امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Capture_2025_01_01_07_08_12_411.png Capture_2024_12_31_06_50_42_627.png Capture_2025_01_01_06_50_43_623.png
Dead Man's Hand 2003

نکات مثبت: سیستم شوتینگ بامزه؛ داستان نسبتاً قابل‌قبول؛ سیستم امتیازدهی سرگرم‌کننده؛ باس فایت‌های جذاب؛ ماموریت‌های Bonus
نکات منفی: صداپیشگی بد؛ تنوع کم سلاح؛ کوتاه؛ انیمیشن‌های کُند و شِفته؛ چالش‌برانگیز نیست!

Score: 6.5

شروع بازی: 11 دی 1403
پایان بازی: 12 دی 1403

Until Dawn:
1735768210344.png
من بازیو موقع عرضه بازی نکردم خیلی چیزیم ازش نمیدونستم، اما همیشه این چند سال که کلیپ ازش میدیدم میگفتم شاید اینم جز اون بازیایی باشه که خوب عمر نمیکنه و چون اون زمان خیلی خاص و جالب بوده محبوب شده!؟
بازی که کردم دقیقا به همین نتیجه رسیدم، بنظرم بازی اگه الان بعد the dark pictures ها ریلیز میشد نهایت در حد The quarry بهش توجه میشد.

نیمه اول بازی که بنظرم چیزی واسه عرضه نداره از نظر ترس هم واقعا ذره ای ترس ایجاد نمیکنه، نیمه دوم با توئیستی که میزنه نیمه اول رو منطقی تر میکنه و داستان هم جذاب تر میشه تا آخر.
رفتار شخصیتا یکم عجیبه، مثلا تا دم مرگ رفتن یهو چند دقیقه بعدش جوک میگن یا در مورد رابطه هاشون حرف میزنن!
از نظر محیطی هم مثل بقیه کارای این استودیو تنوع خیلی پایینه اما به طور کلی با کیفیت ترین بازییه که از این استودیو بازی کردم.

از نکات مثبتش هم میشه به هیجان داستان تو نیمه دوم اشاره کرد.
ریمستر خوبی هست، گرافیک خیلی خوبه و جزئیات صورت شخصیتا یکی از بهتریناس که دیدم.

7/10
-----
Silent Hill 2:
1735819610765.png

بنظرم تجربه سایلنت هیل 2 میتونه دوتا تجربه متفاوت باشه.

1. به دید یک Survival Horror/Shooter میری سمتش تا هم بترسی هم هیجان رو تجربه کنی، زیاد کاتسین هارو جدی نمیگیری و فقط یک برداشت کلی از داستان میکنی، پازل هارو از اینترنت نگاه میکنی و به مفهومشون دقت نمیکنی.
نتیجش میشه یک تجربه ترسناک خیلی فان و جذاب که بعدا میشینی واسه بقیه از محیطای خفنش و اتمسفرش واسه بقیه تعریف میکنی.

2. موقع بازی نامه ها و نوشته هایی که پیدا میکنی رو میخونی، پازلا رو با اطلاعاتی که از محیط میگیری حل میکنی، میری در مورد دیزاین انمی های بازی میخونی، در مورد بک استوری شخصیتا و تئوری هایی که در مورد داستان وجود داره ویدیو میبینی و ...
نتیجش میشه یک تجربه بشدت Dark که روی روح و روانت تاثیر میزاره و واسه چند روز درگیری ذهنی ایجاد میکنه واست.

Silent Hill 2 بنظرم به راحتی Top 5 بهترین داستانای گیمینگ رو داره، داستانیه که میشه یه مدت زیاد در موردش فکر کرد، برای همینه که حتی قبل ریمیک شدنش هم بعد 20 سال هنوز در مورد داستانش تو ردیت و ... بحث میشد.
بازی از نظر شخصیت پردازی در بالاترین سطح ممکن وجود داره، James Sunderland که شخصیتیه که میشه خیلی باهاش ارتباط گرفت به کنار، شخصیتایی که تو مسیر میبینی هرکدوم بک استوری قویی دارن و میشه در مورد هر کدومشون یک مقاله روانشناسی نوشت، خود James Sunderland بشدت شخصیت چند لایه ای هست.

