steamworld dig
تريلر اين بازي رو من خيلي وقت پيش داخل PS STORE ديده بودم و به نظرم به عنوان يه INDIE بد نبود و چند وقت پيش رو پلاس ژاپن گيرم اومد !
بازي كلا" 130 مگه و چيز حجيمي نبود
گرافيك بازي كاملا" قابل قبوله يعني نسبت به سبك خودش هم از لحاظ ظاهري و هم هنري كامله
گيم پلي بازي منتهي ميشه به گشت و گذار شما در زير زمين و جمع كردن سنگ ها و مواد معدني قيمتي و بعد اومدن به سطح زمين و فروش اون ها كه با فروختنشون هم LEVEL تون بالا ميره و ايتم هاي جديدي براتون بازي ميشه و هم به جز 3 نفري كه در شهر هستن (

) دوتاي ديگه رو هم به شهر مياره تا ايتم هاي جديدتري باز بشه
در اين بين ماموريت هايي به شما داده ميشه و بايد به نقاظ خاصي بريد تا UPGRADE هايي مثل پرش بخار (

) كه با اون ميتونيد بالاتر بپريد اضافه ميشه
اما ميرسيم به تحليل و نقد گيم پلي
من اول يه مقدار اين بازي رو روي اكانت ژاپن انجام دادم و بعد گفتم اين به پست من نميخوره و پاكش كردم ! اما بعد از مدتي گفتم نكنه به چيز خوبو از دست دادم پس دوباره نصبش كردم و با اكانت اصلي رفتم سراغش اما اي كاش نرفته بودم

بازي شما رو وسوسه مي كنه تا ادامه اش بديد و همين طوري در زمين پايين و پايين تر بريد و اعماق اين كره خاكي بريد تا سرنوشت عموي شخصيت بازي رو بفهميد كه چرا مرده ( اول بازي نشون ميده كه عمو مرده ! ) و اين دنيا چرا اين مدلي شده
با پايين تر رفتم و پيدا كردن مواد گرونتر شما پول بيشتري به دست مياريد و ايتم هاي بهتر ، هر چند ايتم هاي سطح بالاتر نيازمند يه نوع ايتم خاص هستن كه در بازي كم پيدا ميشه و همين دردسره كه شما بايد دنبال اين بگرديد يا دنبال اهداف بازي !
اما چيزي كه منو از همه بيشتر زده كرد اين بود كه پازل هاي بازي فقط همون اواخر بازي پر رنگ و خوب ميشن و شما اون اوايل به جز به اين كه چه مدلي زمين رو بكنم كه بعدش بتونم ازش بيام بالا مشكل ديگه ايي نداريد

همين نحوه كندن زمين خيلي مهمه چون ممكنه بعدش ديگه نتونيد بيايد بالا و عملا" بدبخت شيد

ولي همه اينها به كنار و باس فايت اخر بازي يه طرف ! بعد مدت ها ور رفتن با باس بازي تصميم گرفتم كاراكترم رو قوي تر كنم تا راحت تر باش بجنگم و كلي دوباره ايتم ومواد ايناها رو پيدا كردم و فروختم و ... اما باز هم همون مشكلات قبلي با باس

متاسفانه شما هر چقدر هم جلو بريد هيچ سيو اي در درگيري با باس موجود نيست و بعد كلي كلنجار رفتن با كنترلر براي فرود اومدن در نقطه خاصي و تركوندن نقاط حساس باس بازي اگر كشته بشيد يهو ميره از اول مياد و اين يعني دوباره تلف كردن كلي وقت !
دسته كه باس سختي نبود اما اين مدلي زور گفتن به گيمر خيلي بده

منم خيلي ساده با عصبانيت تمام از بازي بيرون اومدم و به ساعت نگاه كردم كه كلي وقتم پاش تلف شده و ميتونستم توي همون ساعات به كلنجار رفتن با لگ و پينگ بالا در بتل 4 بپردازم به جاي اين بازي كه عملا" چيز خاصي نداشت و هدف اش وافعا" معلوم نبود

همون موقع حذفش كردم و لعنت فرستادم به خودم كه چرا رفتم دوباره سراغش
نمره من 5/10 چون واقعا" بازي متوسط بود حالا با ارفاق 6/10 :d