امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان من ps4 ندارم اما يه سوال داشتم بازي ها نسبت به نسل قبلي روند داستانيشون فرق كرده؟؟؟براي مثالgtav.يا اين كه داستان همونه و فقط امكانات بيشتري اضافه شده؟؟؟

دوستان من ps4 ندارم اما يه سوال داشتم بازي ها نسبت به نسل قبلي روند داستانيشون فرق كرده؟؟؟براي مثالgtav.يا اين كه داستان همونه و فقط امكانات بيشتري اضافه شده؟؟؟
نه فقط یه ذره گرافیک بالاتر رفته امکاناتم بیشتر شده همین

Call of duty advanced warfar
بازی از نظر گرافیکی با همون موتور گرافیکی قبلی ساخته شده ولی از همه توان موتور استفاده شده نیمه اول مراحل بازی با کیفیت خوب و رزولیشن عالی فول اچ دی ساخته شده ولی وقتی به مرحله پل میرسیم بازی افت میکنه و کم کاری گروه سازنده معلوم میشه داستانش ترکیبی از بلک آپس دو و گاست هست و گیم پلی بازی به خاطر شصت فریم بودنش لذت بخشه بازی از لحاظ مولتیش آفلاینش شما رو سرگرم میکنه و خوبه آنلاینش جالب هست ولی زیاد درگیر بازی نمیشید و همون آفلاینش کفایت میکنه بازی خیلی سریع شده و گیم پلی باحالی داره خدا کنه یه روز بازی بسازند در حد کالاف ادوانس وارفار دو امتیازم به بازی 7.5

Infamous First Light
6.5

+:
Fetch شخصیت جالبیه - قسمت Challenge ها - همچنان Neon بهترین و لذت بخش ترین قدرته بازی هست
- :
حوصله سربر - بسیار معمولی و یک نواختر به نسبته بازیه اصلی - دیالوگهای ساده و کلیشه ای و مصنوعی -

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
7.5

+:
دارای همه DLC ها - داستانه بخشه تک نفره خیلی بالاتر از انتظارم بود ! - احساس قدرت رو به بازیباز میده !
-:
گرافیک نه چندان در حده ps4 - هرچند داستان برای یک بازی مبارزه ای عالی بود اما بعضی قسمتها به شدت کلیشه ای میشد -

Assassins Creed Unity
6.8

+:
طراحی فوق القعاده زیبایی پاریس - اتمسفر واقعی گرانه - جمعیت ! - Stealth خیلی بیشتر از گذشته هیجان انگیز و واقعی گرانه تر شده
- :
داستان نه چندان جالب - رابطه بین Elise , Arno میتونست خیلی زیباتر باشه - optimize نشده - coop غیر قابل بازی - مقداری مشکلات در Parkour ....

Resident Evil Remaster
8.5

+:
exploration لذت بخش و درگیر کننده برای حل معماهای جالبه بازی - اتمسفر حاکمه بازی واقعا خوب از اب در اومده در نسخه HD هم - گرافیک upgrade شده قابل قبول - هرچند دوربینها fix شده هست ولی زوایه های دید بسیار زیبا و چالش برانگیز برای جست و جو و نبردها هستن
- :
باز بسته کردن درها پشسته سره هم توی کوتاه مدت میره روی اعصاب - بعضی قسمتهای بازی مات و Blurry به نظر میرسه - بعضی مواقع محدود شدن دید باعث مشکلاتی هم میشه مخصوصا در مبارزه با دشمنها سریعتر

Grim Fandango Remaster
9

+:
داستان فوق القعاده جذاب و درگیر کننده - دیالوگهای خنده دار و به یاد ماندی - معماهای درگیر کننده - کارگردانیه هنریه بسیار عالی -
- :
تنها موردی که میشه اشاره کرد این هست که جای بیشتر برای Remaster کردن بازی داشت !

Rouge Legacy
9

+:
بسیار سخت و چالش برانگیز - سیستم level up فوق القعاده بازی - تنوع بسیار بالا در سیستم کلاسها و انتخاب شخصیتهای - طراحی بسیار خوب مراحل - بسیار معتاد کننده -
- :
بهتر بود تنوع بیشتر توی مبارزات سرد هم داده میشد

The Swapper
8.4

+:
محیطهای دیدنی و نورپردازی بسیار خوب ... همچنین به اتمسفر بازی کمک میکنن - سختی بازی به نظرم خیلی خوب بالانس شده - معماهای بازی لذت بخش هستن و خیلی سخت نیستن - موسقیه قابل توجه
-:
سوالات بی پاسخ برای داستان بازی - بسیار بسیار کوتاه

44553699634869039950.jpg

The Unfinished Swan : 9

قیمت :
15 دلار

سازنده :
Giant Sparrow با مشاوره و همکاری Santa Monica

The Unfinished Swan تجربه ای هستش که به شخصه در صنعت گیم چیزی شبیه بهش تجربه نکردم . طراحی کم نظیر و فوق العاده محیط های بازی ، گیم پلی ساده و لذتبخش و روایت شیرین داستان در قالب یک کتاب داستان کودکانه باعث میشه برای دقایقی هم که شده به طور کامل به جهان زیبای The Unfinished Swan برید و مشغله های زندگی خودتون فراموش کنید . The Unfinished Swan یکی از معدود بازیهایی بود که حتی تیتراژ پایانی و نمایش نام سازندگانش هم با اشتیاق تا آخر نگاه کردم و بیصبرانه منتظر پروژه جدید Giant Sparrow هستم .

