امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
Pubg امتیاز ۱۰ از ۱۰ . این بازی که نیاز به تعریف نداره پر مخاطب ترین و اعتیاد اور ترین شوتر به سبک ریلستیک انلاین با بیشترین کاربر انلاین . من روزی ۶ساعت بازیش میکنم .
Forza horizon 4 امتیاز ۱۰ از ۱۰ فکر نکنم تو ریسینگ بهتر فورزا باشه .گرافیک روی وان اکس تو محیط های برفی بشدت رنگ و بوی نویی داره که قبلا دیده نشده. هندلینگ تو فصلها و اب و هواهای مختلف فرق میکنه .عالیه
Sky force امتیاز ۱۰ از ۱۰ یک‌بازی ارکید هواپیمایی بسیار قوی و قابلیت چندین بار بازی کردن.
WRC 6 امتیاز ۲از ۱۰ بسیار ضعیف در مقابل فورزا هیچ حرفی نداره .اون ۲امتیاز هم بخاطر گرافیک نسبتا خوب‌.
FALL OUT 4 امتیاز ۷از ۱۰ . میتونست خیلی بهتر باشه ولی بازیش برای افرادی مثل من که ورژن های قبلی رو بالای ۶ماه بازی کردن چیزی نداره. از هر نظر بهتر شده گرافیک و ساخت و ساز و داستان ولی انقدر گیرایی نداشته که بشینم تمومش کنم و حتی پیش ببرمش .‌۵ماهه خریدمش ولی ترجیح میدم بازی های دیگه ای انجام بدم و وقت روش نزارم.
WITCHER 3 امتیاز ۶از ۱۰ . همجا از بازی تعریف شده ولی این بازی که کمی از نظر سبک به شاهکار SKYRIM نزدیکه نقاط ضعفی داره که من نتونستم بخاطرش بازی را ادامه بدم. شاید از خریدش ۱سال گذشته و من فقط چند ساعت بازیش کردم. بزرگترین نقطه ضعفش اکشن فوق العاده ساده و خسته کننده بود ‌.دو حالت شمشیر زدن داره. سریع و قدرتی .

dmc-devil-may-cry-xbox-one.jpg
یکی بیاد بگه واقعا چرا این بازی رو کوبیدن؟
قبلا هم روی X360 زده بودم ایراد خاصی نداشت به نسبت ریبوت شدنش الانم نداره
یه h&s که دقیقا کارش درسته فقط شاید اون شخصیت پردازی نسخه های اولو نداشته باشه ولی الان کالکشن 3 گانه رو هم بازی کنین باز هم توی این ریبوت مشکلی وجود نداره که بعضیا الکی کوبیدنش
نقاط قوت:
h&s واقعی نه مثل بعضی بازی ها که h&s بودن و به خاطر طولانی کردن گیم پلی به اکشن ادونچر تبدیل شدن !!!!!!!!
انواع و اقسام کمبو ها که واقعا بعضی موقع ها یه کمبوهای میزدی که عمرا میتونستی دوباره تکرار کنی
فضای شیطانی متناسب به بازی که از همون شروع حسش میشه کرد
شروع بازی و عشق و حال دانته:D:D:D:D
پلتفرمر
سلاح های کاملا متنوع
و داستان تاکید میکنم داستان خوبی داره بر خلاف نظر اونهایی که کوبیدنش

نقاط ضعف:
ورجیل اصلا به اون ورجیل گذشته شباهتی نداره
دانته هم همین طور اصلا دانته روبا اون شوخی هاش میشناسم نه این دانته چرت و حتی ظاهر مزخرف ترش
گرافیک که با اینکه نینجا تئوری همیشه خوب بوده ولی انتظار بیشتر ازش میرفت توی گرافیک
شخصیت های فرعی افتضاح

