The Witcher 3 : Wild Hunt
9.8/10
نکات مثبت بازی:
+ شخصیت پردازی بی نهایت عالی! به راحتی می تونم بگم شخصیت پردازی این بازی بهترین بازی چند سال اخیر صنعت گیم هست! همه شخصیت ها با هم تناسب دارن، Geralt شخصیتی نیست که بخواد فقط آدم خوبه باشه و عاشق چشم و ابروی بقیه! موقعی که می خواد دستمزدشو از کثیف ترین آدما میگیره! بخواد کمک میکنه بخواد نه و ... شخصیت های فرعی هم حتی بهتر! رابطه ها بین شخصیت ها عالی کار شده! فقط باید از روابط بین اعضا لذت ببرین!
+ داستانی شدیدا غنی! چیزی که تو هیاهوی گرافیک خارق العاده گم شده انگار! داستان میدونه چی می خواد فقط زمام هدایتش دست شماست! سرتون رو بالا بگیرین! هر انتخابی که می خواین رو انجام بدین و لذت تصمیمات رو تو تک تک قسمت های بازی مشاهده کنین! و از همه وحشتناک تر هر چی به سمت آخر بازی میرین! اصلا یه وضعی! مو به تنتون سیخ میکنه!
+ وقتی که به این محیط نگاه میکنین ، عظمت کار رو می فهمین! هر جا میرین واستون جدیده، بدون این که سازنده بخواد فقط نقشه رو با بافت های تکراری پر کنه
کلا دنیایی جدیده!
+ من گیم پلی رو واقعا خیلی بیشتراز 2 دوست داشتم! روون و راحت و آمیخته با یکم اکشن و اصالت RPG خودش! با تنوع مجیک ها و Ability ها و ... که میتونه مدت ها سرگرمتون کنه!
+مراحل جانبی زیاد با کشش فوق العاده که میرین که 200 ساعت گیم پلی داشته باشین! و همین مقدار بازی میتونه شما رو از 100 تا از این بازی های آنلاین الکی سرگرم تر کنه!
+ بازی سبکش RPG هست، پس به نظرمن لازمه بعد از یه سری جنگ و کشش داستانی و ... قسمت هایی داشته باشین که یکم استراحت کنین و دوباره به راحتون ادامه بدین! کارت بازی و سایر کارهای سرگرم کننده ی بازی ( شاید بگین داره کفر میگه اما همون مسایلی که میدونین :d ) تو بازی عالی گنجونده شده و لذت زیادی میبرین ازش
+ دیالوگ ها که رسما یه رمان چند هزار صفحه ای میشه و همش هم سراسر تنوع! دیالوگ تکراری جز So Long واز این دسته چیزی ندارین!
+ گرافیک خوب و متناسب با این عظمت!
+ صداگذاری بی نقص شخصیت ها و محیط
+ و صد ها تکته ی مثبت دیگه که تو یکی دو صفحه نمی گنجه!
نکات منفی:
- باید تو بازی سیو دستی داشته باشین اونم به مقدار زیاد! چون کلا سیو اتومات آشغاله
هم یه سری جاها برای باگ مجبورین بدون سیو برگردین به اوایل بازی ( با اغراق دیگه :d )
- من یکی دو تا شخصیت رو تو 2 با استیلشون بیشتر حال میکردم نمیدونم چه علتی داشت گند زدن بهشون! یکیش VES هست!
- کلا افت فریمه هست دیگه! گیر ندین آپدیت ۱.۰۵ هم بعید میدونم معجزه کنه
- نبودن دکمه ای که از حالت Combat خارج شی! ( بازی کنین می فهمین یه سری جا ها! )
- آسون تر شدن بازی نسبت به 2 که من اصلا خوشم نیومد اون چالش یه چیز دیگه بود :d
نتیجه گیری:
چه از سبک RPG متنفری چه نیستی این بازی بر هر گیمیری واجب است!