امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
VSOZU7BH2N.jpg

Game of Thrones: Episode One - Iron From Ice : 8

از اونجایی به جهان Game Of Thrones خیلی علاقه دارم قابل پیشبینی بود که با بازی ارتباط برقرار کنم . از نظر سبک و سیاق که بازی همچنان راه و سبک عناوین قبلی Telltale ادامه میده . این موضوع که بازی با محوریت سریال Game Of Thrones داره ساخته میشه ، خودش به تنهایی باعث شده حس تکراری بودن و شباهت با سایر آثار Telltale بهمون دست نده .

در طول بازی باید در 5 مقطع تصمیمات تاثیرگذاری بگیریم که اکثر اونا تاثیرقابل قبولی در روند کلی داستان داشتن . همچنین شخصیت پردازی کاراکترهای بازی خیلی خوب انجام شده اما نکته ای که هستش اینه به نظرم با وجود اینکه Telltale سعی کرده تا حد زیادی از سریال فاصله بگیره و یک تجربه جدید برای گیمرها بوجود بیاره اما به نظرم نتونسته حداقل در اپیزود اول به این هدف به طور کامل دست پیدا کنه .

اپیزود اول اندینگ خوبی هم داشت که باعث شد از الان 5$ برای اپیزود دوم کنار بگذارم و حدس من اینه اپیزودهای آینده عملکرد بهتری نسبت به اپیزود اول بازی داشته باشن .

در کل Game Of Thrones : Iron From Ice در عین حوادث تلخ ، فضای خیلی دوست داشتنی و زیبایی داره . اپیزود اول مجموعا حدود 90 دقیقه گیم پلی داره و شاید برای برخی گیمرها قابل قبول نباشه که 5$ برای یک تجربه یک ساعت تا یک ساعت نیمه هزینه کنن اما به نظر اگر به سریال Game Of Thrones علاقه دارید ، Game of Thrones: A Telltale Games Series هم میتونه تجربه جذابی براتون باشه .

Valiant Hearts : The Great War
9/10

+ موزیک های فوق العاده زیبا , گیم پلی خوب به همراه پازل های عالی , داستان و روایت خوب , گرافیک هنری زیبا , شخصیت های پردازی های خوب ,

- باگ ! باگ هایی که مجبور میشدم کلا ریست کنم مرحله رو ! آخراش کمی ملال آور شد واسم /:)

کلا تجربه ی این بازی رو از دست ندید .
نوید خان با PS4 بازی کردیش؟ اگه آره یعنی ارزش 14 دلارو داره؟

NATURAL DOCTRINE چجوریه؟

اخرین بازی که انجام دادم natural doctrine روی ps4.

سبک بازی jrpg نوبتی بود و باید بگم کار هر کسی نیست انجام این بازی.
یکی از سخت ترین ها تو سبک خودش!

یجورایی میتونم بگم دارک سولز jrpg ها بود برام و بعد از مدتها مجبور به استفاده از فسفر شدم واسه تموم کردنش :d

گرافیک بازی در حده نسل فعلی نیست ولی خب گیم پلی بازی از هر نظر عالی و بی نقص بود و نقطه قوت بازی هم همین بود.
در اختیار داشتن 9 کاراکتر و کلاس های متفاوت و ترکیب اونا واسه حمله ارزش تکرار بازی رو بالا برده بود و گیم پلی رو حسابی متنوع کرده بود.
امتیاز کلی از 10 رو اگه بخام بدم 8.