نمره 8/5
کاملا ارزش داره بازیش

16bfd3f8-f17f-48a2-b0ad-12f5dbedea29

Metro 2033 Redux
مترو بیش از هر چیزی یک بازی یه اتمسفریک بود. بازی ای که بیشتر به تعریف موقعیت هایی میپردازه که یک جوان روسی داره در یک اخرالزمان دستو پنجه نرم میکنه تا اینکه یک داستان درگیر کننده ای رو تعریف کنه. از این جهت گاهی برام پیشروی بازی کسل کننده میشد. از طرفی میکانیزم های گیم پلی بازی نه سوروایل کامل بود و نه یک شوتینگ گان اند ران! هرچند که بازی خودش رو سوروایل هارور میدونه اما معمولا تو این نوع سبک، مدریت مهمات و گشت و گذار در محیط از اهمیت بالایی برخورداره که خب چنان بازی روی این مورد تاکید نمیکنه. یکی از نکات قابل توجه بازی برای من طراحی اسلحه ها بود که بنظرم خیلی خلاقانه و جالب میومد. در کل مترو بازی یه خوبی بود مخصوصا برای افرادی که بیشتر به روایت حال و هوای بازی و فضاسازی بیشتر از داستان اهمیت میدن.
7 از 10

39740_medium.jpg

ori and the blind forest
اوری بهترین بود در هر زمینه. از داستان جمع و جور و تاثیر گذار گرفته تا طراحی هنری فوق العاده ی بازی تا لول دیزاین بی نظیر تا سیستم لول اپ تا سکوبازی لذت بخش. اوری همه چیزی بود که یک بازی پلتفرمر باید باشه. نزدیک به 8 ساعت بازی کردم و با وجود مراحل چالش برانگیز و سخت اما اونقدر گیم پلی و سکو بازی لذت بخش طراحی شده که توی این مدت یک لحظه ای نبود که با خودم بگم بازی کسالت اور شده یا این مرحله داره اذیت میکنه.در کل بازی بی نظیره و نمیتونم کوچکترین ایرادی از بازی بگیرم.
10/10

Shadow of the Tomb Raider
SotTR بنظرم یک بازی اکشن ادونچر خیلی خوبه که حداقل تو مبحث ادونچرش واقعا من لذت بردم. از یافتن شهر گمشده و مسائل که پیش میاد برای داستان اصلی تا راز سرگذشت افرادی که قبلا در پی اون بودند بعنوان یک داستان موازی که از پیدا کردن یادداشت ها دستگیرتون میشه، تا مقبره هایی که با پازل های مختلف انتظارتون رو میکشه ( البته برای پازل ها زیاد هیجان زده نباشید ) و مکان های پر رمزو رازی که کشف میکنید طراحی بسیار جالبی دارند. بازی بشدت حالو هوای تامب رایدر های کلاسیک رو داره و دنیای تقریبا بزرگی که کریستال داینامیکس خلق کرده گشتو گذار درونش لذت بخشه و از طراحی محیط جنگلی بازی خیلی لذت بردم. درکل فارغ از نکات منفی مثل شخصیت پردازی متوسط و گان پلی نچندان خوب ( هرچند که استفاده از سلاح گرم خیلی کمه )، SotTR قطعا بازی خوبیه و اگه با بازی های ادونچر حال میکنید حتما باید تجربه اش کنید.
٨ از ١٠
Braid
این بازیو همون ١٠ سال پیش بازی کردم و مراحلش یادمه اونقدر برام سخت بود که کلش رو از روی راهنما تموم کردم. فلذا بعد از ١٠ سال گفتم یبار دیگه بازی رو برم و البته اینبار بدون هیچ راهنمایی! اما در کمال تعجب پازل های بازی انقدر سخت نبودن!
قبلا braid برام بت بود. بنظرم میومد یکی از خلاقانه ترین و در عین حال زیباترین پلتفرمر دو بعدی که بشر تو قرن ٢١ خلق کرده :D حقیقتا که البته هنوزم همینطوره اما نه در اون حدی که تو ذهن داشتم. پازل ها و طراحی مراحل اونها با مکانیزمی که بازی معرفی میکنه یعنی بازی با زمان گاها حیرت اور میشه اما بزرگترین مشکل بازی بنظرم اینه کخ تمام پازل های بازی از یک روش حل میشند و از این لحاظ بازی دست بازیباز رو باز نگه نداشته. این یکم تو ذوق میزد.
٩ از ١٠

