمر میده
آماندا یک ردیاب همراه خودش داره که برای عبور از دشمنان بسیار کار آمد هستش و با کمی حوصله و دقت میشه مراحل رو بدون تلفات رد کرد
یکی از نقاط قوت بازی سیستم هوش مصنوعی بازی هستش ، جایی که هوش مصنوعی طراحی شده برای alien شما رو تا حدودی غافل گیر میکنه ، چون در اکثر مواقع رفتارهای کاملا متفاوتی رو ازش میبینید و تا حدودی قابل پیش بینی نیست
alien به صدا حساس هستش و همین باعث میشه که گیمر در محیط سفینه به آرامی حرکت کنه
در طول بازی سلاح هایی وجود داره که برای مقابله با دشمنان به کمک آماندا میان و تا حدودی اون حس ضعف گیمر در مقابل دشمنان رو پوشش میدن ولی کمبود مهمات باعث میشه که باز هم گیمر رو به مخفی کاری بیاره
طراحی سفینه هم یک حالت یکپارچه داره که با پیشروی در بازی به بخش های مختلف وارد میشیم و در مجموع در این قسمت سازنده خوب کار کرده
بازی در زمینه موسیقی و صداگذاری بسیار درخشان ظاهر میشه و اون حس ترس و اضطراب را به خوبی منتقل میکنه

در پایان تجربه این بازی را به کسانی که سبک ترس و بقا را دوست دارن توصیه میکنم

9/10

View attachment 365801
یکی از بازیهایی که تجربه متفاوتی برام بود و خیلی دوست دارم ادامه اش ساخته بشه همین بازی هستش

داستان بازی چند سال بعد از اتفاقات فیلم alien شروع میشه و شخصیت اصلی آماندا ریپلی پیشنهاد یک سفر به همراه یک گروه به سفینه Sevastopol برای پیدا کردن نشانه هایی از مادر گمشده اش را قبول میکنه و در شروع این سفر بعد از رسیدن به سفینه آماندا از گروه جدا میشه واین آغاز یک ماجراجویی دلهره اور ، پر اضطراب و جذاب هستش

داستان بازی روایت خوبی داره و با وجود طولانی بودن روند بازی جذابیتش را حفظ میکنه (به اتمام رسوندن بازی حدود 20 ساعت طول میکشه)
گیم پلی بازی در اکثر مواقع حالت مخفی کاری را پیش روی گیمر قرار میده ، به این علت که آماندا برای مقابله با دشمنان بازی نقاط ضعف زیادی داره و برای زنده موندن بهترین راه مخفی کاری هستش به خصوص در مواجه با alien بهترین راه همین است
سیستم سیو بازی یک حالت کلاسیک دارد و باید برای سیو به یکسری دستگاه های خاص که در محیط سفینه وجود دارد برسید و نکته جذاب این سیستم کند بودن روند سیو هستش که به خصوص در مواقعی که alien در نزدیکی شما هستش حس ترس و اضطراب خوبی به گیمر میده
آماندا یک ردیاب همراه خودش داره که برای عبور از دشمنان بسیار کار آمد هستش و با کمی حوصله و دقت میشه مراحل رو بدون تلفات رد کرد
یکی از نقاط قوت بازی سیستم هوش مصنوعی بازی هستش ، جایی که هوش مصنوعی طراحی شده برای alien شما رو تا حدودی غافل گیر میکنه ، چون در اکثر مواقع رفتارهای کاملا متفاوتی رو ازش میبینید و تا حدودی قابل پیش بینی نیست
در طول بازی سلاح هایی وجود داره که برای مقابله با دشمنان به کمک آماندا میان و تا حدودی اون حس ضعف گیمر در مقابل دشمنان رو پوشش میدن ولی کمبود مهمات باعث میشه که باز هم گیمر رو به مخفی کاری بیاره
طراحی سفینه هم یک حالت یکپارچه داره که با پیشروی در بازی به بخش های مختلف وارد میشیم و در مجموع در این قسمت سازنده خوب کار کرده
بازی در زمینه موسیقی و صداگذاری بسیار درخشان ظاهر میشه و اون حس ترس و اضطراب را به خوبی منتقل میکنه

9/10

از اون بازی هاست که تا الان 20 باری برای تجربه اش اقدام کردم ولی بخاطر استرس بسیار زیادی که داره تا الان هیچ وقت نتونستم تمومش کنم نقد خوبی بود دمت گرم، شاید چند روز دیگه من برم سراغش دوباره XD

آخرین ویرایش:

View attachment 365801

9/10

یکی از ترسناک ترین بازی های ساخته شده تا به امروزه. همش استرس و تعلیق

1000020053.jpg

بازی یکمی قدیمیه ولی چون نسخه اصلی یکی از مورد علاقه ترین عنوان های دوران PS2 برام بود و پیش زمینه ریمیک های قوی قبلی، دوس نداشتم راش کنم و گذاشتمش سر فرصت :D هنوزم تجربه شروع نسخه اصلی رو یادمه، چقدر دارک و خوب بود. اون زمان بالاترین تجربه بصری رو ارائه میداد. یادش بخیر...