250px-Dragon_Age_Inquisition_BoxArt.jpg

Dragon Age III: Inquisition

+

بازگشت به ریشه ها / نقشه هایی عظیم و بسیار متنوع با انواع گونه های آب و هوایی و گیاهی / گرافیک هنری بی نظیر / گرافیک فنی= بهترین بازی نسل so far / شخصیت هایی بس بسیار عالی و جالب توجه / تنوع کافی در نژاد ها و کلاس های بازی / قابلیت تکرار بازی به دفعات زیاد / مدت زمان بازی تا 200 ساعت مفید / متصل بودن ماموریت های فرعی به اصلی / تنوع فوق العاده در مراحل اصلی و فرعی / سختی منطقی به شیوه ای که در هیچ بازی به شخصه ندیدم / پچیدگی بسیار زیبا در گیم پلی / داستانی فوق العاده حماسی / صدا گذاری و موسیقی در بهترین حالت ممکن / شباهت بیش از اندازه به Mass Effect 2 / اژدهایان بازی !!! / اژدهایان بازی !!! / اژدهایان بازی !!! / حداقل ترین میزان باگ و گلیچ به شکل بسیار عجیب

-
اپدیت اتوماتیک Attribute ها / Level Cap / باز هم مشکل همیشگی سری و قویتر بودن Mage ها نسبت به بقیه کلاس ها / و دیگر هیچ !!!!!!!!

9.7/10

cod:advanced warfare
سینگل=9
انلاین=4
با وجود اینکه پلیرهاش خیلی کمتر از بتلفیلد 4 هستند ولی خیلی لگ داره مپ های کوچک و قابلیت بپربپر و داشتن سرورهای چرند باعث شد این نمیره رو توی انلاین بهش بدم ولی سینگلش واقعا قشنگه

آخرین ویرایش:
بازی Secret panchos هم جالبه ها :-" از بی بازی ای که بهتره ....خوش ساخت هم هست . تبلیغش بود دیگه . گفتم تا مجانی هست دانلود کنن دوستان

من امتیاز 7 میدم بهش :>

220px-Far_Cry_4_box_art.jpg

Farcry 4

+

گرافیک فنی خوب / محیطی زنده و تعاملی / مراحل هیمالیا / شوتینگ بصورت کلی / سیستم آپگرید / بهترین تیرکمان بین تمامی بازی ها / جانوران و موجودات بازی

_

فوق العاده تکراری و حوصله سر بر / شباهت بیش از اندازه به قسمت سوم / گرافیک هنری عملا یک کپی هست که در کل محیط پیست شده / داستان بیش از اندازه مزخرف / کاراکتر های بی نهایت مزخرف / روند غیر منطقی داستان / هوش مصنوعی ضعیف دشمنان

6/10

destiny
10/10
تجربه ای که از این بازی دارم چیزی جز لذت بردن نیست! گیم پلی و طراحی مراحل بی نظیره و لول آپ شدن و کسب قدرتها و سلاح های بیشتر شما رو به دنبال خودش می کشونه! سرور ها هم حرف نداره و بازی به قدری روان و راحت اجرا میشه که احساس می کنید دارید آفلاین بازی می کنید. گرافیک هم چیزی فراتر از تصور من بود و کم نقص و عالی کار شده! تکمیل کننده ی این زیبایی ها موسیقی جادویی بازی هست که با روح و روان آدم بازی می کنه! این موسیقی ها بی نظیرررن! شاید کمی بشه به داستان و شخصیتهای سطحی خرده گرفت که صرفا مثل یک بهانه برا پیشروی در بازی می مونه!
جمله ی معروف رو میشه در مورد این بازی گفت: هر وقت پای بازی هستم به چیز دیگه ای نمی تونم فکر کنم و هر وقت هم پای بازی نیستم فکر و دل مشغولیم اینه که سری برسم پای دستگاه و بازیش کنم!
-----------
tlou:r
10/10
چی بگم؟!:d

Far cry 4
5/10
خسته کننده ترین بازی این چند وقته بود برام . بعد از دراگون ایج اینو بازی کردم و اصلا بهم نچسبید .
Dragon age : I
10/10 یکی از بهترین بازیهای چند ساله اخیر به نظرم . هرچی فکر کردم دیدم نمی تونم ایرادی ازش بگیرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or