header.jpg

vampYr
"مگر زندگی چیزی جز به تعویق انداختن مرگ نیست؟"
بازی با این جمله شروع میشه و از همینجا بود که بشدت منو جذب کرد. دکتر رید که یک سرباز تازه برگشته از جنگ جهانی اوله توسط ومپایری ناشناخته گاز گرفته میشه و اونو تبدیل به خون اشام میکنه. ومپایر یک بازی اپن ورلده که در شهر تاریک ، کثیف و ماتم زده ی انگلستان با معماریه دوره ی ویکتوریایی جریان داره که فضای گاثیک و خاصی رو به بازی داده. فضاسازی بازی خیلی خوبه. از شخصیت اصلی بازی یعنی دکتر رید گرفته که با فیزیک بدنی لاغر ، قد بلند با دماغ استخوانی دقیقا همون ومپایریه که همه انتظارش داریم تا بقیه ی شخصیت ها که داستان های زندگیشون بخوبی بیانگر فضایی یه که شما باهاش درگیر هستین. بازی بیش از هر چیزی روی ارتباط با شخصیت ها و فهمیدن راز و رمز زندگیشون تاکید داره. یعنی پیش روی بازی بر اساس شناخت شما از npc های بازیه و تاثیر مستقیم روی داستان و اتفاقات بازی داره. در بازی نزدیک به 60 70 تا شخصیت وجود داره که با همشون میتونید گفتگو کنید و هرچقدر بیشتر ازشون شناخت پیدا کنید انتخاب هایی که در بازی میگرید هم بر داستان و هم بر شخصیت ها تاثیرگذار خواهد بود. دکتر رید وقتی که به لندن میرسه باید با دو موضوع دست و پنجه نرم کنه. اولین موضوع شناخت اش از ماهیت خون اشامیه که دچارش شده و دوم مهار بیماری همه گیریه که در تمام سطح شهر پخش شده و در حال نابودی و از بین بردن ادم هاست. در این میان متوجه خواهید شد قضیه پیچیده تره و با موضوعات دیگه ای روبرو میشید. از لحاظ گیم پلی بازی خوبه. درخت پیشرفت در بازی وجود داره که میتونید قدرت های ومپایریتون رو ارتقا بدید و در کنارش میتویند از تفنگ و سلاح سرد استفاده کنید. بازی چندتا باس فایت داره که شکستشون انچنان دشوار نیستن. درکل از لحاظ گیم پلی بازی انچنان قوی نیست ولی راضی کننده است. مهم ترین اشکالی که میتونم از بازی بگیرم لودینگ بسیار طولانی بازیه. من خودم بازی رو با xbox معمولی رفتم و هارد کنسولم پر بود که غیر از لودینگ های بالای 2 دقیقه ی اول بازی ، گشت گذار در شهر هم به روونی اجرا نمیشد و بعد از هر یک دقیقه طی کردن مسافت در شهر صفحه ی لودینگ ظاهر میشد! یک بخشی فکر کنم بخاطر موتور بازی یعنی انریل انجینه که از وقتی یادمه مشکل دیر لود شدن تکستچر داشت! بهرحال این قضیه خیلی اذیت میکرد.
بطور کلی ومپایر یک بازی متفاوت با اتمسفر خاص و داستان درگیر کننده است که در میان بازی های تکراری این روزها قطعا ارزش بالایی داره و اگر حوصله ی دیالوگ های طولانی دارید قطعا از بازی لذت میبرید. بازی به خوبی اون حسی که قراره از دنیای خون اشامی داشته باشد بهتون میده و برای خودم یکی از بازی های بیادموندنی این نسل بود.
8 از 10

