منم وقتشه این جا رو یه آپدیت کلفت کنم از چیزایی که بازی کردم
Dragon Quest XI: S
60 Hrs
قبلا گفتم خوبی ها و بدی هاش رو تو تاپیک، ولی خلاصه اش اینه که اکثر جاهایی که بازی باید خوب باشه، خوبه. بعضی جاهاش هم عالیه
ولی موسیقی کل گیم فاجعه است
یه چیز عجیبی اصن
7/10
==================
Axiom Verge 2
10 Hrs
موسیقی و کارگردانی هنری و طراحی نقشه این بازی واقعا شاهکاره
ولی خب... داستان و اکشن اش خییییلی معمولی اند.
بد نیست ها. معمولیه
قشنگ یه تنه این دو تا مورد باعث میشن بازی با این که خیلی چیزهاش عالیه آخرش اون قدره اثر تاثیرگذاری نباشه
در کل کاریه که 10 ساعتش بهم واقعا خوش گذشت و چسبید
8/10
===================
Wargroove
35 Hrs
من میدونم Into the Breach بازی بهتریه. این قدر همه گفتن، میدونم تو سبک تاکیتکال، اون بازی ایندی بهتریه. با این که بازی اش نکردم میدوووونم
ولی نمیتونم کاریش کنم.
این بازی خیلی توپه
داستان آن چنانی ای نداره، ولی شخصیت ها، اسپرایت ورک اش، سختی مپ ها و تنوع اش و کلا جریانی که هر مرحله هی پیش میره جلو و گرم میشه.
پر مودهای مختلف ـه، کمدی اش محشره و کلا همه جوره بازی ایه که زمان برات وایمیسته وقتی بازیش می کنی
تنها ایراد جزئی ای که میتونم از بازی بگیرم اینه که مپ آخرش واسه بخش آرکید واقعا مپ چرتیه و بین همه کاراکترها هم یکی ـه بدبختی
10/10
==================
Monster Hunter: Rise
90 Hrs
خوب نیست من بعد 90 ساعت بگم بازی محتوا کم داشت، چون واقعا این جور نیست
ولی خب تنها مشکل این بازی اینه که از حیث محتوای Post Game یخورده می لنگه. هر چند دو سه تا آپدیت بزرگ اول بازی خیلی بهش کمک کردن ولی اورآل یخورده می لنگه از این لحاظ
و این که خب گرافیک بازی حقیقتا جلوی World یکم سخته عادت کردن بهش
ولی از اون طرف کل چیزای دیگه مربوط به گیم پلی کامل برعکسه و وقتی از Rise برمیگردی World سخته عادت کنی بهش
و کلا بازی محشریه. طراحی هیولاها. موسیقی، هولی شعط چقدر موسیقی این بازی عالیه و صد البته اکشن مانستر هانتر همیشه یکی از پویا ترین های ژانره. این نسخه حتی بیشتر و بهتر
9/10
=================
Golf Story
15 Hrs
این یکی از معدود بازی های ایندی ایه که "کامل" انحصاری سوییچ ـه. دلیل شو خودم هم نمیدونم
خیلی وقت پیش استارتش زدم و خیلی منو نگرفت چند ساعت اولش
ولی خب امسال دوباره ادامه اش دادم و این بار ناجور با کمدی عجیب غریب و استایل Chill گلف اش عشق کردم.
گیم پلی بازی و موسیقی اش به نظرم واقعا عالیه. بازی و در کل به نظرم به عنوان یه بازی ورزشی با تمرکز رو بخش داستانی واقعا کار محشریه Golf Story
یخورده مشکل Pacing داره و این که این قدر کاراکترها هم رو به ندرت به اسم صدا می کنن که اسم هیچ کدوم رو یادت نمیمونه
(تو دیالوگ باکس ها هم اسم شون رو نمیزنه)
به شدت منتظرم ببینم با Sports Story چی کار می کنن
9/10
=================
Knockout City
5 Hrs
این یکی عجیبه
چون به نظر ایده بازی محشره، یکم طراحی نقشه ها کسل کننده اند ولی در کل گیم پلی خیلی خوبی داره
منتها پورت سوییچ که بده به کنار
بدتر از همه نت کد بازیه
شایدم مشکل از نت منه
نمیدونم
ولی اصن نمیشه یه دستت آنلاین عین آدم بازی کرد. پیر شدم من
هر چی هم می شد امتحان کردم، ولی نشد که نشد. خدا رو شکر تا بیست لول اول مجانی ـه بازی
5/10
================
Crash Bandicoot 4
15 Hrs
این بازی واقعا همه نقاط قوت سه گانه اصلی رو داره
نه تنها این
بلکه به نظرم Toys for Bob تو بخش انیمیشن این بازی ترکوندن
با تمامی این اوصاف، پورت سوییچ اش تعریفی نداره و بدتر از اون طول مراحل بازیه. خیییییلی طولانین و خیییییلی جعبه دارن. ارزش تکرار بازی رو له می کنه این قضیه.
له ها... له! نمیدونم ایده کدوم نابغه ای بود که مرحله طراحی کنن تو بازی با 400 تا جعبه
7/10
================
Chronos Before the Ashes
2 Hrs
دو ساعت هم زیادشه این بازی
هر وقت خواستید بدونید چقدر بازی های سولزلایک میتونن سقوط کنن، این میتونه تجربه خوبی باشه
3/10
==============
Bloodstained: Curse of the Moon 2
10 Hrs
این چرا یه کمپین رو باید دو بار می رفتی، یه بارشو با یه شخصیت کمتر؟
WTF
این به کنار، میدونم چقدر بازی واسه القای حس کستلوانیاهای NES المان های مختلف تو خودش داره، ولی فاکینگ کام آآآآن، اون فیزیک پرش لعنتی ات رو حداقل عوض می کردی
6/10
==============
Super Meat Boy: Forever
5 Hrs
این ناامید کننده ترین بازی کل این پست ـه (و آخریش)
هر چقدر بازی اول پوست تو با کاتر می کند و تو عین مازوخیست ها لذت می بردی ازش، تو این یکی، هر چند بازی آسونی نیست ولی فقط میخوای بخوابی تا برسی تهش و از شرش راحت شی
چقدر آخه یه بازی پلتفرمر میتونه بی مزه و Bland باشه؟ این که خواستن Auto Runner بسازن بازی رو به نظرم ایده بدی نبود. کلی بازی Auto Runner خوب داریم ما. ولی این خیلی کسل کننده و معمولی بود.
5/10