بازي همردش رو بگو از لحاظ گرافيك برم بازي كنم ( پلتفرمر)
واسه اينكه اسپم نشه
ratchet and clanck
8.5
بازي خيلي خوبي بود رو هم رفته يه جاهايي گرافيك بازي واقعاااا بالا بود به چيزي در حد انيميشن ها cg اما يه سري مراحل هم بود كه واقعا خوب نبود مثل باقي مراحل هر چند تعدادشون واقعا كم بود مثلا( مرحله كه برفي بود اصلا خوب نبود و همينطور اون مرحله كه ابشار داشت يه سري سفينه هم داشتن اب دريا رو ميدزديدن هم خوب نبود) ولي يه سري مراحل ديوانه وار قشنگ بودن بازم مثال
مرحله اخر يه چيز عجيب غريبي بود واقعا بالا بود
و زيبا يا اون سياره سوم كه تو شهره خيلييي بي نظير. بود مراحل زيبا از لحاظ هنري زياد داشت كه نميشه تك تك اسم برد
موسيقي بازي خيلي قشنگ بود مخصوصا مرحله اول كه بازي شروع ميشه كاملا ادم ميفهمه كه كار شده
گيم پلي هم به نظر من خيلي منسجم و خوب كار شده بود نكته اي كه خيلي كمك كرد به مفرح بودن گيم پلي به نظر من گجتهاي بازي بود كه خيلي تنرع خوبي داد
نكته اي كه عارضم خدمت دوستان بازي همه چيش اكيه اما فكر نكنم يه بازي AAA به حساب بياد نميدونم چرا اما احساس ميكنم تيم كوچيكي از insomniac بازي رو ساخته( كه از ارزشها بازي كم نميكنه) از قيمت بازي هم ميشه پي برد به اين قضيه
وچيزي كه من عاشقش شدم mr.zurkan
در كل بازي خيللي خيلي زيباست
به همه پيشنهاد ميشه واقعا سبك بازي رچت چيزيه كه كنسول سوني و مايكرو نياز دارن سبك پلتفرمر اميدوارم با فروش خوب بازي باز هم قوت بگيره
you are thr diseas and mr zurkan is the cure