5c540a7b5bafe3e34075e393

what remains of Edith Finch
یا انچه که از خانواده ادیث فینچ باقی مانده!
بازی در نگاه اول منو یاد gone home انداخت. سبکو سیاق بازی به همین شکله و شما باید با جستجو در خانه ای سر از رازو رمز بازی در بیارید و به داستانی که بازی قراره بازگو کنه پی ببرید. چهارچوب بازی خیلی ساده است. بازی گیم پلی خاصی نداره اما چیزی که بازی رو بشدت منحصربه فرد میکنه داستان و به دنبال اون روایت فوق العاده یا بهتره بگم جادویی بازیه. روایت بازی خارق العاده است ، شاهکاره! بازی داستان ساده اما بسیار تاثیرگذاری داره و با پلات تویست های مختلفی همراهه که منو تا حدودی بیاد فیلم های برادران کوهن مینداخت که درکنار روایت بی نظیرش چنان معجون فوق العاده ای از اب دراومده که مطمعنا فراموش نشدنی هستند. ( البته در کنار ظاهر ساده ی داستان نکات خیلی ریز و قابل تاملی وجود داره که با پایان بی نظیرش خیلی ادم رو تحت تاثیر قرار میده )
داستان بازی درمورد خانواده ای بنام فینچ هست که نفرین شده هستند و اعضای خانواده همگی بصورت های مختلف به دام مرگ افتاده اند و شما بعنوان اخرین بازمانده از این خانواده دوباره به خونه ی بزرگ، قدیمی و نفرین شده ی خونواده ی فینچ برمیگردید تا پی به سرگذشت هر یک از اعضای خانواده ببرید. در نتیجه بازی در قالب چندین داستان روایت میشه که سرگذشت اخرین لحظات زندگی هر یک از اعضای خانواده فینچ هست.
مدت زمان به اتمام رسوندن بازی ٢ تا ٣ ساعته درنتیجه راحت میتونید یکروزه بازی رو به اتمام برسونید و لذت ببرید.
9.5 از 10

Gears of war 4
خوب بالاخره تمومش کردم :D
بازی خیلی خوبی بود ولی واقعیتش یک درجه از نسخه یک و دو ضعیف تر بود (به نظر من!). بهترین نکته بازی گیم پلی اش هست که واقعا نفس گیر و جذاب هستش. قسمت چند نفره و کووآپ هم مثل همیشه عالی هستن.
8.5 /10

Halo combat evolved
بازی به معنای واقعی عالی هست. تقریبا بیست سال پیش ساخته شده(!!) ولی هنوز هم گیم پلی و اتمسفر عالی داره و داستانش هم که نیازی به تعریف نداره. مولتی پلیر اش هم هنوز عالیه. ریمیک گرافیکیش هم خیلی خوب کار شده و من کاملا راضی بودم به خصوص فریم ریت که خیلی روان هستش.
9.5/10

Halo 2 MCC
خوب نسخه دوم رو هم بالاخره تموم کردم. نسبت به قسمت اول خیلی خیلی بهتر بود در هر زمینه ای (به جز موسیقی متن). گیم پلی خیلی درگیر کننده تر بود و داستانش هم که واقعا عالی بود (به خصوص کات سین ها :x ) و قسمت تک نفره هم طولانی تر شده.
نکته منفی بازی پورتش هست. گرافیک بازی در بیشتر قسمت ها عالیه ولی یک سری جاهای شلوغ به طور مشخص افت فریم داره (!!) و موسیقی و صدای بازی هم چندبار ضعیف میشد یا درست اجرا نمیشد.
9.25/10

پ.ن : فکر کنم سال اول دبیرستان یا اواخر راهنمایی بودم که هالو2 روی دو تا سی دی اومده بود منتها فقط روی ویندوز ویستا اجرا میشد :)) یادش به خیر پیر شدیم lol

