امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
steamworld dig

تريلر اين بازي رو من خيلي وقت پيش داخل PS STORE ديده بودم و به نظرم به عنوان يه INDIE بد نبود و چند وقت پيش رو پلاس ژاپن گيرم اومد !
بازي كلا" 130 مگه و چيز حجيمي نبود

گرافيك بازي كاملا" قابل قبوله يعني نسبت به سبك خودش هم از لحاظ ظاهري و هم هنري كامله
گيم پلي بازي منتهي ميشه به گشت و گذار شما در زير زمين و جمع كردن سنگ ها و مواد معدني قيمتي و بعد اومدن به سطح زمين و فروش اون ها كه با فروختنشون هم LEVEL تون بالا ميره و ايتم هاي جديدي براتون بازي ميشه و هم به جز 3 نفري كه در شهر هستن ( :| ) دوتاي ديگه رو هم به شهر مياره تا ايتم هاي جديدتري باز بشه
در اين بين ماموريت هايي به شما داده ميشه و بايد به نقاظ خاصي بريد تا UPGRADE هايي مثل پرش بخار ( :| ) كه با اون ميتونيد بالاتر بپريد اضافه ميشه

اما ميرسيم به تحليل و نقد گيم پلي
من اول يه مقدار اين بازي رو روي اكانت ژاپن انجام دادم و بعد گفتم اين به پست من نميخوره و پاكش كردم ! اما بعد از مدتي گفتم نكنه به چيز خوبو از دست دادم پس دوباره نصبش كردم و با اكانت اصلي رفتم سراغش اما اي كاش نرفته بودم :|
بازي شما رو وسوسه مي كنه تا ادامه اش بديد و همين طوري در زمين پايين و پايين تر بريد و اعماق اين كره خاكي بريد تا سرنوشت عموي شخصيت بازي رو بفهميد كه چرا مرده ( اول بازي نشون ميده كه عمو مرده ! ) و اين دنيا چرا اين مدلي شده
با پايين تر رفتم و پيدا كردن مواد گرونتر شما پول بيشتري به دست مياريد و ايتم هاي بهتر ، هر چند ايتم هاي سطح بالاتر نيازمند يه نوع ايتم خاص هستن كه در بازي كم پيدا ميشه و همين دردسره كه شما بايد دنبال اين بگرديد يا دنبال اهداف بازي !
اما چيزي كه منو از همه بيشتر زده كرد اين بود كه پازل هاي بازي فقط همون اواخر بازي پر رنگ و خوب ميشن و شما اون اوايل به جز به اين كه چه مدلي زمين رو بكنم كه بعدش بتونم ازش بيام بالا مشكل ديگه ايي نداريد :| همين نحوه كندن زمين خيلي مهمه چون ممكنه بعدش ديگه نتونيد بيايد بالا و عملا" بدبخت شيد :|
ولي همه اينها به كنار و باس فايت اخر بازي يه طرف ! بعد مدت ها ور رفتن با باس بازي تصميم گرفتم كاراكترم رو قوي تر كنم تا راحت تر باش بجنگم و كلي دوباره ايتم ومواد ايناها رو پيدا كردم و فروختم و ... اما باز هم همون مشكلات قبلي با باس :|
متاسفانه شما هر چقدر هم جلو بريد هيچ سيو اي در درگيري با باس موجود نيست و بعد كلي كلنجار رفتن با كنترلر براي فرود اومدن در نقطه خاصي و تركوندن نقاط حساس باس بازي اگر كشته بشيد يهو ميره از اول مياد و اين يعني دوباره تلف كردن كلي وقت !

دسته كه باس سختي نبود اما اين مدلي زور گفتن به گيمر خيلي بده :| منم خيلي ساده با عصبانيت تمام از بازي بيرون اومدم و به ساعت نگاه كردم كه كلي وقتم پاش تلف شده و ميتونستم توي همون ساعات به كلنجار رفتن با لگ و پينگ بالا در بتل 4 بپردازم به جاي اين بازي كه عملا" چيز خاصي نداشت و هدف اش وافعا" معلوم نبود :|
همون موقع حذفش كردم و لعنت فرستادم به خودم كه چرا رفتم دوباره سراغش :|

نمره من 5/10 چون واقعا" بازي متوسط بود حالا با ارفاق 6/10 :d

The order 1866--->9

-کوتاه بودن بعضی بخش های درگیری ها.
- کمبود دشمن در بعضی بخش ها اما بعضی بخش های دیگه دشمن نه تنها کم نیست بلکه زیاد هم هستش نشون میده میتونستن بعضی بخش ها دشمن بیشتری قرار بدن که ندادن .
-گرفتن و دادن اسلحه بعضی بخش های بازی کاش اجازه میدادن انتخاب کنیم .

