امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed:Unity
7.5/10
گرافیک بازی واقعا خوبه.ایراداتی داره ولی بارها تمجیدش خواهید کرد.پاریس به زیباترین شکل ممکن طراحی شده.طراحی اسلحه ها خیلی خوبه ولی خیلیاشون در عمل تفاوت آنچنانی با هم ندارن.داستان بازی فراز و فرود های زیادی داره و در کل آنچنان جالب نیست.
از گیم پلی بازی هم لذت خواهید برد.شخصیت پردازی آرنو هم به خوبی انجام گرفته و دوس داشتنیه.بخش مولتی بازی هم تا یه مدتی جذابه.
بازی رو وقتی با اساسین 2 مقایسه میکنید کاملا ناامید میشید ازش.ولی به عنوان یه بازی جداگانه میشه پذیرفتش.

gtaنمرش 9.5به نظرم.... بازی عالی بود همه جوره البته ی چنتا باگ هم دیدم حتی با آپدیت مثلا ماشینم چپ کرده بود بغل دیوار فرانکلین رفت تو دیوار ازش اومد بیرون البته باگ وجودش طبیعیه کمش و 10 هم به نظرم نباید به هیچ عنوانی داد کلا....
farcry 4 هم 8.5 ی مقدار گرافیک نمای دور با پرواز مینی کوپتر از بالا بد میشد و چنتا باگ خاص داشت مثله فرو رفتن طناب تو زمان بالا رفتن از بعضی برجک ها و ی مقدارم خریدن نامحدود نارنجک به خصوص کل بازیو راحت با نارنجک انداختن میشد رفت جلو...
ac unity اوه اوه 6 هم کافیشه ی مزخرف ی بازی پر از باگ بعد از 10 گیگ آپدیت همش پر از باگ بود جوری که بعد از فرار از زندان و شروع مرحله بعدی دقیقا با بدست آوردن تروفی قیدشو زدم فروختمش رفت ....ی چیزایی میدیدم واقعا افتضاح که تو خود تاپیک اسسین هم گفتم...حتی نخواستم تروفیای مراحلشو بدست بیارم
اینا نظرات شخصیه بعدن کسی نیاد حرف بزنه راجبش بگه چرا به یکی بالا دادی به یکی پایین

Valiant Hearts : The Great War
9/10

+ موزیک های فوق العاده زیبا , گیم پلی خوب به همراه پازل های عالی , داستان و روایت خوب , گرافیک هنری زیبا , شخصیت های پردازی های خوب ,

- باگ ! باگ هایی که مجبور میشدم کلا ریست کنم مرحله رو ! آخراش کمی ملال آور شد واسم /:)

کلا تجربه ی این بازی رو از دست ندید .

Grand Theft Auto V
9.8 از 10

+ گرافیک فنی، گرافیک هنری، کرکترهای بی‌نظیر، مراحل فوق‌العاده جالب، وسعت کم‌نظیر از لحاظ Map و مراحل، بخش GTA Online فوق‌العاده فان و متنوع، قابلیت گسترده شخصی سازی، تعداد بالای موسیقی‌ با سبک‌های مختلف و هزاران جوایز نقدی و غیر نقدی دیگر :دی

- لودینگ‌های طولانی، مشکلات در سرورهای Online

The Binding Of Isaac : Rebirth

8/10

+ مراحل خیلی متنوع با دشمنان متفاوت-گیم پلی جذاب -تجهیزات و امکانات بازی خیلی زیاد هست-ارزش تکرار بالا که هر بار بازی شروع می کنیم با مراحل جدیدی روبرو میشیم-درجه سختی مناسب بازی

- تجهیزاتی که میگیریم باید 1 بار تست بشن تا بفهمیم چی کار می کنند و هیچ راهنمایی درستی براشون نیست(در مواردی که هست خیلی کم توضیح داده شده) -آهنگ های بازی خیلی کم و تکراری هست و میشد خیلی بهتر در موردش کار کرد-درسته گرافیک با توجه به ایندی بودن بازی تا حدودی مناسب هست اما میشد بهتر از این در موردش کار بشه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dust :An Elysian Tail

7/10

+ گرافیک با توجه به ایندی بودن بازی خوب هست-گیم پلی بازی جذاب هست

- داستان بازی و نوع روایت اش خوب نیست - بازی هر چی جلو تر میریم خسته کننده تر میشه تا جایی که ممکنه اواسط کار رهایش کنیم-ارزش تکرار نداره

فقط diablo
به مولا کارش حرف نداره
خدایی روزی 4.5 ساعت بازی نکنم میمیرم
گرافیگ عالی موسیقی متن عالی گیم پلی عالی داستان خوب و از همه مهمتر تکراری نبودن بازی و مراحل هرجا که از مپ رو میبی برات تازگی داره
پیشنهاد میکنم حتما بگیرید
10.10

