امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
هوی رین بازیش بی نظیر هست . بیوند خیلی خوب نبود
ولی هوی رین روزی که بازیو گذاشتم ساعت 5 بعد ظهر این حدود بود نفهمیدم ساعت کی شد 10 شب!
این سبک بازی خیلی خوشم میاد و زیاد ازین سبک نیست ..
نمره من 9.9 از 10

• Like
Reactions: YAKUZA_2

چرت .. چرت .. چرت مگه اینکه اهل آنلاین باشید ولی باز چرت
با ذوق خریدمش ولی اشتباه محض
داستان رو الکی سرهم کرده بودن،یعی دو ساعت از بازی میگذشت،فقط خدا خدا میکردی هرچه زودتر تموم شه

نقاط قوت:
گرافیک

نقاط منفی:
همه چیش :))
داستان آبکی
موسیقی متن
و ...

(البته میگم،من فقط خط داستانیش رو رفتم)

نمره:
40/100

مگــــه میشه یه بازی اینقدر خوب باشه...
قبل این فکر میکردم بهتریم بازی عمرم لست اف باشه ولی بعد اتمام این بازی،تو رنکینگ گیم هام با فاصله اول شد
یه مدت کلا درگیرش بودم و بعد اتمام،هیچ بازی ای به دلم نمیشینه

نقط قوت:
داستان داستان داستان
گرافیک
موسیقی متن عالیییییییییی
دنیای بزرگ بازی
و همه همه همه چی عالی و تمام عیار

نقط منفی:
فقط کمی کنترل کردن(راه رفتن و دوییدن و اسب سواریش)

نمره:
100/100

GTA V
وقتــی اومد یبــار تو PS3 تمومش کردم و وقتـی PS4 خریدم هم بازیشو خریدم و یبکــار دیگه تمومش کردم
هر 3پایان بازیو رفتم و لذت بردم...

نقاط قوت:
شخصیت پردازی
گرافیک فوق العاده
موسیقی
تنوع ماشین
کنترل و شوتینگ
قسمت آنلاین
داستان عالی

نقاط ضعف:
افت فریم

نمره کل:
97/100

• Like
Reactions: James Bond

خب یادش بخیر فوتبال 98 و ...
ELEVEN و PES ...
خودم تا قبل فیفا 13 طرفدار PES بودم
ولی بعد اون فیفا حرف اول و آخر فوتبال رو میزد
شبیه سازی و کیفیت و گرافیک بالاش آدمو درگیر خودش میکرد..
خودم به شخصه تو فیفا 16 بیشتر تو آنلاین هستم و آفلاین بازی نمیکنم
دیویژن 2 هستم فعلا
دوستان آنلاین باز تو PSN اددم کنن
Alireza4734

نقاط قوت:
گرافیک بهتر از نسخه قبل
کنترل و دریبلینگ
قسمت آنلاین
طراحی لباس تیم ها ، چهره و ..
افکت صدای استادیوم ها و موسیقی

نقاط منفی ای ندیدم (البته نظر بندس،شاید بخاطر اینکه فیفا رو خیلی دوس دارم)

نمره:

100/100

Uncharted 4 : A Thief's End

ss48_111111.png

خوب بازی رو به اتمام رسوندم ، تنها بخش Story هنوز نتونستم MultiPlayer رو امتحان کنم ، اما در مورد بخش اصلی که بخش داسنانی هست ، باید بگم بی نظیر بوده تو سال های اخیر حد اقل 2 سال اخیر نمیتونم رقیبی براش تو سبک خودش معرفی کنم ، از نظر داستان برای اختتامیه روایت زندگی Nathan واقعا عالی کار شده بود ، بعد های مختلف زندگیش رو میشد تو بازی دید و با هر برهه زمانی ارتباط برقرار کرد ، نقطه قوت بازی های چندین سال اخیر بهینه سازی فوق العاده بر روی هر پلتفورمی که روش کار میکنه یعنی چه PS3 و چه PS4 ، در حین ارائه یک گرافیک بی نظیر ، مخصوصا از نظر هنری و اتمسفر مناطق مختلفی که در بازی باهاش سرو کار داریم ، در اعماق دریا ، یا در نوک قله فرق نوع طراحی ها کاملا مخسوسه ، تنها میشد کمی نورپردازی در چپتر های اولی در شب بهتر باشه ، اما بقیه موارد عالی بود ، گیم پلی بازی مثل همیشه یک Action Adventure ناب اما به نظر من برخلاف 3 نسخه پیشین بازی از المان های اکشن کمتری برخوردار بود و به سمت فاکتورهای Adventure سوق داشت ، بعضی جاها حال و هوای Tomb Raider به آدم دست میداد با اینکه هر 2 بازی یک سبک رو تقریبا دارن اما میشد صحنه های اکشن و درگیری های بیشتری در مراحل داشته باشیم ، مدت زمان چپتر ها متفاوت هست در چپتر های میانی مدت بیشتری رو برای رد کردن ـش باید صرف کنید ، اما زیباست ، تنها مشکل همون نبود صحنه های اکشن و درگیری بیشتر بود ، که به نظرم قابل چشم پوشیه ، لذت رانندگی هم با یه 4x4 به قول "سالی" در بازی بسیار بود ، خیلی خوب کار شده بود ، صدا گزاری و Motion Capture هم خیلی عالی کار شده بود و دیالوگ های داینامیک بازی حس زنده ای رو به بازیکن القا میکرد ، اتمام بازی در خط داستانی اصلی بدون پیدا کردن تمامی Treasure ها حدود 15 ساعت برای من طول کشید، که انشاالله باید یه دست دیگه برای به قولی 100% کردن بازی وقت بذاریم و بیشتر از لوکیشن های بازی لذت ببریم ، در کل بازی یک شاکار به تمام معناست .

نمره کلی : 9.5/10

Unchartrd 4: A Thief's End

یک سری از بازی ها برای یک سری از آدم ها نیست. در واقع لزومی نداره در موردشون نظر داد یا حتی امتحانشون کرد. آنچارتد هم برای من همیشه اینطوری بوده. هیچوقت طرفدارش نبودم. نه آدم هاش و قصه هاش منو تحت تاثیر قرار دادن و نه کلا از ستینگ و فضای و ویژوآل فانتزی و سرخوش خوشم میاد. اکشن و ست پیس هم برای کسالت آوره. پس این بازی ای بوده که به من هیچ ربطی نداشته و اصلا دلیلی نمیدیدم در موردش نظر بدم و مثلا بدش رو بگم. سلیقه ست، این همه آدم هم باهاش حال میکنن.
ولی از طرف دیگه آنچارتد چهار "بازی بعدی سازنده های لست" هست و برای این عنوان یک ناامیدی کامل در داستان و روایت و گیم پلی هست که جدا از سلیقه ست. بازی حتی اون هوشی که توی لست جریان داشت رو نمی تونه توی یک قلمرو دیگه به جریان بندازه که حتی من که طرفدار این سری و سبکش نیستم به این آخرین عنوانش لااقل اگه دوسش ندارم با احترام نگاه کنم. ظرافت و عمق گیمپلی و داستان، و منطق درونی قصه و شخصیت پردازی غیر قابل مقایه ست.
حالا من نمی دونم برای طرفداری خودش بازی چطوری بوده، ولی برای من که دارکمن و استرلی رو با لست شناختم و بخاطر اون متتظر این بازی بودم کسالت آور بود.