+داستان عالی .
+گیم پلی عالی .
+کلید زنی به موقع و زیبا که بازی زیباتر هم کرده بود در مبارزات .

Farcry 4

+گیم پلی متنوع و بی نقص و بسیار جذاب(بهترین شوتینگ نسل جدید) , گرافیک هنری بسیاز زیبا و گرافیک فنی بسیار قدرتمند و واقعی , تنوع بینظیر مراحل اصلی و جانبی , تنوع وسایل نقلیه و گیم پلی لذت بخش , اکوسیستم بسیار واقع گرایانه حیوانات و اجزای محیط , طولانی بودن مدت زمان بازی و جهان باز بودن به معنای واقعی , شروع جذاب داستان اما ...

- روایت بسیار ضعیف و عدم شخصیت پردازی مناسب , بعضی از مراحل اضافی و بی هدف , کم بودن تعداد شخصیت های داستانی , ضعیف بودن هوش مصنوعی یار های خودی , بالانس نبودن AI دشمنان , تنوع کم دشمنان

درکل بهترین بازی 2014 (نظر شخصی) و آبروی رفته یوبیسافت (بخاطر عرضه ناقص بازی AC:U) رو برگردوند.

The Order: 1886 ----- 8/10

جاتون خالی در طول بازی انواع و اقسام فحشای زیبا نثار منتقدان کردیم :دی واقعا باور نکردنی بود این نمره ها.

نکات مثبت:
- بخشای اکشن و شوتر خیلی روان و دلچسب هستن
- تنوع سلاح ها و کاربردشان - واقعا سلاح های زیبایی تو بازی وجود داره مخصوصا اختراعات تسلا
- به قول یکی از دوستان (NaViiDii) پولیش شده ترین بازی تاریخ
- گرافیک خانمان سوز (بهترین گرافیک کنسولی) - چیز دیگه ای نمیگم دیگه
- انیمیشن های بی نظیر که بعضی اوقات واقعا شک میکردم که چهره ها و حرکات واقعی هستن یا ساختگی
- شخصیت پردازی قوی و تاثیر گذار
- دیالوگ های جالب
- لندن ـه سال 1886 :دی

نکات منفی
- کوتاه بودن بازی
- Dat Black Bar
- چهار پنج تا چپتر رسما فقط کات سین هستند
- داستان ساده و قابل پیش بینی
- نبود Mode هایی نظیر Survival Mode و ... برای افزایش میزان Play-Time که با توجه به دلچسب بودن بخش شوتینگ شدیدا به چنین مود هایی نیاز بود

پ.ن: در آخر به دوستانی که PS4 دارن در مورد این بازی خاص پیشنهاد میکنم مطلقا به خاطر متای این بازی بیخیالش نشین. فقط باید تجربه کنید تا متوجه منظورم بشید.

========

Alien Isolation
10/10

واقعا شوکه شدم. اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم. الان متوجه شدم که Sci-Fi Survival این شکلی یکی از محبوب ترین سبکای من هست :دی ینی همه چیز عالی در آخرین حد ممکن حال داد بهم. فوق العاده بود. حس استرسی که به هیچ عنوان توانایی مقابله با Alien رو نداری و باید قایم بشی و صدای نفس های ریپلی موقع نزدیک شدن Alien و ..... محشر بود. دیگه به جزئیات وارد نمیشم

آخرین ویرایش:
The Order 1886
7.5/10

نكات مثبت

گيم پلي بسيار عالي و كاملا استاندار ( شوتينگ ، كاور گيري )
صداگذاري كم نظير
گرافيك خارق العاده
انيميشن هاي عجيب غريب !
تنوع عالي سلاح ها و لذتبخش بودن كار با اونا
كاملا بدون باگ ، تر و تميز !

نكات منفي
احمقانه ترين هوش مصنوعي كه به عمرم ديدم مخصوصا افراد خودمون ! شرم آور است !
پايان بيخود و كاملا سر هم بندي شده
مخفي كاري مسخره
طراحي ضعيف برخي مراحل ! ( چندتا چپتر كلا كات سين بودن )
مبارزه پاياني هم واقعا مضحك بود !
نبود هيچ گونه محتوا و عدم ارزش تكرار ! كاملا 0ـه ارزش تكرارش

و در آخر هم واقعا منتقدين محترم رو نميتونم درك كنم كه چرا 2 4 5 ؟!!!
بازي بسيار خوبي بود براي ١بار تموم كردن واقعا زحمت كشيده بودن از نظر فني بازي بي نقص بود اما در بعضي موارد كاملا حس ميشد كم كاري و تنبلي سازنده ها در زمينه گيم پلي !

