امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
bloodborne_0.jpg

Bloodborne
10/10

نکات مثبت

- اتمسفر بی نظیر که یه لحظه نمیزاره از حال و هوای بازی خارج بشی
- صداگذاری باور نکردنی! بارها اتفاق افتاد که در سکوت مطلق با صدای یه استخوانی که زیر پام خورد شد زهرترک شدم
- صدای گریه بچه ای که تو کل بازی در شهر وحشت زده پیچیده بود (بله به تنهایی یه نکته مثبت بود واسه من)
- طراحی سلاح های واقعا عالی ائم از سلاح سرد و گرم که همشون خوش دست و کاربردی بودن
- سیستم آپگرید کاربردی تر و آیتم های فوق العاده جالب
- طراحی عجیب و کم نظیر محیط ها و مراحل و ارتباطشان با هم که حس اکتشاف رو واقعا لذت بخش کرده بود
- Boss های متنوع و خلاقانه که هر کودوم تکه ای از این پازل بزرگ بودند
- روایت داستان که در گوشه کنار این شهر گاهی از زبان دختری در که پشت پنجره نشسته و گاهی از عروسکی که در رویا گیر کرده و یا از نوشته ای که در گوشه ای دور افتاده پیدا میکنی و یا حتی از جمله ای که در وصف سلاحت میخونی....
- درجه سختی واقعا حساب شده که اگه شجاعتت رو بهش نشون بدی پاداشت رو میگیری ازش
- تا صبح میتونم نکات مثبت رو ادامه بدم ولی فعلا کافیه :دی

نکات منفی
- اکثر مواقع با زدن زنگ بازیکن پیدا نمیکنه که من به راحتی چشمپوشی میکنم چون کلا اعتقادی به کواپ و ... ندارم تو این بازی
- زمان لودینگ حدود 15 ثانیه هر دفعه که میمیری
- این گلیچ هایی که باعث شد افراد زیادی به راحتی تروفی های سخت بازی رو بگیرن

آخرین ویرایش:
RESIDENT EVIL REVELATIONS 2

8.5/10

RE R2 به ما نشون داد کپکام این نسل برمیگرده.نه فقط با SF که همیشه عالی بود.نه فقط با DMC4 SE و نسخه بعدی اش.با شناسنامه خودش یعنی RE داره برمیگرده.کاش کسانی که RE با شماره های قبلی اش دوست داشتن این بازی هم تجربه کنند تا دیگه کمتر تو تاپیک های RE شاهد لودگی و مسخره بازی باشیم.این بازی با بودجه کم و محدود بودنش نشون داد این روش ساختن ادامه سری RE هست فقط به 1 تیم بزرگ و بودجه بیشتر نیاز داره

+ بهترین RE بعد RE 4 -من بعد TEW اینجا نوشتم تیم سازنده RE به رهبری مثل میکامی نیاز داره اما این بازی نشون داد کپکام بدون میکامی هم خوب بلده RE بسازه-هیچ خبری از مضخرفات نبود زامبی اسلحه بدست و کاور گیری و اون دویدن آشغال RE6 و کلی دیگه.بازی طراحی گیم پلی اش استاندارد سری بود-مشخصات RE برگشته بود.صندوق تجهیزات-ترکیب کردن گیاه ها و مواد.آپگرید اسلحه ها.کم بودن تیر در درجه سختی بالا و موارد دیگه-درجه سختی مناسب بازی-طراحی خوب دشمنان و BOSS های بازی-شخصیت پردازی خیلی خوب-داستان با وجود مشکلات اش راضی کننده بود-ترس تو بازی نبود اما استرس بود حتی با بودن 1 کرکتر کنارمون-صداگذاری و موسیقی خوب بازی

