امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
داداش رنگ پیش فرض متن برای قالب سفید، سیاه و برای قالب دارک سفید هست. الان من از قالب دارک دارم استفاده میکنم کلا چیز مشخصی از متن نمی بینم، شاید باورت نشه من حتی آواتارتم نمی بینم 😁
علی جان چرا ؟ :D
View attachment 371577
عزیزان دل :x ، واقعا نمیدونستم که رنگ فونت انتخابی برای تم های دارک تغییر کانترست نمیدن ، اینم برای شما :

Red Dead Redemption Remastered

PC Platform

گیم پلی : 9

داستان : 7

گرافیک : 7

طراحی مراحل : 9

موسیقی و صداگذاری : 8

نمره کل : 8

Last of Us Part II Remastered

PS5 Pro Platform

گیم پلی : 10

داستان : 9

گرافیک : 10

طراحی مراحل : 8

نمره کل : 9

God of War Ragnarok

PC Platform

گیم پلی : 9

داستان : 7

گرافیک : 9

طراحی مراحل : 7

نمره کل : 8

درود به همه دوستان ؛ هر سه بازی رو نمره هاشو نسبت به یک سری معیار ها در نظر گرفتم ، همچنین سعی کردم اکثر محتوای مهم بازی ها رو پلی داده باشم تا نظری کامل داده باشم ، هر سه بازی بازی های جدیدی به حساب میان و من هم برای اولین بار تمومشون کردم ، RDR روی زمان PS3 بار ها شروع کرده بودم اما تمومش نکردم و امسال که برای PC عرضه شد تونستم با لذت تمومش کنم و اینو بگم که در مورد مکانیک های گیم پلی بازی چون این بازی محصول 15 سال پیش هست نسبت به استاندارد های اون زمان نمره دادم اما در مورد گرافیک بازی و اینکه تگ قیمت 50$ رو با خودش داشت نمره کمتری رو گرفت اما خوب باز هم گرافیک هنری خوبش اونو تو سطح بالایی نگه داشت ، هسته داستانش به نظرم کمی کلیشه ای بود اما روایت اون خیلی عالی و خوب پیش رفت همچنین و این هم بگم در مورد هر سه بازی چون هر سه تای اون ها دنباله عناوین دیگه ـشون هستن ، داستان و روایت داستان رو با مقایسه نسبت به پیش درآمد ـشون سنجیدمو نمره دادم ، TLoU2 هم میدونم که این تاپیک در مورد عناوین PC هست اما خوب تا چند وقت دیگه روی PC هم عرضه میشه و خوب میشه جدا از بحث Performance همین خروجی رو نسبت به پلتفرم اصلی ـش داشته باشه ، محتوای اضافه نسخه Remastered به نظرم مناسبه ، در مورد داستان و روایت داستان از لیک های قبل از انتشار اولیه بازی در نسل قبل کلی دید و نگرش مختلف وجود داره اما چون نمیخوام اسپویلی تو متنم باشم با اینکه میدونم شاید کل کره زمین هم داستان رو بدونن ، اینو فقط میخوام بگم داستان بازی به نوعی میتونست چند تغییر کوچیک داشته باشه تا به نظر کمی برای زمان لانچ بیشتر به دل مینشست اما حالا که از اون تب و تاب لانچ بازی گذشته اول بازی آدم شدیدا تاب و توان داستان پرآشوب بازی رو نداره اما در اکت میانی و اکت نهایی خصوصا ، به چندین نتیجه گیری خوب میرسه که روایت داستان و پیچش اون رو جوری نشون میده که منِ پلیر میگم جوری شد که انتظار میرفت از این اتفاقات پیش بره اما در عین حال مسیر اصلی و رسالت اصلی بازی رو شاید سوال برانگیز میکنه جوری که من شاید بگم کسی که نسخه اول بازی رو دیروز تموم کرده باشه و نسخه دوم رو امروز شروع کرده باشه گیج و سردرگم میشه اما اگر کسی نسخه اول رو بازی نکرده باشه در ساعات اولیه بازی باهاش ارتباط میگیره و اما کسی که سال ها از بازی کردن نسخه اول ـش می گذره به فکر فرو میره اما نمیخواد جلو بره توی بازی تا جایی که همونطور که گفتم توی نیمه نهایی بازی داستان جوری به دل میشینه که پلیر رو راضی میکنه ، اینم بگم که نسخه اول رو همون سال عرضه روی PS3 تموم کرده بودم و یه تجربه ناب گیمینگ بود و اوایل امسال هم نسخه Remake اون رو روی PC تجربه کردم و دیدن سریال بازی هم یه کامبک از مرور کامل داستان رو در ذهن ـم داشت ، در مورد مراحل و چینش اون ایرادی نیست اما بعضی از انتخاب ها در طراحی مراحل پلیر رو کمی سردرگم میکنه شاید بخش زیادی از مراحل بازی میتونست به عنوان یک DLC رایگان یا همراه همین آپگرید Remastered بازی مثل اون DLC نسخه اول عرضه میشد که پیوستگی داستان و خصوصا طراحی مرحله ها کمی بیشتر حفظ میشد ، در مورد GOW Ragnarok هم بازی نسبت به نسخه Reboot این سری خیلی کم و کاستی داره و در موردش خیلی چیزا گفته شده و خوب میشه گفت داستان بازی خیلی ComicBook ـی بود و میشد یا بازی رو کمی کوتاه تر کرد تا نسخه سوم رو به Ragnarok اختصاص بدن و یک Ragnarok قشنگ تر ببینیم و در بازی تجربه کنیم یا اینکه بازی رو با همون تم و ملودی نسخه اول پیش ببرن ، تعداد مراحلی که جای Atreus پلی میدیم کمی بیش از اندازه زیاد و از هم گسیخته ـست ولی خوب DLC رایگان Valhalla و گیم پلی خوب و داستان بسیار عالی ـش تونست به نظرم این نقص Base Game رو جبران کنه ، در نهایت هر سه بازی جزو عناوین در خور صنعت گیمینگ هستن و همشون لایق تجربه توسط همه پلیر ها هستن اما خوب داستان RDR کمی تاریک و خوب داستان TLoU2 به نظرم به پلیر هایی که سن کمی دارن شاید توصیه نشه اما GOW به نظرم مناسب هر کسی میتونه باشه ، بازی ها از نظر گیم پلی هم همشون در بالاترین Level های سبک خودشون هستن ، امیدوارم لذت برده باشید :x :x :x

گرز و گیم پلی خفنش که اگه 2000 تا نسخه هم ازش بیاد بازم لذت بخشه
شروع بازی اصلا خوب نیست و تقریبا 2 ساعت اول واقعا ناامید کننده بود ولی بعد که هلکاست ها سر وکلشون پیدا میشه اون جنون و خشونت و خین و خین ریزی :Dشروع میشه و هر چی بیشتر پیش میری عالی تر میشه.
گرافیک بازی مخصوصا تو محیط های بیرون فوق العادس با توجه به ریلیزش
فقط ای کاش میشد همیشه و تو هر نسخه ای با فنیکس بازی کنیم چون اصلا تو یه لول دیگس شخصیتش.با پسرش و رفقاش زیاد حال نکردم
به صورت کلی داستان و گیم پلی و گرافیک بازی در سطح بالایی بود و حداقل من که خیلی خوشم اومد
امتیاز 9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or