موفق باشيم

The_Order_1886_Cover_Art.png

The Order 1886

+

- کیفیت فنی و بصری بی مثال و نمونه
- گان پلی فوق العاده عالی و بی نظیر که به هدر رفت متاسفانه
- موسیقی های بسیار حماسی و عالی بهمراه زمان بندی های عالی
- تنوع و کاربرد فوق العاده اسلحه های بازی در حد ساخته های استدیو Insomniac
- ترکیب دو مدل کاورگیری دستی و اتوماتیک که در نهایت فوق کاربردی شده.
- اتمسفر و فضای کلی بازی
- نیکولاس تسلا!
- سیبیل گالاهاد!!

-

- مدت زمان فوق العاده کم بازی که حتی اجازه بهتون نمیده کمی از بازی لذت ببرید و دنیاش رو درک کنید.
- عملا از اون تعداد چپتر های بازی دقیقا 5 الی 6 چپتر فقط و فقط کات سین هست.
-کاراکتر های پفکی و مسخره
- داستان فوق العاده کلیشه ای
- باس فایت اخر توهین آمیز به شعور بازیکن
- بازی بنظر میرسه یه مقدمه برای بازی اصلی هست و میشه بگی یجور دمو هست!
-ارزشش تکرار به هیچ وجه نداره! یعنی کلا دلیلی برای اینکار نمیبینید.

از نظر فنی:
6/10

از نظر ارزشی:
7/10

آخرین ویرایش:
gta v
گرافیک بازی نسبت ب نسل 7 خیلی خوب شده بود تو بعضی از جاهاش یکم ضعف داشت ک همون ریز کاریارو نسخه نسل 7 داشت ولی در کل گرافیکش عالی شده بود
من ب این بازی نمره 9/10 میدم

b5o5lyjcb6kqt3mvia5m.jpg

10 / 9

طراحی مراحل و مپ معرکه !
استفاده مناسب از افسانه یونان باستان
طراحی هنری بی نظیر که همراه با موزیک عالی بازی کاملا حس عناوین بزرگی مثل GOW رو القا میکنه !
گیم پلی عالی با کلی سلاح مختلف و آپگرید و کالکتیبل و ...
باس فایت های خوب و ماموریت های متنوع
Save Anywhere !

- کرش های گاه و بیگاه تو بازی زیاده !

The Order: 1886
تجربه جالبی بود و می‌تونست جالبتر هم باشه. به امید پخته تر شدن RAD برای ساخت نسخه بعدی این IP که پتانسیل واقعا بالایی داره. برای همین پتانسیلش هم می‌خوام به شیوه متفاوتی نمره بدم! :دی (نمره اول نمره‌ای هست که اون بخش پتانسیل دریافتش رو داشت، اما بخاطر ضعف (ها) ـی که داشت نمره دوم رو گرفت.)

Gamepay:
نمره‌ای که می‌تونست بگیره: 9/10
نمره‌ای که می‌گیره: 7.5/10
*دلیل: هوش مصنوعی نچندان خوب، طراحی مراحل ساده و مخفی کاری بی‌درد سر.

Sound: 10/10

Story:
نمره‌ای که می‌تونست بگیره: 8.5/10
نمره‌ای که می‌گیره: 7/10
*دلیل: داستان در اون حدی نیست که RAD ازش تعریف می‌کرد، شخصیت پردازی خیلی جای کار داشت، پایان بازی واقعا کامل نیست و سوال‌های زیادی رو تو ذهن باقی می‌گذاره.

Graphics: 11/10
فک برانداز، مغز منفجر کن و نابودکننده!

نمره کلی: 7.75/10

آخرین ویرایش:
The Order 1886
نکات مثبت

- گان پلی خوب
- گرافیک بینظیر
- توجه فوق العاده به جزئیات
- داستان خوب (هرچند در حد تبلیغاتی که براش شد نبود)
- اتمسفر بازی
- اسلحه های جالب و نوآورانه
- دیالوگ های جالب بین کاراکترها
- صداگذاری بسیار خوب

نکات منفی

- کوتاه
- کات سینهای طولانی
- وجود QTE
- هوش مصنوعی ضعیف (مخصوصا یاران خودی)
- پایان نیمه کاره و سرهم بندی شده
- مخفی کاری مسخره
- باس فایت پایانی افتضاح