Halo 3
ده سال پیش روی 360 بازیش کردم (یادش به خیر دی وی دی های 5000 تومنی ایکس باکس!!). اون موقع عالی بود. بعد از این همه سال هنوز هم عالی هستش.( توی این نسل تنها بازی که به نظرم در حد هالو 3 بود تایتان فال 2 هستش). گرافیک بازی تقریبا همون قدیمی هست ولی گیم پلی - داستان - موسیقی و فضای بازی بی نظیره.
10/10

child of my enemy, why have you come? I offer no forgiveness, a father's sins, passed to his son

GEARS 5
خب بلاخره بعد از کش و قوس های فراوان سر منتشر نشدن جزییات کمپین بازی و تردید دوستان از کیفیت این بخش بلاخره بازی منتشر شد و ما و دوستان به لطف گیم پس با دو دلار تونستیم حتی بازی رو ۴ زودتر از عرضه ی رسمی تجربه کنیم و سر از راز مخفی کمپین بازی در بیاریم!! کمپین ای که به عقیده ی من در هیجان اگیز بودن و تنوع مراحل ، طراحی محیط و همینطور میکانیزم های جدیدی که به بازی ورود کرده بود مثل المان های rpg و مخفی کاری ، همینطور سندباکس بودن محیط و مراحل فرعی و گشتو گذار در محیط تا حدود زیادی فرنچایز رو توی مسیر مناسبی قرار داده بود اما این مسیر مناسب با داستان و پایان بندی بسیار شلخته و بد، تمام شیرینی اون رو به یکباره زهرمارتون میکنه!
٨ از ١٠

آخرین ویرایش:
خب دو بازی اخیری که انجام دادم رو اینجا نمراتشون رو میگم:

Gears5---8
نقاط قوت:
-بازی از نظر فنی بی نقصه.
-شخصیت پردازی و داستان در حالت کلی از نسخه 4 بهتره.
-گان پلی بازی بدون تغییر بوده ولی خب اعنتی هنوز هم خسته کننده نیست و لذت بخشه.
-سیستم کنترل اسکیف خوبه.
-مولتی بازی هنوزم اعتیاداوره.
-طراحی زیبای محیط

نقاط ضعف:
-جهان باز کردن بازی ناقص و معلوله.
-محیط بازی در اکت 2 به شدت غیر پویاست. اکت 3 باز یه کم بهتر میشه ولی رفع نمیشه این مشکل.
-اکت 2 واقعا خسته کننده شده بود برام با وجود طراحی زیبای محیط
-پایان عجولانه و بی منطق
-میشن دیزاین بد و طراحی بد محیط مبارزات که به لذت گان پلی هم کمی اسیب میزنه

shadow of the tomb raider-----8
نقاط قوت:
-محیط زیبا، پویا، وسیع و فوق العاده جهت اکسپلور کردن
-افزایش تعداد تومب های بازی که عمدتا پازل های خوبی هم دارن
-سیستم لول اپ لارا خوب بود
-پلتفرمینگ بازی تکراریه ولی هنوز لذت بخشه
-گرافیک بازی لذت بخشه
-فوتومود گرچه به خودیه خود قابلیت متفاوتی نداره، ولی به خاطر ماهیت بازی و تعدد بسیار بالای لحظات مناسب برای فوتومود، خیلی خیلی لذت بخشه.
-مثل نسخه دوم، زحمت بسیار زیادی برای جمع اوری اطلاعات جامع راجب افسانه ها و تمدن ها و اثار باستانی کشیده شده. اگه حوصله و علاقه خوندن دست نوشته ها و بررسی اثار باستانی رو داشته باشید، ایت بازی مثل یه گنجینه عالی میمونه.
-اتمسفر رعب اور و فوق العاده اون مقبره های باستانی مایا ها

