CHILD OF LIGHT
خوب يه بازي ايي بود كه بيشتر به خاطر سبك گرافيكي و استفاده از يوبي ارت برام جذابيت داشت
داستان خيلي ساده و فانتزي ايي داشت و پاياني فانتزي تر !!!
گيم پلي هم خيلي ساده بود و بعضي جاها سازنده خواسته بود پلتفرمر و معما هم اضافه كنه كه بدك نبود وسعي خودشون رو كرده بودن اما چالش نداشت و همه اسون بودن . ميتونستن خيلي ساده با اضافه كردن معماهاي بيشتر گيم پلي رو طولاني تر كنن
گيم پلي كه ساده بود و كار خاضي براي شكست دادن دشمنان نداشت و اتفاده از فاير فلاي بازي هم براي كندكردن دشمن بدك نبود و بيشتر يه شطرنج فكري راه ميانداخت كه الان تاخير بندازم تو كارش يا ولش كنم كه بتونم حركت دشمن رو خراب كنم ! اون اوايل خسته كننده بود ولي رفته رفته يه مقدار چالش هاش كه بيشتر شد جذبم كرد
كاراكترها هم قدرت هاي خوب و جالبي داشتن و عملا" ميشد با تريستيس ( يا همچين اسمي :d ) و همون سرباز كه اسم سخت تري داشت كل بازي رو پيچوند :d
بعضي مواقع هم براي هيل دادن روبلا رو ادم ميتونست وارد بازي كنه ولي خوب اين مدلي كش دارتر ميشد :d
كلا" الان موندم اين RPG نوبتي رو بازي كردم و دارم منفجر ميشم از اين نوبت بازي ها چه مدلي بايد برم سراغ ترانزيستور كه اين همه منتظرش بودم و بازي كنم و لذت ببرم

:d
امتياز 8/10 ( البته ميشد 7.5 هم داد ولي همون هشت به عنوان يه بازي خوب و نه عنوان خيلي خوب براش مناسب تره )
KZ:ShF
درباره اين هم كه توي تاپيك اش گفتم
من خيلي وقته كه بازي رو تموم كردم ولي خوب اصلا" حس و حالش نبود در موردش چيزي بگم !
به عنوان يه فن دو اتيشه KZ واقعا" اين يه تعريف ديگه از KZ بود ! البته نمونه هاش SHADOW MARSHAL ايي ديگه ايي مثل مراحل مربوط به ShM زن توي KZ : LIBERTY و نسخه PSP بوده اما فكر نكنم به اين وضع و اوضاع !
متاسفانه بازي دچار بلندپروازي ها و توهمات دوستان يوبي سافتي و طراح گيم پلي FC شده و خوب فقط به يه دليل دنبال اسمش نرفتم بگردم كه اون هم نداشتن حال و حوصله و وقت گذاشتن براي چنين احمقي بوده
با توجه به موفقيت هاي FC3 (!) از المان هاي OPEN WORLD و ماموريت هاي سبك OW استفاده شده كه اصلا" به سبك KZ نميخوره !
فرض كنيد براي بستن يك پيچ و مهره از پيچ 5 ميليمتري و مهره 2.5 ميلي استفاده بكنيد و بخوايد به زور اون رو جا بزنيد خوب نتيحه مشخصه مي زنيد كل حلقه ها و قلاويزكاري هاي پيچ رو داغون مي كنيد و در اخر يك چيز عجيب غريب و نافرمي خواهيد داشت
ميشه گفت تمامي مراحل و پرداخت ماموريتي بازي بر اساس تئوري هاي OW انجام شده بود ! اصلا" چه معني ميده توي بازي ايي به سبك KZ شما بايد بري توي نقشه بگردي دنبال روبات ها و DRONE هايي كه دارن يه كپسول خاصي رو حمل ميكنه و بهشون شليك كني و بعد اون هارو ببري يه جايي و به عنوان سوييچ مانند استفاده كني و بعد اونهارو بتركوني تا يه چيزي شبيه تانك خودكار بتركه !
يا بدتر از اون مراحل قسمت هلگاني وكتا بود كه هيچ هدف خاصي رو نداشت ! با اين كه بعضي جاها حس مي كردم بازي داره سمت ريشه هاش ميره اما يهو بر مي گشت سمت همون اكشن نداشته و گيم پلي خشك
يا مثلا" يكيشون بياد توضيح بده كه سقوط ازاد و رد شدن از بين يه سري پره و توربين يعني چي ؟ اين شد گيم پلي يه شوتر سنگين ؟
من حس مي كنم بازي داره فداي خودخواهي هاي شخصي مثل هرمان هالست ميشه چون دقيقا" از زماني كه اين بشر كنترلش رو استوديو و قسمت ها بالاتر رفت بازي سقوط كرد
از چهره اش هم كه به شدت به نظر ميرسه ادم خودخواهي باشه و از اون سري ادم هايي باشه كه بگه من درست مي گم و بس
كارگرداني سينمايي بازي هم كه هر دفعه از قبل بدتر ميشه و PLOT HOLE ها همينطوري صعودي تعداد شون ميره بالا و شما مي موني كجاي بازي رو ناديده بگيري
باز هم بايد گفت فقط مايه تاسفه كه چنين طراحاني بالاي سر يه همچين IP ايي قرار گرفتن و با اين كه چندين نسخه از بازي اومده و همين نسخه ها ميتونه كلي زمينه سازي انجام بده ، به جاي پيشرفت سراغ تغييرات اشتباه ميره
نهايت نمره ايي كه ميتونم بدم 7/10 نمره ايي كه اگر KZ نبود كمتر از اين حرف ها بود