• Like
Reactions: s.1
Uncharted 4

طراحى محيط و گرافيك فوق العادست
موزيك و صداگذارى عاليه
گان پلى هم نميگم بهترين ولى خيلى خوب كار شده و تنوع سلاح هام خيلى خوبه
نمره ٩ ميدم اون يه نمرم به خاطر پايان بازى كه با توجه به حرفاى كارگردان و اينا انتظار يه چيز خيلى شاخ داشتم

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: fifa13
4skGU.jpg

Unchartrd 4: A Thief's End

الان که بازی رو تموم کردم یک حس عجیبی دارم. حس به انتها رسیدن یک ماجراجویی بی نظیر .در مورد داستان بازی نظرم اینه:
بازی با یک رابطه عاطفی برادرانه و کششی که دو برادر رو به سمت هدف نیمه تمام مادرشون سوق میده، شروع میشه تا به یک دروغ و انتهایی که بازیباز ها رو (به مانند دزدان دریایی که سرونشتشون رو در بازی میبینیم) در تعلیق و استرس قرار میگیرن ختم میشه. به عقیده من این نسخه پایانی بسیار درخور و درست و حساب شده بر سری آنچارتد بود . قطعا از شماره اول و بخصوص از شماره سوم بسیار بهتر بود. اما در مورد بهتر بودنش از شماره دوم شاید کمی بشه بحث کرد. زمانی که شماره دوم آمد خیلی چیزها با الان فرق میکرد. انتظارات پائین تر بود ، بسیاری از اتفاقت بازی و نحوه روایت داستان و بازی برای بازیباز ها بدیع و جدید بود و از همه مهمتر کاری که شماره دو انجام داد این بود که روابط شخصیت های اصلی مثل نیتن و النا رو به یک نقطه اعلا رسوند. اون بازی دقیقا همه چیز رو با خودش داشت مثل شماره اول ایندیانا جونز بود. ماجراجویی ، عطش قدرت و جاودانگی، عشق یا علاقه، اعتماد یا خیانت و مشخص نبودن پایان بازی برای بازیباز همه دست در دست هم دادن تا ما همیشه بین این تغییرات رفتاری شخصیت ها اسیر باشیم و تشخیص نتیجه بازی برامون دشوار باشه. مسلمه که پس از این شماره استودیو کار سختی رو برای ادامه داستان داره . شاید خیلی ها با من هم عقیده نباشن ولی برای من شماره سوم ضعیفترین شماره در سری بود و چیز زیادی برای من نداشت که قبلا در شماره دوم ندیده باشم.
اما در این شماره داستان به سمتی میره که از اسمش مشخصه پایانی برای یک دزد و اما بازیباز مرتبا در خلال بازی از خودش میپرسه اسم بازی اشاره به پایان داستان دزدان دریایی داره یا سرونشت شخصیت های بد یا طمعی که سم رو وادار میکنه پای برادرش رو وسط بکشه. شخصیت سم برای من یک نکته جالب داشت اون هم اینه که الان که نیتن برگشته به زندگی معمولیش و علاقه ای به اینکه زندگیش رو به خطر بندازه نداره، سم میاد و اون عطش ماجراجویی رو در نیت زنده میکنه حالا چه به واسطه داستانی که میسازه یا به واسطه تو عمل انجام شده قرار دادن نیت. در مورد النا هم از هم عشق و علاقه ای که به نیت داره رو به خوبی به تصویر میکشن و بهترین جاهای بازی برای من همراهی نیت و النا در بازی بود که خاطره شماره دو رو خوب زنده میکنه. کلا یک معصومیت و سادگی خاصی داره شخصیت النا که دوست داشتنی ترش میکنه. اینکه پایان بازی رو به فرزند نیت و النا ربط دادن هم حرکت حساب شده ای بود که میراث خودشون رو از گذشته برای دخترشون بازگو میکنن و یک پایان خوش رو رقم میزنن در حالی که اگر پایانی غم انگیز برای سری انتخاب میکردن قطعا با توجه آخرین نسخه بودن از سری خیلی از هوادارها رو تو شوک و حزن و اندوه فرو میبرد. داستان دزدان دریایی هم سوژه خوبی برای ساختن بازی بود و جذابیت روایت سیر اتفاقاتی که برای اوری و روسای دزدان می افته در کنار روابط شخصیت های اصلی مثل یک موتور متحرک برای بازی می مونه.
گیم پلی بازی بیشتر چربش داشت به سمت ماجراجویی و کاوش در محیط تا شوتینگ با این حال محیط های وسیع در بازی و جذابیت گردش در یک سرزمین ناشناخته و دیدن سرنوشت بعضی از دزدان دریایی به شدت جذاب بود.
در مورد گرافیک هم ناتی داگ هیچ وقت ناامید نکرده بازیباز ها و طرفداراش رو و با این سخت افزار کنسول نیجه بسیار عالی از کار درآمده. در مورد طراحی هنوری هم باید بگم گرچه محیط های بیرونی زیبا و پرجزئیات و البته وسیع هست اما به نظرم از نظر هنری محیط ها داخلی و دکوراسیون ها بیشتر تو چشم میان و این محیط ها خیلی زیبا طراحی شده.
صداگذاری ها هم در کنار موشن کپچر قدرتمند بازی خودش رو نشون میده به خصوص حالات صورت و چهره ها که در خیلی از مواقع بازیباز رو به حیرت و تحسین سازندگان وا میداره. از این نظر بازی پا رو از Last of Us فراتر گذاشته و بهتر عمل کرده و پیشرفت خوبی رو نشون میده.
در پایان تجربه ای عالی و درخور که هم طرفداران بازی رو راضی کرد و هم پایانی عالی برای بازی رقم زد و من فکر میکنم کمتر کسی ناراضی از پای بازی بلند بشه لااقل من که این حس رو ندارم.
امتیاز 10/10

