امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
View attachment 98316

نقاط قوت:
گرافیک
کوایت
تنوع به شدت زیاد در اسلحه ها
بهترین سکانس شروع یک بازی در نسل هشت
صد البته گیم پلی که بهترین قسمت این بازی هست
نقاط ضعف:
نبود کات سین های بلند در این نسخه بر خلاف نسخه های قبل
مراحل کاملا تکراری در فصل دوم
نبود باس های حماسی در این نسخه بر خلاف نسخه های قبل
جهان باز کردن بازی

نمره:8

چرا ۸ آخه؟ امتیاز من به این بازی قطعا ده هست حدود ۱۰۰ ساعت بازیش کرذم و کلی لذت بردم

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

چرا ۸ آخه؟ امتیاز من به این بازی قطعا ده هست حدود ۱۰۰ ساعت بازیش کرذم و کلی لذت بردم

اخه خیلی انتظارم ازش بیشتر بود
باس های نسخه سوم چقدر خوب بودن چقدر متنوع بودن با کلی امید به دیدن دوباره باس های فوق العاده و خلاقانه ای که کوجیما خلق میکنه نشستم پای بازی ولی واقع نبودن اون باس ها
یا اون بازی خطی که توی نسخه های قبل بود اینجا جاش رو به جاش با محیط های بیابانی و صحرایی و تکراری میداد
فصل دوم بازی هم که
ولی سورپرایز چپتر 46 اگر اشتباه نکنم عالی بود اولش چون چپتر1 دوباره تکرار کرد اعصابم خیلی خورد شد ولی بعدش بعد از چپ کردن ماشین و اون سورپرایز واقعا حال کردم باهاش
ولی خب کلا بازی باید قبول کرد اون چیزی که انتظار داشتم نبود

• Like
Reactions: 19Rodar
815vTQ+wW4L._AC_UL320_SR234,320_.jpg
خوب نبود متاسفانه
نقاط قوت:
گرافیک
جک بیکر
فیلم های ویدئو و معماهاش
تنوع سلاح

نقاط ضعف:
بازی رسما تبدیل به کلبه وحشت شده بود
نبود تعادل در بازی که یک قسمتش با ترس و مخفی شدن ها همراه بود و مراحل اخرش کلا اکشن میشد
داستان چرت و پرت
شخصیت پردازی
باس اخر کاملا کلیشه ای
نبود تنوع در دشمنان و نبود هیچگونه زامبی
نبودن هیچکدوم از شخصیت های نام اشنای فرانچایز(غیر از اخرش که کریس میاد)

نمره:5

• Like
Reactions: hitman68
forza-horizon2-boxart.jpg

نقاط قوت:
گرافیک کاملا نسل هشتی
تنوع ماشین ها در سطح عالی
جهانی کاملا وسیع بین ایتالیا و فرانسه
Showcaseها و مسابقه با قطار یا بالن
باران و اسفالت های خیس شده خیره کننده هستن
چلنج ها

نقاط ضعف:
ضعف خاصی نداره ولی به لول 150 برسی دیگه خسته کننده میشه هر چند برای رسیدن به همین لول باید 100 ساعت وقت بذاری

نمره:10

View attachment 98405
خوب نبود متاسفانه
نقاط قوت:
گرافیک
جک بیکر
فیلم های ویدئو و معماهاش
تنوع سلاح

نقاط ضعف:
بازی رسما تبدیل به کلبه وحشت شده بود
نبود تعادل در بازی که یک قسمتش با ترس و مخفی شدن ها همراه بود و مراحل اخرش کلا اکشن میشد
داستان چرت و پرت
شخصیت پردازی
باس اخر کاملا کلیشه ای
نبود تنوع در دشمنان و نبود هیچگونه زامبی
نبودن هیچکدوم از شخصیت های نام اشنای فرانچایز(غیر از اخرش که کریس میاد)

نمره:5
نظر و نمرتون قابل احترامه و حرفی توش نیست! در مورد این که این بازی هیچ نام و نشانی از سری شخصیت های رزیدنت اویل رو نداره بازم حق با شماست ، ولی انگار شما با نسخه های 4 -5-6 و ...طرفدار این بازی شدی؟ گیم پلی بازی بشدت به نسخه های قدیمی پایبند بوده، اتمسفر تاریک، باس فایت های که به سادگی از بین نمیرن، راه رو های تنگ و تاریک و فراون، حتی معما های بازی هم شبیه نسخه های یک تا 3 بود، اینوتوری بازی هم بشدت یاداور نسخه های کلاسیک بود و تا قبل از بازی اخرین ما همچین کوله پشتی تو بازی های ترس و بقا به اعلی پیوسته بود.... این بازی نه شخصت های چرتی داشت، نه داستان ضعیفی، البته تو طراحی دشمنا تکراری بودنشون بشدت رو مخ بود بزرگترین مشکل این بازی این بود که ربطی به این سری نداشت که میشه همون حرف خودت و خیلی هایی دیگه... ولی خوب بنظرم برای فرانچزی که به این محبوبی شده بود نسخه های راکون سیتی و رولیشن و نسخه های 5 و 6 و ... . نتنها یک بازشگشت اسطوره ای بود بلکه نبض بازی های ترس و بقا رو دوباره به جریان انداخت.:D