اولین پستم در این تاپیک... بعد 3 ماه خرید دستگاه این چند عنوان رو فقط بازی کردم:

Infamous Second Son:
+ گرافیک خیره کننده- گیم پلی جذاب - روند سریع داستانی - طراحی محیط فوق العاده زیبا و بسیار مدرن و خیره کننده - انیمیشن های عالی! - استفاده عالی از dualshock 4 - فوتو مود!!
_ باگ های نچندان کوچیک (هرچند زیاد نیستند)(یک بار خیلی عادی یکی بمب انداخت جلوم پرت شدم به یک منطقه دیگه!. یا حتی رو هوا راه رفتن!) - داستان نچندان قوی (هر چند قابل قبوله!) - گیمپلی ای که کمی خسته کننده میشه در برخی موارد-

در کل: 7.5 (خیلی خوب- ارزش بازی کردن داره!)
-----------------------

NFS Rivals:

+ open world بسیار عالی - طراحی ماشین خیلی خوب - گیم گلی ارکید و عالی - قابلیت های فوق العاده - هوای داینامیک - هیجان فراوان! - بخش سینگل بلند تر از قبل!
_ قسمت ریسر بودن یکم سخت تر شده نسبت به قبل - نبود قسمت PAUSE!! یا دکمه Menu! یعنی در حین مسابقه یکی بیاد خونه و مجبور بشی بری در رو باز کنی کاملا مجبوری دوباره بری ریس رو یا اینکه ولش کنی اصن!

در کل: 8.5 (عالی. یک ریسینگ عالی)
-------------------------------
The Last Of Us
+ داستان ماوراء و روایت بهتر! - گیم پلی بالانس و زیبا! - درجات سختی متنوع و خوب.طراحی محیط عالی. طراحی مرحله عالی! سیستم های عالی و بهینه از جمله کرفتینگ! دشمنان متنوع - موسیقی فرا شاهکار
_ باگ- تکراری شدن روند بازی پس از مدتی

در کل: 9.5 (شاهکار- یکی از بهترین بازی های نسل 7 و 8)
------

Left Behind
+داستان و روایت فوق العاده! - گیم پلی عالی- سیستم فوق العاده و جدید (به جون هم انداختن هانتر ها و کلیکر ها! تو بازی اصلی مشاهده نشد) - صحنه های فوق العاده که میخندونتت و اشکتو در میاره! اونم در بازی 2 ساعته! موسیقی بینهایت عالی
- نبود. یا نباید بگم!
نمره :10! بهترین عنوانی که رو ps4 تجربه کردم بود!

Secret Ponchos 10/10
یکی از اون بازیایی که شدیدا با مزاج من جور در میاد و عاشقش شدم ! گرافیک خوب زاویه دوربین بسیار جالب گیم پلی ارکید و لذت بخش :)
Injustice Gods Among Us 6/10
بازی یجوریه ! سیستم مبارزات اصلا در حد بازیایی مثل تیکن استریت فایتر یا مورتال کمبت نیست از نظرم ! گرافیک هم تیر خلاص بر قلب گیمر :|!

Sleeping Dogs: Definitive Edition 9/10
گیم پلی بسیار خوب کمبو های عالی تیک داون های فرا عالی سیستم مبارزات در کل بسیار خوب و کم نظیر هست ! داستان هم همچین ... :d ! گرافیک بازی خوبه صداگذاری هم خوبه بدش نیست ! در کل بیشتر برای گیم پلیش دوسش دارم :d

با سلام دوباره به دوستان عزیز گیمر دارم پنجمین بازی خودم یعنی درایو کلوب رو امتیاز بهش میدم در گرافیک بازی به عنوان نسل هشتم شک نکنید که بازی از نظر گرافیکی شبیه به واقعیت ساخته شده از نظر گیم پلی مثل گرنتوریسم خشک و بی روح نیست کنترل کردن ماشینها با تمرین کردن دستتون میاد با آپدیت جدید هم که دو گیگ و پنجاه و پنج مگ هستش از لحاظ گرافیک سنگ تموم گذاشتن بازی امتیازش از نظر من 9 میباشد

The last of us remastered
بازی رو روی پلی سه و چهار تموم کردم و اگه از لحاظ گرافیک بخواییم بررسی کنیم چون بازی روی پلی سه از تمام توان کنسول استفاده کرده اگه با پلی چهار مقایسش کنیم بازی تغییر خیلی زیادی نکرده و فقط شصت فریمش تازگی داره ولی باز هم قابل قبوله اما درسته شصت فریم بازی رو روان کرده بازی جای شکی نداره که ارزش خریدن داره ولی اگه روی پلی سه بازیش کردید خیلی خیلی ضرورت نداره که روی پلی چهار بازیش کنید مگه واقعا دوست داشته باشید تو آرشیو بازیهاتون قرارش بدید امتیازم به بازی روی پلی سه 10 و روی پلی چهار9.5 هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or