منم بالاخره بعد از سال ها (لول) سری آنچارتد رو شروع کردم. از شماره اول شروع کردم و میخوام همشونو بازی کنم.
برای یه بازی که سال 2007 عرضه شده و من بعد از 11 سال دارم بازیش میکنم، واقعا عالیه! نمیتونم حدس بزنم توی زمان خودش چه غوغایی کرده. با این حال یه سری مشکلات توی گیم پلی داره که با استاندارهای الان یه کم اذیت کننده هستن. به نظرم گان پلی بازی میتونست خیلی بهتر باشه با توجه به عناوین هم رده-ش. چون واقعا بعضی جاها اذیت کننده میشه. پلتفرمینگ بازی هم یه خورده سفت و چغره و انیمیشن های گرفتن لبه ها و ... بعضا خنده دارن
مورد بعدی هم تعداد بالای درگیری ها و دشمن هاست که به نظرم این از همه آزار دهنده تره. چون واقعا لحظاتی که نباید وارد مبارزه بشیم کم تعداد هستن و هر 5 دقیقه یه بار کلی دشمن سر آدم میریزه که از یه جایی به بعد حس بیخود به آدم دست میده.
در کنار تمامی اینا، به نظرم لوکیشن های بازی فوق العاده زیبا هستن و بعضی جاها فقط دوست داشتم نگاه کنم. بازی از رنگ های شاد و پر رنگ و روشن زیاد استفاده کرده و واقعا حس خوبی ایجاد میکنه. شخصیت نیتن هم عالی و کاملا جذابه و بازیکن سریع جذبش میشه و ازش خسته نمیشه. شوخی هایی که میکنه و حرف هایی که میزنه اون رو یه آدم خشک و مصنوعی جلوه نمیده و بر عکس آدم باور پذیریه.
مجموعا، به از بازی خیلی راضی بودم و بازی کردنش واقعا بهم چسبید. الان کاملا میتونم اسکی رفتن TR از این رو با گوشت و پوست و استخونم درک کنم و جا داره بگم بازی 100 برابر با ارزش تر از این افتضاحات غیر قابل باوریه که اسمش رو گذاشتن TR.
بهش نمره 9 میدم.