Uncharted 2 Remastered:
اولین بار بود که وارد آنچارتد شدم ... واقعا همون چیزی بود که فک میکردم
...از بچگی عاشق ماجراجویی و فیلم های indiana jones بودم و این بازی برام فرا تر از عالی بود
به سرعت به یکی از مورد علاقه ترین فرنچایزام تبدیل شد گیم پلی روون و عالی, شخصیت پردازی و دیالوگ های خیلی خوب, و چیزی که برام از همه جالب تر بود تنوع لوکیشن ها بود
تو هیچ بازی دیگه ای اینقد تنوع لوکیشن ندیده بودم و فک نکنم وجود داشته باشه...
نمره کلی:
9/10 (فقط در مقایسه با U3 اون یه نمره رو کم کردم
نه اینکه خود بازی به تنهایی مشکلی داشته باشه)
Uncharted 3 Remastered:
با این یکی بیشتر از 2 حال کردم
تمام ویژگی های خوب قبلی رو حفظ کرده بود و بهتر هم شده بود ... داستان و دیالوگ ها یکم جدی تر شده بود نسبت به نسخه قبلی که فان تر بود ... و انیمیشناش
واقعا این اندازه انیمیشن های نرم و طبیعی حتما پدیده بوده تو زمان خودش ... موسیقی متن هم که دیگه حرفی برا گفتن نمیذاشت
محیطای بیابونی و یمن و ... هم خیلی عالی بود و تو این زمینه هم بیشتر از 2 لذت بردم ... در کل جایی واسه ایراد نمیذاشت
نمره کلی :
10/10
The last of us Remastered :
خب میرسیم به اصل کاری
نسل قبلی که 360 داشتم و بعدم بخاطر مشغله ها دو سالی از گیم دور بودم اما بالاخره بعد از چند سال تونستم تجربش کنم...
با یه شروع متفاوت و تاثیر گذار, tlou نشون میده که این بازی با همه چیزایی که قبلا دیدیم متفاوته, و با پیش رفتن در بازی این قضیه کم کم ثابت میشه
گیم پلی متفاوت ... اینکه همیشه کمبود مهمات هست و باید استراتژی خودتو تعیین کنی و در جای مناسب با مخفی کاری یا حمله آشکار پیش بری تا به مشکل بر نخوری ... واقعا این سبک گیم پلی تو هیچ بازی قبلا دیده نشده بود و فوقالعاده بود...
شخصیت پردازی خیلی عمیق و دیالوگ های با کیفیت که با شاهکار های هالیوود قابل مقایسه بود
میزان باورپذیری که این بازی بوجود میاره بی نظیره... اینکه شما واقعا خودتو تو محیط حس میکنی و با خودت میگی اگه جای اونا بودم چیکار میکردم ... تو خیلی از آثار سینما هم این اندازه باور پذیری دیده نمیشه... و سکانس های بیاد ماندنی که جوری خودشونو تو ذهن مخاطب حک میکنن که تا چند سال بعد هم در حافظه میمونه
موسیقی متن هم که نیازی به تحسین بیشتر نداره... اثر آهنگسازی که یه اسکار تو کارنامه خودش داره و بدون شک اگه این موسیقی متن هم واسه یه فیلم بود اسکار میگرفت...
تنها ایرادی که میتونم بگیرم یه سری مشکلات فنی هست که البته اصلا در حدی نبود که اذیت کنه ... مثلا گاهی کاراکتر اصلی تو بعضی حالتا دچار لرزش میشد ( نمیدونم اسم تخصصی ااین مشکل چی هست
)
یا اینکه دشمنای غیر infected هیچ واکنشی به الی نشون نمیدادن... راحت از جلوشون رد میشد و...
نمره کلی :
9.5/10
*عکس هارو همگی با photomode خود بازی ها گرفته بودم