- گرافیک بازی اصلا در حد این نسل نبود و برای نسل قبل بود-تنوع کم دشمنان

Resi-Rev-2-Drama-PV.jpg

NEVER ALONE

5/10

+ 1 سری ویدئو تو روند بازی آزاد میشه که دیدنش جذاب هست

- خواب آور و بدون هیجان-مشکلات در پرتاب و نشونه گیری-ارزش تکرار نداره-کوتاه بودن بازی

header.jpg

GTA V 9.9/10

نکات مثبتش خیلیه حال ندارم بگم
..........................................................................
تو خیابون اگه بچه و نوجوون هم بود بین آدما طبیعی تر میشد

موقع برفو بارون برف پاک ماشین کار نمیکنه :D

آخرین ویرایش:
Dying Light:8.5/10

گیم پلی:9
پارکور لذت بخش.سلاح های خوب.بخش کرفتینگ جذاب.زامبی های بازی واقعا زامبین.یعنی برای اولین بار از زامبی شدیدا ترسیدم.شب های این بازی واقعا ترسناکن کلا بیشتر از 7 شب رو نتونستم تا صبح تحمل کنم.
بازی تا چند ساعت اول جالب نیست هم سخته و هم داستانش به اون صورت شکل نگرفته و بیشتر چند ساعت اول باید از این گوشه شهر بری به گوشه دیگه..جوری که من مجاب شدم بازی رو بفروشم ولی خدا خیر بده آقا داریوش رو.یه چندتا تا سلاح خفن بهم داد و یه سری آموزش های لازم رو هم نشونم داد از اون موقع به بعد جذب بازی شدم.داستان بازی هم کم کم اوج گرفت و دیگه دل کندن از بازی سخت شد.
گرافیک:8
بازی گرافیک نسل بعدی نداره.ولی واقعا راضی کننده است.طراحی اسلحه ها خوبه.طراحی شهر ها خوبه.شب های بازی بسیار قشنگ و صد البته ترسناکه.خیلی کم تو بازی باگ دیدم.انیمیشن کاراکتر های بازی خیلی خوبه
داستان:10
درسته شاید داستان بازی خیلی حماسی نباشه ولی واقعا جز معدود بازی هایی هستش که از تمام پتانسیل داستانی که نویسنده نوشته استفاده میکنه.به بازی شاخ و برگهای جالبی داده میشه که باعث میشه همیشه پیگیر داستان باشیم.دیالو گ های بازی هم بسیار بسیار قوین.
موسیقی:9
صداگذاری شخصیت ها بعلاوه دیالو گ های قوی نوشته شده برای شخصیت ها یکی از برجسته ترین نکات مثبت بازی هستش.صدای زامبی ها عالیه.بارها و بارها براتون اتفاق خواهد افتاد که از صدای زامبی هایی که در اطرافتون هستن بترسید.صدای باد و باران و اشیا محیط هم خیلی خوبه.موسیقی های بازی هم با اینکه زیاد نیستن و تا حدودی تکراری میشن ولی کاملا با جو بازی هماهنگی دارن.

آخرین ویرایش:
MK X =7.5

نکات مثبت:
  1. گیم پلی بهبود یافته و سریعتر
  2. گیم پلی به استاندارد این سبک کمی نزدیکتر شده
  3. گرافیک پرجزییات و روان و تعاملی
  4. ریتم سریع نفس گیر و خشن بخش داستانی
  5. تنوع خوب در بخش های برج و مبارزات دو نفره و آنلاین
  6. قرار دادن 4 brutality برای هر شخصیت که با 2 fatality خودشون و یک faction fatality جمعا 7 مرگ خشن رو در هر کاراکتر براتون هدیه می کنه:d

نکات منفی:
  1. نبود نصف یا بیشتر کاراکترهای محبوب و قدیمی در بازی(از نوب و اسموک و کابال و باراکا گرفته تا تانیا و نایت ولف و سکتور و .....)
  2. شخصیتهایی که جایگزین شخصیتهای ریشه دار قدیمی شدند به غیر از یکی دو تاشون بقیه حرکات و کاراکترشون به محیط مورتال کمبات نمیخوره.
  3. داستان ضعیفتر نسبت به نسخه قبل و فقدان bad man با ابهت(حضور چند کاراکتر به عنوان فرزندان کاراکترهای قبلی کمی لوس هستش)
  4. نبود مد tag team