چیزی به عنوان نقد نمیشه گفت فقط بعد از دوبار تموم کردنش (ارزش تکرار بسیار بیشتری داره) میتونم بگم کاپکام واقعا با ریمیک سری RE یه کلاس آموزشی رایگان برای تمامی کله گنده های صنعت، مخصوصا سونی گذاشت. (ریمیک ۳گانه GOW مثلا) ولی افسوس که سونی سخت دنبال زیر بقل مارهای دنیای الوی میگرده! :D

امتیاز 10

از اون بازی هاست که تا الان 20 باری برای تجربه اش اقدام کردم ولی بخاطر استرس بسیار زیادی که داره تا الان هیچ وقت نتونستم تمومش کنم نقد خوبی بود دمت گرم، شاید چند روز دیگه من برم سراغش دوباره XD
بخوای پلت کنی رو دیفیکالتی اخر اون استرس به اوج میرسه... ولی شدنیه چون تا جایی که یادمه روند بازی داینامیک نیست و با ازمون و خطا میتونی یاد بگیری هر مرحله رو چطور رد کنی، استیلت خیلی مهمه، اما میفهمم چی میگی واقعا اون استرس گیم پلی بازی بی نظیره....

از گراوندد پارت 2 بدتر نیست، دیدم اون رو تموم کردی، دمتم گرم راستی :D یادته چقدر رو مخت رفته بود؟ پس اینم اگه حسش بیاد رو شاخ هست و پاره اش میکنی.....

• Like
Reactions: Paradise Lost
Dishonored
چند وقت پیش بازی رو تموم کردم، واقعا خیلی بازی خوبی بود، حس همه چی میده، حس اون اتمسفر تاریک و نفس گیر بایوشاک میده، حس هف لایف میده، حس سیستم شاک میده، حس تیف میده، حس سایبرپانکی میده
داستان بازی که واقعا خیلی خوب و عالی نوشته شده، بشدت سهمگین و نابود کننده و انتقامی
سیستم گیم پلی بازی هم واقعا در نوع خودش بی همتا هست، طوری که بدون این که کسی رو بکشید یا کسی از دشمنان ببیننت میتونید بازی رو تموم کنید
قدرت های بازی گستردگی و عمق خیلی زیادی به بازی دادن طوری که من تا اخر بازی از 80 درصدشون استفاده نکردم + این که کلا به لول های بعدی هم نرسوندمشون
لول های بعدی قدرت ها کاراییشون هم رو بشدت ارتقا میدن
راه رسیدن به هر مرحله خیلی زیاده و نحوه پایان رساندن اون هم 3/4 نوع متفاوت هست و هر تصمیمی تو نحوه کشتن افراد در بازی یک تاثیری خاصی تو گیم پلی و داستان بازی داره
بنظر من الان دوباره بازی رو پلی دادم واقعا گرافیک بازی خیلی اذیت کرد اصلا جزعیات خاصی نداشت و بافت هم به نسبت سال 2012 بی کیفیت ترین شکل ممکن بودن
9/10

header.jpg
جواهر. طراحی هنری و منظره‌ها که کحل‌الجواهر. اولین باری که با این سری آشنا شدم، خیلی سال پیش وقتی نسخه دومش رو از توی سی‌دی همراه مجله بازینما (یا بازیرایانه؟) نصب کردم بود، البته چون اون‌ موقع بیشتر طرفدار بازی‌های با زرق‌و‌برق زیاد بودم و خب Trine 2 بازی کوچیکی بود که زرق‌وبرق مورد نظر اون موقع من رو نداشت، بازی رو بعد از دو سه ساعت ولش کردم؛ الان فهمیدم که چه اشتباهی کرده بودم و چه تجربه فوق‌العاده‌ای رو از دست داده بودم. طراحی مراحل و طراحی پازل‌ها واقعا استادانه‌ست؛ گرافیک رو که همون اول گفتم چه قدر خوبه؛ داستان هم قابل قبوله و بعضا یه لبخندکی روی لباتون میاره. در کل یه بازی جدید به بازی‌های مورد علاقه‌م اضافه شد.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or