نقاط ضعف:
-سیستم شوتینگ و کاورگیری بازی واقعا بده. دیگه یه کاورگیری استاندارد برای یه بازی سوم شخص یه چیز پیش پا افتاده است. حالا با این سیستم ناقص خواستن مثلا متفائت باشن یا چی، نمیدونم. به جز مخفی شدن به صورت استاده و چسبیده به دیوار و میان گیاهان، باقی موارد بازی ضعیف بود در این مورد.
-داستان بازی آبکیه. انتطار یه انتاگونیست جذاب تری داشتم. همون اول کار، سریع اولین شخصیتی که دیدیم و خیلی هم معمولی بود به عنوان رهبر سازمان باستانی و مخوف ترینیتی معرفی شد و تمام!
بازی قطعا از تکراری بودن ضربه میخوره. نواوری خیلی کم بود.
-جوناه، جوناه و جوناه. یکی از بدترین شخصیت های مکمل تاریخ گیم. نه تنها تو گبم پلی نقش شلغم رو داشت، بلکه تو داستان هم نقش شلغم رو داشت و تازه شخصیت پردازیش هم در حد یه شلغم بود. اگه میخواستن یه شخصیت مکمل بزارن، میتونستن تو همون نسخه اول داستان اشناییش با لارا رو نشون بدن و بهتر پردازشش کنن و حتی یه رومنس بوجود بیارن بینشون. نه اینجوری اخه. البته از فیلم هندی شدن بدم میاد ولی واقعیت اینه رومنس مناسب یا به طور کلی روابط احساسی بسیار به شخصیت پردازی کمک میکنه. الان 3 شماره کنترل لارا رو دستمون داشتیم ولی واقعا پردازش شخصیتش کامل شد؟
از جان مارستون و ارتور مورگان تا اتزیو و نیتن دریک، شخصیت پردازی همشون کمابیش با چنین روابطی تکمیل شد.

یه کم بازی اندر ریتد بود در کل. گیم اسپات خیلی خصمانه نمره میده اخیرا.

View attachment 100965
یکی بیاد بگه واقعا چرا این بازی رو کوبیدن؟
قبلا هم روی X360 زده بودم ایراد خاصی نداشت به نسبت ریبوت شدنش الانم نداره
یه h&s که دقیقا کارش درسته فقط شاید اون شخصیت پردازی نسخه های اولو نداشته باشه ولی الان کالکشن 3 گانه رو هم بازی کنین باز هم توی این ریبوت مشکلی وجود نداره که بعضیا الکی کوبیدنش
نقاط قوت:
h&s واقعی نه مثل بعضی بازی ها که h&s بودن و به خاطر طولانی کردن گیم پلی به اکشن ادونچر تبدیل شدن !!!!!!!!
انواع و اقسام کمبو ها که واقعا بعضی موقع ها یه کمبوهای میزدی که عمرا میتونستی دوباره تکرار کنی
فضای شیطانی متناسب به بازی که از همون شروع حسش میشه کرد
شروع بازی و عشق و حال دانته:D:D:D:D
پلتفرمر
سلاح های کاملا متنوع
و داستان تاکید میکنم داستان خوبی داره بر خلاف نظر اونهایی که کوبیدنش

نقاط ضعف:
ورجیل اصلا به اون ورجیل گذشته شباهتی نداره
دانته هم همین طور اصلا دانته روبا اون شوخی هاش میشناسم نه این دانته چرت و حتی ظاهر مزخرف ترش
گرافیک که با اینکه نینجا تئوری همیشه خوب بوده ولی انتظار بیشتر ازش میرفت توی گرافیک
شخصیت های فرعی افتضاح

نمره 8/5
کاملا ارزش داره بازیش
موافقم. بازی هیچ مشکلی نداره. نمیدونم چرا بعضی طرفدار های قدیمی بازی ها اینقدر واکنش شدید نشون میدن به هر تغییری تو سری محبوبشون. خیلی بازی خوب و استانداردی بود و ارزش بازی رو داشت. راجب مکس پین 3 هم همین شد. یکی از بهترین شوتر های دهه گذشته رو بعضیا جوری کوبیدن که انگار راجب یه بازی آشغال صحبت میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or