Bloodborne
10/10
شاهكار نسل ٨ بدون شك !!!
واقعا تجربه ي خاص و بي نظيري بود اين بازي ، از تك تك لحظه هاش لذت بردم ، خيلي وقتا دهنم صاف شدم عصبي شدم اما همونم حال ميداد
تنها بازي بود كه بعد زدن هر باس احساس غرور ميكردم ، پيروزي واقعي :d
بازي كه بايد قوانينش رو مو به مو اجرا كني و با استراتژي بري جلو ، تنها بازي هم هست كه كلا نبايد از مُردن ناراحت بشي ، بايد ازش استفاده كني تا بهتر بري جلو ، تو اين احتمالا خيلي خواهيد مُرد پس بايد باهاش كنار بيايد
توضيحات رو دوستان و سايت ها و مجلات دادن ، به طور كلي بازي هيچ نقصي نداره غير از مقداري افت فريم كه بعضي وقتا واقعا اذيت ميكرد
اما اينقدر نكات خووب داره كه گور پدر افت فريم
قبل خريد بازي خيلي وحشت داشتم خيليا ميگفتن سولز باز نباشي نميتوني بازي كني ( بماند كه يه عدشون كلا PS4 ندارن :d ) اما الان كه تموم شد خوشحالم خودمو ازين تجربه ي يونيك محروم نكردم و البته به سفارش و كمك هاي [MENTION=7189]REZA TAEL[/MENTION] و [MENTION=67643]Safety & Peace[/MENTION] در خريد بازي كه ممنونم ازشون :d
بهترين باس فايت ها رو تو اين بازي ديدم ، از اسمشون بگير تا طراحي و روش مبارزشون
طراحي هنري محيط ها شااااهكاااار ، گرافيك بازي هم عالي بود
صداگذاري وحشتناك !! مخصوصا وقتي با هدفون بازي ميكردي ، واقعا چندتا لوكيشن رو جرعت نميكردم برم جلو ! اتمسفر بازي هم فوق العاده سنگين و گيرا بود
طراحي سلاح هاي بازي و لباس ها !! سلاح مورد علاقم Ludwig's Holy Blade , عالي بود
بعد از اتمام بازي هم رفتم Coop با دوست عزيزم [MENTION=4321]kiya[/MENTION] كه عجيب حال داد ، فوق العاده فان ، منفجر شديم از خنده
با تشكر فراوان از ميازاكي بابت خلق اين اثر هنري بي نظير
موفق باشيم