در نهایت از بعد گیم پلی و گرافیک و مدهای مختلف بازی بهتر از شماره قبل ظاهر شده ولی بخاطر سیاستهای مالی ضد گیمر سازنده:dبازی در زمینه تنوع کاراکترهای رقابتی و برخی مدها نتونسته اونطور که باید موفق عمل کنه

.

آخرین ویرایش:
Middle earth:shadow of mordor

+
تنوع در طراحی مراحل
گیمپلی روان و درگیر کننده
گرافیک بسیار بهینه وطراحی فنی/هنری خوب
یک عنوان واقعا امیدوارکننده برای طرفداران تالکین پس از مدت طولانی
زمان گیمپلی بالا
نواوری در سیستم nemesis
جهانی قابل باور و گسترده

-
گاهی با عدم تعادل در درجه سختی مواجه میشویم

بازی فوق العاده سرگرم کننده .بطرفدارای action adventure ها حتما توصیه.بازی اشاره هایی ب سری هابیت هم داره پس جمع کردن collectible هم توش خیلی لذت بخشه!
U will ob

MORTAL KOMBAT X

8/10

+ به صورت کلی گرافیک بازی نسبت به شماره قبلی به خوبی افزایش یافته بود.به غیر از صورت کرکترها بقیه قسمت ها خوب بود و به عنوان یکی از اولین بازی های فایتینگ نسل جدید گرافیک مناسبی داشت-از نظر گیم پلی بازی پیشرفت خوبی داشت و مبارزات نسبت به شماره قبلی جذاب تر شده بود-کرکترهای منفی جدید جالب بودن-کرکترهای خوب بالانس شده بودن-آنلاین بازی به نسبت شماره قبلی مشکلات اش کمتر شده بود-برای فایتینگ باز ها ارزش تکرار خوبی داره مخصوصا با بخش های مختلفی که تو بازی بود-گذاشتن 3 حالت مبارزه برای هر کرکتر-تعداد و نوع brutality ها خوب بود

- تعداد کرکترها کم بود-کرکتر های مثبت جدید اصلا جذابیت نداشتن و فن هاشون خوب نبودن-چندین کرکتر قدیمی محبوب تو بازی نبودن که کاملا برای من نا امید کننده بود-fatality های بازی ضعیف شده بودند. به جای قشنگ بودن حال به هم زن شده بودن-داستان بازی خوب نبود و ضعیف کار شده بود

MKXScorpion01.jpg

DRIVE CLUB : خوب بعد چند هفته بازی کردن میخوام نظر بدم که همه جاش ر تقریبا به خوبی بازی کرده باشم
نکات مثبت:
-گرافیک خوب
-تور های جالب که سرگرم کنندست تا حدودی
نکات منفی:
-از هندلینگ بازی به شدت بدم اومد
-بازی بعد یه مدت خیلی کوتاه وحشتناک تکراری شد برای من
نمره : ۶.۵