uncharted 4

خوب نظر من شاید با دوستان دیگه در مورد محشر بودن این عنوان فرق داشته باشه. من بازی رو سه روز پیش به قیمت 215000 خریدم و تازه تازه مزش کردم.

نکات مثبت:
ماجراجویی بی نظیر!! لوکیشن های متنوع و عالی. گرافیک جذاب و منحصر به فرد.

نکات منفی:

به واقع این حقیر هیچ نکته منفی از این بازی نمیگیرم مگه اینکه کسی نباشم که از اول این سری رو بازی کرده. به نظرم عنوان یه مقدار دیگه تکراری بود واسم. اگه حقیقت رو بخوام بگم متای بالای 90 برای این بازی زیاد بود اما فقط به خاطر این که چهارمین عنوان بود. اگه آنچارتد دو باشه کاملا موافقم در زمان خودش تک بود. اما این بازی چیزی بیشتر از سری پیش خودش نداره. در واقع اگه شما سری های پیش رو بازی نکردین که اصن مطمئنم این بازی جز بهترین تجربه های گیمینگتون خواهد بود ولی اگه کل سری رو دنبال کرده باشید این عنوان چیزی نیست که سوپرایزتون بکنه و به صورت جداگانه بگید فراموش نشدنیه. عنوانی مثال رزیدنت اویل 4 فراموش نشدنیه ولی هیچکس نمیگه 5 و 6 همون قد حال داد.

جمع بندی کلی:

کلا بازی نیست که به عنوان یه پی اس فن بازی نکرد. به قدری عالی هست که بگی رودست نداره. ولی تک نیست و چیز جدیدی نیست. حقیقتا جاهایی از بازی از بس از در و دیوار بالا رفتم خسته شدم. بخش شوتینگش کم بود به نظرم در مقیاس با کل زمانی که بازی باید تموم شه. البته شاید بخاطر اینکه بازی رو ادونچر بودنش میخواست پافشاری کنه.این عنوان رو بین انحصاری ها از نظر رتبه بندی پایین تر از بلادبورن قرار میدم ولی قطعا جز بهترین هایی که تا بحال ساخته شده اما از نظر الویت بندی و قشنگی که میخوای تازه بازی ها رو بکنی قطعا تو سه تای اول جا نمیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or