نمراتی که من دادم از دیدگاهه خودمه و متفاوته با دیدگاهایه دیگه پس کسی از یک بازی خوشش اومد و من دوستش نداشتم دنباله نقل قول و بحث لطفا نباشه..متشکر
tlou: 9.5
داستان جذاب و چینش عالیه مراحل و اتمسفر جذاب ...نکته منفی:تنها گاهی الی در کاور گیری گاهی در بدنه جول فرو میرفت و بس دیگر نکته منفی نداشت
gta 5: 9
یک بازیه پر از هیجان و گنگستر بازی و مراحل دزدی عالی و گرافیکه جذاب و شخصیته جذاب و روانیه TREVOR...نکته منفی:کمبوده بعضی اماکن از قبیله بار هایه خاص که یکی هست

و بعضی باگ هایه جزیی
ODD WORLD : 8.5
فقط بازیش کنید همین یک بازیه سرگرم کننده و از دستش ندین تا وقتی که FREE هست
FARCRY 4: 8.5
یکی از بهترین سیستمهایه سیوینگ که کافیه هر جایی باشین و برق بره دقیقا شما از همون جا مثلا نزدیکه یک TOWER که رفتین ازش بالا برین دقیقا میاد از همون جا که برق رفته بود برام جذاب بود.
گرافیک نماهایه نزدیک خوب و جذاب حیواناته عالی ولی گرافیک از رو مینی کوپتر که بالا میرین چنگی به دل نمیزنه زیره پاتون ..نقشه و اتمسفر بازی جذابه و اکشن ها و فیل بازی خوب هستن و وجوده افرادی که سلاح میفروشن و تجهیزاته به صورته یک دوره گرد که عالیه این سیستم و لازم نیست به مارکت ها فقط مراجعه کنید....
نکاته منفی:باگ هایی از قبیل گیر کردن قلاب در دیوارهایی که مثلا از برجی بالا میخواهین بروین...باز کردن و FREE کردنه نارنجک هایه دستی که بازیو آسون میکنن عملا با نارنجک پرتاپ کردن میشه همه رو کشت و داستان که در اواخر چرتو پرت یهو میشه و عدم پرداخت درست به شخصیته منفی
WOLFENSTEIN: 8
یک بازیه اکشنه جذاب و اتمسفر عالیه نازی کشی که زیبا طراحی شده و اکشنه خوب و رو به عالی اما نکاته منفی بازی بعضی بافت ها و در و دیوارها خوب طراحی نشدن
STICK IT TOTHE MAN: 8
زیبا باحال 1 ساله پیش همین موقع FREE شد سرگرم کننده بود
VALIANTS HEARTS: 8
موسیقی و موسیقی و بس و داستانه عالی همین از خیلی بازی ها مثله KILLZONE SHADOW هم بهتره با اون همه وقتو هزینه
INFAMOUS SS: 8
بازیه خوبی بود اما حس میکنم وقتی رویه ساختمانها میرفتی گرافیک بد بود و انیمیشن دشمن ها و افراده تو خیابان جذاب نبودن اما گاهی بسیار عالی میشد بازی تو مراحلی
FIFA 14: 8
وقتی از رو 360 اومدم رو PS4 اولین بازی بود که خریدم گرافیکش خوب شده بود اما عالی نه و گیم پلی که هیچ تفاوت خاصی نداشت به جز چنتا چیزه جزیی که در کل گیم پلی رو زیاد جدید نمیکرد
AC UNITY: 7.5
داستانه نسبتا بهتر از سری هایه قبلی نحوه کشتنه افراده جذاب تا اواخره بازی وجوده شخصیته منفیه لاتوش که واقعا کثیف و عوضی بود و اما داستان و نحوه قتله در اواخر بازی حنبه جذابیتشو از دست میداد چون نحوه کشتنه افراد بر پایه مشاهده یک محیط پیش میرفت و این عشق به دختره تو بازی کلا انتقام گونه کرده بود بازیرو و اما باگ و افت فریم که بگذریم اگه بخوایم به این فکر کنیم 6 میگیره اما افراده تو خیابان درسته بیشتر یک شکل هستن ولی وجوده شلوغی ها و جو پاریس و آشوبه شهر منو از فکر به باگ ها انداخت و از بازی لذت بردم
FIFA 15: 7.5
خوب گرافیکش که جذابه انیمیشنها و استایل بازیکن ها رو به جلو رفتن ...دروازبانی مشکلاتی داره دفاع ها منگ شدن جلو سرعت بازیکنانه مهاجم اما چیزی که باعث شد به بازی 7.5 بدم ایجاد یک جو مناسب برا لیگ انگلیس و جذابیته زیاده بازی تو کریر مود و لیگ انگلیس و چمن عالی و تماشاگران و سیستم تشویق که از 14 خیلی بهتر هستن اما گیم پلی تغییراتی داشته در جهته مثبت شدن اما چون ماهیته کلی گیم پلی در حاله تغییر هست بعضی چیزها یا از دستشون در رفته یا خوب پایه ریزی نشده مثلا بازیکنانه سرعتی مثله فوتباله واقعی رو قلتکه سرعت و جابه جاییه جهت خوب قرار میگیرن اما مدافعان جلو این طراحی طراحیه خوبی نشدن و دروازبان ها هم گاهی محشر هستن و گاهی بد
COD ADVANCED: 7.5
بخش داستانیه جذاب و زیبا حداقل بهتر از GHOST اما کمبود زیاد داره بعضی مراحله خیلی کشکی هستن مثلا مرحله هواپیما اصلا بدجور مسخره هست و جذابیت سری هایه قبلی که هواپیمایی هست رو نداره و اینکه من خودم بیشر واقعیت و جنگ هایه چریکی و جنگ جهانیه دومو بیشتر چون در یک واقعه تاریخی اتفاق میوفته رو ترجیح میدم تا آینده اما بازی از سری قبلیش خیلی بهتر بود..