6b8y_132.jpg

diablo 3
اصولا گیمرها دو دسته هستن :
دسته ی اول کسایی که دیابلو بازی کردن و رستگار شدن و دسته ی دوم اونهایی که بازی نکردن و خب یقینا راه رو گم کردن :d
ولی خب دسته ی دوم هنوز راه جبران مونده براشون و الان و حتی تابستون پیش رو فرصت مناسبی هست که با خدواندگار بلیزارد همسفر بشن! سفری که بس مهیج و بس دلچسبه!
البته هر چیزی بهایی داره و بهای دیابلو گرفتار شدن در منجلاب اعتیاده! اعتیادی که رهات نمی کنه و تنها راه تسکینش دیابلو زدنه!
دیابلو عنوانی هست که که رو تک تک جزءیات اون وسواس کاری شده و هدف رسیدن به بهترین چیز ممکن بوده!
در عناوین نقش آفرینی با دوربین ایزومتریک مهمترین فاکتور موفقیت گیم پلی هست که در دیابلو جادویی کار شده و حتی برای لحظه ای خسته کننده نمیشه. بالاخره بلیزارده ها !
مبارزه ها خیلی روان انجام میشه و سیستم لووت بازی محشره و همیشه تشنه ی رسیدن به آیتم های جدید هستیم! یعنی بزرگترین ویژگی بازی همین لووت اون هست!
هر هیرو هم سبک خاص مبارزات خودش رو داره و بازی با هر کدوم تجربه ی متفاوتتری با بقیه هست.
فرقی نمی کنه با یه گله موش بجنگی یا یک باس مبارزه با تک تک اونها زیبا کار شده! وقتی همزمان با ۲۰-۳۰ دشمن در حال مبارزه هستی و انواع و اقسام افکت ها از خون و گوشت و آتش و مواد سمی در صفحه شکل می گیره برای لحظه ای نمی تونی چشم از تی وی برداری!
نکته ی مهم دیگه پیاده سازی باز ی رو کنترلر کنسولهاست که بهترین نحو ممکن انجام گرفته !
از گرافیک بازی هم هر چی بگم کم گفتم! تنوع محیطی خیلی خوبه از جنگل و بیابان تا یک قلعه در شب برفی و کلی سیاهچاله !
جزءیات هم بیداد می کنه ! و تو هر لوکیشن بازی که بایستید کلی ریزه کاری پیدا می کنید!
البته در مورد داستان از بلیزارد خیلی بیشتر از اینها انتظار می ره ولی باز هم بنظرم خوب کار شده و هدف کلیشه ای نجات دنیا به لطف شخصیتهایی چون tereal و leah و برخی باس ها در مجموع خوبه ولی تقریبا قابل پیش بینیه!
در بخش موسیقی هم بازی چیزی نداره که در یادها بمونه ولی با این حال برای هر منطقه ی بازی موسیقی هایی با حس و حال همون منطقه ساخته شده که به خوبی شما رو همراهی می کنه!
من چیز خاصی در مورد بازی نتونستم بگم! دیابلو ۳ از اون بازی هایی که ساعت ها بشینیم و در موردش حرف بزنیم بازم در واقع چیزی نتونستیم بگیم! از سیستم مبارزات و تنوع بحیرت انگیز دشمنان و طراحی مراحل گرفته تا هزاران آیتم و سیاهچاله و .....

دیابلو ۳ رو از دست ندید! ۱۰۰ ها ساعت گیم پلی ارزشمند رو از دست ندید!
نمره :‌۱۰/۱۰

Bloodborne = 9.5/10

در واقع خود بازی از همه جهت نمره اش 10 هست اما از افت فریمش واقعا نمی شد گذشت

-: افت فریم ، لودینگ طولانی (که با پچ زمانش کمتر شد اما باز هم به نسبت طولانی هست)

the old blood
۹/۱۰
من سری قبلی این بازی را بازی نکرده بودم
اما گیم پلی بسیار زیبا هست هوش مصنوعی دشمنان عالی هست
اسلحه ها هم بسیار جالب هستند و پر تنوع
محیط های بازی بسیار پر تنوع هست
بازی ۹ تا چیتر هست
و حدود ۱۰ ساعت روی حالت سخت گیم پلی داره

آخرین ویرایش:
THE Unfinished Swan

8/10

+ ایده جالب و نو-آهنگ های قشنگ-مکانیزم گیم پلی بازی متنوع و خوب بود-ارزش 1 بار بازی کردن داره

- بازی کوتاه بود-ارزش تکرار نداره-میشد دکمه های بیشتری برای کنترل شخصیت بازی گذاشت مثل دویدن

The-Unfinished-Swan12.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or