View attachment 277254
A Short Hike
A Short Hike یکی از اون ایندی های شدید ارزون و کوتاهیه که پاییز امسال از eshop خریدمش وقتی تخفیف خورد و بالاخره تونستم امتحان کنم ببینم چجوریه
و عالی بود. نمیشه خیلی از بازی شکایت کرد.
تو بازی شما نقش یه پنگوئن کوچولو رو دارید که با خاله اش رفته به یه جزیره توریستی/طبیعت گردی. این پنگوئن کوچولوی ما ولی گوشی اش آنتن نمیده تو جزیره و خاله اش بهش میگه تنها جایی که جزیره توش آنتن داریم یخورده نوک قله جزیره است. فلذا انگیزه شما برای رسیدن به نوک قله شروع میشه
گیم پلی بازی خیلی باحاله. یه جورایی مثل زلدا است. شما هم میتونی از در و دیوار بری بالا هم پرواز کنی. ولی اینا محدوده به تعداد پرهایی که داری و بازی جایی راهتو نبسته فقط بستگی داره چقدر پر گرفته باشی از گشت و گذار. و اوه مای گاد این جزیره با این که خیلی بزرگ نیست ولی پر شخصیت و سناریو و اتفاقات دوست داشتنیه. بهترین چیزش هم گرافیکشه که یادآور بازی های سه بعدی رو DS ـه ولی شدید به بازی استایل داده
کلا بازی ایه که همه جوره کوتاهس ولی تو رهنت میمونه از بس خوبه.
+ داستان به شدت ساده ولی دوست داشتنی با پایان فوق العاده
+ ایده باحال گیم پلی
+ جزئیات جزیره و شخصیت ها و فعالیت های باحالی که توش هست
+ گرافیک به شدت استایلیزه و خاص
+ کوتاه و به شدت شیرین
- کاش جزیره یه مپ سه بعدی ای چیزی داشت که موقعیت خودتو به نسبت بقیه لندمارک ها میتونستی بسنجی. چون توپوگرافی جزیره همین جوریش خیلی پیچیده است
- کنترل قایق رو اعصابه واقعا
9/10
==============================================================
View attachment 277255
Spiritfarer
اینم مثل A Short Hike یه بازی ایندی با ارت استایل به شدت فوق العاده. داستان محشر و شخصیت های دوست داشتنیه با یه گیم پلی باحال و خاص در مورد سوار کردن ارواح و رسوندنشون به خواسته هاشون تا آماده رفتن به دنیای بعدی شن. مشکل اینه که برخلاف A Short Hike، این جا تو Spiritfarer بازی خیلی و به طرز احمقانه ای خیلی طولانیه
بازی همون جوری که گفتم در مورد یه دختره است به اسم استلا که یه روز Charon (قایق سوار معروف افسانه های یونان که روح آدما رو سوار قایق به دنیای زیرین میفرسته) به استلا میگه که میخواد جانشینش شه و به جاش ارواح رو به سمت دنیای بعد از مرگ هل بده. استلا قبول می کنه و شما صاحب کشتی کارون میشید. جایی که توش ارواح مردم تو ظاهر یه حیوون ساکن اش میشن و بعد چند روز سفر و درد و دل وا کردن گره های دلشون آماده میشن که استلا ببرتشون سمت دروازه عبور و وارد دنیای پس از مرگ شن. موسیقی، گرافیک داستان و گیم پلی همه اینا فوق العاده است تو این بازی
ولی به طرز احمقانه ای طولانیه. یه چیزی در حد 30 35 ساعت و من نتونستم آخر سر تمومش کنم با این که 30 ساعت ازش رفتم. ایده بازی با این که محشره ولی بعد 20 ساعت قشنگ رنگ میبازه و بین این جزیره ها گشتن با قایق ات بدجور خسته کننده میشه. روند پیشروی بازی هم متاسفانه خیلی کنده و Gameplay loop بازی جوریه که مجبوری زیاد بک ترکینگ کنیو برگردی جاهایی که قبلا بودی که اعصاب خورد کن تر می کنه قضیه رو
سر همین ارزش همچین بازی ای زیاد میاد پایین واسه من علی رغم همه چیزهایی که در موردش دوست دارم
+ آرت استایل و انیمیشن استثنایی شخصیت ها تو سبک دو بعدی
+ طراحی و اتمسفر جزیره ها و دنیای بازی
+ داستان و شخصیت ها و سرانجام های واقعا متفاوت و تفکربرانگیزشون
+ المان های شخصی سازی مختلف در مورد قایق
- به شدت طولانی
- چرخه گیم پلی از یه جایی به بعد خیلی تکراری میشه
- جزیره های اصلی علی رغم دیزاین و ظاهر شلوغ و بزرگشون توشون خیلی اتفاق خاصی نمی افته
6/10