METRO REDUX: 7.5
یک کلام بگم باگ زیاد داشت اما چون رو 360 هر وقت خریدمش DVD هاش خراب بود و وسط بازی اجرا نمیکرد بازیرو عاشقش شدم به خاطر داستانش و اتمسفرش عالی بود برا من اما در کل بیشتر از 7.5 نمیگیره چون پیشرفت گرافیکی زیادی ندیدم
THE EVIL WITHIN: 7
چی بگم من خوشم نیومد از سبکش 2 مرحله بازی کردم فروختم اما اتمسفرش جذاب بود برایه دوستارانه سبک HORROR زیاد با انیمیشن هایه موجودات خوشم نیامد
WATCH DOGS: 7
یک ایده خوب که به خرابی کشیده شد مراحله فرعی سرتاسر یکنواخت که ارزش بازی نداشتن ..بیخود شدن بازی در اواخر ..گرافیکش خوب بود اما عملا چیز خاصی نداشت و فقط موبایل و هک
COUNTER SPY: 7
خیلی باحاله بعضی تروفی هاش جون به لب میکنه اما بدک نیست از دو بعدی به سه بعدی تغییر وضعیت میده بازی
THE ORDER: 6.5
وای خدا بد جور ناراحتم از سازنده هاش ..1:موجوداته بازی عملا تقلیدی از بازیه METRO که میومدن سمتتون و جا خالی میدادی تا بر میگشت تیر اندازی میکردی تا دوباره بره و بیاد خیلی ضایع بود..2.سر جمع 1ساعت گیم پلی نداشت و بعضی چپتر ها که آبرو ریزانه بود مثلا 3 4 چپتر بود که کلا نقشتون فقط تماشا بود و هرکی بازی کنه میفهمه ی جور سر هم بندی کردن..3..گرافیکه خیره کننده بازی اما هر شرکتی میتونه گرافیکه خطی عالی طراحی کنه که اینا کرده بودن یک دونه مکانه اضافیه خاص تو بازی نبود ...4.ضد حال پشته ضد حال همش تا میومدی گرم بشی بازی سینمایی میشد.5.موسیقیه عالی شک نکنید و گرافیکه جذابه محیط بازی که واقعا محیط ها محدود بود.6.پایانه نه چندان بزرگو جذاب ..7.رنگ کم رنگه تسلا در بازی .8.نبود شهری زنده اصلا شهر لندن از مکان هایه دور فقط قابله لمس بود.9.برداشتنه اشیا شبیه بازی NOIRE. مردن شبیه بازیه GOW کلا بازی نه نو آوری داشت نه داستان پر مغز و نه گیم پلی در گیر کننده شک نکنید نمره هاشم حقش بود که گرفت.
اما بازی رو به خاطر همون گرافیکش و موسیقیش بازی کنن بد نیست اما بازی هم نکنن چیز خاصی رو از دست ندادن
KILLZONE SHADOW FALL : 5
یک آشغاله پر مغز که نه فیزیکه درست حسابی داشت و کلا تعطیل بود ..کلا یک بازیه تعطیل بود..بعد 2 3 ساعت بازی فروختمش رفت
و متاسفانه عناوینه جذابی چون NBA و غیره که باید بازی بشه به دلیله قیمت هایه بازی ها و مشتری نداشتن زیاد خریدش ریسک هست و تنها بازی که فعلا ناراحتم که بازیش نکردم DRIVER CLUB هست و بس ...BLOODBORNE هم که از اتمسفرش خوشم نمیاد با اینکه بازیه خوبیه و جذاب