در مورد پر شدن جون که شما میگی گاد اف وار هم تقریبا همینجوره به نظرم زدی سری گاد اف وار رو پر پر کردی رفت!
گاد اف وار سر «هر»مبارزش اگر میمردی بعد از مرگ دقیقا سر همون مبارزه میوردت با جون کامل؟بابا راجگاد اف وار اینقدر بی انصاف نباشید!گاد اف وار چک پوینت داشت*نقاطی که خود گیمر دستی توش بازی رو سیو میکرد(همون جایی که نور طلایی بود)
ولی این بازی همچین چیزی نداره
دقیقا هر جاش که بمیری بعد از مرگ دقیقا همونجا که مردی میاردت با جون کامل!
گاد اف وار میخواستی بهت جون اضافه بده بعد از هر باز مرک شاید بایستی ۵-۱۰باری میمردی که تازه شروع میکرد یه بند انگشت!به جونت اضافه کنه!
شما میگی کسی اینو بازی میکنه که به بخواد به بهترین شکل مرحله رو رد کنه،چرا باید یه نفر بخواد یه مرحله رو رد کنه؟که ادامه داستانو بدونه چیه!توی این بازی این قسمتش براش تعریف نشده!دقیقا همینه که میگم یه بازی ارکیده مثل انگری بردز!!شاید خیلی شبیه هم نباشن ولی بطنشون یکیه،صرفا بازیش میکنی که از رون بودن هک اند اسلش و کمبوها لذت ببری،اولای بازی با اخراشم فرق چندانی نداره چون نه داستان درس و حسابی داره نه سیستم اپگرید بدرد بخوری که اخرای بازی پلیر با خودش بگیه
اکر این کمبو یا این مجیک یا...رو اول بازی داشتم چقدر کمکم میکرد و اینکه الان دارمش خیلی فرق ایجاد میکنه با وقتی نداشتمش)) صرفا بازی میشه که از کمبوهاش لذت برده بشه بعد بذاریش کنار بعد دوباره بعدا بازیش کنی تا بدون توجه به مرحله و قسمتی از بازی که هستی که کمبوهاش لذت ببری،عین این دستکاهای گیم که توی پاساژا هست که توی هر موقعیتی یا جایی که هستی صرفا برای سرگرمی یه سکه میندازی توش تا یه دست استریت فایتر یا یه بازی شوتر اول شخص با اسلحه مخصوص به خودش که سر دستگاه هست بازی کنی و خوشت بیاد و وقتی سوختی بری از اونجا!!
درسته تنها مزیتش همین رون بودن و به قولی هک اند اسلش بودنش بود ولی توی «همه» چیزی دیگه،به معنای واقعی،«همه چیز»دیگه لگ میزد
وقتی یه داستان درست حسابی نداره این بازی(در اصل میشه گفت اصلا داستان نداشت!!!!)صرفا رون بودن و به قولی هم هک اند اسلش بودن اورجینال یه بازی دلیل خوب بودنش فکر نمیکنم باشه
من از سبک هک اند اسلش تمام نسخه های god of war-dantes inferino-dark siderتمام نسخه ها رو بازی کردم که میشه کفت همه ی اینا هم تک اند اسلش خالص و اورجینالن ولی وقتی بایونتا ۱ رو با هر کردوماز اینا(که بهترینشون به نظرم سری گاد اف وار بود)مقایسه میکنم شبیه یه جک خیلی خنده دار میمونه!!
اصلا نداشتن داستان!!!!!!!و گیم پلی نسبتا مسخرش و اینکه در اصل هیچ نیازی به سیستم اپگریدش نیست و میشه گفت یه چیز اضافیه توی بازی کار نکردم
شخصیتش!!!!!!!!واقعا میگم به توی این تقریبا ۲۰سالی که گیمرم هیچ شخصیت اصلی بازی به اندازه این عنوان برام نچسب و غیر دوست داشتنی نبوده!یعنی یه چیز میگم یه چیزی میشنوید!!!
خیلی طولانی شد ولی خواستم از دلایل نفرتم از این بازی بگم!
الان که فکر میکنم نمره ی بهتر به این بازی ۴.۵ بود نه ۵