خب با تموم کردن آنچارتد 4، یه مروری بر دو نسل گذشته و لحظات خوشی که ناتی داگ برامون درست کرده بود داشتم، و گفتم بیام نمره هامم اینجا بدم
Uncharted Collection: اینو جدا و به صورت تفکیکی نمره میدم
Uncharted: Drake's Fortune
8/10
خیلی بازی خوبی بود، یه شروع عالی واسه یه سری عالی تر... داستان خوب، گیم پلی خوب، گرافیک نسبت به زمان خودش عالی، فقط یذره کوتاه بودش. به طور کلی بازی همه چیزش در سطح نسبتا بالا و با کیفیت قرار داره، فقط از پرفکشن فاصله داره.
Uncharted 2: Among Thieves
9.5/10
یعنی کلمه ی پیشرفت در این بازی خلاصه میشه
دقیقا تمام جوانب بازی نسبت به قبل بهتر شده + گیم پلی تو نسخه اول یذزه مشکل داشت و چندان دلچسب نبود، اینجا فوق العاده شده. گرافیک فوق العاده، رَوَند بازی به شدت هیچانی تر و سریع تر و خفن تر. شخصیتای بیشتر و پیچیده تر، داستان بهتر و طولانی تر. محیطای بازی خیلی خیلی متنوع تر، فقط جنگل نیست، محیط برفی و شهری و... در کل تجربه ی بی نظیر و خاطره انگیزیه، قطعا بنظرم بهترین نسخه ی کل سری هست.
Uncharted 3: Drake's Deception
7.5/10
بسیار زیاد نا امیدکننده، متاسفانه
فکر کنم مشکل از نسخه دومه، انقدر فوق العاده بود و پیشرفت داشت که انتظارمو به شدت بالا برده بود، ولی عملا نسخه سوم چیز خاص جدیدی برا من نداشت. یعنی بازی خیلی خوبی بود، ولی همش با نسخه دوم مقایسه میکردم و جلوش کم میوورد. حتی گیم پلیش هم بنظرم ضعیف تر از نسخه دوم بود، نمیدونم چرا دقیقا ولی اصلا با اکشن بازی حال نمیکردم
حالا بدتر اینکه زیادی هم اکشن بود، هی میرفتی از یه محیط به محیط بعدی باید کلی آدم میکشتی، آخراش کاملا حوصلمو سر برده بود. داستان هم برام جذابیت قبل رو نداشت... در کل برا من ضعیف ترین نسخه ی کل سری، بازی خیلی خوب ولی تکراری زیر سایه نسخه قبلی خودش.
حالا از کالکشن میایم بیرون
Uncharted 4: A Thief's End
9/10
خدا پدر مادر بروس و نیل رو بیامرزه که اومدن بازی رو تو دستشون گرفتن و یه همچین چیزی تحویل دادن، خیلی حرفه بعد چهار نسخه اونقدر ایده و چیزای جدید تو بازی قرار بدی که مشکل اصلی نسخه قبلی (تکراری بودن) برطرف بشه، دمشون گرم
اول از همه اینکه گانینگ بازی به شدت لذت بخش شده بود، بهترین تو کل سری، واقعا حال میکردم. دو اینکه اکشن رو کمتر کردن خدا رو شکر و از این تصمیم راضیم، اصن ذهن منو خوندن این دوتا
سه اینکه مبارزات بازی خیلی خیلی خوب و متنوع شده بود و از حالت تکراریش در اومده بود، همه ی مراحل جوری طراحی شده بود که دیگه اصلا نمیشد همش پشت یه کاور بشینی بقیه رو بکشی، باید تکون میخوردی و جا عوض میکردی، هر مرحله کلی بالا پایین داشت و طبقه طبقه شده بود، هی اون طنابه رو میزدی میرفتی اینور اونور، ای حال میداد
گرافیک که صد درصد بهترین چیزی که تا الان دیدم، داستان هم خیلی خوب بود، نمیگم در حد نسخه دوم برام جذابیت داشت ولی خب کاملا رضایت بخش... تنها مشکل این بود دیگه مثل قبل وقتی داری از یه صخره بالا میری و سنگ میوفته پایین و چمیدونم یکی یهویی تیر میزنه بهت یا یهو یه مشکلی پیش میاد خلاصه، جدید نیست برات، قابل پیش بینیه، دیدی این چیزا رو قبلا
فکر میکنم اینکه سری رو تو این نسخه تموم کردن و تصمیم گرفتن دیگه ادامه ندن بهترین تصمیم بود، به قدر کافی از پتانسیل این سری استفاده شده، تو اوج گذاشتنش کنار، دمشون گرم.
حالا از آنچارتد میایم بیرون
The Last of Us Remastered
10/10
چی بگم من آخه در وصف این بازی؟ اصلا بازی نبودش که، زندگی بود لعنتی. قشنگ یادمه دورانی که لست آو آس رو بازی میکردم زندگی عادی و محیط اطرافم دیگه برام مهم نبود، ارتباطم قطع شده بود با دنیا برا سه روزی که اینو میرفتم، شب میخوابیدم تو فکر اینکه فردا قراره بازی رو ادامه بدم چه اتفاقی برا الی میوفته؟ جول چی میشه؟ و هزارجور داستان پردازی و سناریو سازی در ذهنم خودم!
شاهکار از هر جهت، ولی مهم ترین چیز داستان بازی و ارتباط دوتا شخصیت اصلی یعنی جول و الی ـه، داستان این دو نفر به حدی جذاب و گیرا بود که نمیخواستم تموم بشه، دلم میخواست همینطوری ادامه پیدا کنه و باهاشون بمونم. قطعا یکی از خاطره انگیز ترین و بهترین بازیایی که تو عمرم انجام دادم. چندی از بهترین لحظات زندگیم، موقع انجام همین بازی بود... با احترام به سری آنچارتد، ولی به نظرم بهترین کار ناتی داگ با اختلاف زیادی همین TLOU هست
ناتی داگ دوست داشتنی، ممنونیم