تا اینجای کار بیس بازی بود اما در مورد ریمیک:
خراب کردن اون حس سایلنت هیل میتونست خیلی کار ساده ای باشه اما برعکس درست در آوردنش واقعا سخت، که به شکل عجیبی تو دقیق درآوردنش موفق بودن.

نکات مثبت:
  • صداگذاری و اتمسفر فوق العاده، صداگذاری به قدری خوب هست که صدای حرکت ریز ترین اجسام و موجودات محیط رو میشنوی.
  • گرافیک قوی و جزئیات محیطیه خیلی بالا.
  • استفاده عالی از قابلیت های کنترلر، یکی از بهترین تجربه ها با دسته هست، مورمور تک تک عوامل محیطی رو میشد با ویبره دسته حس کرد، حتی لگد زدن به انمی هاروی زمین هم بشدت حس ضربه زدن رو میرسونه و میتونی عقده هاتو خالی کنی روشون
  • اضافه شدن یک سری جزئیات و موارد به محیط و داستان تو ریمیک که همش تا جایی که دیدم مثبت بود.
  • شوتینگ ساده اما جذاب.

نکات منفی:
  • محیط خیلی خشک و Static هست، تقریبا همه چیز تو گیم ثابته غیر شخصیت بازی و انمی ها.
  • چیزی به اسم فیزیک تو بازی وجود نداره، انگار داری تو محیطای آماده آنریل انجین قدم میزنی، غیر شیشه ها که میشنکنن کلا محیط هیچ واکنشی بهت نداره.
  • Melee Combat میتونست بهتر باشه، انیمیشنا خشک هستن و اون روون بودن لازم رو ندارن.

به عنوان یک عنوان اورجینال: 9.5/10
به عنوان ریمیک: 9/10

آخرین ویرایش:
header.jpg

بالاخره تموم شد؛ از اوایل آبان بازی کردنش رو شروع کردم و کمی هم بیش از اندازه طولانی بود ولی بالاخره تموم شد. 50 ساعت اول بازی رو خیلی دوست داشتم ولی بعد از اون علاوه بر این که سیستم مبارزات بازی طراوت خودش رو از دست داد، کارکترهای همراه هم تقریبا صامت شدن و دیگه تقریبا به هیچ چیزی واکنش نشون نمیدادن —که البته این در مورد اکثریت بازی‌های CRPG صدق میکنه— و بی‌دقتی یا باگ‌هایی رو هم توی دیالوگ‌ها دیدم: مثلا کارکتری از من سوالی میپرسه و من در مورد خاصی گزینه ندادن اطلاعات رو انتخاب میکنم و در ادامه مکالمه، کارکتر مورد نظر در مورد همین اطلاعاتی که من باهاش در میون نذاشتم اظهار نظر میکنه.

در اینجا اول این رو ذکر کنم که من اوریجینال سینز 2 رو خیلی سال پیش بازی کردم و در نتیجه نظراتی که در مورد مقایسه‌ش با بالدرز گیت 3 میدم خیلی دقیق نیستن و شاید زاده نوستالژی و تخیلاتم باشن ولی با این حال فکر میکنم از نظر نویسندگی در حد اوریجینال سینز 2 بود؛ البته من حس و حال اون بازی رو خیلی بیشتر دوست داشتم. از نظر گیم‌پلی و سیستم مبارزات، به خاطر محدودیت‌هایی که سیستم دانجنز اند دراگونز با خودش اورده، اون آزادی عمل اوریجینال سینز 2 وجود نداره و از این نظر کمی ضعیف تره. در کل به نظرم بالدرز گیت3 نسخه کمی ضعیف‌تر، با این حال کماکان 10 از 10، و البته پرزرق‌وبرق‌تر اوریجینال سینز 2ـه. بزرگترین مشکلش، که البته مشکل خیلی از بازی‌های نقش‌آفرینی و جهان-بازه، اون هم مشکل از نظر بعضی (نه همه) گیمرها، طولانی بودن زیاد و بیش از حدشه. در نهایت با این که از نظر من کمی از اوریجینال سینز 2 ضعیفتره و طراوت و تازگی اون بازی رو نداره ولی واقعا از موفقیتش خوشحالم و به نظرم شایسته تمام موفقیت‌هاش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or