Uncharted 4: A Thief's End
امروز برای 6 مین بار تمومش کردم، دقیقا از موقعه ای که اومده تا الان ولی این اواخر که تعداد دیگه بازی انجام دادم بیشتر بازی های ناتی داگ رو انجام میدم، واقعا ادم از یک کنسول 300 دلاری دیگه چی میخواد؟
فیزیک بازی قشنگ معلومه هیچ بازی به گرد خاک پاش نمی رسه و حتی مقایسه کردن سر کرده های مولتی پلتفرم از نظر فیزیک با این عنوان مثل یک جوک بی مزه میمونه، قشنگی ادم سنگینی فیزیک رو حس میکنه و با واقعیات مو نمیزه.
شوتینگش، هم مخصوص ناتی داگ هست، و هیچ سرکرده ای باهاش قابل مقایسه نیست
واقعا از هیچ عنوانی مثل سری بازی های ناتی داگ شوترش این طوری نیست
بخش ماشین سواریش، قشنگ راک ستار رو میزاره تو جیبش
نه واقعا چقدر عجیبه که یک بازی تو همه بخش هاش این قدر وحشتناک سطح بالا باشه
نه واقعا یک کنسول 300 دلاری دیگه چی میخواد؟
قشنگ تموم حرکات موقعه دنده عقب، جلو، فرمان اینه ها رو کارکتر انجام میده
چیزی که سر کرده گان ریسینگ بعد 13 سال تو این سبک بازی درست کردن هم بهش نمیرسند
واقعا یک کنسول 300 دلاری دیگه این قدر قشنگ موشن کپچر رو انجام میده
واقعا با وجود این سطح از کیفیت بستن سیستم های چند صد هزار دلاری خیانت به زحمت و کار و پول و زندگی خودمون هست
(منم قبلا از این که کلا کنسول باز باشم پی سی باز بودم)
واقعا چطوری ممکنه این سطح از کیفیت بافت ها و نیمه جهان باز بودن رو نرخ فریم ریت ثابت باشه؟
تا الان هر چی هم گفتم فقط از لحاظ فنی بود، انچارتد 4 یک بازی نیست، یک پکیج کامله، همه نوع مراحله ای داره، مخفی کاری، زیر دریا، بالای دریا، ماشین سواری تنوع تو این بازی داد میزنه واقعا این سطح از کیفیت واقعا چقدر خوبه این ناتی داگ
نمره من به این عنوان بلاشک 10 از 10 هست.
Uncharted: The Lost Legacy
این بازی واقعا یک پیشرفت نسبت به نسخه 4 بود، معما ها، سرعت بازی دو سه برابر بیشتر شده بود، گرافیک بازی هم با این که نسخه 4 بیش از حد توان یک کنسول 300 دلاری بود باز این جا 2-3 برابر بیشتر شده
قشنگ وقتی رو LED بازیش میکردم، چشمام توان پردازش این همه رنگ چمن ها و گیاهان و زیبای بازی رو نداشت
+ این که این نسخه واقعا طبیعتش 5-6 برابر نسخه 4 زیبار تر لذت بخش تر و عالی تر بود
واقعا یک کنسول 300 دلاری؟
The Last Guardian
واقعا این عنوان خیلی احساسی بود
قشنگ من هم ادم احساسی هستم
دیدی میگن تو راضی خدا هم راضی سازنده هم راضی پس اینم دهش رو میگیره، ولی واقعا از حد نگزریم دوربین بازی بعضی جاها قشنگ تا مرز سکته ادم رو میبره، و گرافیک تریکو و فیزیک پر هاش و خودش ومحیط بازی واقعا اتمسفر خوفی داشت، فقط انتظار داشتم این تریکو جای این بشکه ها یک چیز دیگه بهش میدادیم، اخه بشکه هم شد غذا؟
این چه فکری بوده بشکه بخوره
Shadow of the Colossus
درود بر شرافت سونی، دور بر شرافت اون کسی این بازی رو بازسازی کرده، واقعا بازی کوبیده شده و از نو ساخته شده، کاملا نسل هشتمی، قشنگ بعضی از جاهاش چمن هاش اندازه چمن های انچارتد 4 کیفیت داشتن، و این که عقده این که تو بچگی نشد بریمش، و همش تو محیطش میچرخیدیم و هیچی رو نمیتونستیم پیدا کنیم، اخی خیلی دیر اومد ولی واقعا اوج حماسه بودن و موسیقی رو به ارمغان اورده این بازی