نکات مثبت :
طراحی بصری ماهرانه محیط های بازی ، داستان شیرین و دوست داشتنی ، تنوع فوق العاده در طراحی مراحل ، گیم پلی مینیمال اما لذتبخش ، اندینگ بازی

نکات منفی : معماهای بازی میتونست چالش برانگیز تر باشه ، روند بازی بیش از حد خطی و ساده بود ، موسیقی در بازی و جریان گیم پلی میتونست بهتر بکار گرفته بشه

Far Cry 4:8.5/10
بهترین بازی امسال یوبی سافت تا به الان.
محیط های این بازی کم نظیر یا بهتره بگم بی نظیرن.
بازی در بعضی از مراحل دمار از روزگار گیمر در میاره.(به علت سختی زیاد)
گیم پلی:8.5
گرافیک:9.5
داستان:8
صدا:8.5

من در طول پنچ ماه بازی های که انجام دادم

1- tomb raider برای من نوستالژی داره 7/10
2- the last of us جالب و عالی 8/10
3- rayman بسیار مفرح 7/10
4- drive club چالش بر انگیز 7/10
5- shadow of mordor خیلی خلاقانه و اعتیاد اور 7.5/10
6- evil within کمی بیشتر بازی نکردم فعلا
7- assie -black flag - در مقایسه با شادور اصلا جذبم نکرده و کامل بازی نکردم
8- play room - فعلا هیچ حرفی برای گفتن نداره
9 - GTA اونقدر بزرگ و وسیع که گاهی ادم نمی دونه چکار کنه- 7/10

آخرین ویرایش:
Resident Evil HD Remaster
نمیدونم فاز این سایت ها چیه که به بازی که قبلا نمره کامل دادن به نسخه HD شدش نمره کمتری میدن . خب همون بازی رو با پیشرفت گرافیکی واسه یه پلتفورم دیگه عرضه کردن .

نکات مثبت
+همین که بازی Resident evil Remake هست خودش نکته مثبته.
+پیشرفت گرافیک نسبت به نسخه اصلی .
نکات منفی
-30 فریم بودن. اصلا برای من قابل درک نیست چرا فریم بازی رو 30 قفل شده . مطمعن هستم حتی ps3 هم میتونست بازی رو 1080 و 60 فریم اجرا کنه . نسخه ارجینال GC بازی اگر اشتباه نکنم 60 فریم بود!!

درکل Resident Evil Remake بهترین تجربه دوران گیمری من هست . نسخه HDش هم ارزش خرید و تگرار رو داره.

10/10

GTA V

10/10

+ داستان فوق العاده همراه با شخصیت های جذاب که هر کدوم خصوصیت ها و قابلیت های خودشون داشتند.علاوه بر اون بقیه کرکتر های بازی خیلی خوب ساخته شده بودند-شدیدا اعتیاد آور-گیم پلی فوق العاده همراه با تنوع بالا که اصلا خستگی در طول بازی به آدم نمیده-با اینکه بازی ریمستر نسخه نسل قبلی بود با این همه گرافیک اش خیلی خوب بود-آهنگ های بازی زیاد و خیلی خوب بودند که مهم ترین شون رادیو بود که برای همه جور سلیقه کانال مخصوص خودش داشت-دقت به جزئیات خیلی خوب بود و محیط بازی خلی خوب طراحی شده بود-بازی ارزشش از قیمت اش خیلی بالاتر بود و ارزش تکرار و گشتن تو محیط زیادی داشت-مراحل جانبی و مینی گیم های جانبی خیلی خوب طراحی شده بودند-آنلاین بازی با این که کمبودهایی داشت و احتمالا همه ازش خوششون نیاد اما با این حال جذابیت های خودش داشت-تنوع بالا وسائل نقلیه-و کلی قسمت ریز و درشت عالی دیگه

- اون قدر بازی قشنگ و قوی هست که یکی دو مورد کوچک اصلا به چشم نمیاد

Farcry 4
نکات مثبت:
گرافیک فنی، گرافیک هنری، گیم‌پلی دارای انواع و اقسام Melee Atack و Takedown و اسلحه ها، موسیقی های جالب
نکات منفی:
داستان و شخصی پردازی در حد پشمک حاج عبدالله، روند تکراری مراحل، شباهت بیش از اندازه مراحل اصلی و فرعی (بی روح و یکنواخت هستن جفتشون هم :|)، مولتی پلیر مضحک
6.5 از 10

GTA V OFFLINE : 8
GTA V MULTI : 10
وقتی بازی رو افلاین تموم کردم و سراغ انلاین این بازی رفتم بعد چند هفته درگیر شدن انلاین بازی دیگه نتونستم افلاین بازی رو تحمل کنم خیلی خسته کننده شده بود اصن انلاینش یه چیزه دیگست. :d

آنلاینش خیلی جذابه البته داستان آفلاین هم باحال بود مخصوصا ترور...به نظرم نقش اول همون فرانکلینه تو آفلاین...

- - -ویرایش - - -

Dragon AGe: 8.7
Ufc: 7.2
Sleeping DOgs: 7.9
جالب بود برام اسبیپینگ داگز چون اولین باربازی کردمش و تو نسل قبل تجربه نداشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or