نظر و نمرتون قابل احترامه و حرفی توش نیست! در مورد این که این بازی هیچ نام و نشانی از سری شخصیت های رزیدنت اویل رو نداره بازم حق با شماست ، ولی انگار شما با نسخه های 4 -5-6 و ...طرفدار این بازی شدی؟ گیم پلی بازی بشدت به نسخه های قدیمی پایبند بوده، اتمسفر تاریک، باس فایت های که به سادگی از بین نمیرن، راه رو های تنگ و تاریک و فراون، حتی معما های بازی هم شبیه نسخه های یک تا 3 بود، اینوتوری بازی هم بشدت یاداور نسخه های کلاسیک بود و تا قبل از بازی اخرین ما همچین کوله پشتی تو بازی های ترس و بقا به اعلی پیوسته بود.... این بازی نه شخصت های چرتی داشت، نه داستان ضعیفی، البته تو طراحی دشمنا تکراری بودنشون بشدت رو مخ بود بزرگترین مشکل این بازی این بود که ربطی به این سری نداشت که میشه همون حرف خودت و خیلی هایی دیگه... ولی خوب بنظرم برای فرانچزی که به این محبوبی شده بود نسخه های راکون سیتی و رولیشن و نسخه های 5 و 6 و ... . نتنها یک بازشگشت اسطوره ای بود بلکه نبض بازی های ترس و بقا رو دوباره به جریان انداخت.:D
اگه اسمش اویل نبود نمره 8 یا 9 هم میشد بهش داد ولی اسمش اویل هست :D
من شباهتی به اویل3 یا اویل2 توی این بازی به اصطلاح اویل 7 ندیدم غیر از جک که یه جورایی میخواست حس امدن نمسیس رو تکرار کنه که نکته مثبت هم هست
معما ها هم اتفاقا جزو نکات مثبت ذکر کردم
ولی به من به عنوان اویل نچسبید :D

• Like
Reactions: Paradise Lost
اگه اسمش اویل نبود نمره 8 یا 9 هم میشد بهش داد ولی اسمش اویل هست :D
من شباهتی به اویل3 یا اویل2 توی این بازی به اصطلاح اویل 7 ندیدم غیر از جک که یه جورایی میخواست حس امدن نمسیس رو تکرار کنه که نکته مثبت هم هست
معما ها هم اتفاقا جزو نکات مثبت ذکر کردم
ولی به من به عنوان اویل نچسبید :D
خب با اینکه بازی اول شخص شده بود و رزیدنت ایول عشقش به سوم شخص بودنشه ولی انصافا بازی حس ترس و خوف بالایی داشت و موسیقی و گرافیک و گیم پلی اون هم عالی بود و به نطرم مثل متال گیر به این بازی هم کم نمره دادی خیلی کم . البته نظر شخصی شما هست . نمره من به ایول هفت نمره قابل قبول ۸.۸ هست

خب با اینکه بازی اول شخص شده بود و رزیدنت ایول عشقش به سوم شخص بودنشه ولی انصافا بازی حس ترس و خوف بالایی داشت و موسیقی و گرافیک و گیم پلی اون هم عالی بود و به نطرم مثل متال گیر به این بازی هم کم نمره دادی خیلی کم . البته نظر شخصی شما هست . نمره من به ایول هفت نمره قابل قبول ۸.۸ هست

اخه برای اویل ارکان خیلی مهم تری از موسیقی و گرافیک باید مهم باشن
ناسلامتی اسمش اویله
اویل یعنی زامبی ها
اویل یعنی کریس و لیون و ایدا و جیل و کلی شخصیت
همون حس ترس و خوف هم تا زمانی بود که توی خونه بیکر بودیم بعدش که توی کشتی خودت بهتر میدونی
باس اخرش هم که
قبول کنیم که اویل 7 خیلی نقص داره

اخه برای اویل ارکان خیلی مهم تری از موسیقی و گرافیک باید مهم باشن
ناسلامتی اسمش اویله
اویل یعنی زامبی ها
اویل یعنی کریس و لیون و ایدا و جیل و کلی شخصیت
همون حس ترس و خوف هم تا زمانی بود که توی خونه بیکر بودیم بعدش که توی کشتی خودت بهتر میدونی
باس اخرش هم که
قبول کنیم که اویل 7 خیلی نقص داره
خب اگه دقت کنی المان کلاسیک بازی زیاد استفاده کرده بود از اتاق سیو و کمبود مهمات فضای دلهره امیز ، ضعف کرکتر اصلی ، حس تنهایی و ...
اما خب اره نبود کرکترهای اصلی سری ایول کمی ازار دهنده بود . هرچند که همین کرکترهای جدید هم خوب پرداخت شده بودند و من دوستشون داشتم اما اره حرفتو قبول دارم بعد از نیمه اول بازی که از خونه بیکرها خارج شدیم بازی رسما اکشن شد و نیمه دوم بازی رو دوس نداشتم زیاد