بلاشک 10/10
این همه 10 یک کنسول 300 دلاری؟
دیگه چی بگم؟ فکر کنم بلاد بورن رو اینجا بهش 3 بار نمره دادم
ولی امروز سیوم پرید NG+17 نشستم از اول بازیش میکنم
نه واقعا چه بازی همچین جادیی نداره؟ حالا عیب نداره دیگه اینجا نمره نمیدم چون همه میدونن
اها داشت یادم میرفت Horizon Zero Dawn رو هم چند وقت پیش تموم کردم
واقعا فقط
مگه میشه یک بازی جهان باز این سطح از گرافیک؟
این سطح از تخریب پذیری؟
واقعا بازی خیلی رون بود، و بهترین تجربه از تیر و کمان تو این صنعت گیم هست
الوی هم تو بچگی و تو بزرگی خیلی خوشتیب و عزیز و نازنین هست
داستان بازی هم واقعا یک چیز غیر عادی بود، و بعضی از شخصت های فرعی چندان شخصت پردزای خوبی نداشتن در کل این بازی هم واقعا یک از اسطوره ترین بازی های تاریخ پلی استیشن 4 هست
9.5/10
Heavy Rain
واقعا این بازی اتمسفر خاص و شخصت پزدازی عالی خودش رو داره ولی کاش همون مقدمه اول بازی هم تم سیاه رنگ بود، تا همش یک دست میبود، ولی خب الان همش میفتم یاد اون زندگی خوب و خرم و شاد اولشون با اون زندگی بعدش تم سیاه و خاستکری کل ادامه بازی همش افسرده میشم
یعنی این کیج فکر کنم افسرده تر تر از ما ایرانی ها بوده موقعی که این بازی رو ساخته، و واقعا گرافیک بازی جز مرگ بارترین و پر جزئیات ترین عنوان هایی هست که تو عمرم دیدم، تازه این رو کنسول 150 دلاری ps3 بوده
نمره هم 9/10 چون بعضی صحنه های بازی چندان مناسب نبود بنظرم و بیشتر جنبه تبلیغی داشتن، و این که دوربین بازی هم کمی اذیت کرد ولی در کل جز اون بازی هایی است که همیشه ادم رو تو ناراحتی و افسردگی میبره و واقعا داستان غمگینی داره
Beyond: Two Souls
بر خلاف بقیه بازی های سونی این یکی رو فقط یکبار بزور تونستم تموم کنم، گرافیک بازی خوبه، سبکش همونه ولی داستان بازی زیاد کشش نداره و برای عنوانی که همش رو داستان میچرخه بنظرم یک شکسته
5/10
The Order: 1886
با وجود انچارتد ها و خدای جنگ و .... دیگه نمیشه رو این عنوان اسم پنچ مارگ گرافیکی هم گذاشت، مخصوصا این که بیشتر جای های سیاه محیط ها اصلا AA نداره و تو سیاهی گم شده و بازی هم صفحه کامل نیست... ولی در مورد نمرات و نقد های بازی واقعا یکم زیاده روی شده رو این عنوان
اخه تو کدوم بازی دیالوگ زیاد و کات سین زیاد داششته مشکل بوده که رو این باشه؟ مشکل بازی اینه اگر 15 دقیقه گیم پلی داره 30 دقیقه کات سین داره
برای عنوانی که سر جمع 6 ساعت گیم پلی داره این حالت فاجعه باره
ولی بنوبه خودش، طراحی محیط، گرافیکش، شوتینگش، گرگینه ها و اتمسفر لندن واقعا خارق العاده است، اونقدر که مشکلات داره در برابرش نقطه قوت های قوی هم داره، این طوری نیست دیگه نقد ها میگن و واقعا اگر کسی مثل من بدون خودن نقد ها بره بازیش کنه کاملا میفهمه، نامردی نقد ها اینه که فقط نقطه ضعف ها رو بر میشمارند
در کل اگر گیم پلی بیشتری داشت، واقعا هیچ مشکلی توش نبود!! نمره هم بنظرم 7/10 براش مناسبه