• Like
Reactions: Only Xbox
10439912.jpg

نقاط قوت:
گرافیک(از همون اول بازی که باید برای ربات دنبال باتری بگردین با دیدن محیط بازی محو گرافیک خواهید شد)
تنوع بسیار بالا در سلاح ها (حتی BT هم مجهز به انواع سلاح های سنگین هست)
نواوری گیم پلی در عناوین FPS نسل هشتم سرعت بالای گیم پلی و دویدن مداوم از کنار دیوارها و باز پرش روی دیوار بعدی و طی کردن یک مسافت طولانی با این سرعت گیم پلی فوق العاده بود )
BT
درگیری با دیگر تایتان ها
لول دیزاین متفاوت
پایان بازی:((

نقاط ضعف:
بازی کوتاه هست
بعد از یه چند ساعتی اون حس بازی کردنش از بین میره
داستانش هم تعریفی نیست

نمره:8/5

watch_dogs_2_1_raw.jpg

نقاط قوت:
گرافیک که نسبت به نسخه اول پیشرفت زیادی داشت
جهان رنگارنگ و نسبتا پویا که بازم نسبت به نسخه اولش خیلی بهتر شده بود حداقلش سان فرانسیسکو با کیفیتی شاهد بودیم
در مواقع درگیری با سلاح گرم تنوع خوبی در سلاح ها داشت
سیستم هک خیلی خوب پیاده سازی شده بود و راضی کننده بود
اتوموبیل های مختلفی هم در سطح شهر بودن و تنوع خوبی داشتن

نقاط ضعف:
هندلینگ مثل نسخه قبل فاجعه بود
شوتینگ و گان پلی افتضاح و به هیچ وجه حسه یک سلاح واقعی و شلیک گلوله نمیدادن و خیلی فانتزی بودن
داستان نسبت به نسخه قبل کاملا افت داشت و اصلا راضی کننده نبود
مارکوس
شخصیت های نچسب و فراموش شدنی

نمره:6
اگر کسی خواست بگیرش و براش هزینه کنه من نسخه اول رو پیشنهاد میکنم چون نسخه دوم چیزی برای ارائه نسبت به نسخه قبل نداره

138580493.jpeg

یک افتضاح کامل
حتی اگر هدف این بازی فقط سرگرمی باشه بازم به یک افتضاح تبدیل شده:
نقاط قوت:
گرافیک
جهان وسیع
قابلیت های جالب ریکو از پرواز کردن تا پرتاب کردن قلاب به روی هلیکوپتر یا پرش از ماشینه در حال حرکت یا رفتن روی بال جت جنگی
استفاده از تانک و ماشین الات جنگی

نقاط ضعف:
گان پلی افتضاحه تمام عیار
داستان که عملا نداره
افت فریم
افت فریم
و
بازم افت فریم
تمام هدف بازی رفتن به یک پایگاه و نابود کردنش از نظامی ها بگیر تا حتی بلندگو ها و تابلوها و دیگر هیچ
شخصیت پردازی افتضاح
ژنرال دی‎راویلو
تکرار
تکرار
تکرار

نمره:3
حتی هزار تومن هم براش هزینه نکنید

• Like
Reactions: ARTHUR WESKER
اینم نمره من به چند تا بازی که اخیرا بازی کردم:

Resident evil 7 >>> 8.8
Skyrim >>> 9
Life is strange >>> 8.5
Red dead redemption 2 >>> 10
Quantum break >>> 7

فرشاد
کاش یه تحلیل نقاط ضعف و قوت مینوشتی ببینیم مثلا نقاط ضعف و قوت کوانتوم بریک رو چیا دیدی
توی کوانتوم بریک تقریبا هم نظریم من 7/5 دادم بهش 2 صفحه قبل

• Like
Reactions: kamyy and 19Rodar
فرشاد
کاش یه تحلیل نقاط ضعف و قوت مینوشتی ببینیم مثلا نقاط ضعف و قوت کوانتوم بریک رو چیا دیدی
توی کوانتوم بریک تقریبا هم نظریم من 7/5 دادم بهش 2 صفحه قبل
معمولا من تک بازی وقتی نظر میدم نقد میذارم اما چند وقت بود اصلا نمره ندادم بازیهام رو هم تلنبار شده

اما در مورد کوانتوم بریک باید بگم که:

مثبت :
- گرافیک عالی و دلنواز
- لایو اکشن های سینماتیک حرفه ای
- شروع جذاب داستان و ایده جالب بازی با زمان

منفی
- گان پلی بسیار بد
- محیط ها به شدت تکراری و خسته کننده
- داستان کم کم اثر اولیه را از دست میدهد و ملال آور میشه
- عدم وجود موسیقی جذاب در بازی!!

خب نمره هم با ارفاق بهش ۷ دادم اونم به خاطر سم لیک که کاراشو دوس دارم